- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.841
Günaydın canım kolay gelsin sanaGünaydınlar herkesee. Güzel bir gününüz olsun inşallah.
Çok sevindim canım hayırlı olsun yeni işin kendi düzenini kurarsın bir süre sonra alışırsın zatenGünaydın kızlar, ben bugün cumaya göre -1 kg dayım@Cagrihilal1 geçen hafta telafi ediliyor:)
Bu arada geçen bahsettiğim iş olayı oldugu için düzenim değişecek tasınıcam ve isyeri yemegi yemem gerekecek. Artık ne olursa porsiyon kontrolü mantığı ilerlicem.
Sende yarar inşallah canım Dün o kadar maydanozlu su içtim ama hani nerede düne göre artıyımGünaydın kızlar
Sabah maydanoz limon su blender ile bızztt yaptım içtim ödem için inşallah iyi gelir
Günaydın ortimAyyy sağ ol canımcım elimden geleni yapıyorum açlık değil de beni zorlayan spor vicdanım el verse hiç yapmam ama içim rahat etmiyor oldum olası sevmemişimdir zatenama bu ay vitesi arttırmam lazım artık inşallah biraz ağırlık ve bölgesel de ekliyeyim bir de bende bu düşükten önce olmayan bir göbek var acaba korse giysem işe yarar mı
Sen de inşallah regl olup artık kıracaksın bu 70 kiloyu canım sonrası daha kolay olur direnç kilon demek ki senin 70 o sınırı aştın mı hızlanacak kilo vermen ama sabretmen gitmiyor diye moral bozmaman pes etmemen çok iyi mükafatını da alcaksın en yakın zamanda inşallah canım
Günaydın canım harikasın sen 1kilo gitmiş bile. Bu arada ben kaçırmışım şehirdışında mı olacak yeni işin hakkında hayırlısı olsun canımGünaydın kızlar, ben bugün cumaya göre -1 kg dayım@Cagrihilal1 geçen hafta telafi ediliyor:)
Bu arada geçen bahsettiğim iş olayı oldugu için düzenim değişecek tasınıcam ve isyeri yemegi yemem gerekecek. Artık ne olursa porsiyon kontrolü mantığı ilerlicem.
Bişey değil canımEline sağlık canım
Neden artıdasın acaba canım reglin yakın mı. Daha 2 gün var eksiye geçersin mutlaka merak etmeSende yarar inşallah canım Dün o kadar maydanozlu su içtim ama hani nerede düne göre artıyım
Ay çok sevindim canım daha şimdiden -600 muhteşem cuma günü çok daha fazlası gitmiş olur geliyor tekrar 6larGünaydın ortim
Yaa o korse işini bende merak ediyorum normal korse ok fayda etmiyor gibi emin değilimde. Şu yamuna mı nedir o korselerden mi alsam acaba diye düşünüyorum benimde 2çocuktan güzel Bi sezeryan göbeğim var da.
Bugün regli oldum ve ona rağmen - 600 üm çok mutluyum bu sefer gidecek bu 7ler bu hafta yeniden 6lara hoşgeldin diyeceğim inanıyorum
Günaydın canım harikasın sen 1kilo gitmiş bile. Bu arada ben kaçırmışım şehirdışında mı olacak yeni işin hakkında hayırlısı olsun canım
Bişey değil canım
Günaydın
Anlamadım gitti ya reglim daha yeni bitti ama ben de reglin bitiği hafta kilo verememe durumu var niyeyse ona bağlıyorum haftaya inşallah daha çok gider ama yine de umudumu yitirmedim cuma günü süpriz bir rakamla karşılaşabilirim benim birden gidiyor çünküNeden artıdasın acaba canım reglin yakın mı. Daha 2 gün var eksiye geçersin mutlaka merak etme
Yaraması lazım yaramalı yaramak zorundaSende yarar inşallah canım Dün o kadar maydanozlu su içtim ama hani nerede düne göre artıyım
Evet yeni bir düzen olacak bu kadar monotonluktan sonra bu bile heyecanlandırıyor sagol muhendiscimmHadi kolay gelsin canım görüşürüz akşama
Aaaaa çok sevindim canım hayırlı olsun bi de şehir değişikliği de yapacaksın zor ama güzel zamanlar olacak tebrik ederim
Teşekkür ederim canımmGünaydın canım kolay gelsin sana
Çok sevindim canım hayırlı olsun yeni işin kendi düzenini kurarsın bir süre sonra alışırsın zaten
Sehir dısında degil aslında ama 2 saat uzaklıkta oldugu icin tasınmam gerekiyor haftanın 6 günü calısma var. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinGünaydın ortim
Yaa o korse işini bende merak ediyorum normal korse ok fayda etmiyor gibi emin değilimde. Şu yamuna mı nedir o korselerden mi alsam acaba diye düşünüyorum benimde 2çocuktan güzel Bi sezeryan göbeğim var da.
