Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim hedefim tatile kadar 4 kg vermek amaaaaa biraz zor 3 haftadaama 3.5kg için de bedenimle anlaşabilirimo zaman son hafta ikimizde detoks girl oluyoruzsen tatile ne zaman gidecektin canım yaaa bu hafta mezunsun fazladan kalacaktın dimi son haftalarımız denk gelmiyor orti olup detokslanalım ditecektim

Ben daha buralardayım canım ama bu hafta mezuniyet hedefine ulaşırım gibi duruyor 80 i küsüratlarla görürüm aslında mümkünse bir hafta daha kalıp 79 ile mezun olmak istiyorum tatile benim daha 5 hafta var alt listeden devam edeceğim tatile kadar yani senin son haftanda orti olup detoks yapabiliriz

Heee alt listeye geçiş yapacaksınnn gitmeyeceksin ay sevindirik oldumtamam o zaman 2 hafta sonra ortiyizzzzz

Heee alt listeye geçiş yapacaksınnn gitmeyeceksin ay sevindirik oldumtamam o zaman 2 hafta sonra ortiyizzzzz
Ben de tam anneme senin tatile gideceğin hafta gideceğim 1 hafta kadar kalacağım büyük ihtimalle kilo alıp geri dönerim o yüzden gitmeden detoks yapmak iyi olacak ben daha bir yere gidemem canım verecek bir sürü kilom var ama yaz olduğu için pek evde olamayacağım tayin durumumuz filan var Eylül ayına yakın düzene girerim ancak inşallah o zaman üst listeye girip geri kalanını da veririm

Oh çok iyi süpersen detoks suları yaparak bana eşlik edersin çünkü gayet güzel kilo veriyorsun ben karpuz detoksu buldum dün attığım detoksu buldum falan tatile giden yolda her detoks mübahtır bana artık

Tabiki canım istersen 70 e kadar git
Oh iyiymiş o zaman ben biraz daha vereyim öyle mezun olayım
Oh çok iyi süpersen detoks suları yaparak bana eşlik edersin çünkü gayet güzel kilo veriyorsun ben karpuz detoksu buldum dün attığım detoksu buldum falan tatile giden yolda her detoks mübahtır bana artık
ben de ayran detoksu ve hurma detoksunu deneyeceğim canım seninle aynı haftaya denk getiririm beraber yaparız

Biri detoks mu dedi bensiz olmaz lutfen

yakicaz ortim
Insanin yedikce yiyesi geliyor ya valla doğru
Yalandir valla sadece kek yemiştir

Oh iyiymiş o zaman ben biraz daha vereyim öyle mezun olayım

ben de ayran detoksu ve hurma detoksunu deneyeceğim canım seninle aynı haftaya denk getiririm beraber yaparız
İkisini de denedim güzellerdii
Biri detoks mu dedi bensiz olmaz lutfen
2 hafta sonra detoks haftası beklerizz
yakicaz ortim

Insanin yedikce yiyesi geliyor ya valla doğru

Yalandir valla sadece kek yemiştir
Evet sadece kek yemiş ondan zayıflamış zaten

İkisini de denedim güzellerdii

2 hafta sonra detoks haftası beklerizz

Evet sadece kek yemiş ondan zayıflamış zaten
Ayy varim varim hurmalari hazirlamistim da baslayamamistim bi turlu hurma detoksu yaparim ben de

Ben de karpuz detoksu buldum tam zamanı diye onu deneyeceğim bi gün başka bi gün de dün paylaştım bi detoks onu deneyeceğim muhtemelen pazar ve perşembe yaparım
Ben bu hafta detoks yapmam yoksa listeye giremeyebilirim

11- 18 Haziran Cuma Hedef Sonuç Listesi

Haftalık hedefine ulaşan, redsonja87 hzlsel G gibivegibi runib harikasınız M monarosaa hedef vermemişti ama - 1.8kg ile onuda hedefine ulaşmış sayabiliriz tebrikler kızlar

Ama tablo yine çok çarpıcı dikkatinizi çekerim
- Bu hafta kaçamaksız gidelim
- Akşam 5 6 dan sonra bir şey yemeyelim
- Haftada en az 3 gün aktif spor yapalım..
- ödem atıcı mutlaka bir çay içelim vee cuma günü tabloyu çarpısız kapatalım
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
Anka
72,7
71,9
56,55
55,50
55
54,6
83,9
??
67,95
67,5
59,1
58
69
68,5
69,6
??
83
82,5
55,9
54,9
73,5
72,5
56,3
54,5
runib
73,4
72,5
74,15
72
64,9
63

Canım menün iyi sporun şahane yine
Düzeldi düzeldibiz elimizden gelenin en iyisini yapalım sonuç kötü olsa bile biz yaptık ama olmadı deriz boşver
Aynen canım biz elimizden geleni yapalım da olursa olur artık ne diyelim
Yaa kaptanım 100gr la hedefi tutturamamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…