Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

akşam yemeği çok kötü değil kuzu
pilavı da az yemişsin sonuçta
ama haşhaşlı ekmek biraz fazla yağlı
olsun sabah yedin akşama kadar yakarsın onu
topla kendini o kadar da kötü değilsin

begüm bozma moralini canım
istersen izine ayrılabilirsin ama takımdan ayrılmak
sana iyi gelmiyecek emin ol
ramazanda daha kolay olur düzeni oturtmak
biraz dikkatle
sen kendine inanmaktan vazgeçme

begüm bozma moralini canım
istersen izine ayrılabilirsin ama takımdan ayrılmak
sana iyi gelmiyecek emin ol
ramazanda daha kolay olur düzeni oturtmak
biraz dikkatle
sen kendine inanmaktan vazgeçme

inş kuzu ya bakalım bende bikaç güne toparlanırım diye umuyorum inş ama takıma çok destek olamıyorum böle baksana

214. etapta kilonuzu bildirerek ayrılmışsınız...
215. etapta yoksunuz...
bu durumda 216. etapta 2 haftalık bildirim yapaaksınız...
yani verdiğiniz kiloyu 2 ye bölüp çıkan sonucu ayrıldığınız etaptaki kilonuza bölerek yüzdeyi hesaplayacaksınız...
genel toplamdada etap başlangıç ve bu etap kilolarınızın farkını değil....listede bulunan herkesin verdiği kiloyu tektek toplayarak genel farkı bulacaksınız....
offf karışık oldu neyse boşver cuma beraber yaparız...

aaaa bende tam yatmaya yakın ne yesem bilemiyorum da süt içiyorum hepbundan sonra yoğurt deneyeyim teşekkürler canım

selam taydin ben elif yeni katıldım anlayacağın üzere

canım çok geçmiş olsun ya,tez zamanda sağlığına kavuş,tez zamanda geçsin yan etkileri inşAllah

bence motivasyonum yerlerde felan yapma,bak hepimiz birimiz birimiz hepimiz için evet biraz ağır olmuş gibi ama gün içinde gayet güzel dengeleyebilirsin ki sen

Tam olarak değil aslında tıbbi mama büyük yaşta yemek yiyemeyenlerde falanda kullanıyolar

kız senin öyle aşırı kilon mu var ki? 68 kilo değil miydin sanki? :26:

hepimiz çıtır çıtır oluruz inşAllah ben bugün tutamadım kendimi ve tartıya çıktım 100 gr az çıktım sadece olsun buna da şükür

Günaydınnn kızlarrr ben daha kahvaltı yapmadımmm:))
Kahvaltı yapıp geliyorum...
günaydın duyguuu yap da gel hadi

herkeşlere günaydınlar kızlaaaaaaaarrrrrrrrr
bende kahvaltımı yaptım da geldim şöyle ki;
1 bardak şekersiz çay
1/2 tatlı form püskevüt
2-3 kaşık kadar yoğurt
1 kk peynir(ama bu tam yağlı artık yarım yağlı felan mı alsam ki :26:)
4 zeytin
1 domates
1 közlenmiş biber

Begümcüm

bi tanıdığım kadın çok kiloluydu
zayıflamak için gittiği doktorda mama gibi bişey vermişti ona
hani bebekelrin yediği kavanoz türü mamalar gibi
o baya kilo vermişti
eğer doktorunda zararı yok diyosa deneyebilirsin bence canım
bunu bana yazdın sanırım zararı yokmuş deneyeceğim gerçi 2 şişe kaldı ama işe yararsa kâr kârdır ...

dene ozaman bakalım tatlım doktor söylüyo madem
ama tabiki en güzeli herşeyini ölçülü yiyerek kilo vermek bunuda aklından çıkarma

1. takımdan selamlar kızlar hepinize günaydın bakıyorum toplamışsınız kendinizi çok sevindim umarım bundan sonra hep böyle olursunuz hepiniz bol kilo vermeli günler diliyorum hepiniz için hayırlı olsun

ama tabiki en güzeli herşeyini ölçülü yiyerek kilo vermek bunuda aklından çıkarma

Ben öyle zayıflyacağım zaten sadece deneyeceğim canım bitti zaten bende herşey yiyerek zayıflamadan yanayım...

Hanımlar bugün annemin eski bir arkadaşına misafirliğe gidicez yolum yani ama tabi ki de diyet konusunda tutarlıyım bugün ve akşam telafi edicem bunu kendinize çooook iyi bakın canlarım

Allah mı söyletti ne 68i 69 kiloyum canım ama düşmüşümdür biraz yine de çok.Doktorlarım kilo vermemi öneriyo.Bende çeşitli bi yol olduğu için deneyeceğim.

hmm pekş doktorlar daha iyi bilir tabi

begüme feci katıldım gitti

Hanımlar bugün annemin eski bir arkadaşına misafirliğe gidicez yolum yani ama tabi ki de diyet konusunda tutarlıyım bugün ve akşam telafi edicem bunu kendinize çooook iyi bakın canlarım

tadımlık yersen canının çok istediklerinden ya da en zararsız olanlarından çok problem olmaz bence tatlım

ben bir puding yesem anında kilom tavan yapıyo (

Ben geldim kızlarrr ama birazdan yine gidiyorum kuzenime gidicez oturmaya:)
Hemen kahvaltımı paylaşayım...
Sabah 2 kuru kayısı ile 1 bardak ılık su
kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1/2 dilim kaşar
1 t.k kiraz reçeli
1 çay bardağı süt
biraz domates ve salatalık

Öğlen kuzenimde ne yiceğimi bilmiyorum umarım hafif birşeyler vardır

Şimdilik hoşçakalın akşama bol bol yazarımmm

afiyet olsun tatlım sabah zaten 1 dilim ekmekle hafif olmuş gayet öğlende mönüde ne olursa olsun eminimki sen dengeli yersin.iyi eğlenceler sana

canım benim şuanki kilom 58, hedef kilom 52 ( gerçi daha da zayıflasam yok demem :)) )

tatlım boyun kaç senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…