- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #42.121
Hee yerim valla,sorun yoksa:) Bol bol yerim...Hem de sıcacık ekmek,tereyağı,tulum peyniri bir de..Ohh,misss
Paylaşımlar yine durdu:s sanırım herkes çok yoğun hepinize allah kolaylıklar versin :s
Teşekkür ederim canımmmaferim minik teprik ediorum seni
al kupa da vereyim
Afiyet olsun canım Olsun biraz sıkarsın kendini eritirsin :)Kızlarrr kızlarrrr
Bugün menümü utanarak paylaşayımm ımmmm ıhımmmm
sabah 4 5 kaşık cocopops 1 çay bardağı süt
oğlanın mamasından otlandım:))
öğle:2 dilim pizza patates kızartması 2 brdak light kola
ara:2 3kaşık maraş usulu dondurma
ee bu kadar anacım dahada bir kase yoğurt yerim akşama tamam boşanda semerini ye derler demi
bakın oğlan uyudu iki dakika boş kaldım nasıl da hesap soruyorum bana kim sorcak o pizzacıkların hesabını çaktırmayın üste çıkmaya çalışıyorum
ye kuzu ama tereyağ tulum falan sıcak ve diyet çarptı seni
döferim bak 2 saattir çene yapıyoruz burda geçmişe de mi bakmıyon
Y a nasıl olsa ekmek yemedim ya bugün,dışarı çıkıcam şimdi bir dondurma yesem meyveli olaraktan,nasıl olur?
Pc de sorun oldu heralde bi an son sayfayı 209 olarak gösterdi kusura bakmayın valla yeni gördüm Asıl suçlu olan benim burda 2 saattir ortada yokumÖzür diliyorumm
olur tabi ben de yicem limonlu dondurma mesala
sıcaklarda şifa niyetine
Kovmazsın dimi beni takımdan yersem
oy kıyamam pek de saygılı aplası
sorun değil sıkıntı etme
yok be anacım ben bugün baklava yedim 2 tane
Birşey sormak istiyorum stresliyken iştahınız kapanır mı, açılır mı?:97:
cevap verip kaçayım
açılırrr
benim her durumda açılır
mutluyken mutsuzken
heyecanlıyken stresliyken
her durumda her daim yiyebilme potansiyelim var benim
Saygılı olmak zorundayım ki kendime olan saygım da artsın hem bence olması gereken bişey ablam değil misin hem
Hanımlar;
Buraya üye olmadan önce bir çok araştırma yapmıştım diyet hakkında Öneriler olarak tabi onları paylaşmak istiyorum tek tek İçlerinde mutlaka bildiğiniz şeyler vardır Umarım işe yarar...
1-Pilav, makarna, pizza, pide gibi yiyecekleri öğle saatlerinde tüketin. Akşamları ızgara et ve salata yiyin. Karbonhidratları protein ile birlikte tüketmezseniz, kan şekeriniz aniden yükseleceği için insülin dengesizliği yaşarsınız. Yazın havalar ısındığı için terleme de artar. Aynı sebeple iştah da azalır. Bu iki avantaj sayesinde metabolizma daha hızlı çalışır. Günde 2,5 litre su içerek, daha kolay kilo verirsiniz. Yeme krizlerinden kurtulmak için ara öğünlerde şunları yiyebilirsiniz: 10 adet ceviz, 1-2 bardak süt, 1 çay bardağı fındık, meyveli yoğurt, meyve, kuru kayısı, kuru erik, kepekli tost…Metabolizmanızı hızlandırmak için her gün mutlaka kahvaltı yapın. Günde en az 1000 kalori alın. Her 4-5 saatte bir yiyin. Her öğünü protein ile ilişkilendirin. Spor yapın ve iyi uyuyun. Akşam geç ve ağır yemeyin. Hazmı daha zor ve daha bol miktardaki yiyecekleri gündüz saatlerinde yerseniz akşam ise hafif beslenirseniz, sindirim sisteminiz daha rahat çalışır. Sağlıklı kilo kontrolü yaparken yeşil mercimek, ceviz, sarı leblebi, bulgur, yumurta beyazı, az yağlı yoğurt, yulaf, çavdar, tam buğday, balık tüketmeye özen gösterin. Gün içerisinde stres altındayken ve iştahınız arttığında sık sık ve uzun uzun iyice gerinerek esneyin. Stresliyken yemek yemeyin, 2 kase çorba için. Baharattan faydalanın. Toz zerdeçal zayıflama kürlerinin vazgeçilmezlerindendir çünkü karaciğer ve safrakesesinin toksin atmasına yardımcı olur. Diyetlerimizde eksik olan buruk ve kekremsi tatları tamamlar. Aynı zamanda bedenin genel sağlığı açısından çok olumlu etkiler yapar. Yeşil elma, nane ve zerdeçal kokuları iştahı azaltmaya yardımcı olur. İştahınız çoksa yemeklerden önce ıhlamur ve mate karışımı çay için.
Kısa kısa yazayım da sıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?