- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #42.101
Hadi bakalım deyip bende başladım kızçeler sonunda...
Sabah bir bardak ballı süt içtim uyanır uyanmaz.
Kahvaltıda 1 domates,1 salatalık,peynir,1 tane de elma yedim.
Öğlen semizotu salatası
Ayran (yoğur ve ayran hastasıyım)
1 elma yine..
Başka da birşey yemedim henüz.Psikolojim hemen alışır rejim fikrine ve iştahım hemen kesilir. Var mı abarttığım bir şey menümde???
Bu arada ;
Kilom 58
Hedef kilom 52
Hem de çok kısa bir sürede vermeliyim... Elbiselerimin hiçbiri olmuyor bana.Ne giyeceğimi kara kara düşünmek istemiyorum...Bir de bol bol su ve meyve çayı içiyorum ama o da inanılmaz şişkinlik yapıyor,erimeye yardımcı olacak biliyorum fakat o günüm şişkinlik içinde geçince çok rahatsız ediyor beni...Acaba sıvıları akşam mı alsam ne yapsam?
kusura bakmayın ama o kadar yazacak vakit bulabilyorsunuzki yazıyorsunuz ben wc bile gidemedim neyse özverisiz bir insan değilim ama sizsizde zayıflayabilirim takımda olmak zorunda değilim. bana yeteneksiz gibi davranmanıza gerek yok işinizin ciddiyetini bilemem ben özel sektörde çalışıyorm maalesef devlet dairesi kadar rahat değil. evimdede internet yok. çokta önemli değil sizin bana benimde size ihtiyacım yok nihayetinde.
başarılar...
hıh öğle yemeğimizi de yedik. geldim ben de tekrar aranıza.
yemekte
1 kase cacık (nane, azcık zeytinyağı biraz da sirke katılmış)
domates biber kavurma
peynir, zeytin, domates
2 üçgen dilim karpuz
bide ekmeğin köşesi
akşam neden canım sıkıldı anlatayım, bir de siz yorumlayın..
dün ofisteyken nişanlım akşama yürüyüşe çıkalım mı demişti. ben de eveeett diyince pek bi sevinerek akşam yürüyüşe çıkmaya karar vermişti.. ofisten çıkınca evlere dağıldık üstümüzü değişmek üzere. annem onlardaydı. üstümü değiştirip ben de gittim. çay içiyorlardı. oturdum bi çay da ben içtim. görümcem burda, tatil için. onun oğlanlarla tepindik falan. neyse çıktık ikimiz. oturduğumuz yerde öyle rahat yrüyüş yapacak bir yer yok. cadde üzerinde kaldırımdan falan başladık yürümeye. yan yanayız, elimde su şişesi. 50 mt falan anca yürüdük. başladı söylenmeye. adamların yanından geçerken dikkat etmiyormuşum, adamlara yol vermiyormuşum, başını belaya sokacakmışım .... bıt bıt bıt... ben de ben ne yapıyorum, dümdüz yürüyorum, yanımdan adam geçtiğinin bile farkında değilim dedim. gerçekten de öyle yolda yürürken mağazalar dışında pek sağa sola bakınmam. baktım ters döndürdü kendini hiçbirşey söylemeden aldı başını geri gitti. bi müddet baktım arkasından. baktım gidiyor tepkisiz. ben de kaldığım yerden yürüyüşüme devam ettim. toplamda 45-50 dk kadar yürüdüm ve eve döndüm.
arkadaşlar 29 yaşındayım, avukatım, hayatımın tamamı şehirde geçti, hep kalabalık ortamlardaydım. ne bir gün birine çarptım, ne bir gün tacize uğradım. 9-10 yaşlarımdan beri hemen hemen hep yalnız çıktım dışarı, annem babam dolaşmadı yanımda peşimde. bu adam beni 7 yıldır tanıyor. 7 yıldır anamdan babamdan çok vakit geçirdim onunla. bu ilk değil ne zaman dışarı çıksak adamların üstüne üstüne gidiyorsun diye azarlar çocuk gibi. yanımdan geçen adamla aramda en az 20 30 cm mesafe olduğu halde. ayrıca asıl kızdığım şey, iş için it gibi koştururum, arabam yok. kendisi arabasıya gezerken ben belediye otobüsü tramvay vs. adamlarla resmen iç içe gidip gelmek zorunda kalırım, hiçbirşey olmaz; sokakta yürürken kıyamet koparır.. anlamadım gitti..
haa sonuçta nooldu.... hiçbir adamın üstüne çıkmadan, çarpmadan, değmedenyürüyüşümü tamamladım, evime geldim. kendisi geri dönüp esnafla pinekledi, sonra da kahveye gidip okey oynadı.. bu işten hiç de zararı çıktığımı düşünmüyorum. bu akşam gene çıkıcam yürümeye... zatı muhterem nişanlıma da söyler miyim, ya da o da gelir mi bilmiyorum.. asıl düşündüğüm ise şimdi böyle iyi o kapris ben inat evlere dağılıyoruz, sabah olunca da unutuyoruz, daha doğrusu o unutuyor, ben de unutmuş gibi yapıyorum. ya evlenince nasıl olacak?? zaman zaman bundan korkuyorum işte..
