- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.481
Ortim patates kızartması olmasaymış iyi olurmuş ama olsun yarın dengelersin. Benimde bir detoksa ihtiyacım var araştırıyorum bakalımSabah
1 haşlanmış yumurta
5 dilim patates kızartması
4 dilim domates
4 dilim salatalık
3 tane zeytin
1 dilim ekmek
Ara
1 türk kahvesi
Öğlen
5 yemek kaşığı taze fasulye
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Akşam
1 kase kuru fasülye
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 dilim ekmek
1 kase cacık
5000 adım Yürüyüş
cnm vejetaryen menü müydü? sabah yumurta peynir öğlen sebze yemeği yoğurt gibi mi?Valla çok hatırlamıyorum. Haftada 3 gün falan yapın diyordu. Ben perşembe yapmıştım tabii ki.Ödemim falan baya gitmişti. Eksiye geçmiştim rahatça.
Sebastian sen misinAa hoşgeldin kuzumçizkek ben de maskeden birbirini tanıyamayan arkadaşlar gibi olduk
Yarın gel başla yol sana ait öğle yemeği bizden
Kaptim kuşum herkes izne ayrılınca
davet edin herkesi haydin canlandırın takımıyakalım ortalığı demiştin sanki
Ben degistirdim, depresyona girip çıkıp sac rengi değiştirmek gibi, iyi geliyorBi dk ya artık nick değiştirebiliyormuşum değiştirsem mi ne derseniz kızlar
Nerdeyim kuzumCherry Mom neredesin kaç zamandır her şey yolunda mı ? Seni merak ettim bende çok gelemiyordum
Şu an hiç bir fikrim yok nick le ilgili biraz düşünmeliyim galiba. Bu arada merhabaBen degistirdim, depresyona girip çıkıp sac rengi değiştirmek gibi, iyi geliyor
Sorma kaptanım, perfect fln kalmadı en cikolatalisindan bir bayram gecirdim, restoranlar da açıldı, yaz geldi tık yok, yine burada yolumuzu bulacağız artıkJust Hemi de perfect olanından
Hoşgeldin canım gel başla yeniden düzen plan program iyidir
Listeye daha 600 gr var EsramNerdeyim kuzumaz girdim ama her gün burdaydım tatlım önce hastalık falan oldu o yüzden seyrek girdim dünde yolculuk vardı İzmir geldik kayınvalideye o yüzden listeyi anka yaptı :) sen tartılmayı nasıl unutursun onu söyle bakalım bugün tartıldın mı durum nedir listeye alsaydık artık seni
Merhaba cnm just a perfect day ben, Ex ortimŞu an hiç bir fikrim yok nick le ilgili biraz düşünmeliyim galiba. Bu arada merhaba
Ayy unutmuşum nickini bebekim listeden çıktım mola verdim azıcık 62-63 te takılı kaldımMerhaba cnm just a perfect day ben, Ex ortimsen çıktın mı listeden, neler yapıyorsun.
Evet protein olmadi bugun sabah simit yiyince yumurta faln eklemedim kalori yukselmesin diye yarın dikkat ederimCanım karbonhidrat ağırlıklı bir gün olmus protein de olsaymış iyi olurmuş. Toplam kalori cok durmuyor ama ödem yapabilir dikkat et
Okudum kedi maceranıListeye daha 600 gr var Esrambu sabah tartıldım off neler yaşadım bir bilsen kedi yavrusuyla savaştık evde . Çok kötü günler geçirdim eşimi kapının önüne falan koyacaktım kedi gidincede oturup bir güzel ağladım inşallah kediciği üzmemişimdir diye mini minnacıktı
Bayramda takımda biraz sallandı sorma sorma az kaldı nota geliyordu ucundan döndük ama bu hafta bomba gibi geleceğiz sende menülerini yazmaya başla sporlarıda bekleriz tembellik yokSorma kaptanım, perfect fln kalmadı en cikolatalisindan bir bayram gecirdim, restoranlar da açıldı, yaz geldi tık yok, yine burada yolumuzu bulacağız artık
Aşırı takıldım ya kaçay oldu bi gelişme yok açlık içindeyim şu anOkudum kedi maceranıkıyamamm sanaa zorlanıyorsan sanada onada eziyet olsun 600 gram çok değil bu hafta heemn hallet onu canım
Cnm kosturmaca gecti, hastalık fln uğramadı Allahtan buralar açıldı, eşim asi oldu benim de sıram geldi sayılır, dil kursu devam bahar tatilinde Hollandaya gecmistim ondan izne ayrıldım apar topar, tabi şimdi baktım 68.6 da fln bırakmışım o zaman ama su an en az 2 kilo artidayimAyy unutmuşum nickini bebekim listeden çıktım mola verdim azıcık 62-63 te takılı kaldımsen nasılsın her şey uolunda mı kıız
Şükür canım iyi olduktan sonra halledersin kilolar mühim degil. Yeter mi kuzum ah bi 60 ın altına inebilsem şu an 62.6 falanımCnm kosturmaca gecti, hastalık fln uğramadı Allahtan buralar açıldı, eşim asi oldu benim de sıram geldi sayılır, dil kursu devam bahar tatilinde Hollandaya gecmistim ondan izne ayrıldım apar topar, tabi şimdi baktım 68.6 da fln bırakmışım o zaman ama su an en az 2 kilo artidayimyarin tartilip geliyorum buraya direkt, 62 sana yetiyorsa kilo korusan yeter canım
Haydi bakalim, bizim takım aliskindir 1.lik 2.liklere, toparlanır hemen, tamam yarın tartılip yaziyorum hemen kaptanım, sen nasılsın cok okuyamadim geçmişi, bir hastalık mevzusu gecmis sanirim, iyi msnBayramda takımda biraz sallandı sorma sorma az kaldı nota geliyordu ucundan döndük ama bu hafta bomba gibi geleceğiz sende menülerini yazmaya başla sporlarıda bekleriz tembellik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?