- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.421
Benimki bundan işte canım halat gibi dediğim buydu. Bununla atlamak gerçekten çok zor, hele şunun tipine ya tipinde bile meymenet yokSonra dedim o kablo gibi şunlardan aldım bunu hiç beceremedim en son o linktekini aldım. Daha da olmasaydı vaz geçecektim ip atlama sevdasından
Sonra dedim o kablo gibi şunlardan aldım bunu hiç beceremedim en son o linktekini aldım. Daha da olmasaydı vaz geçecektim ip atlama sevdasından
Benimki de bundan işte zord olsa 1000 yapıyordum bununla ama dediğiniz gibi ayağa çok dolanıyor.Benimki bundan işte canım halat gibi dediğim buydu. Bununla atlamak gerçekten çok zor, hele şunun tipine ya tipinde bile meymenet yok
Ben mümkün değil ip atlayamamBenimki de bundan işte zord olsa 1000 yapıyordum bununla ama dediğiniz gibi ayağa çok dolanıyor.
Evet canım evet ben bir keresinde peşpeşe günlerde en az 2500 3000 kere atladım artı gelmiştim pazartesi gününeBen mümkün değil ip atlayamamgöğüslerim büyük olduğu için herhalde bir kez denedim ama yok yani beni çok zorladı hiç benlik değil sanki bir kere kaptanımız zıplamak ödem yapıyor demişti ama emin değilim
Tabi canım buyur gel menünü yaz takımda aktif ol zaten yeterli☺☺kaptanımız seni istediğin zaman üst listeye alır☺☺Kızlar, merhabalarapar topar izne çıkmıştım ben. Tekrar dönmek istiyorum ama liste dışı ufaktan ufaktan mümkün müdür kilolar aldi başını gitti, en azindan burayı takip etsem bile işe yarıyor, evimde degildim bir süre, sonra da ramazan bayram derken iyice dağıttım
3000 miEvet canım evet ben bir keresinde peşpeşe günlerde en az 2500 3000 kere atladım artı gelmiştim pazartesi gününeatlasam yine atlarım 2000 3000 tane ama şişirmesinden korkuyorum o yüzden genelde 1000 tanede bırakıyorum bazen işte atladığımı anlayayım yorulayım diye 500 tane de ekliyorum
Yok canım bünye alıştığı için sıkıntı olmuyor zaten en fazla 10 dk sürüyor atlamam3000 mi100 tane zor atlarım 1000-1500 bile göze çok geliyor ama ödem yapmıyorsa sorun yok
Canım öncelikle tebrik ederim harika kilo vermişsin şimdi ise normal düzene dönerek devam güne sağlıklı bir kahvaltı ile başlayalım günlük planımızı yapalım ve öyle beslenelim ben saat 10 gibi kahvaltı tapıyorum o yüzden 2 ana öğün 2 ara öğün şeklinde besleniyorum senin düzenin nasıl@olvidos huu huuuu selam ortik. Bu hafta orti olmuşuz, malum 5 günlük detokstan çıktım ve meraya salınmış deli dana gibiyim şu an. Açımmm aç diye geziniyorum evde. Sana bu hafta beni dizginlemek için büyük iş düşüyor ortim. Elinde sopayla hizaya çek ki beni verdiğim 1.5 kilo +3 ile dönmesin bana bu hafta
@melita09 ex ortim bu hafta şahane iş çıkardık bence. Seni de tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
Sagol canım, en azindan dediğin gibi menu yazsam menüleri takip etsem yeter, bu arada " just a perfect day " benTabi canım buyur gel menünü yaz takımda aktif ol zaten yeterli☺☺kaptanımız seni istediğin zaman üst listeye alır☺☺
Ben de sabah kahvaltı yapıyorum, öğlen yemeğini de biraz geç yiyip akşam yemeğini de yemeden günü tamamlamaya çalışıyorum genelde. Detoks programımdan kalan birkaç şişe detoks içeceklerim var bu hafta bazı öğünlerde katı yemek yerine onları tüketeyim diyorum, hem lezzetli hem doyurucu hem de sağlıklı ve kalorileri azCanım öncelikle tebrik ederim harika kilo vermişsin şimdi ise normal düzene dönerek devam güne sağlıklı bir kahvaltı ile başlayalım günlük planımızı yapalım ve öyle beslenelim ben saat 10 gibi kahvaltı tapıyorum o yüzden 2 ana öğün 2 ara öğün şeklinde besleniyorum senin düzenin nasıl
Hangi şehir canım orası çok fazlaymışİnşallah canım bulduğumuz evler 70 m 2500 lira kira istiyorlar bende o evlere sığamıyorum malesef 2 çocuk var nasıl sığayım biraz büyüklerde 3500 lira hakkımızda hayırlısı artık baya bunaldım ama yapacak bişey de yok günlük çıkıp Bi dolanıyorum sokak aralarında
Aaaaaaa hoş geldinnnnSagol canım, en azindan dediğin gibi menu yazsam menüleri takip etsem yeter, bu arada " just a perfect day " bentakip edemedim hiç sen birakmamissin kuzum hiç anladigim kadariyla, bravo sana
Biliyorum kaptaniçem sana söz bundan sonra olmayacakKızlarrr artı gelenlerde gözümüz az bile olsa Kaçamak görmesin lütfen dün eksi gelen kızların menüleri tertemiz sizlerde Kaçamak var valla kızıyorum artık bilesiniz ve kayda değer spor yok gibi bu hafta güzel bir sonuç olsun hadi canlar
Yaşam tarzı edinmezsek bu saglikli yeme alışkanlığını, en ufak bir sendelemede gidiyor maalesef. Ben de ağzıma bir sürdüm mu tatliyi kuruyemisi, gerisi geliyor. 1 haftada cok almamissindir verirsin hemencecik.Aaaaaaa hoş geldinnnnben bırakmadım canım 1 haftalık bi izin sürecim oldu o zaman kilo aldım geri toparlayamadım hala toplamaya çalışıyorum
Amin inşallah ya sen de çabucak verirsin inşallahYaşam tarzı edinmezsek bu saglikli yeme alışkanlığını, en ufak bir sendelemede gidiyor maalesef. Ben de ağzıma bir sürdüm mu tatliyi kuruyemisi, gerisi geliyor. 1 haftada cok almamissindir verirsin hemencecik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?