Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaw yavrum geç geçmediğin kabahat baksana yine eskisi gibi oldun sen if sana çok iyi gelmişti böyle boşa zorlanıyorsun

M monarosaa izin demiştin onada döndüm mü hatırlamıyorm ama bakmıştım listeye gireli henüz 2 ayı tamamlamamışsın bu durumda izin hakkın yok canım

Eğer söz konusu tatil 1 cumayı etkiler diyorsan ve tatilde tartılamazsan o haftayı mecbur bildirimsiz geçebiliriz .. ama daha fazla olacak diyorsan yarışmadan çıkarmak durumunda kalırız onda da bir daha listeye 6 ay dolmadan girilemiyor

Yani ya devam edip 1 hafta bildirimsiz idare edeceğiz
Yada yarışmadan çıkıp 6 ay listeye giremeyeceğiz ( bu süreçte tabi takım içinde olabilir alt listeden diyetine devam edebilirsin)

Hangisi uyar Sana tatlım ? Ona göre cuma günü not düşeriz listemize

Selam canım
Ne güzel oldu arada senden birşeyler okumak hoşgelmişsin arada selam ver bize ve yakın zamanda temelli gel inşallah
Bizlerde iyiyiz ben İzmir'e geldim kayınvalide yanına 2 gündür geziyoruz yoruldum baya şimdi yemek arası verdik takıma bakıyorum çok sıcak çokkk Ankara baya kışş buralara göre :))
Sende iyisin umarım
Canım çok sevindim tebrik ederimmm
Hayat gittikçe çirkinleşiyor
Ben haber bile izleyemiyorum artık ama senin işin bu ve bunları görmezden gelemezsin psikilojik olarak çok yıpratıcı bir durum Allah sanada güç kuvvet sabır versin canım çünkü bilmiyorum insan ister istemez o kız çocukları ile empati yapıyor ve psikilojik olarak çöküyor

Ooooo kuzumm ne güzel yapmışsın teşekkürler

Bugün çok sıcak İzmir kaptanım bizde yeni geldik çocuklar Bi denize girdiler bizde oturduk kenarda
Evet sıcaklık gergin artıyor sanki kuzu :))
Biz burada denize girmeyeğiz bugün çeşmedeyiz geziyoruz :) ayın 6 sında Anamur'da tatile gideceğiz denizede orda gireceğiz nasılsa dedik burda aile ile vakit geçirmece :))

Ohh çok iyi yapıyorsunuz canım kayınvalden çeşme de mi yoksa gezmeye mi geldiniz vaktiniz olursa urla ya da beklerim canım

Ohh çok iyi yapıyorsunuz canım kayınvalden çeşme de mi yoksa gezmeye mi geldiniz vaktiniz olursa urla ya da beklerim canım
Aslında o taraflarıda çok gezmek istiyorum ama daha yapılacak gidilecek yerler var ve gün yok cuma yada Perşembe dönüyoruz kayınvalide bucada canım

Sağ ol kaptancım baya tedirgindim yaparken iyi tatiller ne güzel denize de girseniz tam olacak Çeşmeye gitmişken
Ayyy ben de bugün tatil rezervasyonumuzu yaptım çok mutluyum bi aksilik çıkmazsa inşallah marmarise gideceğiz 45 günümüz var fıstık gibi olmalıyıö
Ben de Marmaris’e gidecektim önce hatta tatil almıştık bile sonra vazgeçtik Temmuz sonunu bekliyorum Çeşme-Bodrum yapacağız biz de sen zaten fıstık gibisin bomba olacaksın Ben de 7li rakamları görerek gitmek istiyorum

Ay keşke denk gelelseydik gelseydiniz de

Ay keşke denk gelelseydik gelseydiniz de
Keşke canım ne güzel olurdu ben de geçen sene Datça’ya giderken birkaç günlüğüne Marmaris’e uğramıştım ama çok güzel gerçekten biz de hiç çeşmeye gitmedik o yüzden karar değişikliğine gittik

Ben 56.3’üm az önce tartıldım. Artı 100 gram fazlalılığım var cumaya göre ancak halledeceğim bu cumaya kadar eksiye geçerim diye düşünüyorum inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…