- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.801
Düz 63 3 gündür kaptancımPAZARTESİ BİLDİRİMLERİEKSİLERİMİZ
M monarosaa -300
@matteroftime -300
pacman -100
@kollontai -400
@karabiber01 -100
yarimuhendis -200
@Anka -800
SABİTLERİMİZ
ummhnisa
hzlsel
@Mathildablue
ARTILARIMIZ
@seyrulsefer +400
C Cagrihilal1 +2,3
@olvidos @melita09Kendinin en iyi hali ol @redsonja87 @L O L sizlerde durumlar nasıl kızlar
Aynen öyle 12de kahvaltı 6da da akşam yemeği yapıp kapatacağım ben sabahtan h.cevizi yağlı kahve ardından spor şeklinde bi düzen oluştururumBende iki ogun yiyorum ama dedigin gibi adini koyup belli bi saatten sonra agzimizi kapatacagiz
Bende 10 bucuk gibi kahvalti aksam yemeginide en gec 3 de bitirmeyi planliyorum bakalim. Aksami ne kadar erken kapatirsan o kadar işe yariyor. Yarin ki tartiyi dort gozle bekliyorumAynen öyle 12de kahvaltı 6da da akşam yemeği yapıp kapatacağım ben sabahtan h.cevizi yağlı kahve ardından spor şeklinde bi düzen oluştururum
İnşallah başka sefere bu tarafada gelirsiniz. İyi tatiller bol bol dinlenin canımAslında o taraflarıda çok gezmek istiyorum ama daha yapılacak gidilecek yerler var ve gün yokcuma yada Perşembe dönüyoruz kayınvalide bucada canım
Ortim menün güzel sporda yapmışsın ne güzel ben bugün tembellik yaptım azcık Bi yürümülüm o kadarKahvaltı
4 yk yulaf, 1 sb süt, 1 muz, 4 çilek
Ara
1 avuç kuruyemiş
Akşam
1 kase mercimek çorbası, 2 yumurtadan az peynirli maydanozlu omlet(1 çk tereyağı), domates, salatalık, 1 adet wasa
1 LT maydanozlu, yeşil çaylı su/ 2 LT su
5bin adım/ 3 mil Leslie
Cherry Mom ummhnisa
Ya ben çok çok acıkıyorum bi de derslerim oluyor o yüzden 6 en uygun saat benim için yoksa 11de 5te de yapabilirim ama if olsun da ne olursa olsun sabahtan çünkü kalkıp bi de aç karnına spor yapmayı düşünüyorum zaman öldürürüm o saate kadarBende 10 bucuk gibi kahvalti aksam yemeginide en gec 3 de bitirmeyi planliyorum bakalim. Aksami ne kadar erken kapatirsan o kadar işe yariyor. Yarin ki tartiyi dort gozle bekliyorum
Sen kendine gore ayarlarsin her turlu işe yariyor benim artilardan kurtulup eksiye gecmem lazim hemenYa ben çok çok acıkıyorum bi de derslerim oluyor o yüzden 6 en uygun saat benim için yoksa 11de 5te de yapabilirim ama if olsun da ne olursa olsun sabahtan çünkü kalkıp bi de aç karnına spor yapmayı düşünüyorum zaman öldürürüm o saate kadar
Hadi bakalım inşallahSen kendine gore ayarlarsin her turlu işe yariyor benim artilardan kurtulup eksiye gecmem lazim hemen
Bebeğiiim, gördüm sabah mesajını ama o kadar yoğundu ki şimdi pc başına oturabildim. Sana da günaydın-dı.Günaydınlar herkesee
pacman ortim sana ayrı günaydın ve kolay gelsin dileklerimi iletiyorum nol bol adımlar
Anladım canım biliyordum senin yoğun olacağınıBebeğiiim, gördüm sabah mesajını ama o kadar yoğundu ki şimdi pc başına oturabildim. Sana da günaydın-dı.Baya yoruldum ama değecek inşallah. Bugün çok bi şey de yemedim bakalım. Lütfen yarın artık biraz daha kilo vermiş olalım. Tşk.
Bacaklarım ağrıyor valla.Anladım canım biliyordum senin yoğun olacağınıben de daha spor yapmadım bi heves kalkar yaparım diye bekliyorum o yüzden menü yazmadım daha
Oh çok iyi süper süperBacaklarım ağrıyor valla.15 bin adım attım ama. Bu gurur tüm paco-severlerin. 2 bardak daha su içeceğim. Ama menümü yazarım bi 5 dkya bebiş. Bir an önce yazayım da aradan çıksın dedim.