bu arada sabah birlikte çıktık, beni ofise bıraktı, kendi bi yerlere gitti, geldi, yemek yedik, sohbet ettik, sabahtan beri de hiçbir sıkıntı yok aramızda.. hani öle yok sen nereye gittin, naaptın vs demez hayatta.. ben de girmedim hiç mevzuya
tamam kuzu
tatlım söz veriyorum
bugün tartıda şok olsum zaten
o kadar verdiğim kilo boşa gidicek valla
üzüldüm
pazar günü son söz
yavaş yavaş toparlanmaya başlıycam
korkuların varsa bunu en güzel onunla paylaşabilirsin,ki bunuda yapman lazım ki arınasın o korkulardan?
En mantıklısı bu olur bence
biz seni takıma zorla almışız gibi davranıyosun bize arkadaşın.ne gerek var şimdi bunlara no panic
Hadi bakalım deyip bende başladım kızçeler sonunda...
Sabah bir bardak ballı süt içtim uyanır uyanmaz.
Kahvaltıda 1 domates,1 salatalık,peynir,1 tane de elma yedim.
Öğlen semizotu salatası
Ayran (yoğur ve ayran hastasıyım)
1 elma yine..
Başka da birşey yemedim henüz.Psikolojim hemen alışır rejim fikrine ve iştahım hemen kesilir. Var mı abarttığım bir şey menümde???
Bu arada ;
Kilom 58
Hedef kilom 52
Hem de çok kısa bir sürede vermeliyim... Elbiselerimin hiçbiri olmuyor bana.Ne giyeceğimi kara kara düşünmek istemiyorum...Bir de bol bol su ve meyve çayı içiyorum ama o da inanılmaz şişkinlik yapıyor,erimeye yardımcı olacak biliyorum fakat o günüm şişkinlik içinde geçince çok rahatsız ediyor beni...Acaba sıvıları akşam mı alsam ne yapsam?
wuuuuuuuuuu süper fikir vallaaaa,tuttum ben bunu :)http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-46.html
etap 10. olmuşuz kızlar
haftaya ilk 3 de olmazsak hepinize küserim valla
herkes en aşşa 1 kilo vercek ben de dahil
hatta yeni fikirlerim var
kendi aamızda yarışma yapcaz
madem ihtiyacın yoktu burda işin neydi
biz çağırmaık takma sen kendin geldin
neyse biz bize yeteriz sen sana
meyve cayı dedıgın ne meselaaa :44:
boyle ahududu cayları var, limonlu caylar var vs. oyle bısıler mı, meyve deyınce aklıma onlar geldı, senın meyve değil de bıtkı cayına ıhtıyacın var, yoksa zaten bıtkı cayı içiyosuda bı yanlıs anlasılmamı olduuuu :26:
bence gun ıcındede ıcmeye devam et, 5i 1 yerde cayları, form caylar fılan içebirlisin ki arkadaslar mısır püsküllü olanının tadının guzel oldugundan bahsetmıslerdııben 5i 1yerde ıcıyorum, su ıctıgım kadarda gunumun 1/3u tuvalette gecıyooo sıvı alımı ıcın aksama yuklenırsen gece uyku uyuyamazsın valla en guzelı gun ıcınde dengelı bı sekılde tuketmekkkk
süper bi menü canım ekmek yok brova ama bi dilim belki
olabilir
sen bu azimle 1 ayda mezun olursun kuzu
o ışık var sen de
benim destek olacak insana ihtiyacım var ,ukalaca kovar gibi davranan insanlara değil... nerden bilebilirdim böyle bişey olacağını bilseydim de gelmezdim zaten. sonu selametle biten mesajını okursanız anlarsınız ne demk istediğimi kırıcı olmaya gerek yoktu...
bende bgn öğlen sebze yemeği azıcık yoğurt ve taze yeşil biberle birlikte 1,5 dilim tam tahıllı ekmek yedim ama çay saatinde misafir vardı sanırsam bikaç kurabiye de yemiş olabilirim( nasıl dayanıpta yemicez acabaaa? en iyisi yapmamak vallaaa zayıflama aşamasında misafire karşıyım artık :))
Aşkitom ekmek beni korkutuyor,tabi aslında yemem gerek ama...Ben meyveye çok düşüyorum,ondan ne kadar doğal olsa da şeker alıyorum.Sabah ki bal da cabası...O yüzden ekmeği çıkardım tamamen...İnşallah dayanırım:)
ben de karşıyım misafire
insan yaptıklarından yemeyince de ayıp oluyo ele güne
tam buğday ekmeği yiyebilirsin bence kuzu
kaçamak olayını en aza indirir diye düşünüyorum
Evet bu hızla gidersem kaçamağa başlıycam gibi zaten...:)
hayır hayırrrr
akşam 1 dilim ekmek yeeee
yarından itibaren de her öğün 1 tane ye
ben kızlar bilir günde 1 ekmek yiyodum nerdeyse
kilo veriyodum diyetisyene giderken
ekmekten korkmaya gerek yok aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?