Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim kaptanım evet is ile ilgili bi konuya kafamı taktım da moral olsun diye pizza yedim. İns kilo almadan geri dönücem. Arada gelir yazarım yine

Teşekkür ederim ortak
Keşke yediğimiz içtiğimiz herşeyi çözse canım verdiği haz anlık sonra sorunlar çözülmediği gibi birde kaçamak yapmanın huzursuzluğu geliyor

Arada gelme sık gel öptük canım

HAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI

C Cagrihilal1

Veeeee

redsonja87

Tebrikler kızlar bu hafta ortaklar olarak çökmüşüz ama siz iki ortak çok güzel eksiler gördünüz

Sonuncular maalesef
hzlsel ve kollontai kızlar bu hafta siz sonuncusunuz ama moral bozmak yok kollontai canım bu hafta daha aktif ve daha dikkatli olmanı isterim

Bir sonraki ortaklık sonuçları tablosunda görüşmek üzereee

ORTAKLAR
(4 Haziran - 11 Haziran )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

cumadan başlamadığım içinmi ismim yok acaba

benim oratağım gibivegibi , galiba onu takip edeceğim öyle anladım .oda beni

Öncelikle C Cagrihilal1 redsonja87 kızlar tebrikler kollontai ve kendimi de kutlarım baya açık ara sonuncuyuz ama yeni ortim missbellaa ile haftaya neden birinci olmayalım

Ah garibim hzlsel ortağın sana hiç şans tanımadı iyiki doğmuş kollontai

Tebrikler C Cagrihilal1 redsonja87 güzel bir yüzde kızlar

Eline sağlık Zeynepcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…