- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #42.081
yediklerimi yazıp çıkıyorum cicişler alıcamda
15:30
2 yk çorba
3 yk türlü
5-6 dilim karpuz
biraz önce biraz karpuz yedim sanırım bugünde iyi gidiyorum...
derya seni listeye alamıcam üzgünüm koca bi hafta yazdığın mesaj sayısı
derya 29 mesaj
ozlem 58 mesaj
gaydirigubbak 80 mesaj
seng 47 mesaj
aslında listeye girmeyi tam anlamıyla
hakeden tek kişi gaydirigubbak
mesaj sayısına bakılırsa
bi dahaki haftaya özlem ve sengin de mesaj sayı ortalaması
artmazsa listeden çıkarılacaklar bilginize
maalesef çalşıyorum ve çok yoğun bir işim var.. elimden geldiğince yazıyorum neyse.. size iyi zayıflamalar hoşçakalın
hıh öğle yemeğimizi de yedik. geldim ben de tekrar aranıza.
yemekte
1 kase cacık (nane, azcık zeytinyağı biraz da sirke katılmış)
domates biber kavurma
peynir, zeytin, domates
2 üçgen dilim karpuz
bide ekmeğin köşesi
akşam neden canım sıkıldı anlatayım, bir de siz yorumlayın..
dün ofisteyken nişanlım akşama yürüyüşe çıkalım mı demişti. ben de eveeett diyince pek bi sevinerek akşam yürüyüşe çıkmaya karar vermişti.. ofisten çıkınca evlere dağıldık üstümüzü değişmek üzere. annem onlardaydı. üstümü değiştirip ben de gittim. çay içiyorlardı. oturdum bi çay da ben içtim. görümcem burda, tatil için. onun oğlanlarla tepindik falan. neyse çıktık ikimiz. oturduğumuz yerde öyle rahat yrüyüş yapacak bir yer yok. cadde üzerinde kaldırımdan falan başladık yürümeye. yan yanayız, elimde su şişesi. 50 mt falan anca yürüdük. başladı söylenmeye. adamların yanından geçerken dikkat etmiyormuşum, adamlara yol vermiyormuşum, başını belaya sokacakmışım .... bıt bıt bıt... ben de ben ne yapıyorum, dümdüz yürüyorum, yanımdan adam geçtiğinin bile farkında değilim dedim. gerçekten de öyle yolda yürürken mağazalar dışında pek sağa sola bakınmam. baktım ters döndürdü kendini hiçbirşey söylemeden aldı başını geri gitti. bi müddet baktım arkasından. baktım gidiyor tepkisiz. ben de kaldığım yerden yürüyüşüme devam ettim. toplamda 45-50 dk kadar yürüdüm ve eve döndüm.
arkadaşlar 29 yaşındayım, avukatım, hayatımın tamamı şehirde geçti, hep kalabalık ortamlardaydım. ne bir gün birine çarptım, ne bir gün tacize uğradım. 9-10 yaşlarımdan beri hemen hemen hep yalnız çıktım dışarı, annem babam dolaşmadı yanımda peşimde. bu adam beni 7 yıldır tanıyor. 7 yıldır anamdan babamdan çok vakit geçirdim onunla. bu ilk değil ne zaman dışarı çıksak adamların üstüne üstüne gidiyorsun diye azarlar çocuk gibi. yanımdan geçen adamla aramda en az 20 30 cm mesafe olduğu halde. ayrıca asıl kızdığım şey, iş için it gibi koştururum, arabam yok. kendisi arabasıya gezerken ben belediye otobüsü tramvay vs. adamlarla resmen iç içe gidip gelmek zorunda kalırım, hiçbirşey olmaz; sokakta yürürken kıyamet koparır.. anlamadım gitti..
haa sonuçta nooldu.... hiçbir adamın üstüne çıkmadan, çarpmadan, değmedenyürüyüşümü tamamladım, evime geldim. kendisi geri dönüp esnafla pinekledi, sonra da kahveye gidip okey oynadı.. bu işten hiç de zararı çıktığımı düşünmüyorum. bu akşam gene çıkıcam yürümeye... zatı muhterem nişanlıma da söyler miyim, ya da o da gelir mi bilmiyorum.. asıl düşündüğüm ise şimdi böyle iyi o kapris ben inat evlere dağılıyoruz, sabah olunca da unutuyoruz, daha doğrusu o unutuyor, ben de unutmuş gibi yapıyorum. ya evlenince nasıl olacak?? zaman zaman bundan korkuyorum işte..
