Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet doğumdan sonra eski kiloma dönmüştüm fakat kilo almaya başlayınca direk orada toplandı. Kat kat gofretler gibi saçma bir görüntü var.

Karın bölgesine odaklanan bir spor buldum denedim. 5 hareketten yalnızca ikisini yapmaya gücüm yetti ama denemeye devam ediyorum. Giderek daha kolay olacağına inancım tam.
Bir de haftada iki gün yürüyüş yapabiliyorum iki km kadar. Kilolar gittikçe daha da kolaylaşır sanırım spor yapmak

Bir de dukan birası diye bir şey gördüm sayfaları gezerken. Hemen baktım ve şimdi onu yapıyorum

Ben de şu an dukan biramı içiyorum çok güzel ödem attırıyor tavsiye ederim kilolar gittikçe tabi daha kolay oluyor ben ilk başladığımda 116 kiloydum yavaş tempoda 30 dk yürüyüş anca yapıyordum şimdi hem tempolu hem de 2 saate yakın yürüyorum kilodan ziyade aslında düzenli yaptıkça alışıyorsun ve yavaş yavaş arttırıyorsun

Bende bilmiyorum basen falan gidiyor ama alt bacak hic oynamiyor.

Harika.
Az az da olsa kalıcı kilo vermek ve kilomu sabitlemek istiyorum. Siz ne kadar sürede verdiniz?

Harika.
Az az da olsa kalıcı kilo vermek ve kilomu sabitlemek istiyorum. Siz ne kadar sürede verdiniz?
Ben 6 ay gibi bir sürede 33 kilo verdim hep diyet listeleriyle gitmiştim sonra sıkılıp bırakıyordum bu sefer hayat tarzı haline getirebilmek için evde ne varsa yedim ama az yedim tabi ilk defa bu kadar uzun süre zayıflamayı sürdürebildim kendimi diyet yapar gibi hissetmiyorum verecek bir on beş kilom kaldı inşallah onlar da gider

Hoş geldin canım aramıza ben Zeynep kaptan yardımcısıyım ben de 22 yaşındayım

Alın benden de o kadar en sisko yerim alt bacaklarım
Alt bacakların gitmesi çok çok zormuş gerçekten ben o kadar kilo verdim alt bacaklarım en az incelen yerim oldu ama en çok etki eden yürüyüşmüş galiba ve benim galiba hep kas alt bacağım öncesinde teakwando geçmişim olduğu için

hzlsel ben de armut vücudum totişim çıkık ablam da benim tersime elma tipi totişi hiç yok dümdüz
Yaa o kadar kıskanıyorum ki ince bel küçük göğüsler ve çıkık popo mükemmel yaa benim tam tersi hep yukarıda kilolar üst bacaklarım da biraz kalın ama onlar da
inceldiler hakkını yemiyim şimdi

Yaa o kadar kıskanıyorum ki ince bel küçük göğüsler ve çıkık popo mükemmel yaa benim tam tersi hep yukarıda kilolar üst bacaklarım da biraz kalın ama onlar da
inceldiler hakkını yemiyim şimdi
Ben belim için ekstra 10dklık video yapıyorum her günbelimin ince oluşunu seviyorum ama basen kısmı can sıkıcı

Ben belim için ekstra 10dklık video yapıyorum her günbelimin ince oluşunu seviyorum ama basen kısmı can sıkıcı
Bel için ne yapıyorsun çok ihtiyacım var belsizim ben ablacığın gıcık oluyordur sana basen eritmesi zor bir bölge hakikaten haklısın benim de göğüsler öyle

Çok güzel yaa.. Maşallah.
Diyet diye şartlanmak bile beni strese sokuyor. İnşallah bir an önce o on beş kilo da gider ve bir daha gelmez

Bel için ne yapıyorsun çok ihtiyacım var belsizim ben ablacığın gıcık oluyordur sana basen eritmesi zor bir bölge hakikaten haklısın benim de göğüsler öyle
Tiffany rothe abs yaz çıkar canım 11 dk birkaç senesi var yayınlanalı ama yaptığının sonrası günü felaket belin acıyor üzerine gidip bir daha yapmalısın hamlığının geçmesi içinablam hiç gıcık olmuyor bence bana ama ben ona bacakları ince diye gıcık oluyorumbenden 10 kg fazlası var ama bacaklarımız aynı neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…