- 23 Mart 2016
- 31.010
- 92.273
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.381
Ah canımmm alabilsem ben seni bekletirmiyim geri dönüş için 2 kural var 2 sinede uymuyorsunCherry Mom oy oy kaptanım gelmiş buralara hoş gelmiş
Kaptanım aynen bu hafta iyi bi hafta geçiremedim ama haftaya bomba gibi geliyorum ve dediğin gibi alt listeye de alışmak istemiyorum, haftaya güzel yüzdeyle gelirsem beni üst listeye alabilme imkanın var mı acaba kaptanımve izinden döndükten ne kadar süre sonra üst listeye girebiliyorum
Neyse o zaman kaptanım 3 ay olduğundaki duruma bakalımAh canımmm alabilsem ben seni bekletirmiyim geri dönüş için 2 kural var 2 sinede uymuyorsun
Ya 3 aydan fazla olmalı ve yüzde 5 üstü kilo almış olmalısın ( sen 12 Mart'ta izne ayrılmışsın )
Yada izin kilondan daha az bir kg de olmalısın
Hahhaahaha boşver çok fena ortalık.pacman hava burda da kapalıymış bi baktım yağmur yağıyor fena üşüme aldı beni bi de evin şeklini değişme işi çıktı başımıza hala onunla uğraşıyoruz araya bi yere leslie ve ip sıkıştıracağım ama kaçarı yok
Oh çok iyi çok ben pazartesi tartılacağım sürpriz olsunHahhaahaha boşver çok fena ortalık.Ben yarın hareketlerime başlıycam bebiş. Ama merak etme şimdiden eksim var nazar değmesin bize.
Canım ilk günler zorlar ama ben atlarken faydasını görmüştüm bu hafta 2 gün bende katılayım size pazartesi çarşambaTam lafın üzerine geldin ex orticanım. Az önce çocukluğumdan sonra ilk kez ip atlama macerasına giriştim veeeee aman Allahım didim. 100 tane anca zıplayabildim ki o da 25 zıp zıptan sonra es vere vere anca 100’e tamamladım yani. Arkadaşlar ip atlama konusunda 1000 zıplama ve üstünün spordan sayıldığına emin miyiz gerçekten. Bakın zoru değil imkansızı istiyorsunuz bizdenBöbreğimizi de verelim üstüne isterseniz Hedef60kgolmak Cherry Mom
İnan hiç anlamıyorum canım spor azda olsa yapıyorum ama yok olmuyor bugün düne göre +1buçuk gördüm ve şık oldum resmen reglime son 4 gün kaldı onun etkisidir inşallahGayet ideal yürüyüşünde canım tebrik ederim yapabileceklerini yapmışsın şimdi birde ip atlama eklendi o cardio etkisi yapacaktır eminim şahane olacak
Yağmura arada denk geldik ama çok zorlamadı bizi Allah'tan canım teşekkür ederim
Tebrik ederim canım güzel bir eksi
Kızmam canımcımm haftaya hedefi mutlaka tutturalım ama
Edacım bu hafta planlı programlı ilerleyelim biraz sallantıda gidiyoruz gibi hem menülerine hem sporlarına bir program belirlemek lazım bence diyetisyene tekrar devam etmek lazım ne dersin ?
Canım pes etmedin bırakmadın artıları gönderdin eksiye geçtin tebrikler valla harikasınnnn
Hem bayram hem sonrasında kuzeninin rahatsızlığı sebebiyle zor bir hafta oldu galiba ama bu hafta telafi edeceğine eminim canım listede olsaydın böyle olmazdı zaten ama bu süreç uzadıkça canım sıkılıyor iyice alıştın alt listelere
Tebrikler canım çok güzel eksi
Dikkat burcucum
Ah ah ahözellikle düşük kilolarda artış azalış yüzdeleri listeri çok etkiliyor kızlar o yüzden sizlerin ekstra dikkat etmesi gerekiyor
Harikasınnnnn canım mm
Yinede artını baya azaltmışsın canım ufak kaçamaklar da olmasaymış onlarda gidecekmiş demek :)
Aynen devamı gelirse bende çarpacağım
Sağoll canım şimdi iyi valla İzmir'e geldik tahlillerin falan sonucu henüz çıkmadı bakalım
Hayırlı olsun ortaklığınız
Ya ankacımm bunu bile düşünmüşsün çok sağol bitanesin gözüm kapalı emanet edebileceğimi biliyordum zatenn yordum seni
Değişcek bu gidişlebu kadar artıya yüreği dayanmadı kaçtı desinler
Tebrikler ümrancım
Teşekkürler tatlım
Zorlu bir haftaydı bundan sonrası süper olacak inanıyorum
Ay cidden ne oluyor kuzum böyle
Senin planlı spora ihtiyacın var canım
Yoksa yediğin içtiğin de birşey yok o konuda iyi gidiyorsun ama sporlar az geliyor bence dünkü eksi için ayrıcA tebrik ederim
Tebrikler kuzumkısa zamanda geri bekliyoruz
Heyecan yaptırmışsınAnka ya hahahaha
Eline sağlık canım teşekkür ederiz
redsonja87
Veee
@melita09 tebriklerr kızlar
Ortaklar bu hafta tam bir uyum bekliyorummmm 1. Lik istiyorum sizdennnn çok canım sıkıldı o notadan dönen yüzdeye
Harikasınnnnn
Kalbimmmmmmmmmmm
Eline sağlık canım
Nerde menüler hanımmlarrrrrr
Yapacağız vallahi dediğim gibi bu hafta hedefmiz BİRİNCİLIK kızlar herkes ona göre odaklansın
@melita09 bu hafta eksik menü olmasın canım ortakların bu konuda sıkıntı yaşıyor
