- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.501
O zaman tam daha oturmamış düzen, gecen sene ben oyleydim 62 64 arasiydim bi ara 65 oldum ya dedim veririm hemen derken 67 oldum baya bi oyle oldum ve 70 i gördüm, cok sinsi bu yağlar önce kilo alsan da hemen veriyorsun kilo gorunmuyor sonra yavaş yavaş yerleşiyor, hemen gel cnm sen de o zamanŞükür canım iyi olduktan sonra halledersin kilolar mühim degil. Yeter mi kuzum ah bi 60 ın altına inebilsem şu an 62.6 falanımbazen 63 oluyor bazen 64 iyice yoldan çıktım umarım her şey hepimiz için yoluna girer tatillerde istediğimiz kiloda oluruz
Olmaz mı çeşit çeşit önceki kilo verme sürecinde çok atlardım her gün 1 saat den fazla yürüyüş yapıyorum bendeBen de sabah kahvaltı yapıyorum, öğlen yemeğini de biraz geç yiyip akşam yemeğini de yemeden günü tamamlamaya çalışıyorum genelde. Detoks programımdan kalan birkaç şişe detoks içeceklerim var bu hafta bazı öğünlerde katı yemek yerine onları tüketeyim diyorum, hem lezzetli hem doyurucu hem de sağlıklı ve kalorileri az
Dün biraz kaçırdım menüyü ancak yarın ya da en geç pzartesi günü eski disiplinli yeme planıma dönerim. Bir de takımdan kızlarla ip atlayacağız bu hafta diye sözleştik, bu hafta sporumuz da var yani. Sende de ip varsa katılsana bize sen de??
Afiyet olsun ortim ekmek biraz fazla kaçmış sanki? Yoksa menü güzel yürüyüş de yapmışsınKahvaltı
1 yumurta
1 parmak peynir
10 fındık (zeytin yerine)
Salatalık
2 dilim tb ekmeği
Öğle 4 kaşık tavuk sote
Cacık
1 dilim ekmek
Ara
3 çilek
2 kayısı
Akşam
Kabak yemeği 5 kaşık
Tavuk sote 3 kaşık
1 bardak ayran
Ara
1 Türk kahvesi
1 hurma
10 bin adım
Cherry Mom M monarosaa @ummhnisa
Günaydın canım
Tşkler kaptanımGayet ideal yürüyüşünde canım tebrik ederim yapabileceklerini yapmışsın şimdi birde ip atlama eklendi o cardio etkisi yapacaktır eminim şahane olacak
Yağmura arada denk geldik ama çok zorlamadı bizi Allah'tan canım teşekkür ederim
Tebrik ederim canım güzel bir eksi
Kızmam canımcımm haftaya hedefi mutlaka tutturalım ama
Edacım bu hafta planlı programlı ilerleyelim biraz sallantıda gidiyoruz gibi hem menülerine hem sporlarına bir program belirlemek lazım bence diyetisyene tekrar devam etmek lazım ne dersin ?
