- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.861
Supersin ortim ben cumsya gore artiyim hala pazartesine gore 700 gr artiyim 1.7 kilo fazlam var hala yine stres yine stres. Isin hayirli olsun porsiyon kontrolu ile işi halledersin yaninda gotirebilirsin bazi gunler cikan menuye gore ayarlarsin kendini.Günaydın kızlar, ben bugün cumaya göre -1 kg dayımC Cagrihilal1 geçen hafta telafi ediliyor:)
Bu arada geçen bahsettiğim iş olayı oldugu için düzenim değişecek tasınıcam ve isyeri yemegi yemem gerekecek. Artık ne olursa porsiyon kontrolü mantığı ilerlicem.
Bende iki gundur yapiyorumGünaydın kızlar
Sabah maydanoz limon su blender ile bızztt yaptım içtim ödem için inşallah iyi gelir
Menun cok iyi ortim eksi gelmen sansa degil karsiligini aliyorsun superSabah
Filtre kahve, 3 y.k. yulaf ezmesi,100 ml süt, 2 hurma, 2 ceviz,2 çilek
Akşam
215 gr mantarlı tavuk sote, mevsim salatası
Aksamüstü
7 erik,5 çilek, yarım elma
Su:2lt
Spor: 11.000 adım
Cherry Mom @ummhnisa C Cagrihilal1
canım sağolasın siz de iyi yapmışsınız yer değişikliği güzeldirSelam canım
Ne güzel oldu arada senden birşeyler okumakhoşgelmişsin arada selam ver bize ve yakın zamanda temelli gel inşallah
Bizlerde iyiyiz ben İzmir'e geldim kayınvalide yanına 2 gündür geziyoruz yoruldum baya şimdi yemek arası verdik takıma bakıyorum çok sıcak çokkk Ankara baya kışş buralara göre :))
Sende iyisin umarım
Ama şimdi nasıl bilmiyorum ben 2 yıl önce virüs başlamadan önce gittim kalabalığı severim ben, ozaman bayağı kalabalıktı tekne turunada çıkmıştık, şimdi nasıl bilmiyorum canımBen de ilk defa gideceğim bakalım nasıl olacak ve doğum günümü de orda geçireceğim bombastikolu elbiseler bakıyorum
Ceşmemi Marmaris mi dersen Marmaris derim ceşmeyi çok beğenmedim çocukluğumuzda magazinlerde şu ünlü ceşmede dediklerinde Allahım nasıl merak ederdimKeşke canım ne güzel olurdu ben de geçen sene Datça’ya giderken birkaç günlüğüne Marmaris’e uğramıştım ama çok güzel gerçekten biz de hiç çeşmeye gitmedik o yüzden karar değişikliğine gittik
Yerim ben bunu ya çok tatlı maşallahEvimde pazartesiye kadar bu dünya güzeli misafir, dediğim gibi daha önce biz bu yavrunun annesini sokakta bulduk ve büyüttük sonra köyde arkadaşım sahiplendi onun yavrusu oldu bu güzelliğide teyzemin oğlu sahiplendi şuan misafirimiz aşk yaşıyoruz resmen onunla yememek için zor tutuyorum kendimi ve çocukları
Marmarisin yasak olmayıp lokantaları açık olsa canlı müzikler olsa odeniz kenarında gezmek güzeldi şimdi eskisi gibi olmayabilirKeşke canım ne güzel olurdu ben de geçen sene Datça’ya giderken birkaç günlüğüne Marmaris’e uğramıştım ama çok güzel gerçekten biz de hiç çeşmeye gitmedik o yüzden karar değişikliğine gittik
Kk doğum günün kutlu olsunDostlarııım!Bugün benim kk doğum günümdüüü. Tam bir yıl önce bugün kaydolmuştum buraya. Kaydolduğum gibi de 5. Takıma girmek için yazmıştım. Vay be... Zaman ne hızlı geçmiş. İyi ki şans yüzüme gülmüş ki 5. Takımı seçmişim. Cherry Mom kaptancığım, şu ana kadar benim için yaptığın her şey için teşekkür ederim. İyi ki varsın.
Ama şimdi nasıl bilmiyorum ben 2 yıl önce virüs başlamadan önce gittim kalabalığı severim ben, ozaman bayağı kalabalıktı tekne turunada çıkmıştık, şimdi nasıl bilmiyorum canım
Bence bu sene de aynısı gibi olur geçen yaz arkadaşım alaçatıya gitti aynıydı her yer sanki virüs yok gibiydi demiştiMarmarisin yasak olmayıp lokantaları açık olsa canlı müzikler olsa odeniz kenarında gezmek güzeldi şimdi eskisi gibi olmayabilir
Merkezde değil yani söyle merkeze kadar 1 bucuk saat , yarım saat de isyerine mesafe, merkezi bi yerde degil. Tabi benim dedigim vesait ile süre özel araç ile daha kısadır muhtemelenİşin nerede canım İzmit’te mi ama İzmit’te Gebze’ye 2 saat değildir
Bende stresten vermişim bir de bu ara hazırlık taşınma felan yorucu olacak tek sıkıntı uyku problemi yaşıyorum geç yatıp erken kalkıyorum. Sen de sıkma canını bazen duruyo duruyo bi anda eksi geliyorSupersin ortim ben cumsya gore artiyim hala pazartesine gore 700 gr artiyim 1.7 kilo fazlam var hala yine stres yine stres. Isin hayirli olsun porsiyon kontrolu ile işi halledersin yaninda gotirebilirsin bazi gunler cikan menuye gore ayarlarsin kendini.
