- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.521
Yok sen yapıyorsundur ama ben hala dediğim eski iplerle atlayamıyorum. Bu biraz kondisyon ve beceri işi. Sen marifetliymişsin maşallah sanaEvet evet ip challenge yapalım bende varım ve yarından tezi yok başlıyorum. Spor ve materyalleri konusunda fikrimide belirteyim ip mevzu açılmış uzun uzun :) ben 3 liralık plastik bakkal ipleriyle bile yüzlerce ip atladığımı bilirim taş betonda yoga yaptığımı daeskilerden pek kimse yok sanırım onlar bilirler ama ben iyi uğraştım bu spor işleriyle birkaç senedir Ve diyeceğim şudur al bi ip atla salladığında dönmesi kafi :) hiç malzemem yokken 1000 ip atlayıp üstüne crossfit halter çalışıp taş üstünde yoga yapıp amuda kalkardım şimdi her malzemenin profesyoneli var evde yapan yok yani tamamen istemek ve yapmak bence bu işler Hiç takılma sadece atla hep yürüyüş yapıyorsun hitt cardio yaparsan daha çok atlayabilirsin, ben 15 gündür geri başladım işte spora 4 ay ara vermiştim günde 300 Yapıyorum şimdi ipi ama sonrasında 15 dk cardioya ve crosfitte devam ediyorum yoksa 1500e kadar yolu var bence günlük :) sen şimdi o 25i 50 yap önce squat gibi düşün az az arttır bi hafta 10 güne 500 yaparsın, İstersen ben sana kendi programı mı yazarım bi ara beğendiğin bişeyler olursa eklersin, çünkü sadece yürüyüş yapıyorsan kondisyonun yükselmesi çok zaman alır öyleyse challenge başlasın başka kimler var ???
Dün benim beslenme de kötü geçti bu gün toparlarım inşallahAnka ortim dün ve bugün hiç dahil olamadım affet bahsetmiştim evin bi odayı kiralıycam boya badana derken birde mutlak lavabosu tıkandı patladı bugün ancak geçmişi okuyup gelebildim. İki gündür dışardan yiyorum felaket menülerim var sporum yok o yüzden hiç yazmadım, lakin yarın sahalara dönüyorum canım 15 dk cardio( 500 ip challenge dahil) 15 dk crossfit 45 dk yoga yaparım yarın, yemek yemeyip aç gezesim var menü olarak da Durumlar vahim yani
Süper canım istedikten sonra yapılmayacak bişey yok doğru söylüyorsunEvet evet ip challenge yapalım bende varım ve yarından tezi yok başlıyorum. Spor ve materyalleri konusunda fikrimide belirteyim ip mevzu açılmış uzun uzun :) ben 3 liralık plastik bakkal ipleriyle bile yüzlerce ip atladığımı bilirim taş betonda yoga yaptığımı daeskilerden pek kimse yok sanırım onlar bilirler ama ben iyi uğraştım bu spor işleriyle birkaç senedir Ve diyeceğim şudur al bi ip atla salladığında dönmesi kafi :) hiç malzemem yokken 1000 ip atlayıp üstüne crossfit halter çalışıp taş üstünde yoga yapıp amuda kalkardım şimdi her malzemenin profesyoneli var evde yapan yok yani tamamen istemek ve yapmak bence bu işler Hiç takılma sadece atla hep yürüyüş yapıyorsun hitt cardio yaparsan daha çok atlayabilirsin, ben 15 gündür geri başladım işte spora 4 ay ara vermiştim günde 300 Yapıyorum şimdi ipi ama sonrasında 15 dk cardioya ve crosfitte devam ediyorum yoksa 1500e kadar yolu var bence günlük :) sen şimdi o 25i 50 yap önce squat gibi düşün az az arttır bi hafta 10 güne 500 yaparsın, İstersen ben sana kendi programı mı yazarım bi ara beğendiğin bişeyler olursa eklersin, çünkü sadece yürüyüş yapıyorsan kondisyonun yükselmesi çok zaman alır öyleyse challenge başlasın başka kimler var ???
Evet canım hem o yüzden hemde şu pandemi kapanma sürecinde burası nüfus patlaması yaşadı resmenUrla olduğu, için pahalıymış deniz sahili birde evlerde küçükmüş
Geçmiş olsun canım bu ara biraz dengesiz gidiyor havalar dikkat et kendineGünaydınlar herkese
Ben gece hiç uyuyamadım ya grip oldum tıkandım nefes alamadım ve çok üşüdüm. Bu grip sırayla babama anneme bana geldi perişan etti beni bi gecede ama ya
Evet canım izne ayrıldıkızlarmuhursuzpusula izne ayrıldı mı?
