Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada ortaklarda yarimuhendis kendine torpil geçmiş tüm takımdan ortak mı olur
Torpilliyim bu hafta ben gaza ihtiyacım var başka türlü çalışmıyorum
yarimuhendis yaa kaptan çağrıhilal ve kollantai eşleşmesi oldu mu hiç ikisi de istikrarlı güzel kilo veriyorlar kesin bu hafta onlar birinci olacak kollontai C Cagrihilal1
O zaman daha fazla gayret daha fazla spor yapacağız demektir
hzlsel ve redsonja87 daha tehlikeli bence hadi bakalım sonucu bende merak ediyorum
Yeni kızlarda olabilir tabi onlarda ödem var güzel kilo gider
Bence de kaptanım ya ben de onu bi düşündüm hzlsel den en az 900 eksi gelir e redsonja87 nin de kilosu az yüzdesi çok iyi gelecek

ummhnisa ortim bu hafta beraberiz, içimden senle ortak olmak geçiyordu denk geldi cumaya güzel eksilerimiz gelir inşallah

hzlsel ve redsonja87 daha tehlikeli bence hadi bakalım sonucu bende merak ediyorum
Ayyyy minnoşumla orti olmuşuz Ortikuşum bak takımın bizden beklentisi büyük hzlsel Sen zaten kendini aştın. Bu haftada çok iyi kilolar vereceğine eminim. Ben de bu hafta yine diyetisyenle programa başlıyorum. Benden de bir şeyler gider herhalde En yakın rakiplerimizden kollontai de punduna getirip spor ve kalori tüyoları aldık mı bu hafta birinciliği kaparız biz bence. Ne dersin?

Evet evet biliyorum teşekkür ederim hedef kilomu düşürsem mi bilemedim

Bence bu kilo almanin altındaki en büyük etmen. Yemeğe bakış açısı doyma-tat almadan daha farkli. Duygusal açlık en azindan farkinda olunmasi gereken bisey. Mesela uzgunken yeriz mutluyken yine yeriz filan
insanoğlu doğduğunda tek mutluk kaynağı beslenme, yani doğan bebek süt emdiği zaman mutlu olur yani beslenme =mutluluk. Şimdi mutlu olmak istediğimizde en kolay mutlu olma beslenme oluyormuş. kendimizi mutlu etmek için yiyoruz. depresyona giripte iştahı kesilenlere hayret ediyorum . ben canım sıkılınca bile yiyorum

Bu hafta hedef 72,500 kaptan. Bir kilo vermeyi düşünüyor istiyor hedefliyorum inşallah He bu arada geçen hafta 73,700 hedefimi başarıyla tamamlamıştım darısı bu haftaya, fena gaza geldik çakılmayız umarım Cherry Mom

Şu an bir bombayım yarın artı kaç çıkacağım meraklar içindeyim Anne evi ne zormuş yahuAma yarından itibaren bulduğum tüm detoksları sularını yapıp içeceğim
Son iki üç gündür müthiş salmış durumdayım yarın toparlanmaya başlarım bakalım ne olacak cuma günü istikrarlı kilo verimim devam eder inşallah
Beni gaza getiriyorsun sonra stres oluyorum
hadi bakalım hangimiz daha çok vereceğizben o kadar yedim ki birkaç gün bence bu hafta senin haftan olacak ben yarın artı görünce stresi göreceğim

Canım dün ani bir kararla şehir değiştirdim. Gece boyunca araba kullandım yediğim içtiğim öyle çok karıştı ki.. Yarın İstanbula döneceğim eski düzenimi özledim. Dün sabahtan beri uyumadım

Oh oh maşallah hem zihninde açılır yiyince Sen bulacaksın bi yolunu
Canım sıcak tut mümkünse bi bandajla sar ve mümkün olduğunca az hareket et o kasları elinden geldiğince kullanma zorlama ve dinlendir çok geçmiş olsun, bu tarz ağrıları önemse geçiştirme kalıcı bi hasar çıkarmasın ortaya çok geçmiş olsun
yarimuhendis yaa kaptan çağrıhilal ve kollantai eşleşmesi oldu mu hiç ikisi de istikrarlı güzel kilo veriyorlar kesin bu hafta onlar birinci olacak kollontai C Cagrihilal1
Ahahahhaha kız onlar ödemdi hep
Onlar fena ikili ya çaktırmayıp en son depar atıyorlar
Ahahaha yok bu hafta tüyo dükkanda bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…