Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aferim minik teprik ediorum seni
al kupa da vereyim
Teşekkür ederim canımmm
Afiyet olsun canım Olsun biraz sıkarsın kendini eritirsin :)

bakın oğlan uyudu iki dakika boş kaldım nasıl da hesap soruyorum bana kim sorcak o pizzacıkların hesabını çaktırmayın üste çıkmaya çalışıyorum

Ben sorayım istersen:) pizza-cık-lar bu arada

Hanımlar ;
Buraya üye olmadan önce bir çok araştırma yapmıştım diyet hakkında Öneriler olarak tabi onları paylaşmak istiyorum tek tek İçlerinde mutlaka bildiğiniz şeyler vardır Umarım işe yarar...

1-Pilav, makarna, pizza, pide gibi yiyecekleri öğle saatlerinde tüketin. Akşamları ızgara et ve salata yiyin. Karbonhidratları protein ile birlikte tüketmezseniz, kan şekeriniz aniden yükseleceği için insülin dengesizliği yaşarsınız. Yazın havalar ısındığı için terleme de artar. Aynı sebeple iştah da azalır. Bu iki avantaj sayesinde metabolizma daha hızlı çalışır. Günde 2,5 litre su içerek, daha kolay kilo verirsiniz. Yeme krizlerinden kurtulmak için ara öğünlerde şunları yiyebilirsiniz: 10 adet ceviz, 1-2 bardak süt, 1 çay bardağı fındık, meyveli yoğurt, meyve, kuru kayısı, kuru erik, kepekli tost…Metabolizmanızı hızlandırmak için her gün mutlaka kahvaltı yapın. Günde en az 1000 kalori alın. Her 4-5 saatte bir yiyin. Her öğünü protein ile ilişkilendirin. Spor yapın ve iyi uyuyun. Akşam geç ve ağır yemeyin. Hazmı daha zor ve daha bol miktardaki yiyecekleri gündüz saatlerinde yerseniz akşam ise hafif beslenirseniz, sindirim sisteminiz daha rahat çalışır. Sağlıklı kilo kontrolü yaparken yeşil mercimek, ceviz, sarı leblebi, bulgur, yumurta beyazı, az yağlı yoğurt, yulaf, çavdar, tam buğday, balık tüketmeye özen gösterin. Gün içerisinde stres altındayken ve iştahınız arttığında sık sık ve uzun uzun iyice gerinerek esneyin. Stresliyken yemek yemeyin, 2 kase çorba için. Baharattan faydalanın. Toz zerdeçal zayıflama kürlerinin vazgeçilmezlerindendir çünkü karaciğer ve safrakesesinin toksin atmasına yardımcı olur. Diyetlerimizde eksik olan buruk ve kekremsi tatları tamamlar. Aynı zamanda bedenin genel sağlığı açısından çok olumlu etkiler yapar. Yeşil elma, nane ve zerdeçal kokuları iştahı azaltmaya yardımcı olur. İştahınız çoksa yemeklerden önce ıhlamur ve mate karışımı çay için.

Kısa kısa yazayım da sıkmasın

cevap verip kaçayım
açılırrr
benim her durumda açılır
mutluyken mutsuzken
heyecanlıyken stresliyken
her durumda her daim yiyebilme potansiyelim var benim

ben de öyleyim yaa okulda sınav istediğim gibi geçmediği zaman ilk yaptığım şey (bu tür şeyle üst üsteyse özellikle) kantine inip çikolata türü ne bulursam alıp yemek olurdu.Ama bu sene olmayacak inş. :)

araştırmacı minnak seni aferim sana
bak zerdeçal zayıflamaya yardım ediyomuş
nasıl tüketcez ki
çay falan mı yapsak:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…