Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen öyle 12de kahvaltı 6da da akşam yemeği yapıp kapatacağım ben sabahtan h.cevizi yağlı kahve ardından spor şeklinde bi düzen oluştururum
Bende 10 bucuk gibi kahvalti aksam yemeginide en gec 3 de bitirmeyi planliyorum bakalim. Aksami ne kadar erken kapatirsan o kadar işe yariyor. Yarin ki tartiyi dort gozle bekliyorum

Ortim menün güzel sporda yapmışsın ne güzel ben bugün tembellik yaptım azcık Bi yürümülüm o kadar

Bende 10 bucuk gibi kahvalti aksam yemeginide en gec 3 de bitirmeyi planliyorum bakalim. Aksami ne kadar erken kapatirsan o kadar işe yariyor. Yarin ki tartiyi dort gozle bekliyorum
Ya ben çok çok acıkıyorum bi de derslerim oluyor o yüzden 6 en uygun saat benim için yoksa 11de 5te de yapabilirim ama if olsun da ne olursa olsun sabahtan çünkü kalkıp bi de aç karnına spor yapmayı düşünüyorum zaman öldürürüm o saate kadar

Sen kendine gore ayarlarsin her turlu işe yariyor benim artilardan kurtulup eksiye gecmem lazim hemen

Günaydınlar herkesee

pacman ortim sana ayrı günaydın ve kolay gelsin dileklerimi iletiyorum nol bol adımlar
Bebeğiiim, gördüm sabah mesajını ama o kadar yoğundu ki şimdi pc başına oturabildim. Sana da günaydın-dı. Baya yoruldum ama değecek inşallah. Bugün çok bi şey de yemedim bakalım. Lütfen yarın artık biraz daha kilo vermiş olalım. Tşk.

Anladım canım biliyordum senin yoğun olacağınıben de daha spor yapmadım bi heves kalkar yaparım diye bekliyorum o yüzden menü yazmadım daha

Anladım canım biliyordum senin yoğun olacağınıben de daha spor yapmadım bi heves kalkar yaparım diye bekliyorum o yüzden menü yazmadım daha
Bacaklarım ağrıyor valla. 15 bin adım attım ama. Bu gurur tüm paco-severlerin. 2 bardak daha su içeceğim. Ama menümü yazarım bi 5 dkya bebiş. Bir an önce yazayım da aradan çıksın dedim.

Bacaklarım ağrıyor valla. 15 bin adım attım ama. Bu gurur tüm paco-severlerin. 2 bardak daha su içeceğim. Ama menümü yazarım bi 5 dkya bebiş. Bir an önce yazayım da aradan çıksın dedim.
Oh çok iyi süper süperben de başlıyorum şimdi spora cardio yapacağım arkimle gazladık birbirimizi aynı anda yapacağız yoksa yapmayacaktım

Kaptanım 2 hafta kalacağız tartımı götürürüm yanımda listede kalmak istiyorum vereceğim kilo çok maleseff nasıl yapsam bilmiyorum yemekler oraya uymak zorundayım.. dikkat edicem ölçüye tabikide ama spor da zor olacak oyüzden izin istemiştim bana bir fikir verseniz nasıl bir yol izlemeliyim? Neyapsam bilemedim?

Dostlarııım! Bugün benim kk doğum günümdüüü. Tam bir yıl önce bugün kaydolmuştum buraya. Kaydolduğum gibi de 5. Takıma girmek için yazmıştım. Vay be... Zaman ne hızlı geçmiş. İyi ki şans yüzüme gülmüş ki 5. Takımı seçmişim. Cherry Mom kaptancığım, şu ana kadar benim için yaptığın her şey için teşekkür ederim. İyi ki varsın.

Menün gayet güzel canım spor az olmuş ama inşallah yarın telafi edersin

Ben de bugün güya sadece yürüyüş yapacaktım hava o kadar sıcaktı ki ancak 5bin yapabildim mecbur Leslie yapmak zorunda kaldım

Valla menünü yazmanı bekledim. Her şeyiyle her zamanki gibi mükemmel. Canım ortim!

Çok güzel canım adımlarına hiçbir şey demiyoruö zaten süperiz süper
Yaaaaaa hepi börttey o zamann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…