Canım pes etmedin bırakmadın artıları gönderdin eksiye geçtin tebrikler valla harikasınnnn
Hem bayram hem sonrasında kuzeninin rahatsızlığı sebebiyle zor bir hafta oldu galiba ama bu hafta telafi edeceğine eminim canım listede olsaydın böyle olmazdı zaten ama bu süreç uzadıkça canım sıkılıyor iyice alıştın alt listelere
Tebrikler canım çok güzel eksi
Dikkat burcucum
Ah ah ahözellikle düşük kilolarda artış azalış yüzdeleri listeri çok etkiliyor kızlar o yüzden sizlerin ekstra dikkat etmesi gerekiyor
Harikasınnnnn canım mm
Yinede artını baya azaltmışsın canım ufak kaçamaklar da olmasaymış onlarda gidecekmiş demek :)
Aynen devamı gelirse bende çarpacağım
Sağoll canım şimdi iyi valla İzmir'e geldik tahlillerin falan sonucu henüz çıkmadı bakalım
Hayırlı olsun ortaklığınız
Ya ankacımm bunu bile düşünmüşsün çok sağol bitanesin gözüm kapalı emanet edebileceğimi biliyordum zatenn yordum seni
Değişcek bu gidişlebu kadar artıya yüreği dayanmadı kaçtı desinler
Tebrikler ümrancım
Teşekkürler tatlım
Zorlu bir haftaydı bundan sonrası süper olacak inanıyorum
Ay cidden ne oluyor kuzum böyle
Senin planlı spora ihtiyacın var canım
Yoksa yediğin içtiğin de birşey yok o konuda iyi gidiyorsun ama sporlar az geliyor bence dünkü eksi için ayrıcA tebrik ederim
Tebrikler kuzumkısa zamanda geri bekliyoruz
Heyecan yaptırmışsınAnka ya hahahaha
Eline sağlık canım teşekkür ederiz
@redsonja87
Veee
@melita09 tebriklerr kızlar
Ortaklar bu hafta tam bir uyum bekliyorummmm 1. Lik istiyorum sizdennnn çok canım sıkıldı o notadan dönen yüzdeye
Harikasınnnnn
Kalbimmmmmmmmmmm
Eline sağlık canım
Nerde menüler hanımmlarrrrrr
Yapacağız vallahi dediğim gibi bu hafta hedefmiz BİRİNCİLIK kızlar herkes ona göre odaklansın
@melita09 bu hafta eksik menü olmasın canım ortakların bu konuda sıkıntı yaşıyor
Zamanla artacak o sayı canım ve kolay yapıyor olacaksın biraz sabır
Şimdilik iyi canım ama sonuçları henüz almadkk
Afiyet olsun ortim sporun az olmuş yarına telafi edersinSabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
1 tk tahin azıcık pekmez içine
Salatalık domates
1 parmak peynir
Öğle
Tavuklu salata ve kabak yemeği ayran
Ara
5 fındık
1 kayısı
Akşam
2 küçük biber dolma
Bi avuç erik
Spor az 5 bin adımcık
Cherry Mom @ummhnisa M monarosaa
Odaklanma yetecek bence ama unutma bu hafta takımca hedefimiz 1.olmak oyüzden 600 ü verip eksiye geçmen gerekAşırı takıldım ya kaçay oldu bi gelişme yok açlık içindeyim şu anumarım kırarım bu döngüyü
İnşallah canım bende inanıyorum bize yeterki isteyelimHaydi bakalim, bizim takım aliskindir 1.lik 2.liklere, toparlanır hemen, tamam yarın tartılip yaziyorum hemen kaptanım, sen nasılsın cok okuyamadim geçmişi, bir hastalık mevzusu gecmis sanirim, iyi msn
Evet evet ip challenge yapalım bende varım ve yarından tezi yok başlıyorum. Spor ve materyalleri konusunda fikrimide belirteyim ip mevzu açılmış uzun uzun :) ben 3 liralık plastik bakkal ipleriyle bile yüzlerce ip atladığımı bilirim taş betonda yoga yaptığımı daTam lafın üzerine geldin ex orticanım. Az önce çocukluğumdan sonra ilk kez ip atlama macerasına giriştim veeeee aman Allahım didim. 100 tane anca zıplayabildim ki o da 25 zıp zıptan sonra es vere vere anca 100’e tamamladım yani. Arkadaşlar ip atlama konusunda 1000 zıplama ve üstünün spordan sayıldığına emin miyiz gerçekten. Bakın zoru değil imkansızı istiyorsunuz bizdenBöbreğimizi de verelim üstüne isterseniz Hedef60kgolmak Cherry Mom
Aynen canım sporla dengeliyim dedimBugünde böyle olsun canım arada böyle saçmalayabiliyoruz.
Sporun şahane yine ortim
Sağ ol canımHayırlı olsuun canımcım.
