- 31 Temmuz 2020
- 20.459
- 60.420
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.461
Aa hoşgeldin kuzumSagol canım, en azindan dediğin gibi menu yazsam menüleri takip etsem yeter, bu arada " just a perfect day " bentakip edemedim hiç sen birakmamissin kuzum hiç anladigim kadariyla, bravo sana
Kaptim kuşum herkes izne ayrılınca6. takım hariç tüm takımlar kötüydü 6.takım başarısı başarılı bir kaptan ve en az kaptan kadar aktif hatta onda da aktif kaptan yardımcısı var
Birde takımdaki kişi sayısı az olunca ve kişiler eksi gelince ortalama çok iyi oluyor biz en kalabalık ekibiz neredeyse 2 takım sayısında üyemiz var birde artılarımız olunca iyi bile toparladık
Ben işime nasıl geliyorsa öyle anlamışım kaptancımYapıyor ama tartı öncesi canım Perşembe akşamı yaparsan cuma ödem yapabilir
İnşallah kaptanım hep kıl payıyla gidiyor bu hafta açık ara bizim olacakHarikasınızzzz kızlarrrr
Bu haftaaa 1.oluyor muyuzzzz
Eveet, hafta içi de böyle olursak -ki oluruz benceİkimiz için de öyle valla ortim 2 günü güzel atlattık
Evet canım dün 57.8dim bakalım pazartesi kaç çıkacağım sürpriz ama senin dediğine göre sen 64leri gördün bile bugünden sankiEveet, hafta içi de böyle olursak -ki oluruz bence- 56-64 görürüz inşallah. (Sen 57 küsürdün di mi?)
Oh iyi, doğru hatırladığıma sevindim. Sen kesin 56 küsürleri görürsün o zaman. Ben de şimdiden 64'ü ucundan görmüş olabilirim.Evet canım dün 57.8dim bakalım pazartesi kaç çıkacağım sürpriz ama senin dediğine göre sen 64leri gördün bile bugünden sanki
Ay valla yarın hurma detoksu yapacağım çarşamba perşembe günü de kabak detoksu yapmayı düşünüyorumOh iyi, doğru hatırladığıma sevindim. Sen kesin 56 küsürleri görürsün o zaman. Ben de şimdiden 64'ü ucundan görmüş olabilirim.
Kabak detoksu baya iyi oluyor. Bi ara ayran detoksu da yaptım ben. O da baya iyi kilo verdiriyor bebiş. Ve de çok teşekkür ederimAy valla yarın hurma detoksu yapacağım çarşamba perşembe günü de kabak detoksu yapmayı düşünüyorumsenin adına da çok sevindim vallahi
Bu haftanın etap sonuncusu olan kişi geçen haftanın birincisi bu aradaAy evet kaptanımben bile o rezil ortalamayla etap sonuncusu olmadım bütün herkes felaketmiş galiba inşallah haftaya biz daha iyi toparlarız
Hayırlı olsuun canımcım.İyi akşamlar kızlar görev değişikliği olduğu için spor günlerinin listesiniHedef60kgolmak dan ben devralmış bulunuyorum bundan sonra spor günlerinde beni etiketleyebilirsiniz
Ay bak o ayran detoksuna bi bakayım ben kabaktan daha cazip gelirse ona bakarımKabak detoksu baya iyi oluyor. Bi ara ayran detoksu da yaptım ben. O da baya iyi kilo verdiriyor bebiş. Ve de çok teşekkür ederimİnş pazartesiye kadar tekrar artmaz hahahaha
Bayram haftası fena çarpmış demek kiBu haftanın etap sonuncusu olan kişi geçen haftanın birincisi bu arada
Bak bak, tadı da fena değil hiç.Ay bak o ayran detoksuna bi bakayım ben kabaktan daha cazip gelirse ona bakarımçünkü kabak artık çok işe yaramıyor gibi sık tükettiğim için
Bayram haftası fena çarpmış demek ki
Bu çorba gibi bir şey mi canım kahvaltı yapıp 2 saatte bir o çorbadan içiyorsun onu mu yaptın yoksa başka bir şey mi yaptınBak bak, tadı da fena değil hiç.
