- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.741
Çok az kaldı canım ya inşallah bundan sonra düzene girer de çabucak verip kurtulursunBende öyle derdim Bi de sinir olurdumhep küçük bedenlerde güzel şeyler var büyük bedenler klasik diye inşallah Bi 65i görsem daha da bişey istemem artık.
Bu hafta olacak sanırım inşallah 69u da bi geride bırakırsam biraz motive olurum daha iyi olur benim için
Valla olur canım kışın çizme giymem lazımOna özel benim bildiğim tek bir hareket, alt bacak inceltiyor, tarif ederim istersen :)
Canım daha önce bi arkadaşa daha yazmıştım, günlük 1200 kalorinin altı tehlikeli, kalori hesabı gitmek istiyorsan daha sağlıklı yollar var konuşalım isterssn
Hadi ortim birinci olcez, aslanı kaplanız yaparız
Gittiği gibi hemen gelmese keşke ama azcık salınca alınıyor başla canım bence de ipin ucu kaçmadanNasılsınız kızçelerben de bu akşam başlıyorum diyet günlüğüne tekrardan
57 kilo olduk valla
Ablamlar geldi gitti benim babamın sınavı filan derken giremedim
Etiketlendiğim mesajları da okıcam akşam
tartıya çıktım demin en az on beş kere çıkmışımdır en sonunda düne göre -100 görünce rahat bıraktım tartıyıMilletin ne guzel tartisi var ya
Ben motivasyonu kaybedince eski fotoğraflarıma bakıyorum.. Tavsiye ederimSelamlar herkese motivasyonumu kaybettim bugün sabah kendimle konuşup toparlayacağıma söz verdim
Aynen canım ajandama da not alacağım menü paylaşılacak diyeYer yemez yaz o zaman canım sonra zor gelip unutuyoruzkuzucuk nasıl oldu
Hoş geldin canımNasılsınız kızçelerben de bu akşam başlıyorum diyet günlüğüne tekrardan
57 kilo olduk valla
Ablamlar geldi gitti benim babamın sınavı filan derken giremedim
Etiketlendiğim mesajları da okıcam akşam
Acaba ne ödem yapıyor sende canım. Bence 1 günde gelen kilo değildir ödemdirBu sabah tartıldım ve cumadan 400 gram artıdayım allahım neydi bu böyle ya ama ödemli uyandım yanaklarım aşağıya sarkıyor spor yaptım hemen maydonoz kürü yapıp içtim akşama ekstra dikkatli olmam lazım
Kızlar yaz geldi saldık demi hepimiz. Bugün ve yarın sebze ye karbonhidrata ve tuza dikkat etAlın benden de o kadar ben geçen cumaya göre +600 deyim. Kilo vermem gerekirken. Nasil olduysa. Bugün ben de kabaga
Ay valla brn cumadan beri tartılmıyordum beyaz ekmek bende ödem yapar ama pazar günü ve az miktarda yedim gitmiş olması lazımdı neyse 2 günde yollayıp onları listeye giriş yapacağım daha da dikkatli olacağım başka türlü verilmeyecek bu kilolarAcaba ne ödem yapıyor sende canım. Bence 1 günde gelen kilo değildir ödemdir
Kızlar yaz geldi saldık demi hepimiz. Bugün ve yarın sebze ye karbonhidrata ve tuza dikkat et
Sen başarırsın canım ödem zaten çabuk giderAy valla brn cumadan beri tartılmıyordum beyaz ekmek bende ödem yapar ama pazar günü ve az miktarda yedim gitmiş olması lazımdı neyse 2 günde yollayıp onları listeye giriş yapacağım daha da dikkatli olacağım başka türlü verilmeyecek bu kilolar
İnşallah canım inşallah haftaya resmen üst listede olacağım ve güzel bir eksiyle geleceğimSen başarırsın canım ödem zaten çabuk gider
Valla ya bir rahatlama geldi üzerime sanki çok zayıfmışım gibiAcaba ne ödem yapıyor sende canım. Bence 1 günde gelen kilo değildir ödemdir
