- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.241
Dukan birasına başlıyorum bu hafta maydanoz yaramadı banaİlk hafta olunca böyle gitti canım daha gitmez galiba ama yine de kısmetimi kapatmayayım
Amannn haaaa artı falan gelmesin bı hafta 0,051 gibi minnacık bi farkla kaçırdık haftaya kaçırmıyoruz 1. yizherkes asılsın
Cok az yemissin ortim ac degilmisin28 mayıs menü
Sabah
2 tane haşlanmış yumurta
Öğlen
Tekirdağ Köftesi
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Yok
Spor
4,5 km 6.177 adım
Cherry Mom @ummhnisa C Cagrihilal1 hzlsel
Senin kan grubun neydiDukan birasına başlıyorum bu hafta maydanoz yaramadı banaçok ümitliyim bu haftadan inşallah kaç haftanın 2.liğini kıracağız ve 1. Olacağız
A rh(-) canımSenin kan grubun neydi
Lahana da güzel ödem attırıyor diyecektim ama A isen olmaz gaz yaparA rh(-) canım
Ay yok ben hiç sebze yiyemiyorum zatenLahana da güzel ödem attırıyor diyecektim ama A isen olmaz gaz yapar
Kan grubuda mi odemle iliskilendi aman AllahimLahana da güzel ödem attırıyor diyecektim ama A isen olmaz gaz yapar
Suyu bilerek yazmadım orticanım çünkü gün içerisinde ne kadar su içtiğimi bilmiyorumCok az yemissin ortim ac degilmisinsuyuda yazmamissin
Bu arada senin menün çok çok güzel olmuş. Yeşil mercimek yemeğine de bayılırım. Hem kalorisi az, hem protein deposu hem de lezzetli daha ne olsun. Ay bu arada söylemeden geçemeyeceğim, şu leslie’yi bu kadar dakika yapabilenlere hayranım gerçekten. Ben çok sıkılıyorum ve 15 dakika anca tahammül edebiliyorum, ama iyi terletiyor Allah için.Kahvalti
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
2 ceviz
Salatalik
domates
Ogle
1 tabak yesil mercimek yemegi
2 dilim ekmek
ayran
Salata
2.5 lt su
spor
30 dk kardio
45 dk leslie
Cherry Mom @ummhnisa redsonja87
Bende sıkılıyorum aslinda ama bolgesel calisiyordum oda hafif kaliyor yag yakmam lazim daha fazla kalori harciyor diye yapıyorum. Zaten bu spor olayini kokten hic sevmiyorum benSuyu bilerek yazmadım orticanım çünkü gün içerisinde ne kadar su içtiğimi bilmiyorumÇalıştığım için dışarıda oluyorum ve içtiğim suyun litresi ne kadar hiç dikkat edemiyorum. O spor olarak yazdığımda aslında gün içerisindeki iş koşturmacam. Çok da spordan sayılmaz yani aslında.
Bu arada senin menün çok çok güzel olmuş. Yeşil mercimek yemeğine de bayılırım. Hem kalorisi az, hem protein deposu hem de lezzetli daha ne olsun. Ay bu arada söylemeden geçemeyeceğim, şu leslie’yi bu kadar dakika yapabilenlere hayranım gerçekten. Ben çok sıkılıyorum ve 15 dakika anca tahammül edebiliyorum, ama iyi terletiyor Allah için.
Baktım ben şimdi 200 kurtarmıyor 500 versen 1. olurmuşuzCherry Mom simdi benim 200 gr eksimin yuzdesi olsaydi birinci mi olacaktik. Ben simdi bu haftayi detokslami gecirecegim. Cikti agizdan bi kere bildigim butun detokslari denerim artik
Ama A grubu çok et tüketirse kabızlık olur var mı öyle dertlerinAy yok ben hiç sebze yiyemiyorum zaten
Yok ödemle değil beslenmeyle alakalıKan grubuda mi odemle iliskilendi aman Allahim
Kız benim ki de AB - beni arti yapan sey ne bana deyiver biBaktım ben şimdi 200 kurtarmıyor 500 versen 1. olurmuşuz
Ama A grubu çok et tüketirse kabızlık olur var mı öyle dertlerin
Yok ödemle değil beslenmeyle alakalı
Ay olmaz mı canım en büyük derdimBaktım ben şimdi 200 kurtarmıyor 500 versen 1. olurmuşuz
Ama A grubu çok et tüketirse kabızlık olur var mı öyle dertlerin
Yok ödemle değil beslenmeyle alakalı
Valla AB çok gıcık bi kan grubu. A ya mı yatkınsın B ye mi ona bulmak lazım önce.Kız benim ki de AB - beni arti yapan sey ne bana deyiver bi
HAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI
Anka
Veeeee
kollontai
Tebrikler kızlar bu haftanın geneline göre açık ara farkla birincisiniz harikaydı yüzdeleriniz
Sonuncular maalesef
@monarosaa ve @Kendinin en iyi hali ol kızlar bu hafta siz sonuncusunuz ama moral bozmak yok kendinin en iyi hali ol canım özellikle senin bu hafta daha aktif ve daha dikkatli olmanı isterim
Bir sonraki ortaklık sonuçları tablosunda görüşmek üzereee
@karabiber01 @seyrulsefer 2,724 @ummhnisa hzlsel 2,933 C Cagrihilal1 @Mathildablue 2,305 @monarosaa @Kendinin en iyi hali ol -1,633 @melita09 @matteroftime 2,781 Anka kollontai 4,328 @pacman @yarimuhendis 2,670 @olvidos redsonja87 0,873
Cumartesi pazartesi carsamba ilk sayfada yer alan numarali sporlardan istedigini yapiyorsun hzlsel takibini yapiyor 3 gun spor yaparsan hzlsel i etiketliyorsun. Her gun yapamasan bile 3 gun yapmaya calis yavas yavas kondusyon kazanirsin hangi spor sana iyi geliyorsa onu yaparsinTakımımızda hergün spor zorunlu mu?
Bir de ben yürüyüş yapamıyorum sigaradan dolayıama evde kondisyon bisikleti var yani ...
Hangisi daha kotuyse ona yatkinimdir ben kesinValla AB çok gıcık bi kan grubu. A ya mı yatkınsın B ye mi ona bulmak lazım önce.
Aidin Salih eti mümkün olduğunca azaltsınlar hatta bağırsaklar düzelene kadar yemesinler diyor ve mevsim salatasının üzerine sinemakiyi bir tutam baharat şeklinde atsınlar diyor. Çay olarak olmayacak kesinlikle ama. Baharat gibi. Başka aklıma geldikçe yazarımAy olmaz mı canım en büyük derdimgeçen halamdan duymuştum kan grubunu bir baktım benim beslenmemin tam tersi sebzeyi arttırmam lazım Allahtan yaz geldi yine daha güzel sebzeleri biraz arttırmaya çalışayım en iyisi kabızlık sebebi et ise azaltmaya çalışacağım
Kız yaparsın ben hem senden daha kiloluyum hem de fosur fosur sigara içiyorum yavaş yavaş arttır ben de ilk zamanlar hiç yapamıyordum şimdi yavaş yavaş koşuyu eklemeye başladım ama yürümeyi sevmiyorsan o ayrı her ne spor yapacaksan yavaş yavaş arttır canım birden yüklenmeTakımımızda hergün spor zorunlu mu?
Bir de ben yürüyüş yapamıyorum sigaradan dolayıama evde kondisyon bisikleti var yani ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?