Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şifa olsun canım sana da bende oldum geldim.
Maşallah canım ne çok yürümüşsün bugün. Ben hayatta o kadar yürüyemem herhalde
Ya allahtan anlıyorlar beniama neyine diyet yapıyorsun diyorlar yetmedi mi gayet iyisin falan muhabbetleri dönüyor
Yani senin kilon iyi tabi şu halimle bana bile diyorlar yeter zayıflama artık
Sanada şifa olsun canım maşallah aşı yaşı baya düştü bu yaz kurtulsak şu illetten kendimizi geçtimde cocuğa maske takmaktan gınaa geldi yaa
Sağol kaptanım yazık çocuklar o maskelerden çok bunalıyorlar ama elimizden de gelen bişey yok. Benim oğlum da kızım da çok kuralı bu konu kendi arabamızda bile maskeyle oturuyorlar bazen kızıyorum indirin Bi nefes alın diye

İşte herkes nasıl hissediyorsa öyle olmak istiyor diğerleeine kalsak hiç zayıflamayalımgeçmiş olsun canım şifa olur inşallah ben de olacağım yarın randevumu alıp

Dönmüş olurum kaptanım, işten güçten o kadar uzakta duramam zaten ancak ben 2 haftalık izne çıkayım yine de garanti olsun. Teşekkür ederim güzel dileklerin için

Afiyet olsun ortim. Sporun çok güzel bulgurun da o kadarı şiiirmez diye düşünüyorum

24 haziran
11.00 : 1.5 yumurtalı yağsız omlet,salatalık 2 dilim peynir,2ceviz
14.30 : 1 türk kahvesi,1 lifalif bar
17.30 : 1 kayısı,1elma,1çb leblebi
Su : 3lt
Spor : 11bin adım
Cherry Mom ummhnisa
Kuzum sen baya baya az yemişsin bugün yarına hazırlık olmuş ne güzel
Afiyet olsun ortim. Sporun çok güzel bulgurun da o kadarı şiiirmez diye düşünüyorum
Genelde şişirmiyor bulgur ama tabi aşı da olduk belki şişirir demi

Kuzum sen baya baya az yemişsin bugün yarına hazırlık olmuş ne güzel

Genelde şişirmiyor bulgur ama tabi aşı da olduk belki şişirir demi
Kahve içtikten sonra iştahım kapandı o yüzden bir şey yemek istemedim bakalım yarına ya nasipgözler üzerimde hissediyorum aşımı yarına mı alsaydım ne yapsaydımneyse haftaya perşembe de kan veririm

Menün süper canım, spor da olsaymış keşke. Yarın aç karna tartılmadan Leslie boosted yapacağım ben, sana da tavsiye ederim 200 300 gram etkiliyor

Carsida işim vardi yuruyerek gittim geldim ondan o kadar oldu yoksa bu kadar adim sadece yuruyuse cikip yapamiyorum. Mecburiyetten oldu biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…