bu arada sabah birlikte çıktık, beni ofise bıraktı, kendi bi yerlere gitti, geldi, yemek yedik, sohbet ettik, sabahtan beri de hiçbir sıkıntı yok aramızda.. hani öle yok sen nereye gittin, naaptın vs demez hayatta.. ben de girmedim hiç mevzuya
aynı şekilde ben de çalışıyorum
devlet dairesi ve gelen giden hiç bitmiyo
ama özveride bulunabiliyorum
hem yazıp hem bildirimlari yapıp hem hesaplama yapıp
hem de işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum
hepsini bi arada idare edemeycek olana göre
değil zaten takım işi
selametle...
kızlar burcuozzer bildirimde de gördüğünüz gibi diskalifiye edildi
son mesajını 08/07/11 de yazmış
o günden sonra da ne bi haber ne bi mesaj
ben kendisine özel mesaj da attım
ama son aktivetesi profilinde
son aktivite 16-07-2011 13:02 bu şekilde görünüyo
sizin de haberiniz olsun
sağol kuzu
begüm bu arda artık kendine gel emi
bak bütün moralini bozuyosun ama gerek yok
ramazanda daha rahat kilo verirsin ki
yani ben hep kilo verirdim oruç tuttuğum yıllarda
bu ramazan da çok istiyorum tutmayı
şansımı denicem dr sorcam yine sakıncası var mı
mesala sahurda çorba içsen az makarna yesen
yanında da 1 bardak ayran
al sana tok tutucu bi menü
ifttarda da açılışta az bi çorba
peşine biraz su al işte şiştin tıkandın
sonra diğer yemeklerden az az ne varsa
bi gıdımcık pide
sonra ifttraın peşinden bi yarım saat yürüyüş
bence şimdikinden daha iyi kilo verirsin
hıh öğle yemeğimizi de yedik. Geldim ben de tekrar aranıza.
Yemekte
1 kase cacık (nane, azcık zeytinyağı biraz da sirke katılmış)
domates biber kavurma
peynir, zeytin, domates
2 üçgen dilim karpuz
bide ekmeğin köşesi
Akşam neden canım sıkıldı anlatayım, bir de siz yorumlayın..
Dün ofisteyken nişanlım akşama yürüyüşe çıkalım mı demişti. Ben de eveeett diyince pek bi sevinerek akşam yürüyüşe çıkmaya karar vermişti.. Ofisten çıkınca evlere dağıldık üstümüzü değişmek üzere. Annem onlardaydı. üstümü değiştirip ben de gittim. çay içiyorlardı. Oturdum bi çay da ben içtim. Görümcem burda, tatil için. Onun oğlanlarla tepindik falan. Neyse çıktık ikimiz. Oturduğumuz yerde öyle rahat yrüyüş yapacak bir yer yok. Cadde üzerinde kaldırımdan falan başladık yürümeye. Yan yanayız, elimde su şişesi. 50 mt falan anca yürüdük. Başladı söylenmeye. Adamların yanından geçerken dikkat etmiyormuşum, adamlara yol vermiyormuşum, başını belaya sokacakmışım .... Bıt bıt bıt... Ben de ben ne yapıyorum, dümdüz yürüyorum, yanımdan adam geçtiğinin bile farkında değilim dedim. Gerçekten de öyle yolda yürürken mağazalar dışında pek sağa sola bakınmam. Baktım ters döndürdü kendini hiçbirşey söylemeden aldı başını geri gitti. Bi müddet baktım arkasından. Baktım gidiyor tepkisiz. Ben de kaldığım yerden yürüyüşüme devam ettim. Toplamda 45-50 dk kadar yürüdüm ve eve döndüm.
