Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dukan birasına başlıyorum bu hafta maydanoz yaramadı bana çok ümitliyim bu haftadan inşallah kaç haftanın 2.liğini kıracağız ve 1. Olacağız

Cok az yemissin ortim ac degilmisin suyuda yazmamissin
Suyu bilerek yazmadım orticanım çünkü gün içerisinde ne kadar su içtiğimi bilmiyorum Çalıştığım için dışarıda oluyorum ve içtiğim suyun litresi ne kadar hiç dikkat edemiyorum. O spor olarak yazdığımda aslında gün içerisindeki iş koşturmacam. Çok da spordan sayılmaz yani aslında.
Kahvalti
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
2 ceviz
Salatalik
domates

Ogle
1 tabak yesil mercimek yemegi
2 dilim ekmek
ayran
Salata

2.5 lt su

spor
30 dk kardio
45 dk leslie

Cherry Mom @ummhnisa redsonja87
Bu arada senin menün çok çok güzel olmuş. Yeşil mercimek yemeğine de bayılırım. Hem kalorisi az, hem protein deposu hem de lezzetli daha ne olsun. Ay bu arada söylemeden geçemeyeceğim, şu leslie’yi bu kadar dakika yapabilenlere hayranım gerçekten. Ben çok sıkılıyorum ve 15 dakika anca tahammül edebiliyorum, ama iyi terletiyor Allah için.

Bende sıkılıyorum aslinda ama bolgesel calisiyordum oda hafif kaliyor yag yakmam lazim daha fazla kalori harciyor diye yapıyorum. Zaten bu spor olayini kokten hic sevmiyorum ben

Cherry Mom simdi benim 200 gr eksimin yuzdesi olsaydi birinci mi olacaktik. Ben simdi bu haftayi detokslami gecirecegim. Cikti agizdan bi kere bildigim butun detokslari denerim artik
Baktım ben şimdi 200 kurtarmıyor 500 versen 1. olurmuşuz
Ay yok ben hiç sebze yiyemiyorum zaten
Ama A grubu çok et tüketirse kabızlık olur var mı öyle dertlerin
Kan grubuda mi odemle iliskilendi aman Allahim
Yok ödemle değil beslenmeyle alakalı

Baktım ben şimdi 200 kurtarmıyor 500 versen 1. olurmuşuz

Ama A grubu çok et tüketirse kabızlık olur var mı öyle dertlerin

Yok ödemle değil beslenmeyle alakalı
Ay olmaz mı canım en büyük derdimgeçen halamdan duymuştum kan grubunu bir baktım benim beslenmemin tam tersi sebzeyi arttırmam lazım Allahtan yaz geldi yine daha güzel sebzeleri biraz arttırmaya çalışayım en iyisi kabızlık sebebi et ise azaltmaya çalışacağım

Anka kollontai Tebrik ederim

Takımımızda hergün spor zorunlu mu?
Bir de ben yürüyüş yapamıyorum sigaradan dolayı ama evde kondisyon bisikleti var yani ...
Cumartesi pazartesi carsamba ilk sayfada yer alan numarali sporlardan istedigini yapiyorsun hzlsel takibini yapiyor 3 gun spor yaparsan hzlsel i etiketliyorsun. Her gun yapamasan bile 3 gun yapmaya calis yavas yavas kondusyon kazanirsin hangi spor sana iyi geliyorsa onu yaparsin

Aidin Salih eti mümkün olduğunca azaltsınlar hatta bağırsaklar düzelene kadar yemesinler diyor ve mevsim salatasının üzerine sinemakiyi bir tutam baharat şeklinde atsınlar diyor. Çay olarak olmayacak kesinlikle ama. Baharat gibi. Başka aklıma geldikçe yazarım

Takımımızda hergün spor zorunlu mu?
Bir de ben yürüyüş yapamıyorum sigaradan dolayı ama evde kondisyon bisikleti var yani ...
Kız yaparsın ben hem senden daha kiloluyum hem de fosur fosur sigara içiyorum yavaş yavaş arttır ben de ilk zamanlar hiç yapamıyordum şimdi yavaş yavaş koşuyu eklemeye başladım ama yürümeyi sevmiyorsan o ayrı her ne spor yapacaksan yavaş yavaş arttır canım birden yüklenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…