- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.101
Ben varimBi de arkadaşlar bu hafta ortaklar listesine kesinlikle aktif olup ortağıma sahip çıkıp motive edeceğim diyen kişileri ekleyeyim diyorum bu hafta genel olarak aktif değildik haftaya da aynısı olsun istemiyorumo yüzden tamam ben varım diyenleri göreyim
kaptanım mezun rozeti verilir mi peki...kızma ...havalı oluyorCanım o muhtemelen güncelleme sonrası olmuştur
5.takım rozeti benimle alakalı onların suçu yokyani ben talep edersem kişiye veriliyor ama bende hep unutuyorum şimdiii yazıyorum yönetime araya senin konuyuda kaynatayım bakalım dönerim
Onuda söyledim canımkaptanım mezun rozeti verilir mi peki...kızma ...havalı oluyor
Canım beni ekleme istersen hem hastalığım devam ediyor bir de kardeşim için dershane arayışına gireceğim yoğun olacak yineBi de arkadaşlar bu hafta ortaklar listesine kesinlikle aktif olup ortağıma sahip çıkıp motive edeceğim diyen kişileri ekleyeyim diyorum bu hafta genel olarak aktif değildik haftaya da aynısı olsun istemiyorumo yüzden tamam ben varım diyenleri göreyim
Evet canım çok değil ama can sıkıcı işte bu hafta 68 görmem lazım ama nasıl olacak bilemiyorum geçen hafta 4 günlük detoksla 1.5 kilo gitmişti yine mi yapsam dedim ama detoksla giden çabuk geliyormuş onu anladım. Elimden geleni yapacağım artık.ummhnisa canım artın çok büyük değil ama bu hafta ekstra dikkat edip 69lardan kurtulman gerek hiç kaçamak yapma bence ve ben dikkat etsem 1 ayda istediğime düşerim de bir şey beni yemeklere çekiyor buraya ilk geldiğimde ne güzel adapte oluyordum ama şimdi öyle olmuyor ama artık yaz geldi çattı kapıya yapılacak artık güzel güzel mini mini etekler aldım olması lazım
Kesinlikle katılıyorum sana canım zaten artıdayım diyor beynim bunu da ye nolacak falan derken katlanıyor o artı.Iste o tartida ki artilari gordukce butun disiplin gidiyor nefsine daha zor hakim oluyorsun canin daha cok yemek istiyor artiyim kilo vermem lazim yememeliyim dedikce strese giriyorsun. Yasam kalitem bile dusuyor benim mutsuzum resmen
Harika gitmiş canım tebriklerrGeçen hafta 71.55
Bu hafta 69.95
Fark 1.60
Hedef 69
Senin bi oğlandaCherry Mom kaptanım oğlum teli bozdu. Arka kamera bulanık.. Ön kameradan çekip çevir döndür yapıyorum
O halde hanımlar günün ilk tartı fotosu eksi ile gelsin, güne güzel başlayalım
Geçen hafta kilom: 56.1
Bu haftaki kilom: 55.5
Fark -600
Oran %1.069
Benim adım hıdır elimden gelen budur
Cherry Mom C Cagrihilal1
@yarimuhendis @hzlsel (kızlar inşallah sizi yine yerli yersiz etiketlememişimdir, görevlerle kim ilgileniyor hiç takip edemedim kusura bakmayın)
Geçen Cuma: 64.7
Güncel: 64.6
Fark: 0.1
Yüzde: %0.155
Hedef: 64.0 (yine yeniden...)
