Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kuzum sen yalnız mısın bu hafta hiç yalnız bırakır mıyız seni menün gayet güzel pilavı çok yemediysen tabi spor da gayet iyi yavaş yavaş arttırırsın zaten birden yüklenme kendine sonra çok ağrı oluyor hiç yapasımız gelmiyor
Regl olduğumu görene kadar sıkıntım yoktu ama farkedince karnım şişti ve hafiften ağırmaya başladı
Ay Allah seni psikolojik şişkinlik ben de sürekli karnımı yokluyorum şişkinlik var mı diye ben ağrıyı yarın bekliyorum hep 2. Gün vurur çünkü

Aynen psikolojik sancılandım ve şiştim ama dışa vurmuyor o şişkinlik

hzlsel dedik dedik regl olmuşum6 gün erken oldum ama olsun ve bu gidişle bir dahaki ay oluşum tatile gelecek galiba ya
Tatile denk gelsede tampon kullanırsan bir sıkıntı yaşamazsın ben senelerdir deniz havuz hep takılıyorum sorun olmuyor sıkma canını pedden çok daha rahat çok daha kolay yahut menstrual cup deneyebilirsin tabi başta tampon biraz daha kolay olabilir ulaşmak açısından Ağrın sancında olmazsa hiçbir sıkıntı olmaz

Tşkler kaptanım.. Tabikide telaşım bitsin Burdayım

Ay inşallah denk gelmez de rahah rahat girerim. Teşekkür ederim canjm benim

Tşkler kaptanım.. Tebrikler kızlar

Tşkler canım

Aynen canım sütlü yeşil çay nasıl bir tad olur en çok onu merak ediyorum yarım başlayacağım yapmaya ben bu hafta ananası yaptım o bende çok işe yarıyor 1,7 verdim sayesinde
Bende 4 günlük Bi liste aldım diyetisyen den oda sütlü Yeşilçay yazmış bana eve gidince artık ne varsa deniycez
Ben regl olduğumda ilginç bi şekilde tartıda artı çıkmıyorum. Kendimi şiş hissediyorum ama tartıya yansımıyor ve daha çabuk eksiliyorum
Şu anda ben öyle Bi şişim ki anlatamam benimde 2.3.gün şişliğim yok denecek kadar azalıyor. Mesela dün akşam normalde belimden düşen pantolon sıktı resmen hiç bu kadar şişmezdim
Regl olduğumu görene kadar. sıkıntım yoktu ama farkedince karnım şişti ve hafiften ağırmaya başladı
Yaa psikolojik olarak hemen etkileniyoruz

Ben de şu anda şişim ve acaba tartıyı etkileyecek mi diye spor yapıp tartılacağım bakalım

Kuzum sen yalnız mısın bu hafta hiç yalnız bırakır mıyız seni menün gayet güzel pilavı çok yemediysen tabi spor da gayet iyi yavaş yavaş arttırırsın zaten birden yüklenme kendine
Bırakmayın beni
Pilavı çok yemedim canım, diyetisyenin söylediği ölçülere mümkün olduğunca riayet etmeye çalışıyorum. Bir de basmati pirinç kullanıyorum epeydir. Bu daha doyurucu gibi geliyor.

Spor da benim gibi hayatında ilk defa yapan birine göre şimdilik yeterli dimi?

Gayet yeterli canım ben ilk bir ay alışayım diye sadece Leslie 2 mil yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…