Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende hep 5. Takım için iyiki diyorum ne güzel takım olduk
Menün gayet güzel canım spor az olmuş ama inşallah yarın telafi edersin

Ben de bugün güya sadece yürüyüş yapacaktım hava o kadar sıcaktı ki ancak 5bin yapabildim mecbur Leslie yapmak zorunda kaldım
Canım bugün okul işimiz vardı sabahtan oraya gittik ki tabi arabayla orda deniz kenarında epey oturduk eve geldim sonra eşim de gitmek istedi denize tekrar gittik falann tabi ben hep oturuştaydım o yüzden pasif geçti bugün inşallah yarın regli olup ağrım çok olmazsa spor yapıcam
Bugün ölçüm günümdü beklediğim kadar incelememişim bir aylık fark toplam 12 cm iç bacaklar ve kollar için bir şeyler yapmam lazım acil
Canım az değil ki moral bozmak yok biraz ağırlık çalışmak lazım artık yavaştan başlayabilirsin

Regl olursun inşallah canım boşver spor yapmasan da olur vücudun biraz rahatlar

Evet artık ağırlık çalışma kısmına geçiş yapıyorum tatile gitmeme 2 ay var inşallah biraz toparlanır o zamana kadar vücudum

Evet canım şişlik gider inşallah
Banada doktor söylemişti geçen ay ağırlık çalış diye ama henüz başlamadım benim de bölgesel ve ağırlık çalışmalarına geçiş yapmam lazım
Sende tatile kadar fıstık gibi olacaksın süper gidiyorsun valla

Ayyy sağ ol canımcım elimden geleni yapıyorum açlık değil de beni zorlayan spor vicdanım el verse hiç yapmam ama içim rahat etmiyor oldum olası sevmemişimdir zaten ama bu ay vitesi arttırmam lazım artık inşallah biraz ağırlık ve bölgesel de ekliyeyim bir de bende bu düşükten önce olmayan bir göbek var acaba korse giysem işe yarar mı

Sen de inşallah regl olup artık kıracaksın bu 70 kiloyu canım sonrası daha kolay olur direnç kilon demek ki senin 70 o sınırı aştın mı hızlanacak kilo vermen ama sabretmen gitmiyor diye moral bozmaman pes etmemen çok iyi mükafatını da alcaksın en yakın zamanda inşallah canım

Günaydınlar herkesee. Güzel bir gününüz olsun inşallah.
Günaydın canım
Günaydın, aa işi aldın mı tebrik ederim

Evet canımcımmm, şu an hazırlanıyorum.
Hadi kolay gelsin canım görüşürüz akşama
Aaaaa çok sevindim canım hayırlı olsun bi de şehir değişikliği de yapacaksın zor ama güzel zamanlar olacak tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…