- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.561
Canim benim ben teşekkür ederim her daim desteklerin icinKAPTAN YARDIMCILIĞI HKKızlar bildiğiniz üzere mevcut karar defterindeki kaptan yardımcılarımız farklı sebeplerden ötürü takımda değiller o yüzden karar defterini güncellettirmem gerekiyor artık.. kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum 5.takım sizleri dört gözle bekliyor ama kilo almadan
@Mehfam Nikinik Namaria
Eski arkadaşlarımız yerine benim takımda olamadığım zamanlarda işlerin ve devamlılığın aksamaması için özellikle
-Cuma günü yaptığımız kilo bildirim listesini yapabilecek ..
- takımı takip edip,takım içindeki üyelere destek vererek kaptanlık vasfını üstelenebilecek yardımcılara ihtiyacım var Max 2 3 kişi olabilir
teklifim öncelikle takımımıza desteklerini esirgemeyen kızlar içindir
Anka ( bende de tecrübeli eski kaptana bu teklifi sunmak ayıp belki ama )
@ummhnisa
yarimuhendis
hzlsel
@muhursuzpusula
@karabiber01
@olvidos
@monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
@melita09
C Cagrihilal1
@ummhnisa
hzlsel
@seyrulsefer
@pacman
@redsonja87
@Kendinin en iyi hali ol
kollontai
@matteroftime
Anka
@Clair de lune
Esracim basınız sagolsun ayrica cok gecmis olsun uzun zamandir girmeyince ilk etiketlerden baslamistim bu mesaji görmemiştim Rabbim sifa versin sizlere deYok canım pozitif değil ama rahatsızlığı devam etti üstüne birde bende üşüme titreme başladı tüm gün hastanelerdeydik
Benim meğer kansızlık baya ilerlemiş ondan kötü olmuşum
Eşimde de yine enfeksiyon çıktı
Biz serumla iğneyle tam toparladık yarın tatile gideriz hazırlanıyordum flann derken gece cenaze haberimiz geldi
Teyzemin eşi kalp krizi geçirmiş 56 yaşındaydı tatile gitmişlerdi bir anda oldu şoktayız
Şimdi yoldayız İstanbula gidiyoruz öğlen cenazesi kalkacak
Çok sevindim canım böyle güzel bir karar almana insallah zorlanmadan bırakırsın sigarayı,tekrar aramızda görürüz seniCherry Mom Kaptanım merhaba:) öncelikle bu takima beni aldığın için çok teşekkürler. Burdaki her bir kadın çok özel ve içten.
Ama ben sigarayı bırakmaya karar verdim bugün ve sigara diyetten daha önemli benim için. Ikisini bir arada götürebilecigimi de sanmiyorum. O yüzden ara vericem...
Ama sigaradan insallah kurtulup tekrar buraya dönünce yine 5.takima beni kabul edersen çok sevinirim
hzlsel yarimuhendis C Cagrihilal1 @ummhnisa Mathildablue ....
Sizleri tanıdığıma çok sevindim. Hep destek oldunuz, bazen uzun mesajlarima katlandınız
Insallah hedef kilolariniza ulaşırsınız❤❤
Ve insallah ben de kurtulurum artik sigaradan.
