Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

24 Haziran
Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 dilim beyaz peynir, 5-6 zeytin, biraz karpuz

Akşam:
Izgara et, 1 servis kaşığı patates püre, 1 küçük bardak ayran

Ara: şekersiz çay kahve

2 litre su
Leslie Boosted

ummhnisa ummhnisa furusan furusan Cherry Mom Cherry Mom
Menün de sporun da çok güzel 😎 harikasın ortak 😍

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 4 zeytin, yeşil çay

Ara
1 dilim ananas, 10 kiraz

Akşam
Fırında kabak, 4 yk bulgur, 2 yk yoğurt

1 LT detoks suyu, 1,5 LT su, beyaz çay/ 10bin adım
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa G gibivegibi
Eline sağlık canım 😀😀 akşam yemeklerimiz sporumuz da birbirine benzemiş 😀🤗 ben de senden yarina güzel bir eksi bekliyorum 🥰🥰
Yarın güzel bir eksi bekliyorum canım senden tam cuma menüsü olmuş adım da çok iyi 😍😍
Teşekkür ederim canım. Persembe benim icin sinav oncesi güngibi oluyor😀😀

Eline sağlık canım 😀😀 akşam yemeklerimiz sporumuz da birbirine benzemiş 😀🤗 ben de senden yarina güzel bir eksi bekliyorum 🥰🥰

Teşekkür ederim canım. Persembe benim icin sinav oncesi güngibi oluyor😀😀
Değil mi bende perşembeye ayrı bir önem veriyorum🤭🤭 bakalım yarın ne göreceğim ben belki yarın 7lere giriş yapabilirim ya da 100 gramla kaçırabilirim🤣

İnşallah yarın görebilirim ya çok umutluyum göremezsem üzüleceğim🤣🤣 en son 10 sene önce 7li rakamları görmüştüm tartıda çok heyecanlıyım o yüzden🤭🤭
3 mile leslie patlatırsın sabah ben de yapacağım erkenden terleyeyim🤣senin adına da çok seviniyorum vallahi hadi inşallah😊😊ben de yarını iple çekiyorum bugünün tartısını bilmediğim için heyecanlıyım🤣şöyle sabah bi tost yapıp yiyeceğim inşallah 56.9 görebilirim ama çok ümitli de değilim🤣🤣

3 mile leslie patlatırsın sabah ben de yapacağım erkenden terleyeyim🤣senin adına da çok seviniyorum vallahi hadi inşallah😊😊ben de yarını iple çekiyorum bugünün tartısını bilmediğim için heyecanlıyım🤣şöyle sabah bi tost yapıp yiyeceğim inşallah 56.9 görebilirim ama çok ümitli de değilim🤣🤣
Sabah 8 de okula gideceğim canım öğlen 1 gibi dönüyorum pek vaktim olmuyor o yüzden olmadı merdiven ineyim çıkayım sürekli🤣🤣 hadi bakalım tartılar yarın güzel bir sürpriz yapsın bizlere inşallah🤩🤩

SonsuzUmut SonsuzUmut ortim nasılsın. Bu ara yogun calısıyorum giremedim düzgün. Regli de oldum ası oldum üstüne baya bi halsizlik yaptı ikisi. İnsallah regl yüzünden artı cıkmam
Sorma canım bu hafta bende köye gidip geldik biraz yoğundu pek diyet gibi geçmedi muhtemelen bende ya aynıyım ya da +larfayım😭😭

Cherry Mom Cherry Mom kaptanim ben ise basladim daha var baslamaniza demislerdi ama cok plansiz oldu . Egitimler falan var cok yogun. Cocuguma da bakacak kimse yok esimle donusumlu bakiyoruz 😖😖 sali gunu kuzenim gelecek insallah aktif olurum ondan sonra. Cuma gunu de fotograf atarim. C Cagrihilal1 senden de cok ozur dilerim inan elimde olmayan nedenlerden yalniz birakmak zorunda kaldim seni 😔🙈
Ay atlamışım etiketini canım
Hayırlı olsun ve kolay gelsin 😘😘 düzenin oturduktan sonra alırız olmadı üst listeye baktım menüler flaan da eksikmiş çünkü 👀:) ne yapalım ? Yarın bir karar ver bakalım canım

Back
X