- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #42.441
selammm.....
öğlen menüm
kocaman 1 dilim karpuz
1 dilim kavun
2 elma
1 kase yoğurt
yulaf ezmesi ekleyip yedim....
şu an işyerindeyim,çok sıcak çok...bunaldım..
Bol su içiyorum ama lavabodan çıkamıyorum bu kez de
ama canım abur cubur istiyor şu anda
dondurma mı alıp yesem ya da çekirdek.fikir verin kızlar ne yapayım,ölücem
meyve de olsa baya tatlı bir öğle menüsü olmuş. bu nedenle ne çekirdek ne dondurma. bence fındık, fıstık, ceviz, badem vs gibi çerez yesen daha iyi olur.
Evet tatlı bir öğle yemeği oldu...Aslında canım çekirdek gibi birşeyler çıtlatmak istiyor....Fındık,fıstığa bayılırım fakat onlar da çok kalorili oluyor
Zaten hep güzel,lezzetli yiyecekler kilo aldırıyor.Tehlikeli,cıss....
Bu arada öğlen arası pazara gittim ya güya bir tek domates ve patates alıcaktım yine dayanamadım tabii
bi güzel meyveleri sebzeleri görünce ondan bundan derken elim kolum doldu taştı
kayısı,şeftali,armut,kiraz hepsinden aldım
azar azar hepsinden koyup meyve şöleni yapıyorum kendime :))
Evet tatlı bir öğle yemeği oldu...Aslında canım çekirdek gibi birşeyler çıtlatmak istiyor....Fındık,fıstığa bayılırım fakat onlar da çok kalorili oluyor
Zaten hep güzel,lezzetli yiyecekler kilo aldırıyor.Tehlikeli,cıss....
canım çerezi hemen hemen bütün diyetisyenler tavsiye ediyor. günde 1-2 avuç yemekten bence zarar gelmez. ama çekirdek çok yağlı. fındık, fıstık, ceviz, badem gibi kuruyemişler sağlıklı yağlar , protein ve vitamin içeriyor. bunlar da vücudumuz için gerekli şeyler.
ben az önce 2 avuç kadar çekirdek harici karışık kuruyemiş yedim. bir oturuşta 250 gr- 500 gr yemiyceksen sana da tavsiye ederim..
yarışma şöyle olcak herkesin bi ekirüsi badisi olcak
mesala atıyorum ben ve begüm eşleştik aynı siklette eşlemeye çalışcam herkesi
malum 80 kilo biriyle 58 kilıo birinin kilo verme hızı farklı
o haftakim kimden fazla kilo vericek bakıcaz
eksik kilo veren badisine hediye yollaycak
ama bu hediyeler en fazla 20 liralık şeyler olcak
bunu her hafta değil ayda 1 kez yapcak 4 hafta boyunca kim kimi geçmişse
eşitse iki tarafta alacak hediye
kargolargeri ödemeli olmucak cezalı olan kargoyu da ödücek
kabul etmeyen var mı kızlar
değişik olur hem hediyeleşiriz hem eğleniriz
Cerencim benim için yazdığın yorumlara gerçekten teşekkür ederim...
Öncelikle şunu söylemek isterim ben hedef kiloma çoktaaannn ulaştığım halde sizleri çok sevdiğim için, Elif ve diğer takım kaptanlarımızdan Gülsüm sağolsun beni çağırdılar ben kırmadım geri geldim...
Şunuda itiraf edeyim ki Elif'e o zaman dedimki burda paylaşım yine olmaz yine değişmez...
Ben 3 yaşında evde benden bütün gün ilgi bekleyen yaramaz bir oğlum ve sorumluluklarım varken bile hergün buraya bir sürü mesaj yazıp yok yemek tarifi yok resimler yok sporlar anlatıyorum...
Lütfen bakarmısın dünki resimli yemek tarifimi kaç kişi alıntılamış?
Ben söyliyim sadece 2 ya da 3 kişi...
Bunlar insanın gücüne gitse şevkini kırsada şizofren gibi çoğu zaman tek başıma yazıp çok gittim burdan...
Yoksa kasten alıntı yapmak yapmamak gibi bir düşüncem asla yok...
Evet şikayet ediyorum çünkü tekrar söylüyorum benim burdan gitme sebebimde buydu...
Paylaşım ve kilo verme devamlılığı yok diye...