Arkadaşlar 29 yaşındayım, avukatım, hayatımın tamamı şehirde geçti, hep kalabalık ortamlardaydım. Ne bir gün birine çarptım, ne bir gün tacize uğradım. 9-10 yaşlarımdan beri hemen hemen hep yalnız çıktım dışarı, annem babam dolaşmadı yanımda peşimde. Bu adam beni 7 yıldır tanıyor. 7 yıldır anamdan babamdan çok vakit geçirdim onunla. Bu ilk değil ne zaman dışarı çıksak adamların üstüne üstüne gidiyorsun diye azarlar çocuk gibi. Yanımdan geçen adamla aramda en az 20 30 cm mesafe olduğu halde. Ayrıca asıl kızdığım şey, iş için it gibi koştururum, arabam yok. Kendisi arabasıya gezerken ben belediye otobüsü tramvay vs. Adamlarla resmen iç içe gidip gelmek zorunda kalırım, hiçbirşey olmaz; sokakta yürürken kıyamet koparır.. Anlamadım gitti..
Haa sonuçta nooldu.... Hiçbir adamın üstüne çıkmadan, çarpmadan, değmedenYürüyüşümü tamamladım, evime geldim. Kendisi geri dönüp esnafla pinekledi, sonra da kahveye gidip okey oynadı.. Bu işten hiç de zararı çıktığımı düşünmüyorum. Bu akşam gene çıkıcam yürümeye... Zatı muhterem nişanlıma da söyler miyim, ya da o da gelir mi bilmiyorum.. Asıl düşündüğüm ise şimdi böyle iyi o kapris ben inat evlere dağılıyoruz, sabah olunca da unutuyoruz, daha doğrusu o unutuyor, ben de unutmuş gibi yapıyorum. Ya evlenince nasıl olacak?? Zaman zaman bundan korkuyorum işte..
Bu arada sabah birlikte çıktık, beni ofise bıraktı, kendi bi yerlere gitti, geldi, yemek yedik, sohbet ettik, sabahtan beri de hiçbir sıkıntı yok aramızda.. Hani öle yok sen nereye gittin, naaptın vs demez hayatta.. Ben de girmedim hiç mevzuya
kızlar mesaim bitmek üzere ben hazırlanayım
az önce yavru kedi sahiplendirdim 1 aydan fazladır bizdeydi
ana binadan bi arkadaşım sahiplendi bi boş kaldım şimdi böyle
çok alışmışım zorlandım verirken
umarım gittiği yere bolluk bereket şans getirir
sağlıkı ve mutlu bi ömür yaşar minik kızım
kusura bakmayın ama o kadar yazacak vakit bulabilyorsunuzki yazıyorsunuz ben wc bile gidemedim neyse özverisiz bir insan değilim ama sizsizde zayıflayabilirim takımda olmak zorunda değilim. Bana yeteneksiz gibi davranmanıza gerek yok işinizin ciddiyetini bilemem ben özel sektörde çalışıyorm maalesef devlet dairesi kadar rahat değil. Evimdede internet yok. çokta önemli değil sizin bana benimde size ihtiyacım yok nihayetinde.
Başarılar...
kusura bakmayın ama o kadar yazacak vakit bulabilyorsunuzki yazıyorsunuz ben wc bile gidemedim neyse özverisiz bir insan değilim ama sizsizde zayıflayabilirim takımda olmak zorunda değilim. bana yeteneksiz gibi davranmanıza gerek yok işinizin ciddiyetini bilemem ben özel sektörde çalışıyorm maalesef devlet dairesi kadar rahat değil. evimdede internet yok. çokta önemli değil sizin bana benimde size ihtiyacım yok nihayetinde.
başarılar...
kızlarrr kızlarrrr
bugün menümü utanarak paylaşayımm ımmmm ıhımmmm
Sabah 4 5 kaşık cocopops 1 çay bardağı süt
oğlanın mamasından otlandım:))
öğle:2 dilim pizza patates kızartması 2 brdak light kola
Ara:2 3kaşık maraş usulu dondurma
Ee bu kadar anacım dahada bir kase yoğurt yerim akşama tamam boşanda semerini ye derler demi
begümcüm o 1 paket bisküvinin adı nedir acaba
hımmm çizi:26:
Kaç kaloriymiş o bakem?
Alamadın mı gari ordan iki paket etiform
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?