Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aşı oldum ben.

21 bin adim attim bugun eve de yuruyerek donecek enerjim var suan ama yarina odemden korkuyorum. 10 bin adim daha atsam yuruyusten odem olur mu ki.

Bu arada diyetisyen kontrolume geldim. 65.35 kg ciktim. 1.7 kg vermisim 2.4 kg yagdan gitmis. Ama benim tarti hic bunlari soylemiyor anlamadim gitti
Şifa olsun canım sana da bende oldum geldim.
Maşallah canım ne çok yürümüşsün bugün. Ben hayatta o kadar yürüyemem herhalde
Ya allahtan anlıyorlar beni😂😂ama neyine diyet yapıyorsun diyorlar yetmedi mi gayet iyisin falan muhabbetleri dönüyor🤣
Yani senin kilon iyi tabi şu halimle bana bile diyorlar yeter zayıflama artık
Sanada şifa olsun canım ❤️ maşallah aşı yaşı baya düştü bu yaz kurtulsak şu illetten kendimizi geçtimde cocuğa maske takmaktan gınaa geldi yaa
Sağol kaptanım yazık çocuklar o maskelerden çok bunalıyorlar ama elimizden de gelen bişey yok. Benim oğlum da kızım da çok kuralı bu konu kendi arabamızda bile maskeyle oturuyorlar bazen kızıyorum indirin Bi nefes alın diye

Sağol kaptanım yazık çocuklar o maskelerden çok bunalıyorlar ama elimizden de gelen bişey yok. Benim oğlum da kızım da çok kuralı bu konu kendi arabamızda bile maskeyle oturuyorlar bazen kızıyorum indirin Bi nefes alın diye
İşte herkes nasıl hissediyorsa öyle olmak istiyor diğerleeine kalsak hiç zayıflamayalım🤣🤣geçmiş olsun canım şifa olur inşallah ben de olacağım yarın randevumu alıp💃

Selam tatlım ♥️
İyi tatiller şimdiden güzelce vakit geçir inşallah 🤗

İzin konusunda minimum 2 hafta izne ayrılabiliyorsun yani 1 haftalık alt liste olayı olamıyor maalesef. Sonraki cuma evinde oluyor musun yoksa tatilde mi olursun canım? Yani istersen izin yazmayalım 1 haftayı arada öyle böyle geçiştirelim derim
Dönmüş olurum kaptanım, işten güçten o kadar uzakta duramam zaten ancak ben 2 haftalık izne çıkayım yine de garanti olsun. Teşekkür ederim güzel dileklerin için 💕

24 haziran
Sabah
Büyük Bi bardak sütlü menengiç kahvesi

Öğle
2dlm çavdar ekmeği
2kk süzme peynir

Ara
Yeşilçay

Akşam
4yk bulgur pilavı
1kase semizotu salatası

Su:3lt
Spor:2mil Leslie bosted
11.500 adım

Cherry Mom Cherry Mom yarimuhendis yarimuhendis
Afiyet olsun ortim. Sporun çok güzel bulgurun da o kadarı şiiirmez diye düşünüyorum😊😘

24 haziran
11.00 : 1.5 yumurtalı yağsız omlet,salatalık 2 dilim peynir,2ceviz
14.30 : 1 türk kahvesi,1 lifalif bar
17.30 : 1 kayısı,1elma,1çb leblebi
Su : 3lt
Spor : 11bin adım
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa
Kuzum sen baya baya az yemişsin bugün yarına hazırlık olmuş ne güzel
Afiyet olsun ortim. Sporun çok güzel bulgurun da o kadarı şiiirmez diye düşünüyorum😊😘
Genelde şişirmiyor bulgur ama tabi aşı da olduk belki şişirir demi😂😂

Kuzum sen baya baya az yemişsin bugün yarına hazırlık olmuş ne güzel

Genelde şişirmiyor bulgur ama tabi aşı da olduk belki şişirir demi😂😂
Kahve içtikten sonra iştahım kapandı o yüzden bir şey yemek istemedim bakalım yarına ya nasip🤣gözler üzerimde hissediyorum aşımı yarına mı alsaydım ne yapsaydım🤣🤣neyse haftaya perşembe de kan veririm🤣🤣

1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık

Öğle
1 kupa sütlü kahve, bir kuru incir, 5 Antep fıstığı

Ara
1 dilim karpuz
Akşam
2 kase tarhana çorbası, yeşil salata

Su:2lt ama devam edeceğim. Spor yok.

ummhnisa ummhnisa matteroftime matteroftime Cherry Mom Cherry Mom @hzlsel
Menün süper canım, spor da olsaymış keşke. Yarın aç karna tartılmadan Leslie boosted yapacağım ben, sana da tavsiye ederim 200 300 gram etkiliyor🤩

Carsida işim vardi yuruyerek gittim geldim ondan o kadar oldu yoksa bu kadar adim sadece yuruyuse cikip yapamiyorum. Mecburiyetten oldu biraz 🙈

Back
X