Benimde bi okadar surer bundan sonrasi kiyametÇok haklısın canım bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama şu an tüm hayatım kilo oldu gibi eşimi de bıktırdım
yarın ben de erken yapmaya çalışacağım gece iyice zor geliyor menüye yazdım diye yapıyorum genellikle
yalnız değilmişim demek versek de şu kiloları yeni yeni gündemlerimiz olsa bu sene çalışmadık da hep evde olunca sadece buna odaklanır oldum benim en az altı ay daha gündem değişmez ama senin için vakit çok daha kısa kafamda delice bir plan oluştu bir hafta boyunca çılgınlar gibi ye vücut şok olsun sonra tam gaz diyet yap hepsi gitsin
Basiniz sagolsun Allah sabir versin. Zorlu bir surec olmus senin icinYok canım pozitif değil ama rahatsızlığı devam etti üstüne birde bende üşüme titreme başladı tüm gün hastanelerdeydik
Biz serumla iğneyle tam toparladık yarın tatile gideriz hazırlanıyordum flann derken gece cenaze haberimiz geldi
Teyzemin eşi kalp krizi geçirmiş 56 yaşındaydı tatile gitmişlerdi bir anda oldu şoktayız
Ortim menun arada kaynamis bende diyorum yazmadi7 haziran
10.45 : 2 ince dilim ananas 2 ceviz
14.45 : türk kahvesi 2 kare şekersiz bitter
18.30 : yarım kepçe çorba 5 yk z yağlı fasülye,4yk yoğurt,salata ve 1 dilim tb ekmek
Su : 2.5lt
Spor : 25 dk cardio,20dk bölgesel
Cherry Mom @ummhnisa hzlsel C Cagrihilal1
Akşama bi ton balıklı salata yapacağım ortim sabah canım hiç yumurta istememişti yulaf yedim ve 1 saatlik antremanı da bitirdim sabah kalkar kalkmaz şimdi derse oturdumOrtim menun arada kaynamis bende diyorum yazmadiguzel bir gun gecirmissin sporda menude gayet guzel. bugun biraz proteini artir ama
Süper bende iki tur yuruyecegim bugun. Ayagimda kemik cikintisi olusmaya basladi cok can sıkıcı varislerim her gecen gun sanki cogaliyor bu ara cok derdim var. Midem bulaniyor surekli kusuyorum hamile degilimAkşama bi ton balıklı salata yapacağım ortim sabah canım hiç yumurta istememişti yulaf yedim ve 1 saatlik antremanı da bitirdim sabah kalkar kalkmaz şimdi derse oturdum
Cok gecmis olsun. Hemen duzelir insallah. Allah dermansiz dert vermesin hastalik bu gecer cok sikma kendiniKızlar alıntılarım karıştı benim ya başka konuyla burdakileri aynı anda alıntılamışımgeçmiş olsun mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Doktor yemeden içmeden kesilirse serum takarız şu an müdahale etmeye gerek yok dedi bakalım bekliyoruz. Gece hiç uyumadım yine ödem topladım sabah ayakkabım sıktı yine cumaya gider inşallah. Arkadaşa da gidemedim dertlenecek bişey kalmadı:)
Öyle canım öyle Allah beterinden korusun. Kızım hasta olunca işte daha zor oluyor. Toparlar inşallah hemen.Cok gecmis olsun. Hemen duzelir insallah. Allah dermansiz dert vermesin hastalik bu gecer cok sikma kendini
İnşallah bir an önce toparlar canım da seruma gerek kalmaz cumaya kadar gider canım ödemin gitmese ne olacak sanki kızın iyileşsin de bir an önceKızlar alıntılarım karıştı benim ya başka konuyla burdakileri aynı anda alıntılamışımgeçmiş olsun mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Doktor yemeden içmeden kesilirse serum takarız şu an müdahale etmeye gerek yok dedi bakalım bekliyoruz. Gece hiç uyumadım yine ödem topladım sabah ayakkabım sıktı yine cumaya gider inşallah. Arkadaşa da gidemedim dertlenecek bişey kalmadı:)
Bu kadar stres yapma canım ya kilon gitmese de spor yaptığın için sıkılaşıyorsun o daha önemli sonuçta merak ettim kaç beden giyiyorsun şu anSüper bende iki tur yuruyecegim bugun. Ayagimda kemik cikintisi olusmaya basladi cok can sıkıcı varislerim her gecen gun sanki cogaliyor bu ara cok derdim var. Midem bulaniyor surekli kusuyorum hamile degilimhayat kalitem yerlerde hayatimda eksi olmayan tek sey kilom. Doktora gidene kadar kardio yapmayacağım yuruyusu artiracagim. Cok stresliyim.
