- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #42.141
Haydaaaa....Nerden çıktı bu baklava...Sen yersen millet ne yapsın..Oldu mu annem şimdi,oldu mu annem
ben de öyleyim yaa okulda sınav istediğim gibi geçmediği zaman ilk yaptığım şey (bu tür şeyle üst üsteyse özellikle) kantine inip çikolata türü ne bulursam alıp yemek olurdu.Ama bu sene olmayacak inş. :)
araştırmacı minnak seni aferim sana
bak zerdeçal zayıflamaya yardım ediyomuş
nasıl tüketcez ki
çay falan mı yapsak:26:
Akşam yemeğimi yedim ve geldim ama yine gideceğim..Parka yürüyüşe çıkacağımhem hava alayım hem yürüyüp kalori yakayım hem de pc başında pineklemekten kurtulayım kota sınırlı olunca bişey yapamıyo insan :)
Menü'm:
1,5 tabak türlü(içeriği:kabak, patlıcan, biber, patates, yağsız kıyma, soğan)
1 y.k yoğurt
2 küçük dilim karpuz
ile sonlandırmış bulunuyorum bgünü
belki parkta bir bardak şekersiz çay içerim
sütle içilebilir diye okudum sanki bir yerde ama bir bakayım
Yaa biliyorum çok kötü bir başlangıç yaptım.Hepinizden çok özür diliyorum.Ama bugün çok karışık başladı bugünü buldu bi daha aynı hatalara düşmemeye çalışacamm
evet geçen hafta 69du.şimdi 68,9 olmuşum.Mesaj sayımı da artırmak için elimden geleni yapıcam Tekrar özür dilerim.İlk haftadan böyle olması olumsuz bir davranış biliyorum.
kızlar hepimize kocaman alkışlar
ben 59.8 e kadar inmiştim ama gel gör ki kaçamak kaçamak şiştim yine cuma gününe
bi dahakine daha iyi olacak ama söz veriyorum :97:
kız duygu nereye gidiyon sen öyle
daha karpuz keseceeeğiiidik
henüz yeni tanıştık dur hele yaw
bende tam bunu diyecektim özlem var ki listede
elifcik baya acıkmış anlaşılan,gözünden kaçtı
bende dışarıdan geldim hemen oturdum bilgisayara
öncelikle sabah ki menümü yazıyorum;
08:00
1 bardak şekersiz çay
3 kremalı püskevüt(buda son olsun)
1 domates
1 kk peynir
2 kuru kayısı
1 zeytin
11:00
2 bardak şekersiz çay
1 kuru kayısı
1 kesme şeker( bu ne diyeceksiniz de tansiyonum düştü nedense,arkadaşlar ye diye sıkıştırdı)
13:00
1 şeftali(yemeyi planlıyom da yazam didim)
haftaya cuma amcamın oğlunun nişanı var,birazdan ona elbise almaya çıkıcaz
inşAllah istediğim gibi bulucam ve fısduk gibim olucam
zerdeçalın zayıflamaya etkisiyle ilgili araştırma yaparken buna rastladım zayıflamayla ilgili
hıh öğle yemeğimizi de yedik. geldim ben de tekrar aranıza.
yemekte
1 kase cacık (nane, azcık zeytinyağı biraz da sirke katılmış)
domates biber kavurma
peynir, zeytin, domates
2 üçgen dilim karpuz
bide ekmeğin köşesi
akşam neden canım sıkıldı anlatayım, bir de siz yorumlayın..
dün ofisteyken nişanlım akşama yürüyüşe çıkalım mı demişti. ben de eveeett diyince pek bi sevinerek akşam yürüyüşe çıkmaya karar vermişti.. ofisten çıkınca evlere dağıldık üstümüzü değişmek üzere. annem onlardaydı. üstümü değiştirip ben de gittim. çay içiyorlardı. oturdum bi çay da ben içtim. görümcem burda, tatil için. onun oğlanlarla tepindik falan. neyse çıktık ikimiz. oturduğumuz yerde öyle rahat yrüyüş yapacak bir yer yok. cadde üzerinde kaldırımdan falan başladık yürümeye. yan yanayız, elimde su şişesi. 50 mt falan anca yürüdük. başladı söylenmeye. adamların yanından geçerken dikkat etmiyormuşum, adamlara yol vermiyormuşum, başını belaya sokacakmışım .... bıt bıt bıt... ben de ben ne yapıyorum, dümdüz yürüyorum, yanımdan adam geçtiğinin bile farkında değilim dedim. gerçekten de öyle yolda yürürken mağazalar dışında pek sağa sola bakınmam. baktım ters döndürdü kendini hiçbirşey söylemeden aldı başını geri gitti. bi müddet baktım arkasından. baktım gidiyor tepkisiz. ben de kaldığım yerden yürüyüşüme devam ettim. toplamda 45-50 dk kadar yürüdüm ve eve döndüm.