Sen üstüne alınma lütfen...
o zaman her ay bi kişi seçicez başarılı olan
6 kişiye ufak hediyeler alcak
kişi başı 1 yane ufak hediye maliyeti düşük
kargoyu hediyeyi yolladığı kişiler ödeyecek ama bu daha mantıklı geldi bana
bol bol burayı takip et ve bize katıl tek istediğimiz bu canım
şimdi şöyle
12 kişiyiz ya sıraya koycaz hediye alma olayını
ama şuna göre
herkes badisiyle yarışıcak 4 hafta sonunda bakıcaz hangi badiler başarılı hangileri başarızı
2 kişi yarışcakalrı için biri başarılı biri başarısız olcak
6 hediye alıncak kişi çıkcakcak ortaya
oplamda 4 hafta da en çok başarılı olan kişiye hediye göndercek o ay ki kuradan çıkan kişi
hediyelerin kargosunu da hediyesi eline ulaşan ödeyecek
tüm yazılanları okudum hepsi güzel fikir
önemli olan herksein canı gönülden katılım sağlaması
kimsede olmasa yazalım bişiyle çünkü herkes kimse yok die bişey yazmayıp çıkıyo iyice kopuluyo bu sefer
her türlü karara varım bizi motive edicek
çift olarak yarışmakta iyi fikir bu arada elifcim tebrikler
kiloları birbirlerine yakın olan üyeleri badi yapırık süper olur
lequimin kaptan yardımcılığı hayırlı olsun çok sevindim sana ve takımımıza destek çıkmasına
hayırlısı olur herşeyin inş
ohh afiyet olsunnn.miss miss
Yiyebilirim :) Çerezleri o kadar çok seviyorum ki; bir oturuşta yarım kilo bile yeme kapasitesine sahibim..Off canım çekti şimdi
Fındıkkkkkkkkkkkkkk
Fıstıkkkkkkkk
Anteppppppppp
Rizeeeeee
Ayy başıma vurdu iyice sıcak ve açlık.Ne diyorum ben
Bende ara öğün olarak 1 avuç kadar (bugün saymadım ama herhalde 15 tane vardı) kiraz yedim
akşama toplantım var yani hala işyerindeyim 6 da mesaim başlıcak 6.30 da da toplantı başlıcak.
çıkmam 8- 8,30 olur.burdan da eşim gelicek beni almaya arkadaşlara gidicez
meyve ikram eder inşta
meyveyle geçiştiririm akşam yemeğimi
yada çok karnım açıkırsa burda yanımda çorba var onu yerim
bugün daha 3 litreyi bitiremedim ama gidene kadar biter herhalde
hatta şuan koca bi bardak içiyorum
hadi herkese benden buzzz gibi bi suuu
canım çerezi hemen hemen bütün diyetisyenler tavsiye ediyor. Günde 1-2 avuç yemekten bence zarar gelmez. Ama çekirdek çok yağlı. Fındık, fıstık, ceviz, badem gibi kuruyemişler sağlıklı yağlar , protein ve vitamin içeriyor. Bunlar da vücudumuz için gerekli şeyler.
Ben az önce 2 avuç kadar çekirdek harici karışık kuruyemiş yedim. Bir oturuşta 250 gr- 500 gr yemiyceksen sana da tavsiye ederim..
haaayıııırrrrr.....
Ne yediğin değil ne zaman ve ne kadar yediğin önemli demişti bir diyetisyen bana. Gün içinde yediği pastayı eritti bak duygu. Ya pastayı yatarken yeseydi ... Gidecek miydi... Haayıırrr..
çerez de de öyle sabah kahvaltısında ya da ara öğün olarak 1- 2 avuç kafidir. Fazlası zarar..
özellikle karatayın kitabını okuduktan sonra çerez yemeye başladım ben. Markete gittiğimde fındık, yer fıstığı,ceviz, badem, kaju fıstık, antep fıstığı aldım 200 er gramlık paketlerde, bir de kayısı, siyah üzüm ve altınçilek kurusu. çerezleri ayrı , kuru meyveleri ayrı karıştırdım. Aralarda azar azar atıştırıyorum. Tabi aklıma geldikçe. Benim pek ara öğün ve abur cubur alışkanlığım yoktur. Mesela bugün sana tavsiye ettiğimde aklıma geldi yemek.
Bak aklıma geldi. En son ne zaman çikolata yediğimi hatırlamıyorum.. Enteresannn... Biri alıp önüme getirmese tatlı yemek, abur cubur yemek aklıma gelmiyor diyebilirim.
kilo werişi duraklamaya girmiş, şu anki yeme düzenini kilo koruma gibi algılayan bu bünyeye tavsiyeleriniz nedirrrr :)
takıldım kaldımmmm, şu anki beslenmemi ne kdr dikkat etsemde vücut kilo koruma gibi algılıyo ve daha inmiyoooo...
Duygucum, deneyimlerinden faydalandır beni, napiiiim şok diyet mi dukan mı nedir yani :s sende takılmıştın bölee bi ara..
öperim herkesiiiii
kilo werişi duraklamaya girmiş, şu anki yeme düzenini kilo koruma gibi algılayan bu bünyeye tavsiyeleriniz nedirrrr :)
takıldım kaldımmmm, şu anki beslenmemi ne kdr dikkat etsemde vücut kilo koruma gibi algılıyo ve daha inmiyoooo...
duygucum, deneyimlerinden faydalandır beni, napiiiim şok diyet mi dukan mı nedir yani :S sende takılmıştın bölee bi ara..
öperim herkesiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?