- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.601
Doğumla da alakalı herhalde canım yoksa kilon normal ama isteyince insan her şeyi yapıyor bölgesel çalışabilirsin özellikle fitness partnerimin videolarını yapıyorum ara ara bir bak istersen benim tek bir bölge olmadığı için tabi genelde tüm vücut çalışıyorumama eğer istersen dikkat edersen eminin burada kilo verirsin canım ben 2 aydır buradayım baya yol kat ettim
Ben de şu an dukan biramı içiyorum çok güzel ödem attırıyor tavsiye ederimEvet doğumdan sonra eski kiloma dönmüştüm fakat kilo almaya başlayınca direk orada toplandı. Kat kat gofretler gibi saçma bir görüntü var.
Karın bölgesine odaklanan bir spor buldum denedim. 5 hareketten yalnızca ikisini yapmaya gücüm yettiama denemeye devam ediyorum. Giderek daha kolay olacağına inancım tam.
Bir de haftada iki gün yürüyüş yapabiliyorum iki km kadar. Kilolar gittikçe daha da kolaylaşır sanırım spor yapmak
Bir de dukan birası diye bir şey gördüm sayfaları gezerken. Hemen baktım ve şimdi onu yapıyorum
Bende bilmiyorum basen falan gidiyor ama alt bacak hic oynamiyor.Benim bacaklar da kalın ama kalça hiç yok dümdüzalt bacak nasıl incelir acaba hep çizme giymek istemişimdir ama yok mümkün mü geçmiyor ben zaten kafaya koydum ameliyat olup göğüsleri küçülttüreceğim o yüzden onları kendi hallerine bıraktım
Ben de şu an dukan biramı içiyorum çok güzel ödem attırıyor tavsiye ederimkilolar gittikçe tabi daha kolay oluyor ben ilk başladığımda 116 kiloydum yavaş tempoda 30 dk yürüyüş anca yapıyordum şimdi hem tempolu hem de 2 saate yakın yürüyorum kilodan ziyade aslında düzenli yaptıkça alışıyorsun ve yavaş yavaş arttırıyorsun
Ben 6 ay gibi bir sürede 33 kilo verdim hep diyet listeleriyle gitmiştim sonra sıkılıp bırakıyordum bu sefer hayat tarzı haline getirebilmek için evde ne varsa yedim ama az yedim tabiHarika.
Az az da olsa kalıcı kilo vermek ve kilomu sabitlemek istiyorum. Siz ne kadar sürede verdiniz?
HoşgeldinHoşbuldum, çok sevindim.
Spor konusunda çok tembelim inşallah bunu da aşarım. Şimdi oraya gidiyorum
Alın benden de o kadar en sisko yerim alt bacaklarımBende bilmiyorum basen falan gidiyor ama alt bacak hic oynamiyor.
Hoş geldin canım aramıza ben Zeynep kaptan yardımcısıyım ben de 22 yaşındayımADINIZ: Zeliş
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 66
HEDEF KİLONUZ: 53
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1/ 2 yaşında
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kapanma zamanında büyük bir iştahla yediğim tatlılar ve hamur işleri
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Eski kıyafetlerime girebilmek ve aynadaki halimi yeniden sevmek..
Alt bacakların gitmesi çok çok zormuş gerçekten ben o kadar kilo verdim alt bacaklarım en az incelen yerim oldu ama en çok etki eden yürüyüşmüş galiba ve benim galiba hep kas alt bacağım öncesinde teakwando geçmişim olduğu içinAlın benden de o kadar en sisko yerim alt bacaklarım
HoşbuldumHoşgeldinben de çok üşeniyorum ama buraya yazıyorum diye motive oluyorum
Yaa o kadar kıskanıyorum ki ince bel küçük göğüsler ve çıkık popo mükemmel yaa
Ben belim için ekstra 10dklık video yapıyorum her günYaa o kadar kıskanıyorum ki ince bel küçük göğüsler ve çıkık popo mükemmel yaabenim tam tersi hep yukarıda kilolar üst bacaklarım da biraz kalın ama onlar da
inceldiler hakkını yemiyim şimdi
HoşbuldumHoş geldin canım aramıza ben Zeynep kaptan yardımcısıyım ben de 22 yaşındayım
Bel için ne yapıyorsun çok ihtiyacım var belsizim benBen belim için ekstra 10dklık video yapıyorum her günbelimin ince oluşunu seviyorum ama basen kısmı can sıkıcı
Çok güzel yaa.. Maşallah.Ben 6 ay gibi bir sürede 33 kilo verdim hep diyet listeleriyle gitmiştim sonra sıkılıp bırakıyordum bu sefer hayat tarzı haline getirebilmek için evde ne varsa yedim ama az yedim tabiilk defa bu kadar uzun süre zayıflamayı sürdürebildim kendimi diyet yapar gibi hissetmiyorum verecek bir on beş kilom kaldı inşallah onlar da gider
Yok canım olur öyle geç görmedin zatenHoşbuldummesajı geç gördüm sanırım
Benim vücut tipim ne acaba hemen bir bakayım merak ettimYok canım olur öyle geç görmedin zaten
Tiffany rothe abs yaz çıkar canım 11 dk birkaç senesi var yayınlanalı ama yaptığının sonrası günü felaket belin acıyor üzerine gidip bir daha yapmalısın hamlığının geçmesi içinBel için ne yapıyorsun çok ihtiyacım var belsizim benablacığın gıcık oluyordur sana basen eritmesi zor bir bölge hakikaten haklısın benim de göğüsler öyle
Üstün ince altın kalınsa armut,üstün kakın altın inceyse elma, üstten aşağıya düzgün incelmen varsa havuçBenim vücut tipim ne acaba hemen bir bakayım merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?