- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.221
İlk sırada da çok sırıtmışım inşallah tuttururum çok aminListeye eklemediğim var mı acaba kızlar
11- 18 Haziran Cuma Hedef Sonuç Listesi
Boş olan arkadaşlardan dönüş rica ederim
Bu hafta önemli herkes hedefine sarılsın lütfen yeniden 5.takımı gösterme zamanı çok gerilerde kaldık hem bireyselde derece hemde takıö derecesi almalıyız
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇAnka 72,7 71,9 56,55 55,50 55 54,6 ?? ?? C Cagrihilal1 67,95 67,5 59,1 58ummhnisa 69 68,5melita09 69,6 ??hzlsel 83 82,5 55,9 54,9 73,5 72,5 G gibivegibi 56,3 54,5runib 73,4 ?? 74,15 72furusan 64,9 63 82,8 ??
Anladım canım. Sorun yok o zaman geçici durum herhalde eski düzenine dönünce hallolur üzülme. Boyumuz aynı bu hafta 72 lerde buluşalım seninleCanım dün ani bir kararla şehir değiştirdim. Gece boyunca araba kullandım yediğim içtiğim öyle çok karıştı ki.. Yarın İstanbula döneceğim eski düzenimi özledim. Dün sabahtan beri uyumadım
Yok bu hafta ben veYaaa
Şimdi hedefimize ulaşıp en çok kiloyu verirsek biz mi birinci olcaz?
Hedefi verdikten bir gün sonra bi geri adım gördüm sanki burdaİlk sırada da çok sırıtmışım inşallah tuttururum çok amin
Yok bu hafta ben veLizozom55 birinci olcaz da sizleri diğer hafta birinci yapalım birinciliği rezerve ediyoruz
Stres benim gobek adim gibi bisey oldu ortim
Isınma soğuma ve esnemeleri mutlaka yap güç sporda hergün spor yapmak için zaten kondisyon gerek vücut alışmazsa bi yerde bayılırsınÇok teşekkür ederim canım, şimdi sıcak bir duş alacağım. Biraz da sıcak suda beklerim belki. Yaa inşallah ciddi bir şey yoktur. Bir an gaza geldim neyime acaba her gün spor yapmaya çalışmak
Ya biziz ya açıklamıyor işte çaktırmaBiz değil miyiz yoksa
Yok olmaz öyle sana bu stresi bıraktıralım bu haftaStres benim gobek adim gibi bisey oldu ortim
Bir gün değil daha sabahtıHedefi verdikten bir gün sonra bi geri adım gördüm sanki burda
800 gram geçersin bileee
Eline sağlık kaptanım teşekkürlerummhnisa canım izne çıkanları sildim
Özlem Balcı lizozom oldu düzelttim :)
melita09 redsonja87 matteroftime kollontai hu hafta sıkı bir hafta olsun başka menü yazmamazlık yapmayalım olur mu
furusan telefon problemi yaşadığı için dün menüsü yok ona free yazdım bugünden sonra bekliyoruz Zelişcim öpüldünüzzzzz
12-18 Haziran Menü Paylaşım Listesi
M monarosaa
yarimuhendis
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
redsonja87
kollontai
matteroftime
Anka
birniyetmeselesi
G gibivegibi
runib
Lizozom55
furusan
Yaaa benim aklımdan da sen geçiyordun. Enerjin süper. Bu hafta inşallah güzel kilolar veririz birlikte. Benim 2gündür biraz kaçıyorda arkadaşımdayım pazartesi eve dönücemummhnisa ortim bu hafta beraberiz, içimden senle ortak olmak geçiyordu denk geldi cumaya güzel eksilerimiz gelir inşallah
Valla benim de kaçtı canımEline sağlık kaptanım teşekkürler
Yaaa benim aklımdan da sen geçiyordun. Enerjin süper. Bu hafta inşallah güzel kilolar veririz birlikte. Benim 2gündür biraz kaçıyorda arkadaşımdayım pazartesi eve dönücem
Azıcık kaçmış ortim ama haftasonu olur o kadar12 haziran
Sabah
1dlm börek
1 çtl peynir
Çeyrek simit
Domates
Öğle
2 3 tane minik kurabiye
3 sarma
Akşam
Izgarada 2 küçük parça tavuk göğsü
4 küçük köfte
2 dlm ekmek
Ayran salata
(bu kadar saçma bir menü olamazdı)
Suyu ölemedim ama 2lt olmamıştır herhalde
Spor:13bin adım
Cherry Mom matteroftime hzlsel
Canım senin menüde haftasonu için çok kötü değil. Pazartesi den itibaren dikkat edip sporu aetırırsak şahane olur.12 Haziran
menüm çok kötü ama yazmamazlık etmiyim
Kahvaltı: 1 yumurta ve 4 ince dilim sucuk, 1 dilim beyaz peynir, 3-4 zeytin, az kahvaltılık sos, 1 dilim tahıllı ekmek, 2 tane rulokat , şekersiz çay, sade kahve
Öğle: 1 büyük kepçe kuru fasülye, 1 servis kaşığı pilav, 1 küçük bardak ayran
Akşam: Kırmızı et (1 porsiyondan azdır), 2 dilim ekmek, küçük ayran
Ara: Yeşil çay ,magnum
Bol su
Leslie boosted
Cherry Mom ummhnisa hzlsel
Oo tabi kabak ve spor yapicam sadeceYaaa
Şimdi hedefimize ulaşıp en çok kiloyu verirsek biz mi birinci olcaz?
Kusura bakma canım geç döndümBen ilk kez spor yapıyorum desem
Ne yapsam acaba kasığımı çok zorlamadan?
Yarına kadar geçer diye umut ediyorum.
Menünü paylaşmış mıydın canım?
Öğle ve akşam yemeğinde sadece kabak mı tüketiyorsun canım? Ben de aldım dün kabak. Çok da severim. Spagetti olan tarifi denemeyi düşünüyorum.Oo tabi kabak ve spor yapicam sadece
Kusura bakma canım geç döndümpaylasmadim canim ben cok yediğim için
Bacak egzersizi mi yaptın acaba o mu zorladi acaba
Oo tabi kabak ve spor yapicam sadece
Kusura bakma canım geç döndümpaylasmadim canim ben cok yediğim için
Bacak egzersizi mi yaptın acaba o mu zorladi acaba
Olmaz olmaz odem aticilari ic hergun cok daydasi oluyor regl donemindeGünaydın kızlar
Benim önceki geceki atağın sebebi belli oldu. Regl oldum gece. 19 haziranda bekliyordum erken geldiİnşallah 71,9 gelmeme engel olmaz
Menun cok az olmus canim her zaman mi boyle yiyorsun bilmiyorun onu diger menulerine bakmadim. Ama bana az geldi su da 2 lt olabilir sanki. Spor normalde de yapmiyormusun dun mu yapamadim onuda bilemiyorum. Sen guzel kilolar veriyorsan zaten sen işini bilirsin12 Haziran
Sabah
1 kase sütle K flakes
akşam
1 kase Meksika soslu fasülye
1 kase yoğurt
Gece
6 kayısı
1 kupa detoks çayı
su 1,5 lt
Spor yok
Cherry Mom ummhnisa C Cagrihilal1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?