- 29 Nisan 2016
- 3.062
- 11.827
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #417.321
Şifa olsun canım sana da bende oldum geldim.Aşı oldum ben.
21 bin adim attim bugun eve de yuruyerek donecek enerjim var suan ama yarina odemden korkuyorum. 10 bin adim daha atsam yuruyusten odem olur mu ki.
Bu arada diyetisyen kontrolume geldim. 65.35 kg ciktim. 1.7 kg vermisim 2.4 kg yagdan gitmis. Ama benim tarti hic bunlari soylemiyor anlamadim gitti
Yani senin kilon iyi tabi şu halimle bana bile diyorlar yeter zayıflama artıkYa allahtan anlıyorlar beniama neyine diyet yapıyorsun diyorlar yetmedi mi gayet iyisin falan muhabbetleri dönüyor
Sağol kaptanım yazık çocuklar o maskelerden çok bunalıyorlar ama elimizden de gelen bişey yok. Benim oğlum da kızım da çok kuralı bu konu kendi arabamızda bile maskeyle oturuyorlar bazen kızıyorum indirin Bi nefes alın diyeSanada şifa olsun canımmaşallah aşı yaşı baya düştü bu yaz kurtulsak şu illetten kendimizi geçtimde cocuğa maske takmaktan gınaa geldi yaa
Vucut sogudukca agrilar basliyor. Ayaklarim falan patlamis hep.Zonklama var mı yukarı kaldır yeşil çay iç anam yaaa yürüyüş diyince bende 6 7 bin adım ney sandıydım
İşte herkes nasıl hissediyorsa öyle olmak istiyor diğerleeine kalsak hiç zayıflamayalımŞifa olsun canım sana da bende oldum geldim.
Maşallah canım ne çok yürümüşsün bugün. Ben hayatta o kadar yürüyemem herhalde
Yani senin kilon iyi tabi şu halimle bana bile diyorlar yeter zayıflama artık
Sağol kaptanım yazık çocuklar o maskelerden çok bunalıyorlar ama elimizden de gelen bişey yok. Benim oğlum da kızım da çok kuralı bu konu kendi arabamızda bile maskeyle oturuyorlar bazen kızıyorum indirin Bi nefes alın diye
Dönmüş olurum kaptanım, işten güçten o kadar uzakta duramam zaten ancak ben 2 haftalık izne çıkayım yine de garanti olsun. Teşekkür ederim güzel dileklerin içinSelam tatlım
İyi tatiller şimdiden güzelce vakit geçir inşallah
İzin konusunda minimum 2 hafta izne ayrılabiliyorsun yani 1 haftalık alt liste olayı olamıyor maalesef. Sonraki cuma evinde oluyor musun yoksa tatilde mi olursun canım? Yani istersen izin yazmayalım 1 haftayı arada öyle böyle geçiştirelim derim
Öncelik kendimizi iyi hissetmemiz tabi kiİşte herkes nasıl hissediyorsa öyle olmak istiyor diğerleeine kalsak hiç zayıflamayalımgeçmiş olsun canım şifa olur inşallah ben de olacağım yarın randevumu alıp
Ben de oldum geldim. Keşke opsiyonlu olsa, 20tl farkla iştah kesici program yükletsek falan çipimizeAy ben de bu akşam 10da aşı vuruluyorum açılmıl randevular
Ay onu düşünüyordum ben deBen de oldum geldim. Keşke opsiyonlu olsa, 20tl farkla iştah kesici program yükletsek falan çipimize
Bence kesin yapar. Nerden baksan 500 gr ödem yapacak gibiAy onu düşünüyordum ben deditorum uarın tartı günü ödem falan yapmasa şimdi bu
Aman aman sus demeeeeeBence kesin yapar. Nerden baksan 500 gr ödem yapacak gibi
Afiyet olsun ortim. Sporun çok güzel bulgurun da o kadarı şiiirmez diye düşünüyorum24 haziran
Sabah
Büyük Bi bardak sütlü menengiç kahvesi
Öğle
2dlm çavdar ekmeği
2kk süzme peynir
Ara
Yeşilçay
Akşam
4yk bulgur pilavı
1kase semizotu salatası
Su:3lt
Spor:2mil Leslie bosted
11.500 adım
Cherry Mom yarimuhendis
Ay aşının yan etkisinden ne dediğimi biliyor muyum ben hiçAman aman sus demeeeeeamacını anladım ben seninn
Ay ay kıyamam kıyamammAy aşının yan etkisinden ne dediğimi biliyor muyum ben hiç
Kuzum sen baya baya az yemişsin bugün yarına hazırlık olmuş ne güzel24 haziran
11.00 : 1.5 yumurtalı yağsız omlet,salatalık 2 dilim peynir,2ceviz
14.30 : 1 türk kahvesi,1 lifalif bar
17.30 : 1 kayısı,1elma,1çb leblebi
Su : 3lt
Spor : 11bin adım
Cherry Mom ummhnisa
Genelde şişirmiyor bulgur ama tabi aşı da olduk belki şişirir demiAfiyet olsun ortim. Sporun çok güzel bulgurun da o kadarı şiiirmez diye düşünüyorum
Kahve içtikten sonra iştahım kapandı o yüzden bir şey yemek istemedim bakalım yarına ya nasipKuzum sen baya baya az yemişsin bugün yarına hazırlık olmuş ne güzel
Genelde şişirmiyor bulgur ama tabi aşı da olduk belki şişirir demi
Menün süper canım, spor da olsaymış keşke. Yarın aç karna tartılmadan Leslie boosted yapacağım ben, sana da tavsiye ederim 200 300 gram etkiliyor1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık
Öğle
1 kupa sütlü kahve, bir kuru incir, 5 Antep fıstığı
Ara
1 dilim karpuz
Akşam
2 kase tarhana çorbası, yeşil salata
Su:2lt ama devam edeceğim. Spor yok.
ummhnisa matteroftime Cherry Mom @hzlsel
Carsida işim vardi yuruyerek gittim geldim ondan o kadar oldu yoksa bu kadar adim sadece yuruyuse cikip yapamiyorum. Mecburiyetten oldu birazŞifa olsun canım sana da bende oldum geldim.
Maşallah canım ne çok yürümüşsün bugün. Ben hayatta o kadar yürüyemem herhalde
Yani senin kilon iyi tabi şu halimle bana bile diyorlar yeter zayıflama artık
Sağol kaptanım yazık çocuklar o maskelerden çok bunalıyorlar ama elimizden de gelen bişey yok. Benim oğlum da kızım da çok kuralı bu konu kendi arabamızda bile maskeyle oturuyorlar bazen kızıyorum indirin Bi nefes alın diye
bende tabaklarımı arkadaşlara veridimArkadaşım önümde kocaman bir hamburger yiyor diğeri waffle yiyor ben sade türk kahvesiyle lifalif bar yiyorum
günlükmü 30 bin :)) benim 18 bin rekor
Yatmadan yaparım canım bi de sabah patlatırımMenün süper canım, spor da olsaymış keşke. Yarın aç karna tartılmadan Leslie boosted yapacağım ben, sana da tavsiye ederim 200 300 gram etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?