- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.901
Ben de aslında regl haftası değil bir sonraki hafta artı çıkıyorumBen regl olduğumda ilginç bi şekilde tartıda artı çıkmıyorum. Kendimi şiş hissediyorum ama tartıya yansımıyor ve daha çabuk eksiliyorum
Regl olduğumu görene kadar sıkıntım yoktu ama farkedince karnım şişti ve hafiften ağırmaya başladıBen de aslında regl haftası değil bir sonraki hafta artı çıkıyorumşu an mesela hiç şişkinliğim yok
Kuzum sen yalnız mısın bu hafta hiç yalnız bırakır mıyız seni19 Haziran
Sabah
2 yumurtadan peynirli omlet
5 zeytin
1 dilim ekmek
2 domates
Ara
1 kupa sütlü kahve
10 badem-fındık
Öğle
Pilav
Türlü
Yeşil salata
Akşam
Yoğurt
Yeşil elma
Su:2 lt, ama devam ediyorum içmeye.
Spor: 30 dk leslie, 10 dk bölgesel. Daha fazla yapamadım maalesef.
Cherry Mom hzlsel ummhnisa birniyetmeselesi
Ay Allah seni psikolojik şişkinlikRegl olduğumu görene kadar sıkıntım yoktu ama farkedince karnım şişti ve hafiften ağırmaya başladı
Aynen psikolojik sancılandım ve şiştim ama dışa vurmuyor o şişkinlikKuzum sen yalnız mısın bu hafta hiç yalnız bırakır mıyız senimenün gayet güzel pilavı çok yemediysen tabi spor da gayet iyi yavaş yavaş arttırırsın zaten birden yüklenme kendine sonra çok ağrı oluyor hiç yapasımız gelmiyor
Ay Allah seni psikolojik şişkinlikben de sürekli karnımı yokluyorum şişkinlik var mı diye ben ağrıyı yarın bekliyorum hep 2. Gün vurur çünkü
Tatile denk gelsede tampon kullanırsan bir sıkıntı yaşamazsın ben senelerdir deniz havuz hep takılıyorum sorun olmuyor sıkma canını pedden çok daha rahat çok daha kolay yahut menstrual cup deneyebilirsin tabi başta tampon biraz daha kolay olabilir ulaşmak açısındanhzlsel dedik dedik regl olmuşum 6 gün erken oldum ama olsun ve bu gidişle bir dahaki ay oluşum tatile gelecek galiba ya
Tşkler kaptanım.. Tabikide telaşım bitsin BurdayımEline sağlık canım
@Anka izne ayrıldı onu listeden çıkarabilirsin
SonsuzUmut u bu hafta ekleyeceksin herhalde
Çok iyi sonuç canım tebriklerrr
Geçen haftaya inat bu hafta süpersinnnnn
Harika eksi canım tebriklerrrhedef ne kuzumm
Süpper eksi canımmtebriklerrr haftaya hedefin nedir
İyi korktuğumuz olmadı hilalcım tebriklerr
Bundan sonra çok daha güzel eksiler bizimle olacak eminimmm
Tebrikler ankacımm çok güzel eksi seni özleyeceğiz bir an önce telefon al gel koşşşş
Bende şaşırmıştım niye böyle az gitti diye belli ki akşamkilr hâlâ sindirilmemiş canım
Ümrancımm tebrikler sözünde durdun ortalamanın üstünde kilo verdin
Bu hafta evde ki telaşından bize de vakit ayırmanı bekliyoruzzz biz bir takımız sensiz bensiz onsuz olmazzz
tebrikler canım
Wuuuuuuu birileri şov yapmış yinetebrikler canım
Tebriklr canım
İzin konusunu hallettik bu hafta tam katılım uyum bekliyorumm
Ay inşallah denk gelmez de rahah rahat girerim. Teşekkür ederim canjm benimTatile denk gelsede tampon kullanırsan bir sıkıntı yaşamazsın ben senelerdir deniz havuz hep takılıyorum sorun olmuyor sıkma canını pedden çok daha rahat çok daha kolay yahut menstrual cup deneyebilirsin tabi başta tampon biraz daha kolay olabilir ulaşmak açısındanAğrın sancında olmazsa hiçbir sıkıntı olmaz
Bende sevmem pek yumurtayı nohut salatası yap farklıkık istiyorsan çok güzel oluyor öneririmYumurtali salata yapayım dedim midem bulandi yiyemedimyumurta ağır geldi herhalde
Tşkler kaptanım.. Tebrikler kızlarHaftalık hedefine ulaşan,
11- 18 Haziran Cuma Hedef Sonuç Listesi
redsonja87 hzlsel G gibivegibi runib harikasınız M monarosaa hedef vermemişti ama - 1.8kg ile onuda hedefine ulaşmış sayabiliriz tebrikler kızlar
Ama tablo yine çok çarpıcı dikkatinizi çekerim
- Bu hafta kaçamaksız gidelim
- Akşam 5 6 dan sonra bir şey yemeyelim
- Haftada en az 3 gün aktif spor yapalım..
