Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu haftada benden iyi orti olmazdı canım inşallah yine sonuncu olmayız ortimle
Ustum 38 beden altim 42 beden
Ne isterdim bende armut bedenli olmak ama ola ola elma oldum Özellikle üst beden mükemmel belli yerlerden kilo zor gidiyor tabi benim de asla küçülmeyecek göğüslerim var stres yapma bu kadar canım ama bak sağlığına yazık ne olacaksa olsun sen elinden geleni yapıyorsun öyle düşün

Merhaba, boyum 160, kilom 66. 68e çıkmıştım bu biraz vermiş halim. Fakat motivasyona ihtiyacım var. Nihai hedefim 53 kg. Beni de alabilir misiniz?
Tabi canım hoş geldin ilk sayfada katılım formu var onu doldurursan seni tanımış oluruz

İnşallah ya yarından itibaren başlayayım yine lahana, maydanoz, yeşil çay içmeye
Ben de gideyim dukan biramı içeyim normalde gece ve sabahları aç olurdum ama iki gündür açlık hissi kayboldu endişeliyim

Zayifladikca gogus bile kuculuyor istedigin kilolara gelince goreceksin. Benimde bacaklarim cok kalin hele alt bacagim ust bacagimla ayni neredeyse ve cm incelmedi.

ADINIZ: Zeliş
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 66
HEDEF KİLONUZ: 53
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1/ 2 yaşında
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kapanma zamanında büyük bir iştahla yediğim tatlılar ve hamur işleri
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Eski kıyafetlerime girebilmek ve aynadaki halimi yeniden sevmek..

Zayifladikca gogus bile kuculuyor istedigin kilolara gelince goreceksin. Benimde bacaklarim cok kalin hele alt bacagim ust bacagimla ayni neredeyse ve cm incelmedi.
Benim bacaklar da kalın ama kalça hiç yok dümdüz alt bacak nasıl incelir acaba hep çizme giymek istemişimdir ama yok mümkün mü geçmiyorben zaten kafaya koydum ameliyat olup göğüsleri küçülttüreceğim o yüzden onları kendi hallerine bıraktım

Bir öğretmenimiz daha oldu meslektaşız canım tekrar hoş geldin ben kaptan yardımcıyım adım Hazal aynı zamanda spor listesini tutuyorum menülerimizi ve sporumuzu yazdığımız bir sayfamız daha var en üstte veya en altta bulabilirsin 5. Takım menü ve spor listeleri diye
Bir de altta kilomun olduğu kısım var ya orayı güncellemek istiyorum faka nereden yapılıyor bulamadım.
profil de hesap detaylarına gir canım en aşağıda göreceksin

Hoşbuldum, çok sevindim.
Spor konusunda çok tembelim inşallah bunu da aşarım. Şimdi oraya gidiyorum

Hoşbuldum, çok sevindim.
Spor konusunda çok tembelim inşallah bunu da aşarım. Şimdi oraya gidiyorum
Tembelliğin kitabını yazmış biriyim canım illa kendine uygun bir spor bulursun ben Leslie çok seviyorum ve onu yapıyorum genelde hoş benim de artık değiştirmem lazım ama üşeniyorum

Tembelliğin kitabını yazmış biriyim canım illa kendine uygun bir spor bulursun ben Leslie çok seviyorum ve onu yapıyorum genelde hoş benim de artık değiştirmem lazım ama üşeniyorum

İnşallah, bunu çok istiyorum. Çünkü kilolarım göbek bölgemde toplanmış durumda.

İnşallah, bunu çok istiyorum. Çünkü kilolarım göbek bölgemde toplanmış durumda.
Doğumla da alakalı herhalde canım yoksa kilon normal ama isteyince insan her şeyi yapıyor bölgesel çalışabilirsin özellikle fitness partnerimin videolarını yapıyorum ara ara bir bak istersen benim tek bir bölge olmadığı için tabi genelde tüm vücut çalışıyorum ama eğer istersen dikkat edersen eminin burada kilo verirsin canım ben 2 aydır buradayım baya yol kat ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…