Sagol ortim senin bana verdiğin motivasyonun payı da büyükMenun cok iyi ortim eksi gelmen sansa degil karsiligini aliyorsun super
Oyyy kuzum benim bal bu balEvimde pazartesiye kadar bu dünya güzeli misafir, dediğim gibi daha önce biz bu yavrunun annesini sokakta bulduk ve büyüttük sonra köyde arkadaşım sahiplendi onun yavrusu oldu bu güzelliğide teyzemin oğlu sahiplendi şuan misafirimiz aşk yaşıyoruz resmen onunla yememek için zor tutuyorum kendimi ve çocukları
Yaa biz de hiç gitmedik diye görmüş olalım diye tercih ettik inşallah çok pişman olmayız ben geçen sene Datça ya gittim bayıldık gerçekten çok güzeldi Eylül sonu gitmiştik baya sakindi sanki hiç covid yok gibiydi özellikle palamutbükü çok iyiydiCeşmemi Marmaris mi dersen Marmaris derim ceşmeyi çok beğenmedim çocukluğumuzda magazinlerde şu ünlü ceşmede dediklerinde Allahım nasıl merak ederdim
Yaz ya canım açarlar yine her yeri geçen sene tıklım tıklımdı bakalım artık neyle karşılaşacağız virüs kapmadan dönsek iyiMarmarisin yasak olmayıp lokantaları açık olsa canlı müzikler olsa odeniz kenarında gezmek güzeldi şimdi eskisi gibi olmayabilir
Doğru ben özel araç gibi düşündüm otobüs olunca baya sürer canım naptın ev bulabildin miMerkezde değil yani söyle merkeze kadar 1 bucuk saat , yarım saat de isyerine mesafe, merkezi bi yerde degil. Tabi benim dedigim vesait ile süre özel araç ile daha kısadır muhtemelen
Bende stresten vermişim bir de bu ara hazırlık taşınma felan yorucu olacak tek sıkıntı uyku problemi yaşıyorum geç yatıp erken kalkıyorum. Sen de sıkma canını bazen duruyo duruyo bi anda eksi geliyorbence öyle olacak sende menülerin gayet saglıklı
Sagol ortim senin bana verdiğin motivasyonun payı da büyük
Erken hamilelik testlerinden yapsaydın canım benim değil ama 2. Çocuk için çok ara verilince böyle hemen olmama durumunu daha önce de duymuştum inşallah bir an önce hamilelik haberi alırsınHerkese merhabalar,
nasılsınız kızlar ben hala verdiğim kilodayım 57de :)
hala hamile kalamadım bu aradabakalım bugün regl olmam gerekiyor bu saate kadar olmadım. 1 yıldır deniyorum ama tık yok 12 yaşında oğlum var 10 yıl spiral kullandım sanırım böyle olmaı normal, aranızda buna benzer durum yaşayan oldu mu
Ortim süpersinGünaydın canlar
kollontai ortim ya kusura bakma akşam uyumuş kalmışım yorgunluktan. Sabah namaza bile kalkamamışım bu gün erkenden yazıcam inşallah ertelemicem kaçamak yapmadım dün ama spor da yapamadım. 74,9 geldim şimdi. 800 gr gitmiş
Alkolü bırakıcam valla billa şu ayrılık sancılarımdan bi kurtulayımAhh yaa kola ne ortim diye çıkışacaktım tuborg ne ki diye googlea baktım bira çıktı
Canım iç bacaklar için sumo squat öneririm çok faydası olacaktır, kol içinse plank yada yapabiliyorsan eğer yarım şınav yahut şınav çekmek, çok hızlı sonuç alacaksın hatta plank hip dip diye bİr hareket var YouTube can bakarsın yapılışına hem çok basit hem her yeri toparlarBugün ölçüm günümdü beklediğim kadar incelememişimbir aylık fark toplam 12 cm iç bacaklar ve kollar için bir şeyler yapmam lazım acil
Canım kuş kadar yemişsin valla tek diyebileceğim yoğunluk hep karbonhidrat olmuş11:00
1 patates ve 1 yumurta ile patatesli omlet
15:00
1 içli köfte
18:00 6 mercimek köfte ayran (inşallah ödem yapmaz ya çocuklar çok ısrar etti yaptım)
su 2,5 litre
Cherry Mom @ummhnisa kollontai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?