- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.581
Tam da şu anda meselaCuma hemencik geliyor nasil rahatlayayim ne ara rahatlayayim ben
Bu haftada benden iyi orti olmazdı canım inşallah yine sonuncu olmayız ortimleBenim tartı düne göre -900nasıl 2 günde 2 kilo şiştiysem 3 günde de geri gitti şükür, 400 gr kaldı gidecek sadece @birniyetmeselesi birinciyiz heyooo hzlsel bacım benim tartının da bize garezi vardı herhalde
Ne isterdim bende armut bedenli olmak ama ola ola elma oldumUstum 38 beden altim 42 beden
Bu haftada benden iyi orti olmazdı canım inşallah yine sonuncu olmayız ortimle
Tabi canım hoş geldinMerhaba, boyum 160, kilom 66. 68e çıkmıştım bu biraz vermiş halim. Fakat motivasyona ihtiyacım var. Nihai hedefim 53 kg. Beni de alabilir misiniz?
Olmayız dimi canım sonuncu
İnşallah yaOlmayız dimi canım sonuncubenden artı gelmez ama muhteşem bir eksi de gelmez
Yaa biraz acemiyim kusura bakmayın. Şimdi bu formda yazılanları kopyalayıp mı doldurayım yoksa o hizada mı yazayım?Tabi canım hoş geldinilk sayfada katılım formu var onu doldurursan seni tanımış oluruz
Ben de gideyim dukan biramı içeyimİnşallah yayarından itibaren başlayayım yine lahana, maydanoz, yeşil çay içmeye
İkisi de olur canım hangisi kolayına geliyorsa ama bendeki de laf kopyalamak mantıken daha kolaydır tabiYaa biraz acemiyim kusura bakmayın. Şimdi bu formda yazılanları kopyalayıp mı doldurayım yoksa o hizada mı yazayım?
Onu da içeyim durBen de gideyim dukan biramı içeyimnormalde gece ve sabahları aç olurdum ama iki gündür açlık hissi kayboldu endişeliyim
Zayifladikca gogus bile kuculuyor istedigin kilolara gelince goreceksin. Benimde bacaklarim cok kalin hele alt bacagim ust bacagimla ayni neredeyse ve cm incelmedi.Bu haftada benden iyi orti olmazdı canım inşallah yine sonuncu olmayız ortimle
Ne isterdim bende armut bedenli olmak ama ola ola elma oldumÖzellikle üst beden mükemmel belli yerlerden kilo zor gidiyor tabi benim de asla küçülmeyecek göğüslerim var stres yapma bu kadar canım ama bak sağlığına yazık ne olacaksa olsun sen elinden geleni yapıyorsun öyle düşün
Benim bacaklar da kalın ama kalça hiç yok dümdüzZayifladikca gogus bile kuculuyor istedigin kilolara gelince goreceksin. Benimde bacaklarim cok kalin hele alt bacagim ust bacagimla ayni neredeyse ve cm incelmedi.
Bir öğretmenimiz daha olduADINIZ: Zeliş
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 66
HEDEF KİLONUZ: 53
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1/ 2 yaşında
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kapanma zamanında büyük bir iştahla yediğim tatlılar ve hamur işleri
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Eski kıyafetlerime girebilmek ve aynadaki halimi yeniden sevmek..
profil de hesap detaylarına gir canım en aşağıda göreceksinBir de altta kilomun olduğu kısım var ya orayı güncellemek istiyorum faka nereden yapılıyor bulamadım.
Bir öğretmenimiz daha oldumeslektaşız canım tekrar hoş geldin ben kaptan yardımcıyım adım Hazal aynı zamanda spor listesini tutuyorum menülerimizi ve sporumuzu yazdığımız bir sayfamız daha var en üstte veya en altta bulabilirsin 5. Takım menü ve spor listeleri diye
profil de hesap detaylarına gir canım en aşağıda göreceksin
Tembelliğin kitabını yazmış biriyim canımHoşbuldum, çok sevindim.
Spor konusunda çok tembelim inşallah bunu da aşarım. Şimdi oraya gidiyorum
Tembelliğin kitabını yazmış biriyim canımilla kendine uygun bir spor bulursun ben Leslie çok seviyorum ve onu yapıyorum genelde hoş benim de artık değiştirmem lazım ama üşeniyorum
Doğumla da alakalı herhalde canım yoksa kilon normal ama isteyince insan her şeyi yapıyor bölgesel çalışabilirsin özellikle fitness partnerimin videolarını yapıyorum ara ara bir bak istersen benim tek bir bölge olmadığı için tabi genelde tüm vücut çalışıyorumİnşallah, bunu çok istiyorum. Çünkü kilolarım göbek bölgemde toplanmış durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?