Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İlk aldığım buydu bu devamlı ayağıma dolanıyordu atlayamadım

Eklentiler

• E582C4F8-A8B9-4924-8AF2-AC6DA0E09C3B.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 31
Sonra dedim o kablo gibi şunlardan aldım bunu hiç beceremedim en son o linktekini aldım. Daha da olmasaydı vaz geçecektim ip atlama sevdasından

Eklentiler

• 6EEF5930-D846-4EF1-B612-86D171D48EFF.webp
    17 KB · Görüntüleme: 33
Sonra dedim o kablo gibi şunlardan aldım bunu hiç beceremedim en son o linktekini aldım. Daha da olmasaydı vaz geçecektim ip atlama sevdasından
Benimki bundan işte canım halat gibi dediğim buydu. Bununla atlamak gerçekten çok zor, hele şunun tipine ya tipinde bile meymenet yok

Benimki bundan işte canım halat gibi dediğim buydu. Bununla atlamak gerçekten çok zor, hele şunun tipine ya tipinde bile meymenet yok
Benimki de bundan işte zord olsa 1000 yapıyordum bununla ama dediğiniz gibi ayağa çok dolanıyor.

Benimki de bundan işte zord olsa 1000 yapıyordum bununla ama dediğiniz gibi ayağa çok dolanıyor.
Ben mümkün değil ip atlayamam göğüslerim büyük olduğu için herhalde bir kez denedim ama yok yani beni çok zorladı hiç benlik değil sanki bir kere kaptanımız zıplamak ödem yapıyor demişti ama emin değilim

Evet canım evet ben bir keresinde peşpeşe günlerde en az 2500 3000 kere atladım artı gelmiştim pazartesi gününeatlasam yine atlarım 2000 3000 tane ama şişirmesinden korkuyorum o yüzden genelde 1000 tanede bırakıyorum bazen işte atladığımı anlayayım yorulayım diye 500 tane de ekliyorum

Tabi canım buyur gel menünü yaz takımda aktif ol zaten yeterli☺☺kaptanımız seni istediğin zaman üst listeye alır☺☺

3000 mi 100 tane zor atlarım 1000-1500 bile göze çok geliyor ama ödem yapmıyorsa sorun yok

Canım öncelikle tebrik ederim harika kilo vermişsin şimdi ise normal düzene dönerek devam güne sağlıklı bir kahvaltı ile başlayalım günlük planımızı yapalım ve öyle beslenelim ben saat 10 gibi kahvaltı tapıyorum o yüzden 2 ana öğün 2 ara öğün şeklinde besleniyorum senin düzenin nasıl

Tabi canım buyur gel menünü yaz takımda aktif ol zaten yeterli☺☺kaptanımız seni istediğin zaman üst listeye alır☺☺
Sagol canım, en azindan dediğin gibi menu yazsam menüleri takip etsem yeter, bu arada " just a perfect day " ben takip edemedim hiç sen birakmamissin kuzum hiç anladigim kadariyla, bravo sana

Ben de sabah kahvaltı yapıyorum, öğlen yemeğini de biraz geç yiyip akşam yemeğini de yemeden günü tamamlamaya çalışıyorum genelde. Detoks programımdan kalan birkaç şişe detoks içeceklerim var bu hafta bazı öğünlerde katı yemek yerine onları tüketeyim diyorum, hem lezzetli hem doyurucu hem de sağlıklı ve kalorileri az

Dün biraz kaçırdım menüyü ancak yarın ya da en geç pzartesi günü eski disiplinli yeme planıma dönerim. Bir de takımdan kızlarla ip atlayacağız bu hafta diye sözleştik, bu hafta sporumuz da var yani. Sende de ip varsa katılsana bize sen de??

Hangi şehir canım orası çok fazlaymış

Sagol canım, en azindan dediğin gibi menu yazsam menüleri takip etsem yeter, bu arada " just a perfect day " ben takip edemedim hiç sen birakmamissin kuzum hiç anladigim kadariyla, bravo sana
Aaaaaaa hoş geldinnnn ben bırakmadım canım 1 haftalık bi izin sürecim oldu o zaman kilo aldım geri toparlayamadım hala toplamaya çalışıyorum

Biliyorum kaptaniçem sana söz bundan sonra olmayacak

Aaaaaaa hoş geldinnnn ben bırakmadım canım 1 haftalık bi izin sürecim oldu o zaman kilo aldım geri toparlayamadım hala toplamaya çalışıyorum
Yaşam tarzı edinmezsek bu saglikli yeme alışkanlığını, en ufak bir sendelemede gidiyor maalesef. Ben de ağzıma bir sürdüm mu tatliyi kuruyemisi, gerisi geliyor. 1 haftada cok almamissindir verirsin hemencecik.

Yaşam tarzı edinmezsek bu saglikli yeme alışkanlığını, en ufak bir sendelemede gidiyor maalesef. Ben de ağzıma bir sürdüm mu tatliyi kuruyemisi, gerisi geliyor. 1 haftada cok almamissindir verirsin hemencecik.
Amin inşallah ya sen de çabucak verirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…