- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.821
Benim hedefim tatile kadar 4 kg vermek amaaaaa biraz zor 3 haftadaEvet canım menüde etiket yaparsın beni oradan bakarımders çalışırken zor ama haklısın kendim de sınava hazırlandığım zamanlar dersten kafamı kaldıramıyordum @hedef54kg den devraldım listeyi bir aydır filan ben yapıyorum güya ben de sporumu bir aydır arttıracaktım ama aksine azalttım
Kek pasta yenerek ortadan kaybolsaydı bu kilolar keşkeNeyse hadi son düzlükteyiz canım senin son beş kilon benim de son on beş ondan sonra istediğimizi yiyeceğiz inşallah
Ben daha buralardayım canım ama bu hafta mezuniyet hedefine ulaşırım gibi duruyor 80 i küsüratlarla görürüm aslında mümkünse bir hafta daha kalıp 79 ile mezun olmak istiyorumBenim hedefim tatile kadar 4 kg vermek amaaaaa biraz zor 3 haftadaama 3.5kg için de bedenimle anlaşabilirim o zaman son hafta ikimizde detoks girl oluyoruz sen tatile ne zaman gidecektin canım yaaa bu hafta mezunsun fazladan kalacaktın dimi son haftalarımız denk gelmiyor orti olup detokslanalım ditecektim
Heee alt listeye geçiş yapacaksınnn gitmeyeceksin ay sevindirik oldumBen daha buralardayım canım ama bu hafta mezuniyet hedefine ulaşırım gibi duruyor 80 i küsüratlarla görürüm aslında mümkünse bir hafta daha kalıp 79 ile mezun olmak istiyorumtatile benim daha 5 hafta var alt listeden devam edeceğim tatile kadar yani senin son haftanda orti olup detoks yapabiliriz
Ben de tam anneme senin tatile gideceğin hafta gideceğim 1 hafta kadar kalacağım büyük ihtimalle kilo alıp geri dönerimHeee alt listeye geçiş yapacaksınnn gitmeyeceksin ay sevindirik oldumtamam o zaman 2 hafta sonra ortiyizzzzz
Tabiki canım istersen 70 e kadar gitCherry Mom kaptancığım benim hedef kilom 80 di bu hafta ulaşacağım büyük ihtimal acaba bir hafta daha kalıp 79 ile mezun olabiliyor muyum
Oh çok iyi süperBen de tam anneme senin tatile gideceğin hafta gideceğim 1 hafta kadar kalacağım büyük ihtimalle kilo alıp geri dönerimo yüzden gitmeden detoks yapmak iyi olacak ben daha bir yere gidemem canım verecek bir sürü kilom var ama yaz olduğu için pek evde olamayacağım tayin durumumuz filan var Eylül ayına yakın düzene girerim ancak inşallah o zaman üst listeye girip geri kalanını da veririm
Oh iyiymiş o zaman ben biraz daha vereyim öyle mezun olayımTabiki canım istersen 70 e kadar git
ben de ayran detoksu ve hurma detoksunu deneyeceğim canım seninle aynı haftaya denk getiririm beraber yaparızOh çok iyi süpersen detoks suları yaparak bana eşlik edersin çünkü gayet güzel kilo veriyorsun ben karpuz detoksu buldum dün attığım detoksu buldum falan tatile giden yolda her detoks mübahtır bana artık
Biri detoks mu dedi bensiz olmaz lutfenOh çok iyi süpersen detoks suları yaparak bana eşlik edersin çünkü gayet güzel kilo veriyorsun ben karpuz detoksu buldum dün attığım detoksu buldum falan tatile giden yolda her detoks mübahtır bana artık
Canım karbonhidrat fazla olmuş ama bugün cuma olsun o kadarçok acıkmamak için kahvaltıyı daha doyurucu edebilirsin çünkü akşam gerçekten acıkıyor insan ben de bugün kahvaltıda biraz abarttım zaten
Yok yok artı gelmez ben güveniyorum ortimedeğil mi G gibivegibi eksi geleceğiz yakacağız buraları senden en az yüzde 2 bekliyorum orticiğim
Insanin yedikce yiyesi geliyor ya valla doğruAfiyet olsun kuzumben de mesela yemek yediğim saatlerde bir sonraki öğün gelsin diye saatleri sayıyorum o kadar acıkıyorum ama akşam yemeğinden kahvaltıya kadar gram açlık hissi olmuyor yemek yedikçe acıkıyoruz o zaman hiç yemesek mi acaba
