- 23 Mart 2016
- 31.010
- 92.273
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.781
Yaw yavrum geç geçmediğin kabahat baksana yine eskisi gibi oldun sen if sana çok iyi gelmişti böyle boşa zorlanıyorsunSelam kizlar
Mathildablue merhaba ortjm dun +2.3 gelmistim bugun 500 gr gitmis. Bugun if sistemime tekrar dönüyorum insallah aksamlari gecirmek 1 2 gun zor olacak ama olsun alisiriz. Insallah cumaya kadar artilari toparlayip eksiye gecerim.
Ben de gezmelerdeyim kaptanım ama erimedimGezmelerden bildiriyorum eridimnasılsınız kızlar
Ay evet kaptanım iyiyiz şimdi şükür bir tek sesim hala değişik o kadar
Bugün çok sıcak İzmir kaptanım bizde yeni geldik çocuklar Bi denize girdiler bizde oturduk kenardaGezmelerden bildiriyorum eridimnasılsınız kızlar
Selam canımcanım merhaba sana ve tüm arkadaşlaramezuniyetini tebrik ediyorum harika kilolarla mezun olmuşsun canım Allah korumak nasip etsin hep fit ve mutlu ol nasılsın nası gidiyor hayat herşey yolunda mı?
fit2 akıllı bileklik değil mi canım çok işe yarıyor onlar takip açısından ve motivasyon açısından ben de mi 5 ten memnundum ama uzun zamandır kullanamadım şarjı bitti bi kerara attım :)) bulup şarj edicem
Cherry Mom kaptanım sen nasılsın özledim sizleri
Canım çok sevindim tebrik ederimmmBu sefer olacak inşallah kaptanım bugün ilk imtihanımı verdim önümde sıcacık poğaçslar vardı hatta kalleş arkadaşlarım baya ballandırarak yediler ama ben naptım yemedim tabi ki Bi lokma bile her nekadar aklım kalsa da mutlu ve gururluyum kendimle
Hayat gittikçe çirkinleşiyorKızlar kızlar, bugün tartılamadım. Sabah kahvaltısıyla duruyorum, öyle yoğun bir gündü ki daha yeni eve attım kendimi. Haliyle dışarda olduğum için öğlen ve akşam menüleri kaçtı. Bu saatten sonra da anca ayran içerim artık.
Bugün barodan iki küçük kızın cinsel istismar görevlendirmesi geldi. Tüm gün onlarla uğraştım. Bu vakaları ne yazık ki çok görüyorum ancak ne kadar görürsem göreyim asla alışamıyorum. Her defasında içim parça pinçik oluyor, yüreğimi de alıp götürüyorlar giderken o çocuklar. Bu toplum niye böyle oldu, nasıl bu hale geldi. Bir baba(baba demeye dilim varmıyor) nasıl kendi canından kanından bir parça olan küçücük bir çocuğu istismar edebilir aklım fikrim almıyor. Ya da o anneler sırf kocası ile arası bozulmasın diye nasıl bunu örtbas etmeye, görmezden gelmeye çalışır. Ay kusura bakmayın akşam akşam o kadar sinirlerim bozuldu ki, yazmadan edemedim. Yazdıktan sonra da burası bunun yeri değil niye yazdın dedim kendime ama olsun varsın. Hayat paylaştıkça güzel..
Sizler nasılsınız bakalım? Takip edemedim güzel eksiler geldi mi? Ben yarın sabah aç karnına tartılır bildirim yaparım inşallah.
