- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.181
yarimuhendis yaa kaptan çağrıhilal ve kollantai eşleşmesi oldu mu hiç ikisi de istikrarlı güzel kilo veriyorlar kesin bu hafta onlar birinci olacak kollontai C Cagrihilal1
Torpilliyim bu hafta ben gaza ihtiyacım var başka türlü çalışmıyorum
O zaman daha fazla gayret daha fazla spor yapacağız demektiryarimuhendis yaa kaptan çağrıhilal ve kollantai eşleşmesi oldu mu hiç ikisi de istikrarlı güzel kilo veriyorlar kesin bu hafta onlar birinci olacak kollontai C Cagrihilal1
Bence de kaptanım ya ben de onu bi düşündümhzlsel ve redsonja87 daha tehlikeli bence hadi bakalım sonucu bende merak ediyorum
Yeni kızlarda olabilir tabi onlarda ödem var güzel kilo gider
ORTAKLAR
(11 Haziran - 18 Haziran )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
C Cagrihilal1 kollontai matteroftime ummhnisa hzlsel redsonja87 furusan G gibivegibi birniyetmeselesi Lizozom55 runib @mokapot yarimuhendis bütün takım
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
hzlsel ve redsonja87 daha tehlikeli bence hadi bakalım sonucu bende merak ediyorum
Ayyyy minnoşumla orti olmuşuzTorpilliyim bu hafta ben gaza ihtiyacım var başka türlü çalışmıyorum
O zaman daha fazla gayret daha fazla spor yapacağız demektir
Bence de kaptanım ya ben de onu bi düşündümhzlsel den en az 900 eksi gelir e redsonja87 nin de kilosu az yüzdesi çok iyi gelecek
yarimuhendis yaa kaptan çağrıhilal ve kollantai eşleşmesi oldu mu hiç ikisi de istikrarlı güzel kilo veriyorlar kesin bu hafta onlar birinci olacak kollontai C Cagrihilal1
Beni gaza getiriyorsun sonra stres oluyorumhzlsel ve redsonja87 daha tehlikeli bence hadi bakalım sonucu bende merak ediyorum
500 gr kesin vermem lazım :)Bu cuma
birniyetmeselesi
G gibivegibi
runib
yarimuhendis asıl listeye giriyorsunuz kızlar bu haftayı çok iyi geçirelim tamam mı
Evet evet biliyorum teşekkür ederim hedef kilomu düşürsem mi bilemedimDüzeltme
G gibivegibi kuzum sen fotoğraflı paylaşmışsın ama notun eksikmiş unuttun mu nick tarih yazılı notu bu yüzden üst listeye kural gereği alamıyoruz ama bir yandan da sende hedef kilomuz zaten kurala uymuyordu o yüzden hedefine kadar alt listede devam tmm mı canım
insanoğlu doğduğunda tek mutluk kaynağı beslenme, yani doğan bebek süt emdiği zaman mutlu olur yani beslenme =mutluluk. Şimdi mutlu olmak istediğimizde en kolay mutlu olma beslenme oluyormuş. kendimizi mutlu etmek için yiyoruz. depresyona giripte iştahı kesilenlere hayret ediyorum . ben canım sıkılınca bile yiyorumBence bu kilo almanin altındaki en büyük etmen. Yemeğe bakış açısı doyma-tat almadan daha farkli. Duygusal açlık en azindan farkinda olunmasi gereken bisey. Mesela uzgunken yeriz mutluyken yine yeriz filan
hedefim 72.500 :)Hedef listesini akşam yapacağım bu hafta hedefini yazmayan beni etiket yapsın kızlar
yarasın ortime :))Ben bugün pastalar borekler yedim biralar içtim benden geçin
Valla ben bu hafta sizlerden korkuyorum kesin güzel eksiler gelecekBeni gaza getiriyorsun sonra stres oluyorum
Şu an bir bombayım yarın artı kaç çıkacağım meraklar içindeyimhzlsel ve redsonja87 daha tehlikeli bence hadi bakalım sonucu bende merak ediyorum
Son iki üç gündür müthiş salmış durumdayımTorpilliyim bu hafta ben gaza ihtiyacım var başka türlü çalışmıyorum
O zaman daha fazla gayret daha fazla spor yapacağız demektir
Bence de kaptanım ya ben de onu bi düşündümhzlsel den en az 900 eksi gelir e redsonja87 nin de kilosu az yüzdesi çok iyi gelecek
hadi bakalım hangimiz daha çok vereceğizBeni gaza getiriyorsun sonra stres oluyorum
Canım dün ani bir kararla şehir değiştirdim. Gece boyunca araba kullandım yediğim içtiğim öyle çok karıştı ki.. Yarın İstanbula döneceğim eski düzenimi özledim. Dün sabahtan beri uyumadımMerhabalar ortican bu hafta beraberiz. Hadi bakalım güzel eksiler verelim de, bugün ki menün olmamış sanki, adım süper, turşu diyet sürecinde ödem yapıyor bilgin olsun, karpuzda da şeker oranı yüksek olduğu için öyle çok önermiyorlar, akşam yemezsen yarına bence çok halsiz kalkacaksın, salata türü de olsa atıştır. Yemeden az kaloriyle kilo veremezsin, sadece anlık kilo kayıpları yaşarsın ve bir süre sonra diyet yapma isteğin kırılır veya diğer günlerde diyeti bozma yoluna gidersinDiyet değil de sağlıklı beslenme moduna girince daha güzel kilolar veriliyor bol eksiler canım
Oh oh maşallah hem zihninde açılır yiyinceYemrğimi yedim az önce biraz ders çalışıp bölgesel çalışacağımah keşke spor yapmayla yeterli olsaydı yememin de düzenli olması lazım bazen dua ediyorum diyorum ki allahım mideme mutasyon geçirttir yiyeceği kadarını yesin fazlasını kabul etmesin diye
Canım sıcak tut mümkünse bi bandajla sar ve mümkün olduğunca az hareket et o kasları elinden geldiğince kullanma zorlama ve dinlendirCherry Mom , teşekkür ederim
Bu hafta için hedefim 63 inşallah. Bugün pek yiyesim yok keyfim yok. Tartım da 64.3 gösteriyor. Bacağımın ağrısı geçerse spor yapacağım inşallah. Çok keyifli oluyor.
Bu arada öneriniz var mı ağrım için? Chloe Ting yaparken oldu, sol kasığım ağrıyor.
Ahahahhaha kız onlar ödemdi hepyarimuhendis yaa kaptan çağrıhilal ve kollantai eşleşmesi oldu mu hiç ikisi de istikrarlı güzel kilo veriyorlar kesin bu hafta onlar birinci olacak kollontai C Cagrihilal1
Onlar fena ikili ya çaktırmayıp en son depar atıyorlarhzlsel ve redsonja87 daha tehlikeli bence hadi bakalım sonucu bende merak ediyorum
Ahahaha yok bu hafta tüyo dükkanda bittiAyyyy minnoşumla orti olmuşuzOrtikuşum bak takımın bizden beklentisi büyük hzlsel Sen zaten kendini aştın. Bu haftada çok iyi kilolar vereceğine eminim. Ben de bu hafta yine diyetisyenle programa başlıyorum. Benden de bir şeyler gider herhalde En yakın rakiplerimizden kollontai de punduna getirip spor ve kalori tüyoları aldık mı bu hafta birinciliği kaparız biz bence. Ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?