• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aşı oldum ben.

21 bin adim attim bugun eve de yuruyerek donecek enerjim var suan ama yarina odemden korkuyorum. 10 bin adim daha atsam yuruyusten odem olur mu ki.

Bu arada diyetisyen kontrolume geldim. 65.35 kg ciktim. 1.7 kg vermisim 2.4 kg yagdan gitmis. Ama benim tarti hic bunlari soylemiyor anlamadim gitti

Aşı oldum ben.

21 bin adim attim bugun eve de yuruyerek donecek enerjim var suan ama yarina odemden korkuyorum. 10 bin adim daha atsam yuruyusten odem olur mu ki.

Bu arada diyetisyen kontrolume geldim. 65.35 kg ciktim. 1.7 kg vermisim 2.4 kg yagdan gitmis. Ama benim tarti hic bunlari soylemiyor anlamadim gitti
Şifa olsun inşallah canım

Sen iyisi mi 3.tartıyı al :bicak: :KK70: :olamaz:

Yaa hadi bakalım şifa olsun da kurtulalım artık.

Ahh Ahh en çok bu durumdan sıkıldım bende. Heryerde diyetteyim ben ısrar etmeyin diyorum. Uzun zamandır da diyette olunca insan 😂
Ya allahtan anlıyorlar beni😂😂ama neyine diyet yapıyorsun diyorlar yetmedi mi gayet iyisin falan muhabbetleri dönüyor🤣

Kollontaiciğim hayatındaki bu yeni değişiklik sana çok güzel ve çok hayırlı kapılar açarım umarım. Az çok seyahat etmeyi ve hayatında radikal değişiklikler yapmayı sevdiğini öğrendik zaten. Her şey gönlünce olsun tatlım, alt listede de olsan gel yine de buralara ki o pozitif enerjinden nemalanalım biz de biraz.

Cherry Mom Cherry Mom kaptankuşum ben de Cuma günü ufak bir tatile çıkıyorum. Yediklerime muhtemelen dikkat edemeyeceğim birkaç gün. Yine de emeklerim zayi olmasın diye ipin ucunu kaçırmamaya çalışırım ancak önümüzdeki hafta takımı olumsuz etkilememek adına izin rica ediyorum veyahut geçici olarak alt listeye geçebiliyor muyum bilmiyorum. Sen en uygun formülü benim hesabıma yazarsın zaten 🙃
Selam tatlım ♥️
İyi tatiller şimdiden güzelce vakit geçir inşallah 🤗

İzin konusunda minimum 2 hafta izne ayrılabiliyorsun yani 1 haftalık alt liste olayı olamıyor maalesef. Sonraki cuma evinde oluyor musun yoksa tatilde mi olursun canım? Yani istersen izin yazmayalım 1 haftayı arada öyle böyle geçiştirelim derim

Yarina arti falan gelirsem mazeretimi buraya ekliyorum 👍👍 Screenshot_20210624-182600.webp

Back
X