Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortim patates kızartması olmasaymış iyi olurmuş ama olsun yarın dengelersin. Benimde bir detoksa ihtiyacım var araştırıyorum bakalım

Sebastian sen misin valla ya nickler degisince bir tuhaf geliyor ilk ama senin nick hayirli bir is için degismis hedef 54 nedir ya beni deli mi edeceksin, 5 li rakam gormeyeli en az 10 sene oldu, diger nick iyiydi, yummy

Cherry Mom neredesin kaç zamandır her şey yolunda mı ? Seni merak ettim bende çok gelemiyordum
Nerdeyim kuzum az girdim ama her gün burdaydım tatlım önce hastalık falan oldu o yüzden seyrek girdim dünde yolculuk vardı İzmir geldik kayınvalideye o yüzden listeyi anka yaptı :) sen tartılmayı nasıl unutursun onu söyle bakalım bugün tartıldın mı durum nedir listeye alsaydık artık seni

Just Hemi de perfect olanından
Hoşgeldin canım gel başla yeniden düzen plan program iyidir
Sorma kaptanım, perfect fln kalmadı en cikolatalisindan bir bayram gecirdim, restoranlar da açıldı, yaz geldi tık yok, yine burada yolumuzu bulacağız artık

Listeye daha 600 gr var Esram bu sabah tartıldım off neler yaşadım bir bilsen kedi yavrusuyla savaştık evde . Çok kötü günler geçirdim eşimi kapının önüne falan koyacaktım kedi gidincede oturup bir güzel ağladım inşallah kediciği üzmemişimdir diye mini minnacıktı

DETOKS PROGRAMI ARAYANLARA ====>>>

5 GÜNLÜK ÖRNEK SAĞLIKLI BESLENME LİSTESİ *

1.Gün
Sabah
3 yemek kaşığı lor peynir
1 adet kapya biber
Bol roka, maydanoz, dereotu
2 dilim tuzsuz etimek
Ara öğün
1 dilim ananas
1 fincan yeşil çay
Öğle
1 kase detoks çorbası
4 yemek kaşığı yağsız yoğurtla yapılmış, marullu cacık
Ara öğün
1 adet havuç, 1 adet küçük pancar, 3 yemek kaşığı nar, 1 tatlı kaşığı limon suyu ve 1 şişe maden suyunu blender’dan geçirip tüketin.
Akşam
150 g ızgara somon
1 kase haşlanmış brokoli ve karnabahar

2.Gün
Sabah
1 su bardağı light kefir, 2 yemek kaşığı yulaf, 1 dilim ananas ve 1 tutam toz tarçını blender’dan geçirip tüketin.
Ara öğün
8 adet çiğ badem
1 fincan yeşil çay
Öğle
1 kase yeşil salata (pişmiş karabuğday ve yeşil mercimek ilaveli)
Ara öğün
1 adet elma, 6-7 dal maydanoz, 5-6 dal ıspanak, 1 adet salatalık, 1 tatlı kaşığı limon suyu ve 1 şişe maden suyunu blender’dan geçirip tüketin.
Akşam
150 g haşlanmış tavuk göğsü
1 kase buharda pişmiş karışık sebze

3.Gün
Sabah
1 adet yumurta ve 1 adet kapya biberden, dereotlu yağsız omlet
2 adet tuzsuz etimek
Ara öğün
1 fincan yeşil çay
4 adet yarım ceviz
Öğle
1 kase detoks çorbası
Sınırsız buharda pişmiş sebze
Ara öğün
1/2 greyfurt üzerine toz tarçın
Akşam
150 g ızgara balık
Yağsız, bol yeşillikli salata
Ara öğün
1 fincan yeşil çay

4.Gün
Sabah
1 su bardağı yoğurt
1 dilim ananas
8 adet çiğ badem
Ara öğün
1 fincan yeşil çay
Öğle
6 kaşık mantar sote
1 kase yağsız salata
Ara öğün
1 fincan yeşil çay
10 adet çiğ fındık
Akşam
5 yemek kaşığı haşlanmış mercimek
1 adet haşlanmış yumurtalı, yağsız yeşil salata
Ara öğün
1 fincan rezene çayı

5.Gün
Sabah
2 adet haşlanmış yumurta beyazı
Bol domates ve yeşillik
10 adet çiğ badem
Ara öğün
1 fincan yeşil çay
Öğle
1 kase detoks çorbası
Ara öğün
1 kutu probiyotik yoğurt
1 adet elma
Akşam
1 dilim ızgara tavuk göğsü
1 kase yağsız salata
Ara öğün
1 fincan yeşil çay

Detoks çorbası
Malzemeler
2 adet kabak
1 adet soğan
1 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı zerdeçal
5-6 dal maydanoz
2 adet domates
1 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı bulgur ya da kinoa

Okudum kedi maceranı kıyamamm sanaa zorlanıyorsan sanada onada eziyet olsun 600 gram çok değil bu hafta heemn hallet onu canım

Sorma kaptanım, perfect fln kalmadı en cikolatalisindan bir bayram gecirdim, restoranlar da açıldı, yaz geldi tık yok, yine burada yolumuzu bulacağız artık
Bayramda takımda biraz sallandı sorma sorma az kaldı nota geliyordu ucundan döndük ama bu hafta bomba gibi geleceğiz sende menülerini yazmaya başla sporlarıda bekleriz tembellik yok

Ayy unutmuşum nickini bebekim listeden çıktım mola verdim azıcık 62-63 te takılı kaldım sen nasılsın her şey uolunda mı kıız
Cnm kosturmaca gecti, hastalık fln uğramadı Allahtan buralar açıldı, eşim asi oldu benim de sıram geldi sayılır, dil kursu devam bahar tatilinde Hollandaya gecmistim ondan izne ayrıldım apar topar, tabi şimdi baktım 68.6 da fln bırakmışım o zaman ama su an en az 2 kilo artidayim yarin tartilip geliyorum buraya direkt, 62 sana yetiyorsa kilo korusan yeter canım

Şükür canım iyi olduktan sonra halledersin kilolar mühim degil. Yeter mi kuzum ah bi 60 ın altına inebilsem şu an 62.6 falanım bazen 63 oluyor bazen 64 iyice yoldan çıktım umarım her şey hepimiz için yoluna girer tatillerde istediğimiz kiloda oluruz

Bayramda takımda biraz sallandı sorma sorma az kaldı nota geliyordu ucundan döndük ama bu hafta bomba gibi geleceğiz sende menülerini yazmaya başla sporlarıda bekleriz tembellik yok
Haydi bakalim, bizim takım aliskindir 1.lik 2.liklere, toparlanır hemen, tamam yarın tartılip yaziyorum hemen kaptanım, sen nasılsın cok okuyamadim geçmişi, bir hastalık mevzusu gecmis sanirim, iyi msn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…