Teşekkürler orticimCanım benim de göğüslerim iri
Şimdiye kadar iyi atlamışım ama verdiğim kilolarla sarkma da eklenince üstüne bende de acı başladı. Perşembe atlamıyoruz sadece
İzmir/urla canım
Ohh ohh süpersin canım artırırsın yavaştan
Hayırlı olsun canımcım
Menün gayet güzel canım spor da çok iyi olmuş22 mayıs
Sabah
2dlm tb ekmek
1kk süzme peynir
Domates salatalık
3çatal sucuklu yumurta
Akşam
2yk fırında patates
4küçük köfte
Söğüş
Su:2lt
Spor:2 mil Leslie jog
10bin adım
400 ip atlama
Cherry Mom hzlsel
Cok gecmis olsun inşallah onemli bir sey degildir.Odaklanma yetecek bence ama unutma bu hafta takımca hedefimiz 1.olmak oyüzden 600 ü verip eksiye geçmen gerek
İnşallah canım bende inanıyorum bize yeterki isteyelim
Ben iyiyim canım da eşim kahvaltıda birden bayıldı çarşamba günü o bizi korkuttu 1 2 gün hastanede gece gündüz gel git yaptık şuan normal haline döndü ama biz hâlâ bir neticeye varamadık sonuçları bekliyoruz bakalımİ
Güzel canım menün, spor da var22.05
Sabah birkaç çatal kavurmalı yumurta
Zeytin peynir salatalık domates labne
1 tane bayram şekeri
Ara meyve bar
Akşam 3 kepçe çorba
Salata
3lt su
İp atladım ama sayamadım. Kızım bırakmadı..72 mekik
Cherry Mom @ummhnisa matteroftime Hedef60kgolmak
Bu, hafta hep detokslara başladık gibiAy valla yarın hurma detoksu yapacağım çarşamba perşembe günü de kabak detoksu yapmayı düşünüyorumsenin adına da çok sevindim vallahi
Hayırlı olsun canımmİyi akşamlar kızlar görev değişikliği olduğu için spor günlerinin listesiniHedef60kgolmak dan ben devralmış bulunuyorum bundan sonra spor günlerinde beni etiketleyebilirsiniz
Urla olduğu, için pahalıymış deniz sahili birde evlerde küçükmüşCanım benim de göğüslerim iri
Şimdiye kadar iyi atlamışım ama verdiğim kilolarla sarkma da eklenince üstüne bende de acı başladı. Perşembe atlamıyoruz sadece
İzmir/urla canım
Ohh ohh süpersin canım artırırsın yavaştan
Hayırlı olsun canımcım
Bu listem cuma ben cumarteside de baklava ve kola içtim dayanamadım ama bugün yok canım bu hafta bende isveç yapmaya başladım en azından geri yüksek çıktıklarım gitsinOrtim patates kızartması olmasaymış iyi olurmuş ama olsun yarın dengelersin. Benimde bir detoksa ihtiyacım var araştırıyorum bakalım
Günaydın canımGünaydınlaar
Kaptanım ne güzel bir İstanbul bir İzmir geziyorsun, seni çok, kıskanıyorumNerdeyim kuzumaz girdim ama her gün burdaydım tatlım önce hastalık falan oldu o yüzden seyrek girdim dünde yolculuk vardı İzmir geldik kayınvalideye o yüzden listeyi anka yaptı :) sen tartılmayı nasıl unutursun onu söyle bakalım bugün tartıldın mı durum nedir listeye alsaydık artık seni
Şimdi yazık kızçeler ipin suçunu kendinde sanıp bu muhteşem spordan vaz mı geçselerdiAnkanın ipten ipe macerasıteşekkürler anka
Buda güzel canım ama içine hangisi siniyorsa onu yap sadece bizler alışana kadar zor geliyor sonra alışıyoruz benim adımda 4ncü ğ,ismimŞu an hiç bir fikrim yok nick le ilgili biraz düşünmeliyim galiba. Bu arada merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?