- ödem atıcı mutlaka bir çay içelim vee cuma günü tabloyu çarpısız kapatalım
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 72,7 71,9 56,55 55,50 55 54,6 83,9 ?? C Cagrihilal1 67,95 67,5 59,1 58ummhnisa 69 68,5melita09 69,6 ??hzlsel 83 82,5 55,9 54,9 73,5 72,5 G gibivegibi 56,3 54,5runib 73,4 72,5 74,15 72furusan 64,9 63
Tşkler canımÇok güzel ve dengeli olmuş canım tebrik ederim
Senin de adımların maşallahlık olangilleeden canım afiyet olsun
1.olacaksınız öyle miiiiiiii inşallah mercimek şişirmez seni(hasetlendim biraz sanki )
Afiyet olsun canım çok güzel yine
Ya 11den 17ye kadar acıkmıyor musun ben de senin yediklerinden yiyorum ama saat 2 de acıkıyorumçok güzel sporun da şahane☺
Afiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel
Böyle şeyler başımıza gelebiliyor canım bugğnlük öyle olsun yine de güzel dengelemişsin
Bende 4 günlük Bi liste aldım diyetisyen den oda sütlü Yeşilçay yazmış bana eve gidince artık ne varsa deniycezAynen canım sütlü yeşil çay nasıl bir tad olur en çok onu merak ediyorum yarım başlayacağım yapmayaben bu hafta ananası yaptım o bende çok işe yarıyor 1,7 verdim sayesinde
Şu anda ben öyle Bi şişim ki anlatamam benimde 2.3.gün şişliğim yok denecek kadar azalıyor. Mesela dün akşam normalde belimden düşen pantolon sıktı resmen hiç bu kadar şişmezdimBen regl olduğumda ilginç bi şekilde tartıda artı çıkmıyorum. Kendimi şiş hissediyorum ama tartıya yansımıyor ve daha çabuk eksiliyorum
Yaa psikolojik olarak hemen etkileniyoruzRegl olduğumu görene kadar. sıkıntım yoktu ama farkedince karnım şişti ve hafiften ağırmaya başladı
Ben de şu anda şişim ve acaba tartıyı etkileyecek mi diye spor yapıp tartılacağım bakalımŞu anda ben öyle Bi şişim ki anlatamam benimde 2.3.gün şişliğim yok denecek kadar azalıyor. Mesela dün akşam normalde belimden düşen pantolon sıktı resmen hiç bu kadar şişmezdim
Yaa psikolojik olarak hemen etkileniyoruz
Bırakmayın beniKuzum sen yalnız mısın bu hafta hiç yalnız bırakır mıyız senimenün gayet güzel pilavı çok yemediysen tabi spor da gayet iyi yavaş yavaş arttırırsın zaten birden yüklenme kendine
GünaydıııııınGünaydııııın herkeseee
Gayet yeterli canım ben ilk bir ay alışayım diye sadece Leslie 2 mil yapmıştımBırakmayın beni
Pilavı çok yemedim canım, diyetisyenin söylediği ölçülere mümkün olduğunca riayet etmeye çalışıyorum. Bir de basmati pirinç kullanıyorum epeydir. Bu daha doyurucu gibi geliyor.
Spor da benim gibi hayatında ilk defa yapan birine göre şimdilik yeterli dimi?
Tartı da artı mıyım bilmem ama karnım felaket ağrıyorBen de şu anda şişim ve acaba tartıyı etkileyecek mi diye spor yapıp tartılacağım bakalım
Geçmiş olsun canım ya benim öyle çok ağrılı geçmez genelde ama karnımın içinde bir şryler döndüğünü hissettirirTartı da artı mıyım bilmem ama karnım felaket ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?