Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Supersin ortim ben cumsya gore artiyim hala pazartesine gore 700 gr artiyim 1.7 kilo fazlam var hala yine stres yine stres. Isin hayirli olsun porsiyon kontrolu ile işi halledersin yaninda gotirebilirsin bazi gunler cikan menuye gore ayarlarsin kendini.

canım sağolasın siz de iyi yapmışsınız yer değişikliği güzeldir İzmir çok sıcak olur iyi ki şimdi gitmişsiniz :)
buralarda sıcak baya ben de iş güç uğraşıyorum canım inşallah izin alırsam mersine gideceğim bayramda gidemedim

Evimde pazartesiye kadar bu dünya güzeli misafir, dediğim gibi daha önce biz bu yavrunun annesini sokakta bulduk ve büyüttük sonra köyde arkadaşım sahiplendi onun yavrusu oldu bu güzelliğide teyzemin oğlu sahiplendi şuan misafirimiz aşk yaşıyoruz resmen onunla yememek için zor tutuyorum kendimi ve çocukları

Eklentiler

• IMG_20210526_140122.webp
    25 KB · Görüntüleme: 25
Ben de ilk defa gideceğim bakalım nasıl olacak ve doğum günümü de orda geçireceğim bombastikolu elbiseler bakıyorum
Ama şimdi nasıl bilmiyorum ben 2 yıl önce virüs başlamadan önce gittim kalabalığı severim ben, ozaman bayağı kalabalıktı tekne turunada çıkmıştık, şimdi nasıl bilmiyorum canım

Ceşmemi Marmaris mi dersen Marmaris derim ceşmeyi çok beğenmedim çocukluğumuzda magazinlerde şu ünlü ceşmede dediklerinde Allahım nasıl merak ederdim

Yerim ben bunu ya çok tatlı maşallah

Marmarisin yasak olmayıp lokantaları açık olsa canlı müzikler olsa odeniz kenarında gezmek güzeldi şimdi eskisi gibi olmayabilir

Kk doğum günün kutlu olsun

Ama şimdi nasıl bilmiyorum ben 2 yıl önce virüs başlamadan önce gittim kalabalığı severim ben, ozaman bayağı kalabalıktı tekne turunada çıkmıştık, şimdi nasıl bilmiyorum canım
Marmarisin yasak olmayıp lokantaları açık olsa canlı müzikler olsa odeniz kenarında gezmek güzeldi şimdi eskisi gibi olmayabilir
Bence bu sene de aynısı gibi olur geçen yaz arkadaşım alaçatıya gitti aynıydı her yer sanki virüs yok gibiydi demişti

Herkese merhabalar,
nasılsınız kızlar ben hala verdiğim kilodayım 57de :)

hala hamile kalamadım bu arada bakalım bugün regl olmam gerekiyor bu saate kadar olmadım. 1 yıldır deniyorum ama tık yok 12 yaşında oğlum var 10 yıl spiral kullandım sanırım böyle olmaı normal, aranızda buna benzer durum yaşayan oldu mu

İşin nerede canım İzmit’te mi ama İzmit’te Gebze’ye 2 saat değildir
Merkezde değil yani söyle merkeze kadar 1 bucuk saat , yarım saat de isyerine mesafe, merkezi bi yerde degil. Tabi benim dedigim vesait ile süre özel araç ile daha kısadır muhtemelen
Bende stresten vermişim bir de bu ara hazırlık taşınma felan yorucu olacak tek sıkıntı uyku problemi yaşıyorum geç yatıp erken kalkıyorum. Sen de sıkma canını bazen duruyo duruyo bi anda eksi geliyor bence öyle olacak sende menülerin gayet saglıklı
Menun cok iyi ortim eksi gelmen sansa degil karsiligini aliyorsun super
Sagol ortim senin bana verdiğin motivasyonun payı da büyük

Oyyy kuzum benim bal bu bal
Ceşmemi Marmaris mi dersen Marmaris derim ceşmeyi çok beğenmedim çocukluğumuzda magazinlerde şu ünlü ceşmede dediklerinde Allahım nasıl merak ederdim
Yaa biz de hiç gitmedik diye görmüş olalım diye tercih ettik inşallah çok pişman olmayız ben geçen sene Datça ya gittim bayıldık gerçekten çok güzeldi Eylül sonu gitmiştik baya sakindi sanki hiç covid yok gibiydi özellikle palamutbükü çok iyiydi
Yaz ya canım açarlar yine her yeri geçen sene tıklım tıklımdı bakalım artık neyle karşılaşacağız virüs kapmadan dönsek iyi

Doğru ben özel araç gibi düşündüm otobüs olunca baya sürer canım naptın ev bulabildin mi

Erken hamilelik testlerinden yapsaydın canım benim değil ama 2. Çocuk için çok ara verilince böyle hemen olmama durumunu daha önce de duymuştum inşallah bir an önce hamilelik haberi alırsın

Ortim süpersin
Ahh yaa kola ne ortim diye çıkışacaktım tuborg ne ki diye googlea baktım bira çıktı
Alkolü bırakıcam valla billa şu ayrılık sancılarımdan bi kurtulayım
Bugün ölçüm günümdü beklediğim kadar incelememişim bir aylık fark toplam 12 cm iç bacaklar ve kollar için bir şeyler yapmam lazım acil
Canım iç bacaklar için sumo squat öneririm çok faydası olacaktır, kol içinse plank yada yapabiliyorsan eğer yarım şınav yahut şınav çekmek, çok hızlı sonuç alacaksın hatta plank hip dip diye bİr hareket var YouTube can bakarsın yapılışına hem çok basit hem her yeri toparlar
11:00
1 patates ve 1 yumurta ile patatesli omlet

15:00
1 içli köfte

18:00 6 mercimek köfte ayran (inşallah ödem yapmaz ya çocuklar çok ısrar etti yaptım)

su 2,5 litre

Cherry Mom @ummhnisa kollontai
Canım kuş kadar yemişsin valla tek diyebileceğim yoğunluk hep karbonhidrat olmuş

Canlarım ben bu sıralar bi görünüp kayboluyorum bi düzen tutturamadım farkındayım ama farkındayım ve deniyorum. Annemin olması da tabi biraz durumu zorlaştırdı. Birde pms geldi regl olacağım bir iki güne sanırm. Lakin kendime inancım tam ha bugün ha yarın derken pek yakında toparlanacağım biliyorum.
Anka ortim bu tatsız zamanlarımda sana da çok ilgi gösteremedim
Azcık daha gazlayım kendimi şu köşede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…