Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba ortikcigim. Bu hafta basaricaz inşallah. Destek tam benden sana
hzlsel
Ben bugünden biraz salma moduna girdim orticim güzel yememe rağmen sürekli açım açım diye dolandım durdum ama yarın toparlarım canım bu hafta tartılmamayı planlıyorum sonra takıntı haline getiriyorum tartıyı eşime saklatacağım

Evet kollontai iyi bir yüzde hazala borçlusun

Yeni ortağına sordun mu doğum günü ne zmanmış missbellaa

Tartılma canım bak ben bugünden teee salıya lasar tartılmayacağım ama içim çok gıdıklanacak

Evet ve sonuç 5.takım nerde yokk bu hafta ne takımda ne de bireyselde derece alamadık kızlar 4.olduk maalesef kaçamak yapmayın

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 729. ETAP
TAKIM DERECELERİ

1. (10. TAKIM) ==> % 1,454

2. (4. TAKIM) ==> %1,187

3. (9. TAKIM) ==> %1,084

BİREYSEL DERECELER

1. Eftalios ==> % 4 ==>10.TAKIM

2. Pembegomlek ==> % 2.972==>10.TAKIM

3. Melek963==> % 2.827==> 9. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

LAydLiNe ==> -%1.231 ==> 13. TAKIM

Yakınlarda daha doğum günü olan varsa söylesin ona göre o haftayı ortaksız geçirsin dermişiz şey benim doğum günüm 15 temmuzda ama o zaman tatilde olacağım için zaten ben offline olurum diyettenbi de benim doğum günümü kimse unutmaz heee hemen aklınıza geliveririm

Ayy tarihe gel unutmayız valla

Perşembe günü doğum günüymüş bir de Yok ama ben ortime güveniyorum ama bu hafta kendime pek güvenim yok
Tartılma canım bak ben bugünden teee salıya lasar tartılmayacağım ama içim çok gıdıklanacak
nasıl duracağım ben de merak ediyorum ama stres yapıyorum sabit çıkınca bu hafta da böyle deneyelim sürpriz olsun bize

Cherry Mom kaptanım pazartesi kilo bildirimi yapmasak olur değil mi

Bu haftalık kilo kaybı hedefin ne canım
Suyunu da yaz bence

28 Mayıs - 4 Haziran Cuma Hedef Sonuç Listesi

Buyrun çarpılardan çarpı beğenin hanımlar

Haftaya listede Max 2 3 çarpımız olsun kızlar el ele verip güzel bir tablo çıkaralım ortaya ..

Hedefine ulaşan Mathildablue hzlsel redsonja87 missbellaa G gibivegibi harikasınız kızlar
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
73,9​
73,1​
71,4​
70,5​
55,1​
54,9​
84​
83,5​
68,8​
68​
56,7​
56,2​
69,2​
68,8​
71,55​
85,5​
84,9​
64,7​
64​
56,1​
55,8​
55,3​
56,6​
56,2​
68,6​
67,8​
75.50​
56,9​
55,9​
73,8​
73​

Tesekkur ederiz kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…