Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok az kaldı canım ya inşallah bundan sonra düzene girer de çabucak verip kurtulursun
Valla olur canım kışın çizme giymem lazım 40 cm’lik bir alt bacağım var şöyle bir 35 cm olsa bari
Gittiği gibi hemen gelmese keşke ama azcık salınca alınıyor başla canım bence de ipin ucu kaçmadan
Milletin ne guzel tartisi var ya
tartıya çıktım demin en az on beş kere çıkmışımdır en sonunda düne göre -100 görünce rahat bıraktım tartıyı

Acaba ne ödem yapıyor sende canım. Bence 1 günde gelen kilo değildir ödemdir
Alın benden de o kadar ben geçen cumaya göre +600 deyim. Kilo vermem gerekirken. Nasil olduysa. Bugün ben de kabaga
Kızlar yaz geldi saldık demi hepimiz. Bugün ve yarın sebze ye karbonhidrata ve tuza dikkat et

Kızlar yaz geldi saldık demi hepimiz. Bugün ve yarın sebze ye karbonhidrata ve tuza dikkat et
Ay valla brn cumadan beri tartılmıyordum beyaz ekmek bende ödem yapar ama pazar günü ve az miktarda yedim gitmiş olması lazımdı neyse 2 günde yollayıp onları listeye giriş yapacağım daha da dikkatli olacağım başka türlü verilmeyecek bu kilolar

Sen başarırsın canım ödem zaten çabuk gider

Valla ya bir rahatlama geldi üzerime sanki çok zayıfmışım gibi hiç hevesim kalmadı ne diyete ne spora sabah erken kalkmaktan da sıkıldım Temmuz gelse de çılgınlar gibi uyusam
gider gider canım ama bu iki gün gerçekten dikkat et arkadaşlarınlasın nasıl olacak tabi bilmiyorum olmazsa da sıkma canını sonraki hafta asılırsın

Aaaa brn şok sen nasil arti geldin ya menulerin çok iyiydi. Ben guzel bi eksi bekliyordum. Bu ödemden nedir cektigimiz ya. Odemle bogusmaktan yaga sira gelmiyor

Aaaa brn şok sen nasil arti geldin ya menulerin çok iyiydi. Ben guzel bi eksi bekliyordum. Bu ödemden nedir cektigimiz ya. Odemle bogusmaktan yaga sira gelmiyor
Ben de anlayamadım vallahi ya yanımda yeşil çaylarımı götürüyorum sabah maydonoz kürü yaptım illallah ediyorum resmen

Ananas için kızlar çok başarılı ödem atma konusunda regl haftamda -1,2 gelmiştim onun sayesinde maydanoz bende hiç işe yaramamıştı ama bu hafta dukan birası etkisini yitirdi herhalde hiç güzel değil tartıdaki rakam

Ayy ben hiç uyuyamam yaa sinir oluyorum kendime herkes nasıl uyuyor sende uyu diye ama olmuyor. Bende temmuz gelsin şu okul derdi bitsin istiyorum artık valla evde hem biz hem de çocuklar yıldı artık canlı derslerden.

Dukan birası yapmıştım kendime sabah da maydanoz suyu içmiştim tansiyonum düştü galiba yığıldım kaldım yatağa
Canım dukan birası tansiyonu yükseltirmiş bana da doktor söylemişti maydanozla içince mi farklı etki yaptı acaba

Ananası nasıl içiyorsun
2 dilim ananas bir fincan yeşil çay 2 çubuk tarçın bir baş taze zencefil bunları 2 saat filan bekletiyordum 1 LT suyun içinde o hafta pek sporda yapamamıştım sadece yürüyüş evde olmadığım için yediklerim de dört dörtlük değildi güzel gitmişti ama
Ayy ben hiç uyuyamam yaa sinir oluyorum kendime herkes nasıl uyuyor sende uyu diye ama olmuyor. Bende temmuz gelsin şu okul derdi bitsin istiyorum artık valla evde hem biz hem de çocuklar yıldı artık canlı derslerden.
gece geç yatıp öğlene kadar uyumayı çok severim şimdi sadece gece geç uyuma kısmını yapabiliyorum o yüzden bütün gün sersem gibi oluyorum sorma o canlı dersler çok bıktırdı artık zaten derse gelen 5-6 kişi onlardan da ikisi derse katılıyor

Dukan birası yapmıştım kendime sabah da maydanoz suyu içmiştim tansiyonum düştü galiba yığıldım kaldım yatağa
Ama ikisi birden çok ağır gelir canım maydanoz benim tansiyona tek başına yetiyordu bir tuzlu ayran yap diyeceğim ama o da ödem yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…