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatır kuzuKızlar alıntılarım karıştı benim ya başka konuyla burdakileri aynı anda alıntılamışımgeçmiş olsun mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Doktor yemeden içmeden kesilirse serum takarız şu an müdahale etmeye gerek yok dedi bakalım bekliyoruz. Gece hiç uyumadım yine ödem topladım sabah ayakkabım sıktı yine cumaya gider inşallah. Arkadaşa da gidemedim dertlenecek bişey kalmadı:)
Kiloyu taktığın için kusmuyorsundur umarım ortimSüper bende iki tur yuruyecegim bugun. Ayagimda kemik cikintisi olusmaya basladi cok can sıkıcı varislerim her gecen gun sanki cogaliyor bu ara cok derdim var. Midem bulaniyor surekli kusuyorum hamile degilimhayat kalitem yerlerde hayatimda eksi olmayan tek sey kilom. Doktora gidene kadar kardio yapmayacağım yuruyusu artiracagim. Cok stresliyim.
Allah razi olsun canim sagolasinCanimm benim hayirli olsunnn yeni gördümRabbim muvaffakiyet nasip etsin her zaman
afiyet olsun zSabah: domates, peynir, yumurta, 2 dilim tb ekmek, helva
Öğle: 2 tam ceviz
Akşam: az salata
Gün içinde 2 kutu promalt içildi.
su:2 Lt
Spor yok
kollontai Cherry Mom @ummhnisa hzlsel
Canım zaten uzun süre yüksek kilolarda kalmışsın vücudun alışık değil zayıf olmaya hızlı gitse daha sağlıksız bir tek dileğim var mutlu ol yeter. Demek istiyorum bu konudaBeslenme düzenine baya alıştım canım kendimi diyet yapar gibi hissetmiyorum istediğim saatte istediğimi yiyebiliyorum o yüzden benim için devam ettirilebilecek bir süreç tabi spor yapmak zorunda olmasam daha iyi olurama işte yıllardır hep 90 ve üstü kilolarda olduğum için bir an önce gitsin önce 70 sonra becerebilirsem 6ları görmek istiyorum sabırsızlanıyorum dediğin doğru çok kafaya takmadan devam etmek lazım ama o da çok kolay olmuyor
Çok geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruzAhhh Kızlar ya kızım hastalandı akşamdan beri ishal kusma var çok şiddetli
Oh mis Senin sporlar maşallah zatenkollontai çok hakkısın canım evet hedef yağ kaybetmek zaten ekmeğimi sabah yemezsem akşam akşam yemezsem sabah yiyorum pilav olduğunda yiyorum makarna pişmiyor evde sadece ve spor konusunda da katılıyorum sana cardio çok önemli bu hafta onu da arttıracağım
Ah o çikiletalarDengeli gidiyorsun canım ama çikolatalarbu arada günaydın 74.100 üm bugün Cuma’ya kadar hedefime adım adım
Çok geçmiş olsun kaptanım, ne diyeceğimi bilemedim hepsi üst üste gelmiş, Allah rahmet eylesin sizlere sabır versinYok canım pozitif değil ama rahatsızlığı devam etti üstüne birde bende üşüme titreme başladı tüm gün hastanelerdeydik
Ustum 38 beden altim 42 bedenİnşallah bir an önce toparlar canım da seruma gerek kalmaz cumaya kadar gider canım ödemin gitmese ne olacak sanki kızın iyileşsin de bir an önce
Bu kadar stres yapma canım ya kilon gitmese de spor yaptığın için sıkılaşıyorsun o daha önemli sonuçta merak ettim kaç beden giyiyorsun şu an
Cuma hemencik geliyor nasil rahatlayayim ne ara rahatlayayim benÇok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatır kuzu
Kiloyu taktığın için kusmuyorsundur umarım ortimşöyle düşün her şeyin dört dörtlük ilerliyor diyetinde ama kilonun eksilmemesi doğru yolda olmadığını göstermez ve çok stres yapıyorsun onun için de gitmiyor bir hafta da rahat ol sıkma canını yaşıyoruz sağlığımız yerinde olsun kiloyu veririz yeter ki canın sıkılmasın streslenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?