- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.821
Tişikkirliiir bebeğiim.Çok güzel canım adımlarına hiçbir şey demiyoruö zaten süperiz süper
Yaaaaaa hepi börttey o zamann
İnşallah hakettiğimiz eksileri göreceğiz ortim yaValla menünü yazmanı bekledim.Her şeyiyle her zamanki gibi mükemmel. Canım ortim!
Ayy inşallah inşallah. Valla çabalıyorum gerçekten. İlk defa bu kadar konsantreyim yani o kadar söyleyeyim.İnşallah hakettiğimiz eksileri göreceğiz ortim ya
İyi bakalım hadi git dinlen sen çok yoruldun bugün yarın da gideceksin dimiAyy inşallah inşallah. Valla çabalıyorum gerçekten. İlk defa bu kadar konsantreyim yani o kadar söyleyeyim.Ama olacak, hissediyorum!
Bende hep 5. Takım için iyiki diyorum ne güzel takım oldukDostlarııım!Bugün benim kk doğum günümdüüü. Tam bir yıl önce bugün kaydolmuştum buraya. Kaydolduğum gibi de 5. Takıma girmek için yazmıştım. Vay be... Zaman ne hızlı geçmiş. İyi ki şans yüzüme gülmüş ki 5. Takımı seçmişim. Cherry Mom kaptancığım, şu ana kadar benim için yaptığın her şey için teşekkür ederim. İyi ki varsın.
Canım bugün okul işimiz vardı sabahtan oraya gittik ki tabi arabayla orda deniz kenarında epey oturduk eve geldim sonra eşim de gitmek istedi denize tekrar gittik falann tabi ben hep oturuştaydım o yüzden pasif geçti bugün inşallah yarın regli olup ağrım çok olmazsa spor yapıcamMenün gayet güzel canım spor az olmuş ama inşallah yarın telafi edersin
Ben de bugün güya sadece yürüyüş yapacaktım hava o kadar sıcaktı ki ancak 5bin yapabildim mecbur Leslie yapmak zorunda kaldım
Canım az değil ki moral bozmak yok biraz ağırlık çalışmak lazım artık yavaştan başlayabilirsinBugün ölçüm günümdü beklediğim kadar incelememişimbir aylık fark toplam 12 cm iç bacaklar ve kollar için bir şeyler yapmam lazım acil
Canım bu nasıl menü yok yok maşallah diyeceğim ama gerçekten hiç birşey yok24 mayıs menü
Sabah
2 tane haşlanmış yumurta
Ara
Türk kahvesi
Ara 2
Sade Soda
Öğlen
Yok
Akşam
Yok
Spor
Yapamadım yoğunluktan
Cherry Mom @olvidos ummhnisa hzlsel
Regl olursun inşallah canım boşver spor yapmasan da olur vücudun biraz rahatlarBende hep 5. Takım için iyiki diyorum ne güzel takım olduk
Canım bugün okul işimiz vardı sabahtan oraya gittik ki tabi arabayla orda deniz kenarında epey oturduk eve geldim sonra eşim de gitmek istedi denize tekrar gittik falann tabi ben hep oturuştaydım o yüzden pasif geçti bugün inşallah yarın regli olup ağrım çok olmazsa spor yapıcam
Canım az değil ki moral bozmak yok biraz ağırlık çalışmak lazım artık yavaştan başlayabilirsin
Evet canım şişlik gider inşallahRegl olursun inşallah canım boşver spor yapmasan da olur vücudun biraz rahatlar
Evet artık ağırlık çalışma kısmına geçiş yapıyorum tatile gitmeme 2 ay var inşallah biraz toparlanır o zamana kadar vücudum
Ayyy sağ ol canımcım elimden geleni yapıyorum açlık değil de beni zorlayan spor vicdanım el verse hiç yapmam ama içim rahat etmiyor oldum olası sevmemişimdir zatenEvet canım şişlik gider inşallah
Banada doktor söylemişti geçen ay ağırlık çalış diye ama henüz başlamadım benim de bölgesel ve ağırlık çalışmalarına geçiş yapmam lazım
Sende tatile kadar fıstık gibi olacaksın süper gidiyorsun valla
Evet canımcımmm, şu an hazırlanıyorum.İyi bakalım hadi git dinlen sen çok yoruldun bugün yarın da gideceksin dimi
Günaydın canımGünaydınlar herkesee. Güzel bir gününüz olsun inşallah.
Günaydın, aa işi aldın mı tebrik ederimGünaydın kızlar, ben bugün cumaya göre -1 kg dayımC Cagrihilal1 geçen hafta telafi ediliyor:)
Bu arada geçen bahsettiğim iş olayı oldugu için düzenim değişecek tasınıcam ve isyeri yemegi yemem gerekecek. Artık ne olursa porsiyon kontrolü mantığı ilerlicem.
Evet canım başlıca bakalım insallah hayırlı olur . Teşekkür ederim canımGünaydın canım
Günaydın, aa işi aldın mı tebrik ederim
Hadi kolay gelsin canım görüşürüz akşamaEvet canımcımmm, şu an hazırlanıyorum.
Aaaaa çok sevindim canım hayırlı olsun bi de şehir değişikliği de yapacaksın zor ama güzel zamanlar olacak tebrik ederimGünaydın kızlar, ben bugün cumaya göre -1 kg dayımC Cagrihilal1 geçen hafta telafi ediliyor:)
Bu arada geçen bahsettiğim iş olayı oldugu için düzenim değişecek tasınıcam ve isyeri yemegi yemem gerekecek. Artık ne olursa porsiyon kontrolü mantığı ilerlicem.
Eline sağlık canım22 - 28 Mayıs Menü Paylaşım Listesi
@karabiber01
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
@seyrulsefer
pacman
redsonja87
@Kendinin en iyi hali ol
kollontai
@matteroftime
Anka
Arc-en-ciel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?