Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O zaman tam daha oturmamış düzen, gecen sene ben oyleydim 62 64 arasiydim bi ara 65 oldum ya dedim veririm hemen derken 67 oldum baya bi oyle oldum ve 70 i gördüm, cok sinsi bu yağlar önce kilo alsan da hemen veriyorsun kilo gorunmuyor sonra yavaş yavaş yerleşiyor, hemen gel cnm sen de o zaman

Olmaz mı çeşit çeşit önceki kilo verme sürecinde çok atlardım her gün 1 saat den fazla yürüyüş yapıyorum bende

Afiyet olsun ortim ekmek biraz fazla kaçmış sanki? Yoksa menü güzel yürüyüş de yapmışsın
Günaydın ortim M monarosaa umarım bu haftada beraber çok güzel hacim olarak incelip vücut olarak iyileşiriz
Günaydın canıminşallah birlikte güzel eksiler görürüz iyi haftalar kuzum
Tşkler kaptanım
Afiyet olsun ortim sporun az olmuş yarına telafi edersin

Aşırı takıldım ya kaçay oldu bi gelişme yok açlık içindeyim şu an umarım kırarım bu döngüyü
Odaklanma yetecek bence ama unutma bu hafta takımca hedefimiz 1.olmak oyüzden 600 ü verip eksiye geçmen gerek
Haydi bakalim, bizim takım aliskindir 1.lik 2.liklere, toparlanır hemen, tamam yarın tartılip yaziyorum hemen kaptanım, sen nasılsın cok okuyamadim geçmişi, bir hastalık mevzusu gecmis sanirim, iyi msn
İnşallah canım bende inanıyorum bize yeterki isteyelim
Ben iyiyim canım da eşim kahvaltıda birden bayıldı çarşamba günü o bizi korkuttu 1 2 gün hastanede gece gündüz gel git yaptık şuan normal haline döndü ama biz hâlâ bir neticeye varamadık sonuçları bekliyoruz bakalım İ

Evet evet ip challenge yapalım bende varım ve yarından tezi yok başlıyorum. Spor ve materyalleri konusunda fikrimide belirteyim ip mevzu açılmış uzun uzun :) ben 3 liralık plastik bakkal ipleriyle bile yüzlerce ip atladığımı bilirim taş betonda yoga yaptığımı da eskilerden pek kimse yok sanırım onlar bilirler ama ben iyi uğraştım bu spor işleriyle birkaç senedir Ve diyeceğim şudur al bi ip atla salladığında dönmesi kafi :) hiç malzemem yokken 1000 ip atlayıp üstüne crossfit halter çalışıp taş üstünde yoga yapıp amuda kalkardım şimdi her malzemenin profesyoneli var evde yapan yok yani tamamen istemek ve yapmak bence bu işler Hiç takılma sadece atla hep yürüyüş yapıyorsun hitt cardio yaparsan daha çok atlayabilirsin, ben 15 gündür geri başladım işte spora 4 ay ara vermiştim günde 300 Yapıyorum şimdi ipi ama sonrasında 15 dk cardioya ve crosfitte devam ediyorum yoksa 1500e kadar yolu var bence günlük :) sen şimdi o 25i 50 yap önce squat gibi düşün az az arttır bi hafta 10 güne 500 yaparsın, İstersen ben sana kendi programı mı yazarım bi ara beğendiğin bişeyler olursa eklersin, çünkü sadece yürüyüş yapıyorsan kondisyonun yükselmesi çok zaman alır öyleyse challenge başlasın başka kimler var ???

Anka ortim dün ve bugün hiç dahil olamadım affet bahsetmiştim evin bi odayı kiralıycam boya badana derken birde mutlak lavabosu tıkandı patladı bugün ancak geçmişi okuyup gelebildim. İki gündür dışardan yiyorum felaket menülerim var sporum yok o yüzden hiç yazmadım, lakin yarın sahalara dönüyorum canım 15 dk cardio( 500 ip challenge dahil) 15 dk crossfit 45 dk yoga yaparım yarın, yemek yemeyip aç gezesim var menü olarak da Durumlar vahim yani

Kızlar selam iki gündür de ev kitledi beni birde annem geldi derken pek aktif olamadım. Geçmişe bakıp geldim lakin gözden kaçırdığım yazmadığım bişey varsa kusuruma bakmayın hayırlı geceler

Bugünde böyle olsun canım arada böyle saçmalayabiliyoruz.
Sporun şahane yine ortim
Aynen canım sporla dengeliyim dedim
Hayırlı olsuun canımcım.
Sağ ol canım
Teşekkürler orticim

Cok gecmis olsun inşallah onemli bir sey degildir.

Urla olduğu, için pahalıymış deniz sahili birde evlerde küçükmüş

Ortim patates kızartması olmasaymış iyi olurmuş ama olsun yarın dengelersin. Benimde bir detoksa ihtiyacım var araştırıyorum bakalım
Bu listem cuma ben cumarteside de baklava ve kola içtim dayanamadım ama bugün yok canım bu hafta bende isveç yapmaya başladım en azından geri yüksek çıktıklarım gitsin

Kaptanım ne güzel bir İstanbul bir İzmir geziyorsun, seni çok, kıskanıyorum

Şu an hiç bir fikrim yok nick le ilgili biraz düşünmeliyim galiba. Bu arada merhaba
Buda güzel canım ama içine hangisi siniyorsa onu yap sadece bizler alışana kadar zor geliyor sonra alışıyoruz benim adımda 4ncü ğ,ismim
Mesela ilk eda01, adanalı Eda, sıcak browni sonrada karabiber01 oldum bununda değiştirecektim izin vermediler sonrada 10 yıldır böyleyim eskiler hatırlayıp gelip yazıyor özelden çok mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…