Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah canımmm alabilsem ben seni bekletirmiyim geri dönüş için 2 kural var 2 sinede uymuyorsun

Ya 3 aydan fazla olmalı ve yüzde 5 üstü kilo almış olmalısın ( sen 12 Mart'ta izne ayrılmışsın )

Yada izin kilondan daha az bir kg de olmalısın

Neyse o zaman kaptanım 3 ay olduğundaki duruma bakalım20 gün varmış 3 ay olmasına bi tek yüzde 5 üzeri kilo almış durumuna uyuyorum

Hahhaahaha boşver çok fena ortalık. Ben yarın hareketlerime başlıycam bebiş. Ama merak etme şimdiden eksim var nazar değmesin bize.

Canım ilk günler zorlar ama ben atlarken faydasını görmüştüm bu hafta 2 gün bende katılayım size pazartesi çarşamba
Ben tek seferde 1000 atlamıyorum 100 ya da 150 atlayıp ara veriyorum öyle dene sende
İnan hiç anlamıyorum canım spor azda olsa yapıyorum ama yok olmuyor bugün düne göre +1buçuk gördüm ve şık oldum resmen reglime son 4 gün kaldı onun etkisidir inşallah

Ben zorlaya zorlaya 300’e tamamladım fakat alt kattan yukarı çıkamadım ayağıma ağırlık bağlanmış gibi süründüm merdivenleri çıkarken resmen. Belki 500 e tamamlarım bugün bakalım.

Evet bu hafta ip atlama challenge haftamız olsun kollontai de eşlik edecek bize. Birbirimizi gaza getirirsek anca zıplarım ben zaten

Canım ben hiç yapmadım bişey diyemicem en çok 20 sn 20 sn jumping jack yaptım toplam 2 dk

Yok bebişin söylediğini tekrar ediyordum hahaha

Oh çok iyi çok ben pazartesi tartılacağım sürpriz olsunboşluk buldum hemen çıkıp 1500 tane ip atladım
Bakınız redsonja87

Canım ilk başlarda ip atlamak adamı perişan eder özellikle ısınmadan atlanılan ip ve zorlayarak atlanan ip kendini zorlama bak yarına daha kötü olup yürüyemezsinben hatırlıyorum çünkü 500 tane atladım zorla ama ölüyordum sonraki gün okulda put kesilmiş gibiydim adım atamıyordum o yüzden bugünlük bırak ve esneme hareketleri yap
Bu hafta ortilikte birinci olalım o zamaan.
Hadi bakalımm
Sen çok kilo vermekte acele etme bu seferde %5 kuralına takılma
Tam 55.5 olmam lazım en düşük üst listeye girebilmek için 55.3 olursam yüzde 5lik gidiyor ama ben 20 güne 55.9 göreyim öpüp başıma koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…