Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

C Cagrihilal1 Cherry Mom Cherry Mom kızlar demir ilacındansa ara öğün tahin&pekmez ve ana öğünde kırmızı et tavsiye ederim haftada 3er kez. Babamın değerler normalin de üstüne çıkmış :KK70: o hergün yiyordu 😂😂😂
Ben de başladım mecbur normalde tüketmiyorum çok.Hergün tavuk hindi yiyebilirim 😂😂😂
Kiz benim ki taa 13 yasinda falandi 1 kere kullandim bi daha ihtiyac olmadi 🙈🙈 ama o donem ergenlikle beraber ilk kilolarimi aldim o zamandan beri al ver yapiyorum 🙈🙈

C Cagrihilal1 Cherry Mom Cherry Mom kızlar demir ilacındansa ara öğün tahin&pekmez ve ana öğünde kırmızı et tavsiye ederim haftada 3er kez. Babamın değerler normalin de üstüne çıkmış :KK70: o hergün yiyordu 😂😂😂
Ben de başladım mecbur normalde tüketmiyorum çok.Hergün tavuk hindi yiyebilirim 😂😂😂
Senin koruma nasil gidiyor bas edebiliyormusun zorlaniyormusun

Ben kaçamakları anlamıyorum desem 🙈 normal bir yiyecek olarak görüp yiyorum buraya yazınca siz uyarıyorsunuz a aa diyorum bunu da mı yemeyecektim 😂
Diyet işinde daha yenisin canım ondandır🤭 yıllarını diyete vermiş olanlarımız var(mesela ben) 🤣🤣 senin de zamanla oturur kuzum ama özellikle hamur işi dediklerimiz tatlılar yağlı olabilecek besinler bunlardan uzak durmak gerekiyor
Baya yoruldum kaptanım artık hep diyet modunda olmaktan sanırım her hafta izne ayrılayım diyorum sonra daha kötüye gitmekten korkuyorum bu ay ki tahlillerim de tiroidler im aşırı yavaşlamış bilmiyorum o da mı etkiliyor. Cumartesi baktığında çok yemedim ama saçmaydı yediklerim dün evet hep karbon oldu bu hafta daha önce deneyip 1.5 kilo verdiğim diyetisyenin başka bir listesine başlamayı düşünüyorum inşallah iyi olur. Zaten bu cuma mecbur izne ayrılmak zorundayım sonraki hafta memlekete gidicem inşallah ağustosta kilo almadan dönebilirim aranıza
canım tiroidler benim de yavaş çıktı geçen ay ilaç kullanmaya başladım doktorun dediği direk böyle kilo da veremezsin etkilemiş olması muhtemel kaçtı değerin hatırlıyor musun

Sabah
1dlm börek

Öğle
5 yk kısır

Akşam
Tavukdürüm
2 bardak ayran

Su:2lt
Spor:2mil Leslie boosted
G gibivegibi hzlsel hzlsel
Az karbonhidrat ağırlıklı olmus ortim
G gibivegibi ortim menün biraz az geldi bana buşekilde devam edersen bence kilo vermen yavaşlayabilir ilerki zamanda.
Bugün ben hep dışardaydım güya bugün çok dikkat edecektim ama ev bakmaya falan gittik gümledi benim menü yine
Yanında meyve filan götürürsen belki onlar idare eder. Yoo aslinda ben bu kadar az yemezdim de cumadan toktum cumartesi 😅
Baya yoruldum kaptanım artık hep diyet modunda olmaktan sanırım her hafta izne ayrılayım diyorum sonra daha kötüye gitmekten korkuyorum bu ay ki tahlillerim de tiroidler im aşırı yavaşlamış bilmiyorum o da mı etkiliyor. Cumartesi baktığında çok yemedim ama saçmaydı yediklerim dün evet hep karbon oldu bu hafta daha önce deneyip 1.5 kilo verdiğim diyetisyenin başka bir listesine başlamayı düşünüyorum inşallah iyi olur. Zaten bu cuma mecbur izne ayrılmak zorundayım sonraki hafta memlekete gidicem inşallah ağustosta kilo almadan dönebilirim aranıza
Sürekli diyette olunca metabolizma yavaşlıyor o da hipotiroidi tetiklemistir. Hipotiroid vitamin eksikliği insani cok etkiler depresyona bile sokuyor gerçekten enzimler vs çalışmıyor. Doktorun ilaç verdiyse muhakkak kullan yada baska önerilerine uy bence.

Ben kaçamakları anlamıyorum desem 🙈 normal bir yiyecek olarak görüp yiyorum buraya yazınca siz uyarıyorsunuz a aa diyorum bunu da mı yemeyecektim 😂
O ne güzel dünya ya :KK53: keşke öyle yesek yesek tartıda anlamasa 🤣🤣 dün dedin ya hiç kilo problemim olmadı pandemiye kadar diye ondan dolayı bilmiyorsun bu işleri 🤣 biz artık bir yiyecekte baktın mı kalorisi proteini vitaminine kadar anlıyoruz hahaajajsj cocukluktan beri tombiş olunca 🤭🙈
Canım aslında yoruldum demen tehlikeli :( hem hak veriyorum hemde tehlikeli görüyorum yoruldum demen "hadi bitsede gitsem,yani diyet bitsede yeniden tatlılara hamurlar kavuşsam oluyor " :( ben diyetlerimde hiç böyle hissetmiyorum o yüzden çok uzun süre bıkmadan diyet yapıp uzun sürede koruyabiliyorum tek sıkıntım sporsuzluk oluyor işte.. diyet yapıyorum modundan çıkmamız lazım aslında biz hiç bir şey yapmıyoruz abur cubur hamur işi tatlıyı çıkardık ve spor yapıyoruz mutlu olmalıyız yoksa bırak giydiğimizin yakışmamasını hastalıklar yakamızı bırakmayacak :(
teşekkür ederiz tatlım ♥️
Selammm doktorcummm 😍😍😍

Burcum ya pekmez i devamlı içemiyorum beni bayıyor bir süre sonra bir de hap gibi devam ettirmiyorum o alışkanlığı hap hep daha pratik ve düzenli kullanılabilir oluyor benim için
Eti ise biraz azalttım hele ailemin yanına gelince baya azaltmayı düşünüyorum kolesterolde çıkmış bende 😢

Diyet işinde daha yenisin canım ondandır🤭 yıllarını diyete vermiş olanlarımız var(mesela ben) 🤣🤣 senin de zamanla oturur kuzum ama özellikle hamur işi dediklerimiz tatlılar yağlı olabilecek besinler bunlardan uzak durmak gerekiyor
İnşallah kısa sürede şu kilolardan kurtulurum da koruma aşamasında dikkat ederim o besinlere artık 😅

Hamur işi hassas noktam. Ne çok yiyormuşum meğer. Şimdi yemek yapmıyormuşum gibi geliyor 😀

Ö
İnşallah kısa sürede şu kilolardan kurtulurum da koruma aşamasında dikkat ederim o besinlere artık 😅

Hamur işi hassas noktam. Ne çok yiyormuşum meğer. Şimdi yemek yapmıyormuşum gibi geliyor 😀
inşallah canım alışıyorsun bir müddet sonra aramıyorsun her gün tatlı yemeden duramayan ben şimdi yediğim tek tatlı diyet barlar🤭 hamur işi çok tehlikeli özellikle yedikçe yiyesin geliyor pandeminin ilk günlerini çok özlüyorum bazen sınırsızca yer içerdim🤣🤣

Back
X