Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sagol canım, en azindan dediğin gibi menu yazsam menüleri takip etsem yeter, bu arada " just a perfect day " ben takip edemedim hiç sen birakmamissin kuzum hiç anladigim kadariyla, bravo sana
Aa hoşgeldin kuzum çizkek ben de maskeden birbirini tanıyamayan arkadaşlar gibi olduk
Yarın gel başla yol sana ait öğle yemeği bizden

Kaptim kuşum herkes izne ayrılınca
davet edin herkesi haydin canlandırın takımı yakalım ortalığı demiştin sanki

Oh iyi, doğru hatırladığıma sevindim. Sen kesin 56 küsürleri görürsün o zaman. Ben de şimdiden 64'ü ucundan görmüş olabilirim.
Ay valla yarın hurma detoksu yapacağım çarşamba perşembe günü de kabak detoksu yapmayı düşünüyorumsenin adına da çok sevindim vallahi

Ay valla yarın hurma detoksu yapacağım çarşamba perşembe günü de kabak detoksu yapmayı düşünüyorumsenin adına da çok sevindim vallahi
Kabak detoksu baya iyi oluyor. Bi ara ayran detoksu da yaptım ben. O da baya iyi kilo verdiriyor bebiş. Ve de çok teşekkür ederim İnş pazartesiye kadar tekrar artmaz hahahaha

Kabak detoksu baya iyi oluyor. Bi ara ayran detoksu da yaptım ben. O da baya iyi kilo verdiriyor bebiş. Ve de çok teşekkür ederim İnş pazartesiye kadar tekrar artmaz hahahaha
Ay bak o ayran detoksuna bi bakayım ben kabaktan daha cazip gelirse ona bakarımçünkü kabak artık çok işe yaramıyor gibi sık tükettiğim için
Bu haftanın etap sonuncusu olan kişi geçen haftanın birincisi bu arada
Bayram haftası fena çarpmış demek ki

Canım benim de göğüslerim iri
Şimdiye kadar iyi atlamışım ama verdiğim kilolarla sarkma da eklenince üstüne bende de acı başladı. Perşembe atlamıyoruz sadece
Hangi şehir canım orası çok fazlaymış
İzmir/urla canım
Ohh ohh süpersin canım artırırsın yavaştan
İyi akşamlar kızlar görev değişikliği olduğu için spor günlerinin listesini Hedef60kgolmak dan ben devralmış bulunuyorum bundan sonra spor günlerinde beni etiketleyebilirsiniz
Hayırlı olsun canımcım

Bu çorba gibi bir şey mi canım kahvaltı yapıp 2 saatte bir o çorbadan içiyorsun onu mu yaptın yoksa başka bir şey mi yaptın
Hayır dostum. Youtube'da bir diyetisyenin tarifini yapmıştım. Sabah ve öğlen normal diyet menüsü ama sebzeli. Akşam da 1 büyük bardak tuzsuz ayranın içine 3 yk yeşil mercimek, 3 ceviz, taze nane falan koyup içiyorsun. Tuzsuz olduğu için acıcık yavan ama tuzlu olsa ennfes bi şey.

Dur bakayım ona dane kadar vermiştin hatırlıyor musun

Bugünde böyle olsun canım arada böyle saçmalayabiliyoruz.
Sporun şahane yine ortim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…