Kızlar yaz geldi saldık demi hepimiz. Bugün ve yarın sebze ye karbonhidrata ve tuza dikkat et
gider gider canım ama bu iki gün gerçekten dikkat et arkadaşlarınlasın nasıl olacak tabi bilmiyorumAy valla brn cumadan beri tartılmıyordum beyaz ekmek bende ödem yapar ama pazar günü ve az miktarda yedim gitmiş olması lazımdı neyse 2 günde yollayıp onları listeye giriş yapacağım daha da dikkatli olacağım başka türlü verilmeyecek bu kilolar
Aaaa brn şok sen nasil arti geldin ya menulerin çok iyiydi. Ben guzel bi eksi bekliyordum. Bu ödemden nedir cektigimiz ya. Odemle bogusmaktan yaga sira gelmiyorAy valla brn cumadan beri tartılmıyordum beyaz ekmek bende ödem yapar ama pazar günü ve az miktarda yedim gitmiş olması lazımdı neyse 2 günde yollayıp onları listeye giriş yapacağım daha da dikkatli olacağım başka türlü verilmeyecek bu kilolar
Ben de anlayamadım vallahi ya yanımda yeşil çaylarımı götürüyorum sabah maydonoz kürü yaptım illallah ediyorum resmenAaaa brn şok sen nasil arti geldin ya menulerin çok iyiydi. Ben guzel bi eksi bekliyordum. Bu ödemden nedir cektigimiz ya. Odemle bogusmaktan yaga sira gelmiyor
Ananası nasıl içiyorsunAnanas için kızlar çok başarılı ödem atma konusunda regl haftamda -1,2 gelmiştim onun sayesinde maydanoz bende hiç işe yaramamıştı ama bu hafta dukan birası etkisini yitirdi herhalde hiç güzel değil tartıdaki rakam
Ayy ben hiç uyuyamam yaa sinir oluyorum kendime herkes nasıl uyuyor sende uyu diye ama olmuyor. Bende temmuz gelsin şu okul derdi bitsin istiyorum artık valla evde hem biz hem de çocuklar yıldı artık canlı derslerden.Valla ya bir rahatlama geldi üzerime sanki çok zayıfmışım gibihiç hevesim kalmadı ne diyete ne spora sabah erken kalkmaktan da sıkıldım Temmuz gelse de çılgınlar gibi uyusam
gider gider canım ama bu iki gün gerçekten dikkat et arkadaşlarınlasın nasıl olacak tabi bilmiyorumolmazsa da sıkma canını sonraki hafta asılırsın
Canım dukan birası tansiyonu yükseltirmiş bana da doktor söylemişti maydanozla içince mi farklı etki yaptı acabaDukan birası yapmıştım kendime sabah da maydanoz suyu içmiştim tansiyonum düştü galiba yığıldım kaldım yatağa
2 dilim ananas bir fincan yeşil çay 2 çubuk tarçın bir baş taze zencefil bunları 2 saat filan bekletiyordum 1 LT suyun içinde o hafta pek sporda yapamamıştım sadece yürüyüş evde olmadığım için yediklerim de dört dörtlük değildi güzel gitmişti amaAnanası nasıl içiyorsun
gece geç yatıp öğlene kadar uyumayı çok severim şimdi sadece gece geç uyuma kısmını yapabiliyorum o yüzden bütün gün sersem gibi oluyorum sorma o canlı dersler çok bıktırdı artık zaten derse gelen 5-6 kişi onlardan da ikisi derse katılıyorAyy ben hiç uyuyamam yaa sinir oluyorum kendime herkes nasıl uyuyor sende uyu diye ama olmuyor. Bende temmuz gelsin şu okul derdi bitsin istiyorum artık valla evde hem biz hem de çocuklar yıldı artık canlı derslerden.
Ama ikisi birden çok ağır gelir canım maydanoz benim tansiyona tek başına yetiyorduDukan birası yapmıştım kendime sabah da maydanoz suyu içmiştim tansiyonum düştü galiba yığıldım kaldım yatağa
Bende diyorum ki neden 4 kilo aldım.Bu akşam aşı olacağım kilo yapar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?