ayyy kızlarrr maşalllaaaah yarım saattir geçmişi okuyom okuyom bitiremedim walla 4218de kaldııım :)
bgn biliyosunuz toplantılarım wardı, öğlen 3e kadar kilit bi haldeydim... sonra şubeye geldim, sayfayı actım ama bi yıgıldı ki işler dönüpde yazamadım size..
bgn kaptanım sağolsun smslen hallettik bildirim işini, ben bizim godomanların tercümanlığnı yaparken kaptanım yaptı bildirimimi :)
beynimm sanki su gibi sallanıyo su an, fenaa bi haldeyim.. yarın sabah erkenden sewgiliylenn şileye gidicem denize gircezz oh missss, akşam da ordan pikniğe gitcez şile yolunda favori bi mekanımız var, orda ağaç evimizz bile warrrr, ağacın üstünde bildiğin massa sandalye orda yiyozz
neysemm ben bugünkü menüme geliiim, sabah 8e dogru bi tane kepekli yağsız karışık tost yedim, sonra 3e kdr toplantıdaydım, toplantıdan cıkınca burger kingde favorim olan steakhouse menü yedim walla

ama o saatten beri sadece su içiyorum, soda içiyorum eritiyim diye, pişman diilim ama ne gerek wardı
walla resmide bulduuum heee :) geçen sene bu zamanlarda cekildi, 65 - 67 aralığındayımm
Eki Görüntüle 229131
ufff dayanamıyorum resimleri görünce, bu resimdee bundan bi 5 sene önce felaann, cıtırım orda, kilomu tam bilmiyorum ama şimdi böle olabilmem için 56 felan olmam lazım heralde, olcaam bende bananeeeee

hedefimi düşürdüm zaten, 6 kilom kaldıı, gitcekk insallahhhh
Eki Görüntüle 229132