Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çikolata mutluluk hormonu sağlıyo ya
bünye istiyo işte mutsuz stresli anlarda
bünyenin her istediğini yapmamak gerek tabi

Akşam yemeğimi yedim ve geldim ama yine gideceğim..Parka yürüyüşe çıkacağım hem hava alayım hem yürüyüp kalori yakayım hem de pc başında pineklemekten kurtulayım kota sınırlı olunca bişey yapamıyo insan :)
Menü'm:
1,5 tabak türlü(içeriği:kabak, patlıcan, biber, patates, yağsız kıyma, soğan)
1 y.k yoğurt
2 küçük dilim karpuz

ile sonlandırmış bulunuyorum bgünü

belki parkta bir bardak şekersiz çay içerim

kızlar akşam yemeğimi yedim
bi tabak türlü bol fasulyeli patlıcanlı ve kabaklı az da patates
yanında ac cacık ve bol çoban salata
1 dilimden az kepek ekmeği

türlüde pişti olmuşuz afiyet olsun canım
yürüyüş iyi fikir hava da serinlemişken
ben de çıkarım belki şu evi bi toparlayım

canım bende aynıyım moralim cok bozuldu (

zerdeçalın zayıflamaya etkisiyle ilgili araştırma yaparken buna rastladım zayıflamayla ilgili

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

bende bendee D

inşallah güzel bi elbise bulursun şöle seni oldugundan daha zayıf gösterecek d

ayrıntılı bir araştırma yapamadım daha kalkmak zorundayım pcden ama şimdilik bunlar var
Kurutulan meyveleri toz haline getirildikten sonra baharat olarak kullanılabileceği gibi suda kaynatarak zerdeçal çayı da hazırlanabilir. Zerdeçal bal ile karıştırılıp ya da yemeklere katılarak kullanılabilir.
sanırım her türlü zayıflamaya yardımcı olur bu arada zayıflama önerilerine devam edecem ama önce yürüyüşe çıkmam lazım ..öptüm canlarımmm

zerdeçalın zayıflamaya etkisiyle ilgili araştırma yaparken buna rastladım zayıflamayla ilgili

hmm okudum aramotik kokuları yağları da aynı işi görürmüş
o zaman nane yağı taşıyalım yanımızda acıktıkça tinerciler gibi çekeriz

Son düzenleyen: Moderatör:

oooy bu erkeklere nişana evliliğe ve evlenen tüm sevdiklerime arkadaslarıma ölee ölee öfkeliyimkiii :84::84:

Paylaşımlar yine durdu:s sanırım herkes çok yoğun hepinize allah kolaylıklar versin :s

Daha işe başlamadığım için ben buralardayım valla heleki ilk günler irademin zayıfladığını hissettiğin an tekrar internetin başına kuruluyorum bölece sizlerin de yazdıklarını okuyup irademi güçlendiriyorum ,tavsiye ederim :)

afiyet lsun canım D

ya bende senle aynı durumdayım kuzuş na yapalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…