Zamanla artacak o sayı canım ve kolay yapıyor olacaksın biraz sabır
Şimdilik iyi canım ama sonuçları henüz almadkk
Ben zorlaya zorlaya 300’e tamamladım fakat alt kattan yukarı çıkamadım ayağıma ağırlık bağlanmış gibi süründüm merdivenleri çıkarken resmen. Belki 500 e tamamlarım bugün bakalım.Canım ilk günler zorlar ama ben atlarken faydasını görmüştüm bu hafta 2 gün bende katılayım size pazartesi çarşamba
Ben tek seferde 1000 atlamıyorum 100 ya da 150 atlayıp ara veriyorum öyle dene sende
İnan hiç anlamıyorum canım spor azda olsa yapıyorum ama yok olmuyor bugün düne göre +1buçuk gördüm ve şık oldum resmen reglime son 4 gün kaldı onun etkisidir inşallah
Bu hafta ortilikte birinci olalım o zamaan.Oh çok iyi çok ben pazartesi tartılacağım sürpriz olsunboşluk buldum hemen çıkıp 1500 tane ip atladım
Canım ben hiç yapmadım bişey diyemicemTam lafın üzerine geldin ex orticanım. Az önce çocukluğumdan sonra ilk kez ip atlama macerasına giriştim veeeee aman Allahım didim. 100 tane anca zıplayabildim ki o da 25 zıp zıptan sonra es vere vere anca 100’e tamamladım yani. Arkadaşlar ip atlama konusunda 1000 zıplama ve üstünün spordan sayıldığına emin miyiz gerçekten. Bakın zoru değil imkansızı istiyorsunuz bizdenBöbreğimizi de verelim üstüne isterseniz Hedef60kgolmak Cherry Mom
Yok bebişin söylediğini tekrar ediyordum hahahaÇok sıpalar yaaEvet çok zorlandım. Ağzıma ağzıma sokmaya çalıştı eşdek. Ama başardım. Bugün de tartıldım. Ama söylemeyeyim.
Ben de inanıyorum orticim. Biz yaparız! Bugün Ankara’da hava kötü ve yağmurlu. Muhteşem olsa bile ders çalışacağım şimdi gerçi.Sen havanın tadını çıkar.
Evet istiyordum valla.İtiraf edilecek bi şey yok bebiş, gerçekler. Çikolata, bayram şekeri, ekmek ve 3 çeşit cipsle sınandım. Ağzıma tıkmaya çalışmak suretiyle. Ama asla ve kat’a bir lokma dahi almadım.
BakınızOh çok iyi çok ben pazartesi tartılacağım sürpriz olsunboşluk buldum hemen çıkıp 1500 tane ip atladım
Sen çok kilo vermekte acele etme bu seferde %5 kuralına takılmaNeyse o zaman kaptanım 3 ay olduğundaki duruma bakalım20 gün varmış 3 ay olmasına bi tek yüzde 5 üzeri kilo almış durumuna uyuyorum
Yok canım zevkle yaptım her zaman elimden geldiği kadar burdayımankacımm bunu bile düşünmüşsün çok sağol bitanesin gözüm kapalı emanet edebileceğimi biliyordum zatenn yordum seni
Sen çok kilo vermekte acele etme bu seferde %5 kuralına takılma
Yok canım zevkle yaptım her zaman elimden geldiği kadar burdayım
Hahahahahaha yine de itiraf etmek iyi geldi.Canım ben hiç yapmadım bişey diyemicemen çok 20 sn 20 sn jumping jack yaptım toplam 2 dk
Yok bebişin söylediğini tekrar ediyordum hahaha
Bakınızredsonja87
Kesin benim İP BOZUK!!!!Canım ben hiç yapmadım bişey diyemicemen çok 20 sn 20 sn jumping jack yaptım toplam 2 dk
Yok bebişin söylediğini tekrar ediyordum hahaha
Bakınızredsonja87
Canım bende decathlonun sayaçlı ipi var normal iplerle 300-400 anca atlıyorum ama decathlonun ipiyle 1000 i rahat geçiyorum.Kesin benim İP BOZUK!!!!
Ben de decathlondan aldım ama sayaçlı olanından değil. Halat gibi olan bir tane aldım ağır da baya, seninki de mi öyle?Canım bende decathlonun sayaçlı ipi var normal iplerle 300-400 anca atlıyorum ama decathlonun ipiyle 1000 i rahat geçiyorum.
Her şey bozukKesin benim İP BOZUK!!!!
Belki de yerin dardırKesin benim İP BOZUK!!!!
Canım ilk başlarda ip atlamak adamı perişan eder özellikle ısınmadan atlanılan ip ve zorlayarak atlanan ip kendini zorlama bak yarına daha kötü olup yürüyemezsinBen zorlaya zorlaya 300’e tamamladım fakat alt kattan yukarı çıkamadım ayağıma ağırlık bağlanmış gibi süründüm merdivenleri çıkarken resmen. Belki 500 e tamamlarım bugün bakalım.
Evet bu hafta ip atlama challenge haftamız olsunkollontai de eşlik edecek bize. Birbirimizi gaza getirirsek anca zıplarım ben zaten
Hadi bakalımmBu hafta ortilikte birinci olalım o zamaan.
Tam 55.5 olmam lazım en düşük üst listeye girebilmek için 55.3 olursam yüzde 5lik gidiyor ama ben 20 güne 55.9 göreyim öpüp başıma koyarımSen çok kilo vermekte acele etme bu seferde %5 kuralına takılma
Çok doğru. Ayrıca uzun süre giymediğin kıyafetin dar geliyorsa DOLAPTA ÇEKMİŞTİR!! Bu böyle bilineHer şey bozuktartı bozuk ip bozuk biz doğruyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?