- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.921
Sağ ol canım benim de 2. Gün biraz zor geçiyor sonra rahatlıyorum ama Allahtan cumartesi olduk da cumaya kadar tüm şişkinliğimiz gidecekGeçmiş olsun canım ya benim öyle çok ağrılı geçmez genelde ama karnımın içinde bir şryler döndüğünü hissettirir
Beni bugün tartı çok mutlu etti ama söylememmmmSağ ol canım benim de 2. Gün biraz zor geçiyor sonra rahatlıyorum ama Allahtan cumartesi olduk da cumaya kadar tüm şişkinliğimiz gidecek
Bu şey değil mi ya, ben?Gayet yeterli canım ben ilk bir ay alışayım diye sadece Leslie 2 mil yapmıştım
Günaydın, cumaya daha çoooook varGünaydın kızlar, ben geldim. Şu an geçen hafta cumaya göre +1.65 im malesef, çünkü tatilde hiç dikkat edemedim. Bugünden itibaren devam ediyorum cumaya kadar en azından sabit gelirim umarım.
Hadi bakalım cuma gününe güzel bir eksi geliyor o zamanBeni bugün tartı çok mutlu etti ama söylememmmmçünkü ben regl olduğumda ekstra fazla eksiliyorum
Salı günü içmeye başla canım üç gün yeterli oluyor ben ara öğün yapmıyordum o suyu içiyordum tavsiye ederimŞu ananas detoksu nasıl bir şey? Ben de yapayım diyorum iki gündür şişkinliğim var.tartıya yakın içeyim
Hoş geldin canım çok doğal tatilde dikkat etmek çok zor oluyor ama sıkma canını cuma gününe kadar sıfırlarsın hatta eksiye bile geçebilirsinGünaydın kızlar, ben geldim. Şu an geçen hafta cumaya göre +1.65 im malesef, çünkü tatilde hiç dikkat edemedim. Bugünden itibaren devam ediyorum cumaya kadar en azından sabit gelirim umarım.
Gitmesi için 2 gün veriyorum canım sonrası eksiye geçmeye çalışGünaydın kızlar, ben geldim. Şu an geçen hafta cumaya göre +1.65 im malesef, çünkü tatilde hiç dikkat edemedim. Bugünden itibaren devam ediyorum cumaya kadar en azından sabit gelirim umarım.
Pazartesileri +2 ile acip cumayi eksi kapatan biri olarak diyorum ki cumaya kadar toparlarsin odem atici biseyler iç en zoru yeme duzeni degisince toplamasi zor oluyor onu basarirsan artilardan kurtulursun hemenGünaydın kızlar, ben geldim. Şu an geçen hafta cumaya göre +1.65 im malesef, çünkü tatilde hiç dikkat edemedim. Bugünden itibaren devam ediyorum cumaya kadar en azından sabit gelirim umarım.
İnşallah canım geliyor gibiHadi bakalım cuma gününe güzel bir eksi geliyor o zaman
Salı günü içmeye başla canım üç gün yeterli oluyor ben ara öğün yapmıyordum o suyu içiyordum tavsiye ederim
Selam canımGünaydın kızlar, ben geldim. Şu an geçen hafta cumaya göre +1.65 im malesef, çünkü tatilde hiç dikkat edemedim. Bugünden itibaren devam ediyorum cumaya kadar en azından sabit gelirim umarım.
Ananas yapanlar cok etkisini gordu benim midemi agrittigi icin yiyemiyorum. Internette bakinca bulursan yapmadigim icin tam bilmiyorumŞu ananas detoksu nasıl bir şey? Ben de yapayım diyorum iki gündür şişkinliğim var.tartıya yakın içeyim
Ya ben ara öğünümü kahvaltıda yiyordumİnşallah canım geliyor gibiya ara öğün yapmadan sadece o suyla nasıl dayanıyorsun ya ben detoks kafasında olmam lazım o gün normal beslenmemem lazım ki yemeden içeyim ama kahvaltı yaptıktan sonra açılıyor boğaz ara öğünsüz akşama geçemiyorum katı bir şeyler geçmek zorunda boğazımdan
Heeeee o zaman olabilirrr bi de sen kahvaltını geç yapıyordun biraz dimiYa ben ara öğünümü kahvaltıda yiyordumöyle olunca akşama kadar acıkmıyordum içindeki ananas ve tarçının aroması da tok tutuyor zaten
Aynen canım bak kaç saattir ayaktayım hala kahvaltı yapmadım şimdi hazırlayacağımHeeeee o zaman olabilirrr bi de sen kahvaltını geç yapıyordun biraz dimi
Ben kahvaltımı yaptım geri acıkmak üzereyim bileAynen canım bak kaç saattir ayaktayım hala kahvaltı yapmadım şimdi hazırlayacağım
Bu hafta hedefime ulaşmakla kalmayacağım hedefimi de geçeceğim diyorsun yani. Oluuur bize uyar19 Haziran
Sabah
Yarım pide ekmek
1 kase kelle paça
Bol salata
akşam
2 tabak şehriyeli Meksika fasulyesi
2 dlm karabuğdaylı ekmek
3 kare bitter
1 bira
su 1 lt
Spor yok
Cherry Mom @ummhnisa redsonja87
Doğru ödem olabilir bir kısmı akşam da yemeği çok geç yemiştim. Tabii ben elimden geleni yapacağımSelam canım
Aldatmasın o kilo seni diyet sonrası yediklerin normal insana göre ekstra ödem yapıyor tabi aksatmadan sporunu yap sabite lütfen odaklanma geçen hafta bildirimsiz olduğun için yüzden bölünecek çünkü birde o cezamız var
Aynen, neyse ki daha hafta başlamadıGünaydın, cumaya daha çoooook var
Hoşbuldum canım, aynen moral bozmak yokHadi bakalım cuma gününe güzel bir eksi geliyor o zaman
Salı günü içmeye başla canım üç gün yeterli oluyor ben ara öğün yapmıyordum o suyu içiyordum tavsiye ederim
Hoş geldin canım çok doğal tatilde dikkat etmek çok zor oluyor ama sıkma canını cuma gününe kadar sıfırlarsın hatta eksiye bile geçebilirsin
Tamamdır şu maydanoz limon kürü iyi gelmişti onu içeyim yarın aç karna. Bugün de spora başlıyorumGitmesi için 2 gün veriyorum canım sonrası eksiye geçmeye çalışbenim 2 günde 2 kg ödem atmışlığım var relax ol yollar açık hiç stres olmaya gerek yok
Aynen en kritik nokta eski menüye dönebilmek. Hep yemek yapacağım bu hafta dışarıda yemek yok, spora da devam. İnşallah çabucak gider artılarPazartesileri +2 ile acip cumayi eksi kapatan biri olarak diyorum ki cumaya kadar toparlarsin odem atici biseyler iç en zoru yeme duzeni degisince toplamasi zor oluyor onu basarirsan artilardan kurtulursun hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?