Cherry Mom @muhursuzpusula @olvidos
Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun
Geçen cuma 84
Bugün 83.9
Fark 0.1
Yüzde 0.11
Hedefim 83
Kaptanım kilom müsaadenizle arkadaşlar düzeni kurduktan sonra tekrar geleceğim inşallah geçen hafta 68 olması, lazım hatırlamıyorum
Geçen hafta: 69.2
Bu hafta: 69.5
Fark: - 300
Yüzde: -0.433
Haftaya hedefim 69 olsun bari Bi kurtulamadım
Cherry Mom
Eki Görüntüle 2864017
Gecen hafta: 55.1
Bu hafta: 54.85
Fark: 0.25 kg
Cherry Mom missbellaa
Hedefim 55 di ulaştımCherry Mom Kaptanım ben biraz ara verip dönmek istiyorum. Yogunum aktif olamıyorum zaten. En azından adaptasyon sürecini atlatayım
Kızlar artık kilomu yazıyorum
Geçen Cuma: 56.65
4 Haziran: 56.55
Fark: -100
Yüzde: 0.1765%
Kusura bakmayın bu hafta takıma katkı sağlayamadım malesef
Eki Görüntüle 2864055
Cherry Mom @hzlsel @yarimuhendis @Anka
Geçen hafta 71.55
Bu hafta 69.95
Fark 1.60
Hedef 69
Tesekkur ederim kaptanim
Cherry Mom Kaptanım ben akıllı tartı aldım o nedenle pazartesiden itibaren bildirimi yeni tartıyla yapmak istiyorum. Bugün ikisiyle de art arda tartıldım. Arada sadece 5 gram var ama normal tartı zaten tek haneli ölçüm yapıyordu. Uygun mudur bu şekilde ilerlemek? :)
Tartilarimi paylasayim bunu yarinda yapmayacagim degilmi bi defa yeterCherry Mom @yarimuhendis @Anka
Rica ederim kolay gelsinTesekkur ederim kaptanim
Teşekkür ederim kaptanımTebriklr canım
Anam sen artı mısın-300 yazıncca aşkolsun
Mezuniyetin hayırlı olsun o halde kuzum tebrik ederiz
Senin dün niye canın sıkkındı pizza falan yedim dedin işle ilgili bir durum mu
Teşekkür ederim ortakOoo tebrikler ortak
O halde hanımlar günün ilk tartı fotosu eksi ile gelsin, güne güzel başlayalım
Geçen hafta kilom: 56.1
Bu haftaki kilom: 55.5
Fark -600
Oran %1.069
Benim adım hıdır elimden gelen budur
Cherry Mom C Cagrihilal1
@yarimuhendis @hzlsel (kızlar inşallah sizi yine yerli yersiz etiketlememişimdir, görevlerle kim ilgileniyor hiç takip edemedim kusura bakmayın)
Günaydın kızlar bir tartı da benden ama istediğim gibi olmadı günde 3 defa promalt içince hiç güzel kilo veremedimama sütümü arttırmam gerekti
Cherry Mom ummhnisa @hzlsel @yarimuhendis
Başlangıç kilom:75,5
Güncel:74,70
Fark:-800
Yüzde:1,05
Günaydın kızlar
Başlangıç kilom:56.9
Bu haftaki kilom:55.8
Fark:-1100
Yüzde:1.9
Geçen Cuma: 64.7
Güncel: 64.6
Fark: 0.1
Yüzde: %0.155
Hedef: 64.0 (yine yeniden...)
Cherry Mom @muhursuzpusula @olvidos
Vee rezalet tartı sonucumu paylaşayım
Geçen cuma : 56.7
Bu cuma : 57.8
Fark : +1.1
Yüzde : -1.940 haftaya hedefimi 56.2den değiştirdim hedef 57 allahım nerelere gidemmmm
Cherry Mom @birniyetmeselesi
pazartesi kilom 73.8
bugün 73.1
fark-700 gr
yüzde 0,948
yeni hedef 72
inş tuttururum :)
Günaydınlar tatlış arkadaşlarımhedefi tutturdum yess
Cherry Mom @hzlsel
Mathildablue
Eki Görüntüle 2863958
Kilo veren emek harcayip veremeyen herkese tebrik ederim. Daha kolay daha dayanikli daha stressiz bi hafta olsun insallahGeçen hafta 71.55
Bu hafta 69.95
Fark 1.60
Hedef 69
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?