günaydın canımın içiGünaydınlar herkese
Ben gece hiç uyuyamadım ya grip oldum tıkandım nefes alamadım ve çok üşüdüm. Bu grip sırayla babama anneme bana geldi perişan etti beni bi gecede ama ya
çok sağol canımGeçmiş olsun canım bu ara biraz dengesiz gidiyor havalar dikkat et kendine
Evet canım izne ayrıldı
O kadar uzun zamandır buralarda mısın ne hoşBuda güzel canım ama içine hangisi siniyorsa onu yap sadece bizler alışana kadar zor geliyor sonra alışıyoruz benim adımda 4ncü ğ,ismim
Mesela ilk eda01, adanalı Eda, sıcak browni sonrada karabiber01 oldum bununda değiştirecektim izin vermediler sonrada 10 yıldır böyleyim eskiler hatırlayıp gelip yazıyor özelden çok mutlu oluyorum
Ay hep havalardan zaten bi akşam kıblede oturduk eve girdik üşüdük sonraki gün yağmur falan derken o etkiledi muhtemelenGeçmiş olsun canım bu ara biraz dengesiz gidiyor havalar dikkat et kendine
Yok zaten detokstan vazgeçtim normal besleneceğim detoks yapamam. Meyve falan yerim bol limonlu çay içerim nane limon falan yaparım. Göz akıntısı da var bi de gözlerimi geri açamıyorumgünaydın canımın içi
kuzum çok dikkat edinkıyamam ya detoks yapma derim kuzum bol vitaminini al üşütme de kendini belki soğuk olmuştur gece
UYE | 17 mayıs | 19 mayıs | 22 mayıs | sonuç :) |
| ------ | ------ | ------ | |
| 2 | ------ | 2+5 | 2 |
@olvidos | 1 | 6 | ------ | 2 |
| ----- | 1 | ------ | 1 |
M monarosaa | 1 | 1 | 1 | |
| 1+6 | 1+6 | 6 | |
| 1+2 | 1 | 1+2 | |
C Cagrihilal1 | 1+2+6 | 2+6 | ------ | 2 |
| 1 | 1 | 2+4 | |
S seyrulsefer | 1+2+6 | 1+2+6 | ----- | 2 |
| ----- | ----- | ------ | |
| 1 | 1 | ------ | 2 |
| 2+4 | ------ | 2+4 | 2 |
| 1 | 1 | ------ | 2 |
| 6 | ------ | ----- | 1 |
Evet bebiş o tarzdı. Sadece et, tavuk falan değil de işte daha Akdeniz diyeti gibiydi. Hem ferah hem de rahattı bence. Ara ara yine yapıcam.cnm vejetaryen menü müydü? sabah yumurta peynir öğlen sebze yemeği yoğurt gibi mi?
Bebeğim çok geçmiş olsuun.Günaydınlar herkese
Tamam canım ederim çok sağ olBebeğim çok geçmiş olsuun.Dengeli ve sağlıklı beslenmeye bak. Bolca vitamin al ve dinlen. Zaten aynılarını yapıyprsundur da ben yine de söylemek istedim hahahaha Bizi haberdar et olur mu
Evet canım Bi sıcak Bi soğuk gidiyoruz dikkat et vitamin alAy hep havalardan zaten bi akşam kıblede oturduk eve girdik üşüdük sonraki gün yağmur falan derken o etkiledi muhtemelen
Yok zaten detokstan vazgeçtim normal besleneceğim detoks yapamam. Meyve falan yerim bol limonlu çay içerim nane limon falan yaparım. Göz akıntısı da var bi de gözlerimi geri açamıyorum
Ellerine sağlık canımcım17-23 mayıs tablo spor listesi :)
UYE 17 mayıs 19 mayıs 22 mayıs sonuç :) kollontai ------ ------ ------ yarimuhendis 2 ------ 2+5 2 @olvidos 1 6 ------ 2 Deniz ve Kum ----- 1 ------ 1 M monarosaa 1 1 1 Mathildablue 1+6 1+6 6 ummhnisa 1+2 1 1+2 C Cagrihilal1 1+2+6 2+6 ------ 2 hzlsel 1 1 2+4 S seyrulsefer 1+2+6 1+2+6 ----- 2 pacman ----- ----- ------ redsonja87 1 1 ------ 2 matteroftime 2+4 ------ 2+4 2 Kendinin en iyi hali ol 1 1 ------ 2 melita09 6 ------ ----- 1
3 gün de spor yapan M monarosaaMathildablue ummhnisa hzlsel tebrik ediyoruz kızlar
diğer günler spor yapan kızları da baştapacman kuşum olmak üzere tebrik ederim
hzlsel cim bilgisayar başına erken oturduğum için tabloyu tamamlayayım dedim
Kızlar artık hazalcığıma emanetsiniz hepinizi çok öpüyorum yine uğrayacağım arada
2007den beri burdayım benO kadar uzun zamandır buralarda mısın ne hoşburada bir süre sonra insanın bi bagı oluyor. Belki ilerde değitiririm
Rica ederiimEvet canım Bi sıcak Bi soğuk gidiyoruz dikkat et vitamin al
Ellerine sağlık canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?