- 24 Aralık 2015
- 549
- En iyi cevaplar
- 1
- 733
- 103
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.861
Icinde bol yumurtali olarak piyazı omleti seviyorum daİçine yumurta giren herşeyde bende aynı şeyleri hissediyorum
çok haşlanmışı ben sevmiyorum ,kayısı kıvamında olacak diğer türlü yiyemiyorumOlabilir onu da yapmayi beceremedim
Çok güzel canım tebrik edeeim afiyet olsun19 Haziran
Sabah
2 yumurtadan peynirli omlet
5 zeytin
1 dilim ekmek
2 domates
Ara
1 kupa sütlü kahve
10 badem-fındık
Öğle
Pilav
Türlü
Yeşil salata
Akşam
Yoğurt
Yeşil elma
Su:2 lt, ama devam ediyorum içmeye.
Spor: 30 dk leslie, 10 dk bölgesel. Daha fazla yapamadım maalesef.
Cherry Mom hzlsel @ummhnisa @birniyetmeselesi
Canım çok oldu derken yediklerinden bahsetmiyorsundur umarımSabah 2 yumurta
Öğlen 400 kalori yoğurt az ekmek, 4 5 kaşık barbunya
Aksam 2 elma
Su 2 litre olacak
Spor maalesef yoK ev işi yaptım
Bugün de biraz çok oldu
Teşekkür ederimmmÇok güzel canım tebrik edeeim afiyet olsun
Senin menude diyetisyen menusu gibiKahvalti
Yulaflı omlet
5 zeytin
Yarim avakado
Domates salatalık
Ara
6 cilek
Limonlu maden sulu yesilcay
Akşam
1 kepce mercimek corbasi
6 kasik kabak yemeği
1 kase yesillik salatasi
Cherry Mom @ummhnisa C Cagrihilal1
Bunun neresi çok ortim azcık yemişsin aslında kaloriyi biraz arttırsan bile olur sonra kilo vermen daha zor olabilir canımSabah 2 yumurta
Öğlen 400 kalori yoğurt az ekmek, 4 5 kaşık barbunya
Aksam 2 elma
Su 2 litre olacak
Spor maalesef yoK ev işi yaptım
Bugün de biraz çok oldu
Gayet güzel bir menü canım söylenecek tek şey spor olabilir ama bugün biraz modun düşükmüş hepimiz oluyoruz öyle arada ama sen yine de ağlama kuzum evde çok sıkıldık ama tatile az kaldı tatilde kendine güzelce geleceksin bugün senin mola günün olmuş olsun19 haziran
11.30 : kaşarlı tost,salatalık,domates
15.00 : 1 küçük elma 10 badem
17.00 : yarım kepçe çorba,6yk etli nohut,2 3 parça karpuz
Su : 3.5lt
Spor yok
Cherry Mom @ummhnisa hzlsel
Ay evet zaten tatil için sabrediyorum dayanıyorumGayet güzel bir menü canım söylenecek tek şey spor olabilir ama bugün biraz modun düşükmüş hepimiz oluyoruz öyle arada ama sen yine de ağlama kuzum evde çok sıkıldık ama tatile az kaldı tatilde kendine güzelce geleceksin bugün senin mola günün olmuş olsun
Boşver canım iyi yapmışsın yemeyerek yeseydin tok ama kendini kötü hissedecektin açlık bizim en yakın arkadaşımız oldu zatenAy evet zaten tatil için sabrediyorum dayanıyorumbu mod düşüklüğüyle yerdim annem tazecik açmalar yaptı bugün ama yemedim ağzıma sürmedim şu an karnım gurluyor mesela
Aunen öyle yerken mutlu sonrası ızdırap içindeBoşver canım iyi yapmışsın yemeyerek yeseydin tok ama kendini kötü hissedecektin açlık bizim en yakın arkadaşımız oldu zatenben de regl oldum bugün canım sürekli tatlışları çekiyor ama tutuyorum kendimi
Bence limonlu tarçınlı su 1 lt hazırlıyorum gün içine yayıyorum benKızlar bildiğiniz dukan birası hariç şöyle regl döneminde iyi gelecek ödem atıcı su önerisi olan var mı
Lahana suyuKızlar bildiğiniz dukan birası hariç şöyle regl döneminde iyi gelecek ödem atıcı su önerisi olan var mı
Diyet yapa yapa alıştık.
