Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yurt dışı işin varmış diğer msjda okudum , onunla ilgili sorular sordumu

Dogum gunun kutlu olsun. Tek yanliz kalacagin gun dogdugun gun olsun boşver sene de bir gun uzulmeye hic gerek yok. Bana sorarsan eski erkek arkadasiyin yaninda olmasindansa yanliz olman cok daha iyi bir secim sadece bugun degil mumkunse hic yanina yaklastirma.

Ben bu pazartesi tatrılmadım sabah okula gittim aceleyle unutmuşum bakalım sürpriz olacak yarın oğlumun doğumgünü bakalım mecbur pasta alacağım
Orticimmm. Aman diyim, pasta yiyecek misin? Yiyeceksen ne kadar yiyeceksin? Cumaya acıcık kalmışken hiçbirimize bu kötülüğü yapma hahahahah Bir de miniğimizin doğum günü kutlu olsuun.

slm canım halsizlik olmuyormu , zamanla mı azalttın . bende halsizlik oluyor
Bilemiyorum belki de birkaç gündür yapıyorum diye herhalde hiç halsizlik olmadi. Gündüz biraz açlığım oluyor ama o da pek olmadi. Gündüz masa başı çalışıyorum ama yine iyi çalışıyorum. Gün içinde çok hareketli olsam zor olabilir

Benimde bir kaç doğum günüm kötü geçmişti boşver hiç takma kafana, yarını nasıl güzel yapabilirim diye düşün, pozitif düşün olumlu düşün, eski sevgiliye de takılma işi varsa işi olduğu yerde kalsın, sen kendi hayatına bak ve mutlu ol

Cherry Mom kaptanım moralim çok bozuk akşamdan beri ağlıyorum tayinimiz Diyarbakıra çıktı, birden herşey değişti bakarmısın 17 yıl sonra doğuya tekrar gidiyoruz kaptanım psikolojim hiç iyi değil kaptanım bana müsade varmı izne ayrılmak istiyorum eğer uygunsa kendimi toparladıktan sonra geri gelirim

Canım kaç sene kalacaksınız orada üzmemeye çalış kendini

Canım çok sağolasın 91 doğumluyum. 30 tamamlandı rabbimin izniyle şimdi sakinleştim birazda beni bu kadar üzen birinin zaten hayatımda yeri olamaması çok çok haklısın, yeni yaş yeni başlangıçlar olarak bakmak istiyorum artık inşallah şu ayrılık sürecini atlatıp bitireceğim yakında

Z
bence seni yokladı , duruyormu birirni bulmuşmu diye.. kimseyi bulamazsa sana dönüş yapacak
Aynen hep yoklama vallahi ama yok öyle 3 kuruşa 5 köfte artık, beni bu gecede ağlattı ya bunu affetmem
yurt dışı işin varmış diğer msjda okudum , onunla ilgili sorular sordumu
Yok sormadı ama ben zaten yurtdışında geziyorum biliyor bunu o yüzden sormamıştır, zaten benim o kadar çıkmamı istemiyor dışarı derdi o
Canım benİm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, çok haklısın beni sürekli üzdü ve üzdü hep sevgiden affettim lakin şimdi kendimi tutacağım tekrar affetmek istemiyorum, hatırlarsın belki şiddet sorunu bile yaşamıştık, bugünden sonra istemiyorum böyle bir sorun

İnşallah canım her ayrılık zor tabi bir alışma süreci istiyor ama sen her şeyden değerlisin o yüzden bırak gitsin sen kendini üzme
30 yaşımı bu fotoyla kutluyorum bu sene! İyi ki doğdum gördün mü bak 30 oldum diye diye evde zıplıyorum biri görse valla deli diye kovalar
İnşallah seneye yine bambaşka bir yerde kutlayacaksın oh sefan olsun canım zıpla eğlen bende bir ay önce otuz oldum canım doğum günümü Leslie yaparak kutlamıştım

Tesekkur ederim kizlarcok sukur
Bulundugum sehir diyarbakirda baslayacagim.
Deniz ve Kum esin polis miydi canim diyarbakir merkeze mi cikti. Bugun belli oldu onlarin tayini de biz de ipka vermistik o da kabul oldu cok sukur
Yaaa şuan bana nasıl iyi geldin sen evet polis canım eşim ama merkezmi, bilmiyorum senin eşinde polismi ydi canım eğer öyleyse sana sorularım olacak okul ve lojman hakkında

Yaaa şuan bana nasıl iyi geldin sen evet polis canım eşim ama merkezmi, bilmiyorum senin eşinde polismi ydi canım eğer öyleyse sana sorularım olacak okul ve lojman hakkında
Evet canim benim de esim polis. Bildigim kadariyla yardimci olmaya calisirim. Lojmanda oturmuyorum okula giden cocugum da yok ama elimden geldigince yardimci olurum insallah ozelden mesaj atabilirsin istedigin zaman diyarbakir cok guzel bir sehir pisman olmazsiniz geldiginize. Biz 2. Sark icin kaldik 4 yil oldu ama gitmek istemiyoruz

Kusura bakma ortim yogun bir gündü yazmaya fırsatım olmadı. Ben artık kalori saymıyorum sadece porsiyon kontrolü. Spor 17 bin adım attım yani spor olarak sadece yürüyüs. 2 gün kaldı deneyebilirsin bence fark eder

Inşallah canım. Diyetine baktım gayet iyi ve tabii hedefi tutturman ayrica takdire değer pirinci minimum ölçüde yemisin ondan bişey olmaz bence. Sen sanirim karbonhidrat kisitlayan bir beslenme duzeni uyguluyorsun?
Karbonhidrat kısıtlamıyorum aslında keske öyle yapabilsem , suan yemek secme sansım yok. Azar azar yemeye calısıyorum. Bu 2 gün ben de senin gibi dikkat edeyim tartı yaklasıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…