Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaa diyet yapip lahana yememek suyunu icmemek olacak is degil cok yadirgadim

Spora cok guzel devam ediyorsun bravo
Çok güzel canım tebrik edeeim afiyet olsun

Canım çok oldu derken yediklerinden bahsetmiyorsundur umarım
Ondan bahsettim benim çok aç kalmam spor yapmam gerekiyor zayiflamak için. Hakiki irade savaşı veriyorum
Evet ya valla kısır döngüye girdim böyle her kilo vermeye çalıştığımda daha azyemek zorunda kalıyorum. Bu kisirdonguyu kirmanin tek yolu spor gibi ama bilemiyorum
Proteim karbonhidrat dengen ve sporun çok iyi canım afiyet olsun.
Beyaz çayı da ilk defa duydum kara cay seviyorum ben
Hadi inşallah canım bundan sonra hep düzenli olursunben de bilirim o uzun süre olmamaları benim hep öyleydi sadece zayıf olduğum dönemde düzenli oluyordum ama bende polikistik var tabi o sebep oluyordu
Polikistige zayiflamak iyi geliyor hakikaten

Evet canım spor yapsan aslında hem daha tok olursun hem de sıkılaşırsın çok büyük bir spora da ihtiyacın yok yürüyüş veya Leslie yapabilirsin ben de genelde ikisini tercih ediyorum
Bugün dışarıdaydık elimden geldiğince diyete uygun yemeye çalıştım bu kadar oldu Allahtan bol bol yürüdük polikistik bela ya kilo kolay almaya sebep oluyor ama zayıflayınca Allahtan düzene giriyor ben de 35 kilo verdim daha ne yapayım
Ben de tam tersi siyah çay içemem ama diyete yardımcı diye yeşil beyaz ne bulsam içiyorum

Valla eline koluna saglik. Zayıflayınca östrojen de azaliyor polikistige iyi gelir
Menün çok iyi hic dışarıda olduğunu anlamadım

Valla eline koluna saglik. Zayıflayınca östrojen de azaliyor polikistige iyi gelir
Menün çok iyi hic dışarıda olduğunu anlamadım
Eşim bıktı zaten canım benden onu yemem bunu yemem dışarıda diyete uygun beslenmek çok zor oluyor gerçekten bu arada senin kilon kaçtı 5li kilolar diye hatırlıyorum ama

hzlsel dedik dedik regl olmuşum6 gün erken oldum ama olsun ve bu gidişle bir dahaki ay oluşum tatile gelecek galiba ya
Regl olman çok iyi canım ama tatile denk gelmesi can sıkıcı benim de sanırım tatilin ilk birkaç gününe denk gelecek ayın kaçında gidiyorsun tatile belki gelmez ya

Kuzum zumba her derde deva biliyorsun canın mı sıkıldı hemen patlat Bi doz zumba
Kızlar bildiğiniz dukan birası hariç şöyle regl döneminde iyi gelecek ödem atıcı su önerisi olan var mı
Bulursan bana da haber ver canım. Bu hafta benimde regli haftam
hzlsel dedik dedik regl olmuşum6 gün erken oldum ama olsun ve bu gidişle bir dahaki ay oluşum tatile gelecek galiba ya
Yaa ne güzel ilaçsız oldun. Tatil içinde belli olmaz canım inşallah denk gelmez

Regl olman çok iyi canım ama tatile denk gelmesi can sıkıcı benim de sanırım tatilin ilk birkaç gününe denk gelecek ayın kaçında gidiyorsun tatile belki gelmez ya
20 gün üzerine oldum ama erken olmamı geçen sefer az oluşuma bağlıyorumnormalde 25 26 gün üzerine olurum eğee normal olursa tatilin son birkaç günğne denk gelecek ama bu seferki gibi yine 20 gün üzerine olursam gittiğim güne denk gelecek full paket kapatacağım tatili9 temmuzda gidiyorum tatile canım dua edelim bir dahaki aya 30 gün üzerine olayım

Ortim bugün kahvaltıdan önce zumbaya başlayacaktım tam o sırada arkadaşım yazdı dedikodu verdi onu döndürdük durduk sonra ödeve oturdum falan kaldımuhtemelen tatile denk gelecek ya

Ortim bugün kahvaltıdan önce zumbaya başlayacaktım tam o sırada arkadaşım yazdı dedikodu verdi onu döndürdük durduk sonra ödeve oturdum falan kaldımuhtemelen tatile denk gelecek ya
Valla bende Öğle yemeğinden sonra oğluşumu biraz uyutmak için odaya çıkmıştım. Hemen o arada 15dk yapıverdim.
Tatile denk gelirse nasip artık canım yapacak bişey yokta tampon kullanıyor benim arkadaşlarım kullanabilirsen Bi düşün

Takımca regl oldukBirkaç şey buldum canım paylaşıyım resimlerini hatta

Eklentiler

• B8A3F24A-FC31-4834-B6FE-00895FC0C4AC.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 26
  • 47F76102-710A-4D29-B7F2-69F076E678EC.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 24
  • E2CF052F-1EC3-47EA-A21F-6F8EA9920375.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 27
  • A344C268-358F-4816-8956-C9A201416CDA.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 24
Ben inanıyorum canım denk gelmeyecek evrene olumlu mesajlar yollayalım

19 haziran
11.30 : kaşarlı tost,salatalık,domates
15.00 : 1 küçük elma 10 badem
17.00 : yarım kepçe çorba,6yk etli nohut,2 3 parça karpuz
Su : 3.5lt
Spor yok
Cherry Mom ummhnisa hzlsel
Oyy kuzum azcık yemişsin ne güzel bu hafta cumaya kadar regli şişkinliğinde gider harika Bi eksi gelir senden
Takımca regl oldukBirkaç şey buldum canım paylaşıyım resimlerini hatta
Evet yaa bende onu düşünüyordum. Nasıl denk geldi böyle bu diyetisyeni bende takip ediyorum Bi deneyelim bakalım fayda edecek mi

Oh süper ya ne güzel yaptın. Denk gelirse de artık sadece güneşlenirim napalım

Aynen canım sütlü yeşil çay nasıl bir tad olur en çok onu merak ediyorum yarım başlayacağım yapmaya ben bu hafta ananası yaptım o bende çok işe yarıyor 1,7 verdim sayesinde

Eklentiler

• A5F0F7BB-A17F-44FD-9548-B57D6303BF5C.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 35
Ben regl olduğumda ilginç bi şekilde tartıda artı çıkmıyorum. Kendimi şiş hissediyorum ama tartıya yansımıyor ve daha çabuk eksiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…