- 23 Mart 2016
- 31.017
- 92.284
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.441
Ankanın ipten ipe macerasıSonra dedim o kablo gibi şunlardan aldım bunu hiç beceremedim en son o linktekini aldım. Daha da olmasaydı vaz geçecektim ip atlama sevdasından
Hakket İp bozukmuşBenimki bundan işte canım halat gibi dediğim buydu. Bununla atlamak gerçekten çok zor, hele şunun tipine ya tipinde bile meymenet yok
Yapıyor ama tartı öncesi canım Perşembe akşamı yaparsan cuma ödem yapabilirBen mümkün değil ip atlayamamgöğüslerim büyük olduğu için herhalde bir kez denedim ama yok yani beni çok zorladı hiç benlik değil sanki bir kere kaptanımız zıplamak ödem yapıyor demişti ama emin değilim
Kızlar, merhabalarapar topar izne çıkmıştım ben. Tekrar dönmek istiyorum ama liste dışı ufaktan ufaktan mümkün müdür kilolar aldi başını gitti, en azindan burayı takip etsem bile işe yarıyor, evimde degildim bir süre, sonra da ramazan bayram derken iyice dağıttım
Ben bugün fazla kaçırdım moralim bozuk yarın isveç diyetine başlamayı düşünüyorum
Cherry Mom kaptanım çok, haklısın bizim tain işleri açıklansın eğer adanada kalacaksam bende tekrar başlamayı düşünüyorum diyetisyene az açıklanmasına bu ara düzen kuramıyorum ama inşallah eskiden yaptığım isveç diyetini yapacağım ve sporlarımıda
Ah bugünde mi kaçamak vardı edacımmmm ölcimmm ama cumaya iyi gelelim lütfenBiliyorum kaptaniçem sana söz bundan sonra olmayacak
22 mayıs
Sabah
1 tane haşlanmış yumurta
Tulum peyniri
2 dilim ekmek
Öğle
Balık
Ara 1
7-8 tane erik
Ara 2
Detoks içeceği
Akşam
3 tane bisküvi
su 2.5 lt
Cherry Mom @ummhnisa @olvidos
Spor
300 küsur ip atlama (350 den sonrasını sayamadım)
@hedef54kg
22 mayıs
11.00 : 1 haşlanmış yumurta, salatalık domates
14.30 : 1 küçük elma ve 10 fındık
17.15 : ton balıklı salata yarım dilim tb ekmek
Su : 3lt
Spor : 2mile leslie, 1500 ip(2 ve 5 nolu spor yapıldı)
Cherry Mom @ummhnisa pacman @hedef54kg
Harikasınızzzz kızlarrrrKahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 1 wasa, beyaz peynir, 5 erik, 2 çatal krem peynir, kiraz saplı çay
Ara
Yeşil çay, 3 çilek
Akşam
1 kase mercimek çorbası, 1 yk taze fasulye, 2 yk bulgur pilavı, 2 yk yoğurt, 1 küçük muz, 1 avuç kuruyemiş, 2 adet wasa arasına 1 çatal kadar krem peynir(Dünyanın en saçma akşam yemeği olmuş olabilirtaze fasulyeyi beğenmedim öyle olunca doymadım saçma sapan beslendim )
2.5 LT su
4 mil Leslie, 30 dk bölgesel
Cherry Mom @ummhnisa
Tabi kaptanımmmmHarikasınızzzz kızlarrrr
Bu haftaaa 1.oluyor muyuzzzz
Bencede hiç zor değil yani dün biz o ortalama ile 3. Olduk yahuTabi kaptanımmmm
Harika bir menümüz daha geldi22 Mayıs
Kahvaltı:
Sucuklu ve az pastırmalı 1 küçük yumurta
1 dilim peynir, 1 çatal kahvaltılık sos, 2-3 zeytin
1 dilim tahıllı ekmek
Ara:
3-4 kayısı, bir parça muz
Akşam:
4 köfte, 1 kase fırında sebze
1 bardan ayran
Ara:
1 sade türk kahvesi , 1 ç.b. şekersiz çay
Su: 2 litre
Spor: 2 mil leslie + 30 dk yoga + 300 ip atlama
Cherry Mom @ummhnisa @hedef54kg @melita09
Ay evet kaptanımBencede hiç zor değil yani dün biz o ortalama ile 3. Olduk yahu
Listede olsaydın sendin etap sonuncusuAy evet kaptanımben bile o rezil ortalamayla etap sonuncusu olmadım bütün herkes felaketmiş galiba inşallah haftaya biz daha iyi toparlarız
300-500 lerle başladım bakalım, bugün bir tık daha rahat oldu sanki, inşallah 1000 lere çıkarımİlk zamanlar ağrı çok oluyor canım ama devam edersen azar azar ilerleyen zamanlarda kalmıyor
hey maşallah, 300 yaptım diye havalara uçmuştum taa kii 3000 i duyana kadar. 10 dk da bir deEvet canım evet ben bir keresinde peşpeşe günlerde en az 2500 3000 kere atladım artı gelmiştim pazartesi gününeatlasam yine atlarım 2000 3000 tane ama şişirmesinden korkuyorum o yüzden genelde 1000 tanede bırakıyorum bazen işte atladığımı anlayayım yorulayım diye 500 tane de ekliyorum
Sağol kaptanımHarika bir menümüz daha geldisüpersin canım sporda çok iyi
Ah kalbimden vuruldum şimdi benListede olsaydın sendin etap sonuncusu
> %- 2.244 etap sonuncusunun yüzdsi balım 1.4 kg almış o da
Yok canım 3000 taneyi değil 1000 taneyi 10 dkda atlıyorum300-500 lerle başladım bakalım, bugün bir tık daha rahat oldu sanki, inşallah 1000 lere çıkarım
hey maşallah, 300 yaptım diye havalara uçmuştum taa kii 3000 i duyana kadar. 10 dk da bir de
Sağol kaptanımBu hafta sağlam başladım motivasyonum yüksek, aynada da fark görmeye başladım ondan. İnşallah kaçamaksız devam ederim bu hafta
Bebeğim mükemmelsin! Bu menü ve sporla kilo vermemenin mümkünatı yok.22 mayıs
11.00 : 1 haşlanmış yumurta, salatalık domates
14.30 : 1 küçük elma ve 10 fındık
17.15 : ton balıklı salata yarım dilim tb ekmek
Su : 3lt
Spor : 2mile leslie, 1500 ip(2 ve 5 nolu spor yapıldı)
Cherry Mom @ummhnisa pacman @hedef54kg
Sen de çok iyisin ortim ya müthişKahvaltı (12.00 gibi): yumurta salatası (ortalama 1 yumurta kadar yedim.), 3-4 siyah zeytin, 1 form etimek, domates, salatalık, çay
Ara: Türk kahvesi, Mixmey meyve barın yarısı (34 kalori)
Akşam: 1 kepçeden biraz az yoğurt çorbası, 110 gr diyet köfte, 1 tane zeytinyağlı sarma
Su: 2400 ml
Cherry Mom @ummhnisa yarimuhendis
İkimiz için de öyle valla ortim 2 günü güzel atlattıkBebeğim mükemmelsin! Bu menü ve sporla kilo vermemenin mümkünatı yok.
Hahah, bir an şok geçirdim 1000 ip 10 dk daha makulYok canım 3000 taneyi değil 1000 taneyi 10 dkda atlıyorum
Yok yok 3000 taneyi son 500 taneyi max hızda atlama yaparak 27 dkda atlamıştımHahah, bir an şok geçirdim 1000 ip 10 dk daha makul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?