Senin menude diyetisyen menusu gibi
Ben zaten hamilelikten sonra ilk defa geçen ay olmuştum hiç beklemiyordum hep gecikir benim çünkü ilaçlarla olurdum genelde bu sefer ilaç kullanmadım akışına bıraktım ama herhalde kilo vermem ve az da olsa spor yapmam vaktinde olmamı sağladı üç gün gecikti sadeceAunen öyle yerken mutlu sonrası ızdırap içindehem de listeye yeni girdim en az 3 kg hededim var 3 haftada kaçarı yok artık benim de bu hafta içinde veya sonunda regl olmam lazım ama benim düzensiz son 2 aydır ilaçsız düzenli oluyorum inşallah bu ay da düzenli olurum da tatilde regl sıkıntısı çıkmaz☺☺
Bence limonlu tarçınlı su 1 lt hazırlıyorum gün içine yayıyorum ben
Lahana yemişliğim hiç yok sanırım cesaret edemeyeceğimLahana suyu
Benim de muhtemelen kilomun o 2 ay sabit olmasından kaynaklıydı 56 57 aralarında dolanmaktan 53 54 arasında sabit kaldığımda olmuyordum demek o kilolarda oluyordum eğer ondan dolayıysa bu ay da olurumBen zaten hamilelikten sonra ilk defa geçen ay olmuştum hiç beklemiyordum hep gecikir benim çünkü ilaçlarla olurdum genelde bu sefer ilaç kullanmadım akışına bıraktım ama herhalde kilo vermem ve az da olsa spor yapmam vaktinde olmamı sağladı üç gün gecikti sadeceinşallah sen de bir an önce olursun canım o üç kilo gidecek inşallah bu dikkatli ve düzenli beslenmeyle kaçarı yok
Evet güncel kilom mezuniyet kilom:) hedef 50 yapalımYeni hafta hedef listesi için
@melita09yavrum bi haftada herkes gibi kilo bildirimi yaparkeb hedefini yaz olur mu sonra tek tek herkesin geçmişini okuyorum sonra yazdı mı diye ricam lütfen sen eski üyesin
@matteroftime sen eve geçince tartılıp güncel kg ve hedef ver tatlım
Mathildablue canım senide ekleyelim güncel kilo mezuniyet kilon mu ? Hedef nedir :)
Nikinik senden sonraki hafta hedef alırım yüzde malum
Olursun o zaman ama yani fazla kilodan olmamayı çok duydum ama az kilo yüzünden olmamak ne biliyim ilginç inşallah kiloları verince de olursun canımBenim de muhtemelen kilomun o 2 ay sabit olmasından kaynaklıydı 56 57 aralarında dolanmaktan 53 54 arasında sabit kaldığımda olmuyordum demek o kilolarda oluyordum eğer ondan dolayıysa bu ay da olurum
Evet canım ben kiloluyken düzenli oluyordum ne zaman kilo verdim 53leri gördüm yavaş yavaş bozuldu düzen sonra hepten bitti 7 ay olmadığımı biliyorum geçen sene ilaçla oldum 6 ay ilaçtan sonra 2 aydır düzenli oluyorum iniallah devam eder böyleOlursun o zaman ama yani fazla kilodan olmamayı çok duydum ama az kilo yüzünden olmamak ne biliyim ilginç inşallah kiloları verince de olursun canım
Hadi inşallah canım bundan sonra hep düzenli olursunEvet canım ben kiloluyken düzenli oluyordum ne zaman kilo verdim 53leri gördüm yavaş yavaş bozuldu düzen sonra hepten bitti 7 ay olmadığımı biliyorum geçen sene ilaçla oldum 6 ay ilaçtan sonra 2 aydır düzenli oluyorum iniallah devam eder böyle
Benim her şey normal şükür bir şey yok tek sebep kilo vermeyi gösteriyorlardıHadi inşallah canım bundan sonra hep düzenli olursunben de bilirim o uzun süre olmamaları benim hep öyleydi sadece zayıf olduğum dönemde düzenli oluyordum ama bende polikistik var tabi o sebep oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?