Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İlk sırada da çok sırıtmışım inşallah tuttururum çok amin

Anladım canım. Sorun yok o zaman geçici durum herhalde eski düzenine dönünce hallolur üzülme. Boyumuz aynı bu hafta 72 lerde buluşalım seninle

Çok teşekkür ederim canım, şimdi sıcak bir duş alacağım. Biraz da sıcak suda beklerim belki. Yaa inşallah ciddi bir şey yoktur. Bir an gaza geldim neyime acaba her gün spor yapmaya çalışmak
Isınma soğuma ve esnemeleri mutlaka yap güç sporda hergün spor yapmak için zaten kondisyon gerek vücut alışmazsa bi yerde bayılırsın
Biz değil miyiz yoksa
Ya biziz ya açıklamıyor işte çaktırma
Stres benim gobek adim gibi bisey oldu ortim
Yok olmaz öyle sana bu stresi bıraktıralım bu hafta

Eline sağlık kaptanım teşekkürler
ummhnisa ortim bu hafta beraberiz, içimden senle ortak olmak geçiyordu denk geldi cumaya güzel eksilerimiz gelir inşallah
Yaaa benim aklımdan da sen geçiyordun. Enerjin süper. Bu hafta inşallah güzel kilolar veririz birlikte. Benim 2gündür biraz kaçıyorda arkadaşımdayım pazartesi eve dönücem

Valla benim de kaçtı canım Bir yere gidemedik öyle olunca biraz yemekle motive ettim kendimi utanarak da olsa menümü yazdım ama kalan günlerde toparlarız inanıyorum ben

Azıcık kaçmış ortim ama haftasonu olur o kadar Arkadaşla olunca ikram çok oluyor, menü karışmıştır tabi az ondan az ondan Adımın çok güzel

Canım senin menüde haftasonu için çok kötü değil. Pazartesi den itibaren dikkat edip sporu aetırırsak şahane olur.

Ben adımlarına tolere etmeye çalıştım menümü ama hiç umudum yok tabi

Yaaa
Şimdi hedefimize ulaşıp en çok kiloyu verirsek biz mi birinci olcaz?
Oo tabi kabak ve spor yapicam sadece
Ben ilk kez spor yapıyorum desem
Ne yapsam acaba kasığımı çok zorlamadan?
Yarına kadar geçer diye umut ediyorum.
Menünü paylaşmış mıydın canım?
Kusura bakma canım geç döndüm paylasmadim canim ben cok yediğim için
Bacak egzersizi mi yaptın acaba o mu zorladi acaba

Oo tabi kabak ve spor yapicam sadece

Kusura bakma canım geç döndüm paylasmadim canim ben cok yediğim için
Bacak egzersizi mi yaptın acaba o mu zorladi acaba
Öğle ve akşam yemeğinde sadece kabak mı tüketiyorsun canım? Ben de aldım dün kabak. Çok da severim. Spagetti olan tarifi denemeyi düşünüyorum.

Chloe ting 2 weeks shred challenge var ya onun ilk videosunun ortalarında oldu. Ciddiye almadım devam ettim daha kötüye gitti ama şu an iyi. Bugün iyice ısınıp sporumu öyle yapcam.

Hastanede güzel beslenebiliyor musun?

12 Haziran
Sabah
1 kase sütle K flakes

akşam
1 kase Meksika soslu fasülye
1 kase yoğurt

Gece
6 kayısı
1 kupa detoks çayı

su 1,5 lt
Spor yok

Cherry Mom ummhnisa C Cagrihilal1
Menun cok az olmus canim her zaman mi boyle yiyorsun bilmiyorun onu diger menulerine bakmadim. Ama bana az geldi su da 2 lt olabilir sanki. Spor normalde de yapmiyormusun dun mu yapamadim onuda bilemiyorum. Sen guzel kilolar veriyorsan zaten sen işini bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…