Merhaba canım tekrardan hoş geldin ben Hazalhangi şehirdesin bilmem ama yüzme imkanın varsa bu sıcaklarda bol bol yüz listeyi üç gün(pazartesi, çarşamba, cumartesi) ben tutuyorum canım aynı olabilir ilk sayfadaki sporlardan seçip yapıyoruz bugün de spor günü başlayabilirsin bugünden bu arada hayırlı uğurlu olsun işin
Yalandir valla sadece kek yemiştirAy yemeden nasıl ayakta dururuz kııızzzzzkeşke istediğimiz şeyleri yiyerek kilo verebilsek geçen instagramda bi kız gördüm de 58 59 kilolardayken 53 kilolara düşmüş sınav haftasında şry yazmış evet arkadaşlar ben eridim kayboldum sırrım da 3 öğün kek yemek
İkisini de denedim güzellerdiiOh iyiymiş o zaman ben biraz daha vereyim öyle mezun olayım
ben de ayran detoksu ve hurma detoksunu deneyeceğim canım seninle aynı haftaya denk getiririm beraber yaparız
2 hafta sonra detoks haftası beklerizzBiri detoks mu dedi bensiz olmaz lutfen
Evet sadece kek yemiş ondan zayıflamış zatenyakicaz ortim
Insanin yedikce yiyesi geliyor ya valla doğru
Yalandir valla sadece kek yemiştir
Ayy varim varim hurmalari hazirlamistim da baslayamamistim bi turluİkisini de denedim güzellerdii
2 hafta sonra detoks haftası beklerizz
Evet sadece kek yemiş ondan zayıflamış zaten
Ben de karpuz detoksu buldum tam zamanı diye onu deneyeceğim bi gün başka bi gün de dün paylaştım bi detoks onu deneyeceğim muhtemelen pazar ve perşembe yaparımAyy varim varim hurmalari hazirlamistim da baslayamamistim bi turluhurma detoksu yaparim ben de
Ben bu hafta detoks yapmam yoksa listeye giremeyebilirimBen de karpuz detoksu buldum tam zamanı diye onu deneyeceğim bi gün başka bi gün de dün paylaştım bi detoks onu deneyeceğim muhtemelen pazar ve perşembe yaparım
Aynen benim de 2 hafta detoks yasağım var ablam yasakladı düzgün beslen cezası verdi banaBen bu hafta detoks yapmam yoksa listeye giremeyebilirim
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
72,7 | 71,9 | ||
56,55 | 55,50 | ||
55 | 54,6 | ||
83,9 | ?? | ||
C
Cagrihilal1
| 67,95 | 67,5 | |
59,1 | 58 | ||
69 | 68,5 | ||
69,6 | ?? | ||
83 | 82,5 | ||
55,9 | 54,9 | ||
73,5 | 72,5 | ||
G
gibivegibi
| 56,3 | 54,5 | |
73,4 | 72,5 | ||
74,15 | 72 | ||
64,9 | 63 | ||
| | | |
Canım menün iyi sporun şahane yine18 haziran
11.30 : 1 kupa sade nescafe,1 paket domatesli lifalif topçukları(163kalori)
14.30 : 1 elma, 1tk fincanı leblebi
16.00 : 1 dilim ekmek çok açtım evde değildim bunu bulabildim
17.30 : 3yk bulgur,5yk taze fasülye,2 salatalık,1küçük domates
Su : 3.5lt
Spor : 15dk zumba,20dk bölgesel,1500tane ip
Cherry Mom ummhnisa
Aynen canım biz elimizden geleni yapalım da olursa olur artık ne diyelimDüzeldi düzeldibiz elimizden gelenin en iyisini yapalım sonuç kötü olsa bile biz yaptık ama olmadı deriz boşver
Yaa kaptanım 100gr la hedefi tutturamamışımHaftalık hedefine ulaşan,
11- 18 Haziran Cuma Hedef Sonuç Listesi
redsonja87 hzlsel G gibivegibi runib harikasınız M monarosaa hedef vermemişti ama - 1.8kg ile onuda hedefine ulaşmış sayabiliriz tebrikler kızlar
Ama tablo yine çok çarpıcı dikkatinizi çekerim
- Bu hafta kaçamaksız gidelim
- Akşam 5 6 dan sonra bir şey yemeyelim
- Haftada en az 3 gün aktif spor yapalım..
- ödem atıcı mutlaka bir çay içelim vee cuma günü tabloyu çarpısız kapatalım
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇAnka 72,7 71,9 56,55 55,50 55 54,6 83,9 ?? C Cagrihilal1 67,95 67,5 59,1 58ummhnisa 69 68,5melita09 69,6 ??hzlsel 83 82,5 55,9 54,9 73,5 72,5 G gibivegibi 56,3 54,5runib 73,4 72,5 74,15 72furusan 64,9 63
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?