- 23 Mart 2016
- 30.729
- 91.749
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.841
Haşlayıp mı ekledin salataya canımYumurtali salata yapayım dedim midem bulandi yiyemedimyumurta ağır geldi herhalde
Tmmdir kaptanimYeni hafta hedef listesi için
melita09 yavrum bi haftada herkes gibi kilo bildirimi yaparkeb hedefini yaz olur mu sonra tek tek herkesin geçmişini okuyorum sonra yazdı mı diye ricam lütfen sen eski üyesin
matteroftime sen eve geçince tartılıp güncel kg ve hedef ver tatlım
Mathildablue canım senide ekleyelim güncel kilo mezuniyet kilon mu ? Hedef nedir :)
Nikinik senden sonraki hafta hedef alırım yüzde malum
Peki kaptanım ama hedef yazınca bende ters tepiyo... Hedefim 68.5 diyelimYeni hafta hedef listesi için
melita09 yavrum bi haftada herkes gibi kilo bildirimi yaparkeb hedefini yaz olur mu sonra tek tek herkesin geçmişini okuyorum sonra yazdı mı diye ricam lütfen sen eski üyesin
matteroftime sen eve geçince tartılıp güncel kg ve hedef ver tatlım
Mathildablue canım senide ekleyelim güncel kilo mezuniyet kilon mu ? Hedef nedir :)
Nikinik senden sonraki hafta hedef alırım yüzde malum
Kek pasta ölçülü yenirse veriliyorEvet canım menüde etiket yaparsın beni oradan bakarımders çalışırken zor ama haklısın kendim de sınava hazırlandığım zamanlar dersten kafamı kaldıramıyordum Hedef60kgolmak den devraldım listeyi bir aydır filan ben yapıyorum güya ben de sporumu bir aydır arttıracaktım ama aksine azalttım
Kek pasta yenerek ortadan kaybolsaydı bu kilolar keşkeNeyse hadi son düzlükteyiz canım senin son beş kilon benim de son on beş ondan sonra istediğimizi yiyeceğiz inşallah
Şu sağlıklı keklerden de yapmış olabilirAy yemeden nasıl ayakta dururuz kııızzzzzkeşke istediğimiz şeyleri yiyerek kilo verebilsek geçen instagramda bi kız gördüm de 58 59 kilolardayken 53 kilolara düşmüş sınav haftasında şry yazmış evet arkadaşlar ben eridim kayboldum sırrım da 3 öğün kek yemek
Peki kaptanım ama hedef yazınca bende ters tepiyo... Hedefim 68.5 diyelim
Aynen bencede onlardan hatta sebzeli bile olabilirŞu sağlıklı keklerden de yapmış olabilir
Bu hafta 100 gr la kacirmisizHaftalık hedefine ulaşan, @redsonja87
11- 18 Haziran Cuma Hedef Sonuç Listesi
hzlsel G gibivegibi runib harikasınız @monarosaa hedef vermemişti ama - 1.8kg ile onuda hedefine ulaşmış sayabiliriz tebrikler kızlar
Ama tablo yine çok çarpıcı dikkatinizi çekerim
- Bu hafta kaçamaksız gidelim
- Akşam 5 6 dan sonra bir şey yemeyelim
- Haftada en az 3 gün aktif spor yapalım..
- ödem atıcı mutlaka bir çay içelim vee cuma günü tabloyu çarpısız kapatalım
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 72,7 71,9 56,55 55,50 55 54,6 83,9 ?? C Cagrihilal1 67,95 67,5 59,1 58ummhnisa 69 68,5melita09 69,6 ??hzlsel 83 82,5 55,9 54,9 73,5 72,5 G gibivegibi 56,3 54,5runib 73,4 72,5 74,15 72furusan 64,9 63
Evet oyle yaptım ama hava sıcak herhaldeHaşlayıp mı ekledin salataya canım
Haftalık hedefine ulaşan, @redsonja87
11- 18 Haziran Cuma Hedef Sonuç Listesi
hzlsel G gibivegibi runib harikasınız @monarosaa hedef vermemişti ama - 1.8kg ile onuda hedefine ulaşmış sayabiliriz tebrikler kızlar
Ama tablo yine çok çarpıcı dikkatinizi çekerim
- Bu hafta kaçamaksız gidelim
- Akşam 5 6 dan sonra bir şey yemeyelim
- Haftada en az 3 gün aktif spor yapalım..
- ödem atıcı mutlaka bir çay içelim vee cuma günü tabloyu çarpısız kapatalım
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 72,7 71,9 56,55 55,50 55 54,6 83,9 ?? C Cagrihilal1 67,95 67,5 59,1 58ummhnisa 69 68,5melita09 69,6 ??hzlsel 83 82,5 55,9 54,9 73,5 72,5 G gibivegibi 56,3 54,5runib 73,4 72,5 74,15 72furusan 64,9 63
Kahvalti
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
Salatalik
Domates
Ara
200 gr karpuz
2 yk yogurt
Aksam
1 dilim ekmek
3 kofte kadar tavuk
4 yk yogurt
Salata
2.5 lt su
Spor
15 bin adim
30 dkbölgesel
Cherry Mom ummhnisa hzlsel Nikinik
çokmu haşlamıştınYumurtali salata yapayım dedim midem bulandi yiyemedimyumurta ağır geldi herhalde
İçine yumurta giren herşeyde bende aynı şeyleri hissediyorumOlabilir onu da yapmayi beceremedim
yürüyüş yapamadığınmı 20000 :) ben 10 bini geçince çok yürürdüm diyorum :)Sabah standart kahvaltı tabağı (2 lokma kadar pide)
Öğlen yok
Akşam : ablamlarla sucuk partisi yaptık yarım ekmek köfte sucuk yedim
2 litre kadar su
20000 adım (yürürüş yapamadım yağmurdan)
Yarın sıvı beslenip bugünki ekmeği telafi etmeyi kendimi ketojeniğe hazırlamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?