Günaydın canlar
kollontai ortim ya kusura bakma akşam uyumuş kalmışım yorgunluktan. Sabah namaza bile kalkamamışım bu gün erkenden yazıcam inşallah ertelemicem kaçamak yapmadım dün ama spor da yapamadım. 74,9 geldim şimdi. 800 gr gitmiş
Ooooo kuzumm ne güzel yapmışsın teşekkürler24-30 Mayıs Tablo Spor Listesi :)
UYE 24 Mayıs kollontai ------ yarimuhendis 2 @olvidos ------ Deniz ve Kum 1+6 M monarosaa ------ Mathildablue 1 ummhnisa 1+7 C Cagrihilal1 2+6 hzlsel 1+2 S seyrulsefer 1+6 pacman ------ redsonja87 ------ matteroftime 4 Kendinin en iyi hali ol 1 melita09 ------
İlk tablomdu biraz heyecan yaptıminşallah hatalı değildir
Anka ve @Clair de lune sizleri de haftaya ekleyeceğim canlar
Evet sıcaklık gergin artıyor sanki kuzu :))Bugün çok sıcak İzmir kaptanım bizde yeni geldik çocuklar Bi denize girdiler bizde oturduk kenarda
Ohh çok iyi yapıyorsunuz canım kayınvalden çeşme de mi yoksa gezmeye mi geldiniz vaktiniz olursa urla ya da beklerim canımEvet sıcaklık gergin artıyor sanki kuzu :))
Biz burada denize girmeyeğiz bugün çeşmedeyiz geziyoruz :) ayın 6 sında Anamur'da tatile gideceğiz denizede orda gireceğiz nasılsa dedik burda aile ile vakit geçirmece :))
Aslında o taraflarıda çok gezmek istiyorum ama daha yapılacak gidilecek yerler var ve gün yokOhh çok iyi yapıyorsunuz canım kayınvalden çeşme de mi yoksa gezmeye mi geldiniz vaktiniz olursa urla ya da beklerim canım
Aynen kaptanim zaten 6 lara ayak basinca 7 lerde geziyorum ben hep baska turlu olmayacak basladik bakalim hayirlisiYaw yavrum geç geçmediğin kabahat baksana yine eskisi gibi oldun sen if sana çok iyi gelmişti böyle boşa zorlanıyorsun
Ben de cuma günü ife başlıyorum canım 6/18 şeklinde normalde de if besleniyorum ama adını koyayım istiyorumAynen kaptanim zaten 6 lara ayak basinca 7 lerde geziyorum ben hep baska turlu olmayacak basladik bakalim hayirlisi
Sağ ol kaptancımSelam canım
Ne güzel oldu arada senden birşeyler okumakhoşgelmişsin arada selam ver bize ve yakın zamanda temelli gel inşallah
Bizlerde iyiyiz ben İzmir'e geldim kayınvalide yanına 2 gündür geziyoruz yoruldum baya şimdi yemek arası verdik takıma bakıyorum çok sıcak çokkk Ankara baya kışş buralara göre :))
Sende iyisin umarım
Canım çok sevindim tebrik ederimmm
Hayat gittikçe çirkinleşiyor
Ben haber bile izleyemiyorum artık ama senin işin bu ve bunları görmezden gelemezsin psikilojik olarak çok yıpratıcı bir durumAllah sanada güç kuvvet sabır versin canım çünkü bilmiyorum insan ister istemez o kız çocukları ile empati yapıyor ve psikilojik olarak çöküyor
Ooooo kuzumm ne güzel yapmışsın teşekkürler
Ben de Marmaris’e gidecektim önce hatta tatil almıştık bile sonra vazgeçtikAyyy ben de bugün tatil rezervasyonumuzu yaptım çok mutluyum bi aksilik çıkmazsa inşallah marmarise gideceğiz 45 günümüz var fıstık gibi olmalıyıö
Ay keşke denk gelelseydik gelseydiniz deSağ ol kaptancımbaya tedirgindim yaparken iyi tatiller ne güzel denize de girseniz tam olacak Çeşmeye gitmişken
Ben de Marmaris’e gidecektim önce hatta tatil almıştık bile sonra vazgeçtikTemmuz sonunu bekliyorum Çeşme-Bodrum yapacağız biz de sen zaten fıstık gibisin bomba olacaksın Ben de 7li rakamları görerek gitmek istiyorum
Marmarissss çok seviyorumAyyy ben de bugün tatil rezervasyonumuzu yaptım çok mutluyum bi aksilik çıkmazsa inşallah marmarise gideceğiz 45 günümüz var fıstık gibi olmalıyıö
Ben de ilk defa gideceğim bakalım nasıl olacak ve doğum günümü de orda geçireceğim bombastikolu elbiseler bakıyorumMarmarissss çok seviyorum
Keşke canım ne güzel olurdu ben de geçen sene Datça’ya giderken birkaç günlüğüne Marmaris’e uğramıştım ama çok güzel gerçekten biz de hiç çeşmeye gitmedik o yüzden karar değişikliğine gittikAy keşke denk gelelseydik gelseydiniz de
Anladım canım hadi bakalım hepimize güzel tatiller inşallahKeşke canım ne güzel olurdu ben de geçen sene Datça’ya giderken birkaç günlüğüne Marmaris’e uğramıştım ama çok güzel gerçekten biz de hiç çeşmeye gitmedik o yüzden karar değişikliğine gittik
Ben 56.3’üm az önce tartıldım. Artı 100 gram fazlalılığım var cumaya göre ancak halledeceğim bu cumaya kadar eksiye geçerim diye düşünüyorum inşallah.PAZARTESİ BİLDİRİMLERİEKSİLERİMİZ
M monarosaa -300
matteroftime -300
pacman -100
kollontai -400
Deniz ve Kum -100
yarimuhendis -200
Anka -800
SABİTLERİMİZ
ummhnisa
hzlsel
Mathildablue
ARTILARIMIZ
S seyrulsefer +400
C Cagrihilal1 +2,3
@olvidosmelita09 Kendinin en iyi hali ol redsonja87 Begonya2 sizlerde durumlar nasıl kızlar
Bende iki ogun yiyorum ama dedigin gibi adini koyup belli bi saatten sonra agzimizi kapatacagizBen de cuma günü ife başlıyorum canım 6/18 şeklinde normalde de if besleniyorum ama adını koyayım istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?