Canım benim de göğüslerim iriBen mümkün değil ip atlayamamgöğüslerim büyük olduğu için herhalde bir kez denedim ama yok yani beni çok zorladı hiç benlik değil sanki bir kere kaptanımız zıplamak ödem yapıyor demişti ama emin değilim
İzmir/urla canımHangi şehir canım orası çok fazlaymış
Ohh ohh süpersin canım artırırsın yavaştan300-500 lerle başladım bakalım, bugün bir tık daha rahat oldu sanki, inşallah 1000 lere çıkarım
hey maşallah, 300 yaptım diye havalara uçmuştum taa kii 3000 i duyana kadar. 10 dk da bir de
Sağol kaptanımBu hafta sağlam başladım motivasyonum yüksek, aynada da fark görmeye başladım ondan. İnşallah kaçamaksız devam ederim bu hafta
Hayırlı olsun canımcımİyi akşamlar kızlar görev değişikliği olduğu için spor günlerinin listesiniHedef60kgolmak dan ben devralmış bulunuyorum bundan sonra spor günlerinde beni etiketleyebilirsiniz
Hayır dostum. Youtube'da bir diyetisyenin tarifini yapmıştım. Sabah ve öğlen normal diyet menüsü ama sebzeli. Akşam da 1 büyük bardak tuzsuz ayranın içine 3 yk yeşil mercimek, 3 ceviz, taze nane falan koyup içiyorsun. Tuzsuz olduğu için acıcık yavan ama tuzlu olsa ennfes bi şey.Bu çorba gibi bir şey mi canım kahvaltı yapıp 2 saatte bir o çorbadan içiyorsun onu mu yaptın yoksa başka bir şey mi yaptın
Dur bakayım ona daHayır dostum. Youtube'da bir diyetisyenin tarifini yapmıştım. Sabah ve öğlen normal diyet menüsü ama sebzeli. Akşam da 1 büyük bardak tuzsuz ayranın içine 3 yk yeşil mercimek, 3 ceviz, taze nane falan koyup içiyorsun. Tuzsuz olduğu için acıcık yavan ama tuzlu olsa ennfes bi şey.
Valla çok hatırlamıyorum. Haftada 3 gün falan yapın diyordu. Ben perşembe yapmıştım tabii ki.Dur bakayım ona dane kadar vermiştin hatırlıyor musun
Ben de bakayım da hoşuma giden bir tanesini yapayımValla çok hatırlamıyorum. Haftada 3 gün falan yapın diyordu. Ben perşembe yapmıştım tabii ki.Ödemim falan baya gitmişti. Eksiye geçmiştim rahatça.
Bugünde böyle olsun canım arada böyle saçmalayabiliyoruz.Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 1 wasa, beyaz peynir, 5 erik, 2 çatal krem peynir, kiraz saplı çay
Ara
Yeşil çay, 3 çilek
Akşam
1 kase mercimek çorbası, 1 yk taze fasulye, 2 yk bulgur pilavı, 2 yk yoğurt, 1 küçük muz, 1 avuç kuruyemiş, 2 adet wasa arasına 1 çatal kadar krem peynir(Dünyanın en saçma akşam yemeği olmuş olabilirtaze fasulyeyi beğenmedim öyle olunca doymadım saçma sapan beslendim )
2.5 LT su
4 mil Leslie, 30 dk bölgesel
Cherry Mom ummhnisa
Canım karbonhidrat ağırlıklı bir gün olmus protein de olsaymış iyi olurmuş. Toplam kalori cok durmuyor ama ödem yapabilir dikkat etKahvalti
1 simit
salatalik
domates
Kozlenmis kirmizi biber
Aksam
1 tabak bezelye yemegi
2 dilim ekmek
salata
2 lt su
Spor yok
Cherry Mom ummhnisa Mathildablue
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?