Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok sen yapıyorsundur ama ben hala dediğim eski iplerle atlayamıyorum. Bu biraz kondisyon ve beceri işi. Sen marifetliymişsin maşallah sana
Dün benim beslenme de kötü geçti bu gün toparlarım inşallah kolay gelsin sana

Süper canım istedikten sonra yapılmayacak bişey yok doğru söylüyorsun
Spor programını bana da yazar mısın Bi inceliyim belki kendime göre Bi şeyler bulurum
Urla olduğu, için pahalıymış deniz sahili birde evlerde küçükmüş
Evet canım hem o yüzden hemde şu pandemi kapanma sürecinde burası nüfus patlaması yaşadı resmen

Günaydınlar herkese

Ben gece hiç uyuyamadım ya grip oldum tıkandım nefes alamadım ve çok üşüdüm. Bu grip sırayla babama anneme bana geldi perişan etti beni bi gecede ama ya
günaydın canımın içi
kuzum çok dikkat edin kıyamam ya detoks yapma derim kuzum bol vitaminini al üşütme de kendini belki soğuk olmuştur gece

O kadar uzun zamandır buralarda mısın ne hoş burada bir süre sonra insanın bi bagı oluyor. Belki ilerde değitiririm

Geçmiş olsun canım bu ara biraz dengesiz gidiyor havalar dikkat et kendine
Ay hep havalardan zaten bi akşam kıblede oturduk eve girdik üşüdük sonraki gün yağmur falan derken o etkiledi muhtemelen
günaydın canımın içi
kuzum çok dikkat edin kıyamam ya detoks yapma derim kuzum bol vitaminini al üşütme de kendini belki soğuk olmuştur gece
Yok zaten detokstan vazgeçtim normal besleneceğim detoks yapamam. Meyve falan yerim bol limonlu çay içerim nane limon falan yaparım. Göz akıntısı da var bi de gözlerimi geri açamıyorum

17-23 mayıs tablo spor listesi :)
UYE17 mayıs19 mayıs22 mayıssonuç :)
kollontai ------------------
yarimuhendis 2------2+52
@olvidos16------2
Deniz ve Kum -----1------1
M monarosaa 111
Mathildablue 1+61+66
ummhnisa 1+211+2
C Cagrihilal1 1+2+62+6------2
hzlsel 112+4
S seyrulsefer 1+2+61+2+6-----2
pacman ----------------
redsonja87 11------2
matteroftime 2+4------2+42
Kendinin en iyi hali ol 11------2
melita09 6-----------1

3 gün de spor yapan M monarosaa Mathildablue ummhnisa hzlsel tebrik ediyoruz kızlar

diğer günler spor yapan kızları da başta pacman kuşum olmak üzere tebrik ederim
hzlsel cim bilgisayar başına erken oturduğum için tabloyu tamamlayayım dedim
Kızlar artık hazalcığıma emanetsiniz hepinizi çok öpüyorum yine uğrayacağım arada

Günaydınlar herkese

Ben gece hiç uyuyamadım ya grip oldum tıkandım nefes alamadım ve çok üşüdüm. Bu grip sırayla babama anneme bana geldi perişan etti beni bi gecede ama ya
Bebeğim çok geçmiş olsuun. Dengeli ve sağlıklı beslenmeye bak. Bolca vitamin al ve dinlen. Zaten aynılarını yapıyprsundur da ben yine de söylemek istedim hahahaha Bizi haberdar et olur mu

Evet canım Bi sıcak Bi soğuk gidiyoruz dikkat et vitamin al
Ellerine sağlık canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…