Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

galiba benim de böyle bi diyet yapmama lazım , yoksa gitmeiyor. 300 gr almışım şaka gibi . önceki menülerinde kilo verdinmi
Çiğ kofteden olmustur bence cok baharatli ya. Aksam salatanin yaninda peynir de yemistim ama onu eklemeyi unutmuşum
Açıkçası yine artidayim nasıl oldu anlamadim
Aksam kabak yogurt yedigimde guzel vermiştim ki yogurdu da cok yemistim

Dukan birası içiyordum zaten de diyetisyenime yazdım. Gece yeğenimle uyuduğum için çok hareketsiz kalmıştım ondan olmuştur dedi. Ananaslı yeşilçay önerdi o da

Çok iyi canım 38 olmuşsun demek ben 40 olduğum gün diyeti bırakacağım bende büyük beden çoğu zaman bulamıyordum tombişler yine benden önce almışlar derdim hep
Yok yok ilk güne göre çok iyi başladın canım böyle devam edersen eminin güzelce incelip zayıflayacaksın
Tşkler canım su içemedim aklıma gelmiyor burası soğuk İzmir e göre.. birde wc sürekli gidilmiyor ama içmeye çalışıcam insanın kendi evi gibisi yok kızlar bisüre sonra kedi evin gibi olmuyor
Ben kendi annemin evinde bile bir süre sonra rahat edemiyorum kendi düzenimi arıyorum kesinlikle herkesin kendi evi hangi şehirdesiniz canım soğuk deyince merak ettim
Günaydın. Akşama peynir de yemiştim onu yazmayı unuttum hatta sabah ekleyeyim demiştim. Gece soda da içtim bilmiyorum ondan mi yine artıdayım o kadar az yememe rağmen
Belli bir saatten sonra yediklerimiz içtiklerimiz direk tartıya yansıyor ben perşembe akşamları su içmeyi bile erkenden kesiyorum ki ertesi gün tartıda etki etmesin
bende artıdayım 5 çiğ köftedenmi acaba , daha ne kadar aç kalabilirimki , sabah doğru dürüst kahvaltı yapmadım .
Çiğ köfteden olabilir ama kahvaltıyı güzel yapın bence metabolizmaya olumlu etkisi var hem de ne kadar yersek o kadar yakarız çok da kısmayın kendinizi ödem olmuştur büyük ihtimal
spor yazılması için 10000 adımı geçmekmi gerekiyor, ayrıca ben hedefimi değiştirmek istiyorum . daha önce yazmıştım , 72 .5 olsun
ilk sayfada spor tablosu var orayı inceleyebilirsin canım 1 numaralı spor yürüyüş ama onun içinde en az 10bin olması lazım

bu msjı ben yazsam cuk oturur. bugün 300 gr alarak kalktım , mümkün değil bana göre. az kalori aldım. daha ne yapayım, ömür böyle geçermi

benim bişeyler yapmam lazım , kabak salata alacam bugün :))

Günaydın parmaklarım dolma gibi olmuş. Minimum 20bin adım ve bol detoks yapıp ödem atmam lazım.. Siz ödem belasından nasıl kurtuluyorsunuz??
Ben çok ödem sorunu yaşamıyorum canım ama ananası kullanabilirsin taze zencefil tarçın işe yarıyor maydanozlu Elmalı bir su içebilirsin
Keşke 100 gram yediğimizde 100 gram alsak. Çay yanında birazcık bisküvit yemiştim
100 olmasın çok ya 10 gram alsak yeter çayın yanında akşam olduğu için mümkün oldukça bir şey tüketme canın çok çekiyorsa çay içmeyebilirsin bir müddet en azından iyice alışana kadar
Günaydın herkese sonunda ben artılarımdan kurtulmuşum çok mutluyum artık şu 2 günde çok dikkat edip güzel Bi eksi görmek istiyorum
Harikasın canım artılar gittiyse eksi gelir peşinden
Yer yemez yaz o zaman canım sonra zor gelip unutuyoruz kuzucuk nasıl oldu

Çay içmemek sanırım daha mantıklı, zaten tüm gün kafein içinde yüzüyorum :)

Çok iyi canım 38 olmuşsun demek ben 40 olduğum gün diyeti bırakacağım bende büyük beden çoğu zaman bulamıyordum tombişler yine benden önce almışlar derdim hep
Bende öyle derdim Bi de sinir olurdumhep küçük bedenlerde güzel şeyler var büyük bedenler klasik diye inşallah Bi 65i görsem daha da bişey istemem artık.
Harikasın canım artılar gittiyse eksi gelir peşinden
Bu hafta olacak sanırım inşallah 69u da bi geride bırakırsam biraz motive olurum daha iyi olur benim için

Bu sabah tartıldım ve cumadan 400 gram artıdayım allahım neydi bu böyle ya ama ödemli uyandım yanaklarım aşağıya sarkıyor spor yaptım hemen maydonoz kürü yapıp içtim akşama ekstra dikkatli olmam lazım

Ona özel benim bildiğim tek bir hareket, alt bacak inceltiyor, tarif ederim istersen :)
Canım daha önce bi arkadaşa daha yazmıştım, günlük 1200 kalorinin altı tehlikeli, kalori hesabı gitmek istiyorsan daha sağlıklı yollar var konuşalım isterssn
Valla orti sen böyle kilo verdikçe benim birşey yiyesim gelmiyor senin sayende Cuma’ya kadar bende baya vercem herhalde

kollontai ortimm 73.500 gösterdi tartım Cuma’ya kadar almam inşallah dikkat etmeye devamm ay bi mutlu oldum sabah sabah
Hadi ortim birinci olcez, aslanı kaplanız yaparız

Nasil yollar onlar yeni arayislar icindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…