Hadi yap yap. Ben şimdi yorgunluktan bayılsam da yarın sabah bakarım.Oh çok iyi süper süperben de başlıyorum şimdi spora cardio yapacağım arkimle gazladık birbirimizi aynı anda yapacağız yoksa yapmayacaktım
Kaptanım 2 hafta kalacağız tartımı götürürüm yanımda listede kalmak istiyorum vereceğim kilo çok maleseff nasıl yapsam bilmiyorum yemekler oraya uymak zorundayım.. dikkat edicem ölçüye tabikide ama spor da zor olacak oyüzden izin istemiştim bana bir fikir verseniz nasıl bir yol izlemeliyim? Neyapsam bilemedim?M monarosaa izin demiştin onada döndüm mü hatırlamıyorm ama bakmıştım listeye gireli henüz 2 ayı tamamlamamışsın bu durumda izin hakkın yok canım
Eğer söz konusu tatil 1 cumayı etkiler diyorsan ve tatilde tartılamazsan o haftayı mecbur bildirimsiz geçebiliriz .. ama daha fazla olacak diyorsan yarışmadan çıkarmak durumunda kalırız onda da bir daha listeye 6 ay dolmadan girilemiyor
Yani ya devam edip 1 hafta bildirimsiz idare edeceğiz
Yada yarışmadan çıkıp 6 ay listeye giremeyeceğiz ( bu süreçte tabi takım içinde olabilir alt listeden diyetine devam edebilirsin)
Hangisi uyar Sana tatlım ? Ona göre cuma günü not düşeriz listemize
Afiyet olsun ortim pikoyla tavuk dürüm olmamış kuzum dışardaymışsın sağlık olsunSabah 1 yumurta
2 küp peynir
2 dilim tb ekmeği
5 zeytin
Salatalık ve domates
Ara
Piko 2 paket
Dışardaydım çok acıktım en az kalorili o geldi aklıma
Akşam
Tavuk dürüm ayran
12 bin adım 2 litreyi geçen su
Cherry Mom ummhnisa M monarosaa
Menün gayet güzel canım spor az olmuş ama inşallah yarın telafi edersin25 mayıs
Sabah
2kk dan az süzme peynir
Yarım ceviz
3 çeri domates
Küçük Bi salatalık
Aralarda
Sade soda
5 6 yabanmersini
Yeşilçay
Detoks içeceği
(bunları aralıklarla yiyip içtim)
Akşam
6yk mantar sote
1yk yoğurt
Küçük Bi kase salata
Su: 1lt oldu ama en az 2ye tamamlarım
(dışarıdaydık tüm gün o yüzden zorda kalmamak için içemedim)
Spor: 3000 adımcık yürüyüş
Cherry Mom @hzsel
Valla menünü yazmanı bekledim.25 mayıs
10.45 : 1 haşlanmış yumurta,1dilim peynir,salatalık domates marul
18.00 : yarım kepçe çorba,6yk z.yağlı fasülye,1dilim tb ekmek,salata,1 porsiton karpuz(150gr)
Su : 3lt
Spor : 35dk cardio(teri hala üzerimde)
Cherry Mom ummhnisa pacman
Çok güzel canım adımlarına hiçbir şey demiyoruö zaten süperiz süperKahvaltı (07.00): 1 haşlanmış yumurta, 2 yk kadar lor, 1 form etimek, domates, salatalık
Ara: Orta boy buzlu sütlü filtre kahve
Öğle (14.00): 1 haşlanmış yumurta, 1-2 minik küp şeklinde peynir, 5 zeytin, 1 dilim kadar tb ekmek, çay, domates, salatalık
Akşam (19.15): Yarım kepçe mercimek çorbası, 1 tane minik fırında kabak içinde kıyma (Hatay'da Şıhıl Mahşi diyorlar. Normalde kabak kızartıldıktan sonra fırına giriyor. Annem benimkileri haşlayıp fırına koymuş.), 2 kepçe cacık
Su: 2200 yaparım en az.
Spor: 15.000 adım (Küsüratı var da... Hadi yazmayım onu)
Cherry Mom ummhnisa yarimuhendis
Yaaaaaa hepi börttey o zamannDostlarııım!Bugün benim kk doğum günümdüüü. Tam bir yıl önce bugün kaydolmuştum buraya. Kaydolduğum gibi de 5. Takıma girmek için yazmıştım. Vay be... Zaman ne hızlı geçmiş. İyi ki şans yüzüme gülmüş ki 5. Takımı seçmişim. Cherry Mom kaptancığım, şu ana kadar benim için yaptığın her şey için teşekkür ederim. İyi ki varsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?