Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Of ya ben bugün sadece ip atlayacaktım işlerim vardı proje ödevimi yaptım hazırlandım evden çıkacaktım yağmur yağdı çıkamadım kaldım evde sıkıntıdan boğuluyorum içim daralıyor resmen başladım ağlamaya sonra gülmeye annem gördü beni ay sen cidden deliriyorsun dediama gerçekten çok garibim ağlayınca başım ağırdı akşam oldu evde ip atlayamam artık aferim bana yani tebrikler

Çok güzel canım tebrik edeeim afiyet olsun
Sabah 2 yumurta
Öğlen 400 kalori yoğurt az ekmek, 4 5 kaşık barbunya
Aksam 2 elma
Su 2 litre olacak
Spor maalesef yoK ev işi yaptım

Bugün de biraz çok oldu
Canım çok oldu derken yediklerinden bahsetmiyorsundur umarım

Sabah 2 yumurta
Öğlen 400 kalori yoğurt az ekmek, 4 5 kaşık barbunya
Aksam 2 elma
Su 2 litre olacak
Spor maalesef yoK ev işi yaptım

Bugün de biraz çok oldu
Bunun neresi çok ortim azcık yemişsin aslında kaloriyi biraz arttırsan bile olur sonra kilo vermen daha zor olabilir canım
19 haziran
11.30 : kaşarlı tost,salatalık,domates
15.00 : 1 küçük elma 10 badem
17.00 : yarım kepçe çorba,6yk etli nohut,2 3 parça karpuz
Su : 3.5lt
Spor yok
Cherry Mom @ummhnisa hzlsel
Gayet güzel bir menü canım söylenecek tek şey spor olabilir ama bugün biraz modun düşükmüş hepimiz oluyoruz öyle arada ama sen yine de ağlama kuzum evde çok sıkıldık ama tatile az kaldı tatilde kendine güzelce geleceksin bugün senin mola günün olmuş olsun

Ay evet zaten tatil için sabrediyorum dayanıyorumbu mod düşüklüğüyle yerdim annem tazecik açmalar yaptı bugün ama yemedim ağzıma sürmedim şu an karnım gurluyor mesela

Ay evet zaten tatil için sabrediyorum dayanıyorumbu mod düşüklüğüyle yerdim annem tazecik açmalar yaptı bugün ama yemedim ağzıma sürmedim şu an karnım gurluyor mesela
Boşver canım iyi yapmışsın yemeyerek yeseydin tok ama kendini kötü hissedecektin açlık bizim en yakın arkadaşımız oldu zaten ben de regl oldum bugün canım sürekli tatlışları çekiyor ama tutuyorum kendimi

Aunen öyle yerken mutlu sonrası ızdırap içindehem de listeye yeni girdim en az 3 kg hededim var 3 haftada kaçarı yok artıkbenim de bu hafta içinde veya sonunda regl olmam lazım ama benim düzensiz son 2 aydır ilaçsız düzenli oluyorum inşallah bu ay da düzenli olurum da tatilde regl sıkıntısı çıkmaz☺☺
Kızlar bildiğiniz dukan birası hariç şöyle regl döneminde iyi gelecek ödem atıcı su önerisi olan var mı
Bence limonlu tarçınlı su 1 lt hazırlıyorum gün içine yayıyorum ben

Ben zaten hamilelikten sonra ilk defa geçen ay olmuştum hiç beklemiyordum hep gecikir benim çünkü ilaçlarla olurdum genelde bu sefer ilaç kullanmadım akışına bıraktım ama herhalde kilo vermem ve az da olsa spor yapmam vaktinde olmamı sağladı üç gün gecikti sadece inşallah sen de bir an önce olursun canım o üç kilo gidecek inşallah bu dikkatli ve düzenli beslenmeyle kaçarı yok
Lahana yemişliğim hiç yok sanırım cesaret edemeyeceğim

Benim de muhtemelen kilomun o 2 ay sabit olmasından kaynaklıydı 56 57 aralarında dolanmaktan 53 54 arasında sabit kaldığımda olmuyordum demek o kilolarda oluyordum eğer ondan dolayıysa bu ay da olurum

Evet güncel kilom mezuniyet kilom:) hedef 50 yapalım

Benim de muhtemelen kilomun o 2 ay sabit olmasından kaynaklıydı 56 57 aralarında dolanmaktan 53 54 arasında sabit kaldığımda olmuyordum demek o kilolarda oluyordum eğer ondan dolayıysa bu ay da olurum
Olursun o zaman ama yani fazla kilodan olmamayı çok duydum ama az kilo yüzünden olmamak ne biliyim ilginç inşallah kiloları verince de olursun canım

Olursun o zaman ama yani fazla kilodan olmamayı çok duydum ama az kilo yüzünden olmamak ne biliyim ilginç inşallah kiloları verince de olursun canım
Evet canım ben kiloluyken düzenli oluyordum ne zaman kilo verdim 53leri gördüm yavaş yavaş bozuldu düzen sonra hepten bitti 7 ay olmadığımı biliyorum geçen sene ilaçla oldum 6 ay ilaçtan sonra 2 aydır düzenli oluyorum iniallah devam eder böyle

Hadi inşallah canım bundan sonra hep düzenli olursunben de bilirim o uzun süre olmamaları benim hep öyleydi sadece zayıf olduğum dönemde düzenli oluyordum ama bende polikistik var tabi o sebep oluyordu

Hadi inşallah canım bundan sonra hep düzenli olursunben de bilirim o uzun süre olmamaları benim hep öyleydi sadece zayıf olduğum dönemde düzenli oluyordum ama bende polikistik var tabi o sebep oluyordu
Benim her şey normal şükür bir şey yok tek sebep kilo vermeyi gösteriyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…