Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim benim ben teşekkür ederim her daim desteklerin icin hayat sartlari zorladigi icin bazen grup ve diyet ikinci üçüncü plana dusebiliyor. Ama muhtesem katkilari oldu bana 5. takimin her daim yeri ayri olacak

Esracim basınız sagolsun ayrica cok gecmis olsun uzun zamandir girmeyince ilk etiketlerden baslamistim bu mesaji görmemiştim Rabbim sifa versin sizlere de

Çok sevindim canım böyle güzel bir karar almana insallah zorlanmadan bırakırsın sigarayı,tekrar aramızda görürüz seni bende seni tanıdığıma cok sevindim

Benimde bi okadar surer bundan sonrasi kiyamet

Basiniz sagolsun Allah sabir versin. Zorlu bir surec olmus senin icin

Ortim menun arada kaynamis bende diyorum yazmadi guzel bir gun gecirmissin sporda menude gayet guzel. bugun biraz proteini artir ama

Ortim menun arada kaynamis bende diyorum yazmadi guzel bir gun gecirmissin sporda menude gayet guzel. bugun biraz proteini artir ama
Akşama bi ton balıklı salata yapacağım ortim sabah canım hiç yumurta istememişti yulaf yedim ve 1 saatlik antremanı da bitirdim sabah kalkar kalkmaz şimdi derse oturdum

Kızlar alıntılarım karıştı benim ya başka konuyla burdakileri aynı anda alıntılamışım geçmiş olsun mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Doktor yemeden içmeden kesilirse serum takarız şu an müdahale etmeye gerek yok dedi bakalım bekliyoruz. Gece hiç uyumadım yine ödem topladım sabah ayakkabım sıktı yine cumaya gider inşallah. Arkadaşa da gidemedim dertlenecek bişey kalmadı:)

Akşama bi ton balıklı salata yapacağım ortim sabah canım hiç yumurta istememişti yulaf yedim ve 1 saatlik antremanı da bitirdim sabah kalkar kalkmaz şimdi derse oturdum
Süper bende iki tur yuruyecegim bugun. Ayagimda kemik cikintisi olusmaya basladi cok can sıkıcı varislerim her gecen gun sanki cogaliyor bu ara cok derdim var. Midem bulaniyor surekli kusuyorum hamile degilim hayat kalitem yerlerde hayatimda eksi olmayan tek sey kilom. Doktora gidene kadar kardio yapmayacağım yuruyusu artiracagim. Cok stresliyim.

Cok gecmis olsun. Hemen duzelir insallah. Allah dermansiz dert vermesin hastalik bu gecer cok sikma kendini

İnşallah bir an önce toparlar canım da seruma gerek kalmaz cumaya kadar gider canım ödemin gitmese ne olacak sanki kızın iyileşsin de bir an önce
Bu kadar stres yapma canım ya kilon gitmese de spor yaptığın için sıkılaşıyorsun o daha önemli sonuçta merak ettim kaç beden giyiyorsun şu an

Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatır kuzu
Kiloyu taktığın için kusmuyorsundur umarım ortimşöyle düşün her şeyin dört dörtlük ilerliyor diyetinde ama kilonun eksilmemesi doğru yolda olmadığını göstermez ve çok stres yapıyorsun onun için de gitmiyor bir hafta da rahat ol sıkma canını yaşıyoruz sağlığımız yerinde olsun kiloyu veririz yeter ki canın sıkılmasın streslenme

Sabah: domates, peynir, yumurta, 2 dilim tb ekmek, helva
Öğle: 2 tam ceviz
Akşam: az salata
Gün içinde 2 kutu promalt içildi.
su:2 Lt
Spor yok

kollontai Cherry Mom @ummhnisa hzlsel
afiyet olsun z
Canım zaten uzun süre yüksek kilolarda kalmışsın vücudun alışık değil zayıf olmaya hızlı gitse daha sağlıksız bir tek dileğim var mutlu ol yeter. Demek istiyorum bu konuda
Ahhh Kızlar ya kızım hastalandı akşamdan beri ishal kusma var çok şiddetli
Çok geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz
Y
Oh mis Senin sporlar maşallah zaten hep destek tam destek aslansın sen kaplansın yaparsın
Dengeli gidiyorsun canım ama çikolatalar bu arada günaydın 74.100 üm bugün Cuma’ya kadar hedefime adım adım
Ah o çikiletalar hadi bakalım cuma birinciyiz
Çok geçmiş olsun kaptanım, ne diyeceğimi bilemedim hepsi üst üste gelmiş, Allah rahmet eylesin sizlere sabır versin

Ustum 38 beden altim 42 beden

Cuma hemencik geliyor nasil rahatlayayim ne ara rahatlayayim ben

Kızlar selaaammmmm Herkes çok güzel kilolar vermiştir umarım. Sizi çok özledim.❤ en kısa sürede hemen bu cuma yada haftaya listeye tekrar girip , çok güzel kilolar vermek istiyorum . Umarım bu cuma izne çıktığım kilonun birazcık altında çıkarımda hemen girerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…