Bugün regli oldum ve ona rağmen - 600 üm çok mutluyum bu sefer gidecek bu 7ler bu hafta yeniden 6lara hoşgeldin diyeceğim inanıyorum
Günaydın canım harikasın sen 1kilo gitmiş bile. Bu arada ben kaçırmışım şehirdışında mı olacak yeni işin hakkında hayırlısı olsun canım
Bişey değil canım
Günaydın
Ben de bugün ve yarın da içeceğim bir umut cuma gününe süprizle uyanmak istiyorumYaraması lazım yaramalı yaramak zorunda
İşin nerede canım İzmit’te mi ama İzmit’te Gebze’ye 2 saat değildirEvet yeni bir düzen olacak bu kadar monotonluktan sonra bu bile heyecanlandırıyor sagol muhendiscimm
Teşekkür ederim canımm
Sehir dısında degil aslında ama 2 saat uzaklıkta oldugu icin tasınmam gerekiyor haftanın 6 günü calısma var. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Bu arada bugün korona testi yaptırmaya cıktım iş için , çıkmışken boy kilo analizine baktırdım diyetisyene, ben 168 im sanıyodum 165 çıktımkilo hedefimi daha aşağı cekcem ondan çıplak ayak ölcülmemisim demekki önceden
Sana bu hafta güzel bir eksi geliyor canım. Menün de sporun da çok iyi. Cuma günü sonucunu merakla bekliyorum.25 mayıs salı
Sabah
Biberli yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık
Öğle
1 kase yoğurt 1 yk yulaf
Akşam
Taze fasülye yemeği 2 yk bulgur pilavı
Cacık
Ara madensuyu
3 lt su
10 bin adım
Cherry Mom ummhnisa @hedef54kg redsonja87
Bi dene canım bana da haber ver işe yararsa bende alayım.Ay çok sevindim canım daha şimdiden -600 muhteşem cuma günü çok daha fazlası gitmiş olur geliyor tekrar 6larBende de yamuna marka korse var çok övüyorlar diye onu almıştım ekim gibi almıştım ama kullanmak nasip olmamıştı başlayacağım takmaya biraz toparlasın diye 5 aylık hamilelikten de göbek mi kalır ama kaldı
Anlamadım gitti ya reglim daha yeni bitti ama ben de reglin bitiği hafta kilo verememe durumu var niyeyse ona bağlıyorum haftaya inşallah daha çok gider ama yine de umudumu yitirmedim cuma günü süpriz bir rakamla karşılaşabilirim benim birden gidiyor çünkü
Çok artı değilim canım +100/200 arasında değişiyor her geçen gün arttıBi dene canım bana da haber ver işe yararsa bende alayım.
Canım ananaslı su iyi geldi demiştin onumu denesen acaba çokmu artıdasın
Bence sen cumaya sürprizlerle geleceksin
Bende çok bişey sanmıştım canım gider onlar hemen sen süprizlerin kadınısınÇok artı değilim canım +100/200 arasında değişiyor her geçen gün arttıpazar günü -400 görmüştüm ama umudumu yitirmedim şimdi gidip maydanozumu kaynatıp su hazırlayacağım inşallah cuma günü yine süpriz yapar vücudum
Yok ya çok değil zaten alıştım her hafta aynı şey o yüzden pek kafaya takmıyorum artıkBende çok bişey sanmıştım canım gider onlar hemen sen süprizlerin kadınısın
Yarın bende kirazsaplı çay içeyim diyorum belki azcık daha gider onunla inşallah bu hafta benden 1 kilo gider gibi geliyor bana.Yok ya çok değil zaten alıştım her hafta aynı şey o yüzden pek kafaya takmıyorum artıkiki gün maydanozlu suyumu içerim yarın bir de kayısı çayımı içerim ondan sonrası kısmet bugün de sadece yürüyüş yapacağım yarın zaten kv me gideceğiz o yüzden bir şey yapamam sadece yemek yememem lazım orada
Kiraz saplı çay da iyi oluyor ben de bugün kahvaltıda içeceğim gider gider 1 kilo rahat daha fazlası da gider hattaYarın bende kirazsaplı çay içeyim diyorum belki azcık daha gider onunla inşallah bu hafta benden 1 kilo gider gibi geliyor bana.
Aman ortim yarın tut kendini tamam cuma öncesi tartıdan önce son çıkış malumun. Bende biraz spor yapayım diyorum bugün ama ağrımda var ne yapabilirsem artık.
Oo süper canım yemek işini de hallettin.Kiraz saplı çay da iyi oluyor ben de bugün kahvaltıda içeceğim gider gider 1 kilo rahat daha fazlası da gider hattakendi yemeğimi götürmeyi düşünüyorum canım cuma öncesi hiç riske atmayayım kendimi ağrın varsa çok yorma kendini canım o ağrıyla da spor çekilmez gerçekten hafif bir yürüyüş yapabilirsin imkanın varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?