arkadaşlar 29 yaşındayım, avukatım, hayatımın tamamı şehirde geçti, hep kalabalık ortamlardaydım. ne bir gün birine çarptım, ne bir gün tacize uğradım. 9-10 yaşlarımdan beri hemen hemen hep yalnız çıktım dışarı, annem babam dolaşmadı yanımda peşimde. bu adam beni 7 yıldır tanıyor. 7 yıldır anamdan babamdan çok vakit geçirdim onunla. bu ilk değil ne zaman dışarı çıksak adamların üstüne üstüne gidiyorsun diye azarlar çocuk gibi. yanımdan geçen adamla aramda en az 20 30 cm mesafe olduğu halde. ayrıca asıl kızdığım şey, iş için it gibi koştururum, arabam yok. kendisi arabasıya gezerken ben belediye otobüsü tramvay vs. adamlarla resmen iç içe gidip gelmek zorunda kalırım, hiçbirşey olmaz; sokakta yürürken kıyamet koparır.. anlamadım gitti..
haa sonuçta nooldu.... hiçbir adamın üstüne çıkmadan, çarpmadan, değmedenyürüyüşümü tamamladım, evime geldim. kendisi geri dönüp esnafla pinekledi, sonra da kahveye gidip okey oynadı.. bu işten hiç de zararı çıktığımı düşünmüyorum. bu akşam gene çıkıcam yürümeye... zatı muhterem nişanlıma da söyler miyim, ya da o da gelir mi bilmiyorum.. asıl düşündüğüm ise şimdi böyle iyi o kapris ben inat evlere dağılıyoruz, sabah olunca da unutuyoruz, daha doğrusu o unutuyor, ben de unutmuş gibi yapıyorum. ya evlenince nasıl olacak?? zaman zaman bundan korkuyorum işte..
bu arada sabah birlikte çıktık, beni ofise bıraktı, kendi bi yerlere gitti, geldi, yemek yedik, sohbet ettik, sabahtan beri de hiçbir sıkıntı yok aramızda.. hani öle yok sen nereye gittin, naaptın vs demez hayatta.. ben de girmedim hiç mevzuya
Paylaşımlar yine durdu:s sanırım herkes çok yoğun hepinize allah kolaylıklar versin :s
Kızlarrr kızlarrrr
Bugün menümü utanarak paylaşayımm ımmmm ıhımmmm
sabah 4 5 kaşık cocopops 1 çay bardağı süt
oğlanın mamasından otlandım:))
öğle:2 dilim pizza patates kızartması 2 brdak light kola
ara:2 3kaşık maraş usulu dondurma
ee bu kadar anacım dahada bir kase yoğurt yerim akşama tamam boşanda semerini ye derler demi
Kedi hastası kaptanım nerde gittimi bak ben nasıl paylaşım yapıyorum arka arkaya gözüne gözüne gör bak gör benden ders alın accık
Ayyy kaptanım civanım ben kedileri sevmem biliyon mu :78:Köpecik severim
Bu arada ;
Kilom 58
Hedef kilom 52
Hem de çok kısa bir sürede vermeliyim... Elbiselerimin hiçbiri olmuyor bana.Ne giyeceğimi kara kara düşünmek istemiyorum...Bir de bol bol su ve meyve çayı içiyorum ama o da inanılmaz şişkinlik yapıyor,erimeye yardımcı olacak biliyorum fakat o günüm şişkinlik içinde geçince çok rahatsız ediyor beni...Acaba sıvıları akşam mı alsam ne yapsam?
Birşey sormak istiyorum stresliyken iştahınız kapanır mı, açılır mı?:97:
yediklerimi yazıp çıkıyorum cicişler alıcamda
15:30
2 yk çorba
3 yk türlü
5-6 dilim karpuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?