Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

süper bence ,çok güzel hafif olmuş.
darısı başıma

bende çıkıyorum kızlar yarın görüşmek üzere

Bu arada ;
Kilom 58

Hedef kilom 52

Hem de çok kısa bir sürede vermeliyim... Elbiselerimin hiçbiri olmuyor bana.Ne giyeceğimi kara kara düşünmek istemiyorum...Bir de bol bol su ve meyve çayı içiyorum ama o da inanılmaz şişkinlik yapıyor,erimeye yardımcı olacak biliyorum fakat o günüm şişkinlik içinde geçince çok rahatsız ediyor beni...Acaba sıvıları akşam mı alsam ne yapsam?

meyve cayı dedıgın ne meselaaa :44:
boyle ahududu cayları var, limonlu caylar var vs. oyle bısıler mı, meyve deyınce aklıma onlar geldı, senın meyve değil de bıtkı cayına ıhtıyacın var, yoksa zaten bıtkı cayı içiyosuda bı yanlıs anlasılmamı olduuuu :26:
bence gun ıcındede ıcmeye devam et, 5i 1 yerde cayları, form caylar fılan içebirlisin ki arkadaslar mısır püsküllü olanının tadının guzel oldugundan bahsetmıslerdıı ben 5i 1yerde ıcıyorum, su ıctıgım kadarda gunumun 1/3u tuvalette gecıyooo sıvı alımı ıcın aksama yuklenırsen gece uyku uyuyamazsın valla en guzelı gun ıcınde dengelı bı sekılde tuketmekkkk

madem ihtiyacın yoktu burda işin neydi
biz çağırmaık takma sen kendin geldin
neyse biz bize yeteriz sen sana

klasik erkek tirpleri işte o ne ki
benim kocam evde askılı ve şortla dolaşıyorum diye
perdeleri kapıyo
kendi donla geziyo
kaldı ki evimizin karşısı boş arazi görcek etcek de yok yani
cinsler işte
neyse ki tatlıya bağlamışsınız olayı

ben sana güveniyorum kuzucum
eski istikrarlı günlereine dönceksin
kendine inan.

süper bi menü canım ekmek yok brova ama bi dilim belki
olabilir

sen bu azimle 1 ayda mezun olursun kuzu
o ışık var sen de

madem ihtiyacın yoktu burda işin neydi
biz çağırmaık takma sen kendin geldin
neyse biz bize yeteriz sen sana

benim destek olacak insana ihtiyacım var ,ukalaca kovar gibi davranan insanlara değil... nerden bilebilirdim böyle bişey olacağını bilseydim de gelmezdim zaten. sonu selametle biten mesajını okursanız anlarsınız ne demk istediğimi kırıcı olmaya gerek yoktu...

Elma çayı gibi yani canım...Evet bitki çayı içmam gerek aslında ama nedense damak tadıma uymuyor.Özellikle o yeşil çay midemi alt üst ediyor inan ki...Kısacası hiçbirşey tüketmemiş olmamak için meyve çaylarına sığındım :) Bir de aktardan aldım nane,elma,kuşburnu,ananas,kivi vs gibi meyvelerin kurusunu karıştırdım,onları içiyorum..Hem onlar bana keyifli geliyor.İçimleri daha kolay gibi... Evet en doğrusu güne bölmek... Biraz daha sabır yani,çatlasam da:)

bende bgn öğlen sebze yemeği azıcık yoğurt ve taze yeşil biberle birlikte 1,5 dilim tam tahıllı ekmek yedim ama çay saatinde misafir vardı sanırsam bikaç kurabiye de yemiş olabilirim ( nasıl dayanıpta yemicez acabaaa? en iyisi yapmamak vallaaa zayıflama aşamasında misafire karşıyım artık :))

süper bi menü canım ekmek yok brova ama bi dilim belki
olabilir

sen bu azimle 1 ayda mezun olursun kuzu
o ışık var sen de

Aşkitom ekmek beni korkutuyor,tabi aslında yemem gerek ama...Ben meyveye çok düşüyorum,ondan ne kadar doğal olsa da şeker alıyorum.Sabah ki bal da cabası...O yüzden ekmeği çıkardım tamamen...İnşallah dayanırım:)

açıklama yapmak ukalalık mı fazla hassasınız
sebebini yazdım takımdan kovmadım bu hafta listeye giremediğinizi
yazdım gayret etseydiniz girerdiniz haftaya
ama siz benim işim olmaz size ihtiyacım yok dediniz
selametle de gidicem diyene bi uğurlama sözüdür
daha fazla uzatıp tartışma ortamı yaratmaksa amacınız
buyrun devam edin ama bi yönetici olarak tavsiye etmem
ikili tartışma ortamı yaratılmasını.

ben de karşıyım misafire
insan yaptıklarından yemeyince de ayıp oluyo ele güne

tam buğday ekmeği yiyebilirsin bence kuzu
kaçamak olayını en aza indirir diye düşünüyorum

kızlar eve geldim
yemeğe giriştim hemen
türlü attım ocağa
bi de pilav üstüne de cacık
pilav hariç ikisini yicem
belki 1 dilim de ekmek

hayır hayırrrr
akşam 1 dilim ekmek yeeee
yarından itibaren de her öğün 1 tane ye
ben kızlar bilir günde 1 ekmek yiyodum nerdeyse
kilo veriyodum diyetisyene giderken
ekmekten korkmaya gerek yok aslında

Hee yerim valla,sorun yoksa:) Bol bol yerim...Hem de sıcacık ekmek,tereyağı,tulum peyniri bir de..Ohh,misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…