Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok hafif olmuş mönün canım tebrikler valla
sakın çekirdek yeme
dondurmayı tavsiye ederim ama çok çikolatalı ağır olmasın oda
bu sıcakta buzlulardan olabilir mesela :))

meyve de olsa baya tatlı bir öğle menüsü olmuş. bu nedenle ne çekirdek ne dondurma. bence fındık, fıstık, ceviz, badem vs gibi çerez yesen daha iyi olur.

Evet tatlı bir öğle yemeği oldu...Aslında canım çekirdek gibi birşeyler çıtlatmak istiyor....Fındık,fıstığa bayılırım fakat onlar da çok kalorili oluyor

Zaten hep güzel,lezzetli yiyecekler kilo aldırıyor.Tehlikeli,cıss....

Bende ara öğün olarak 1 avuç kadar (bugün saymadım ama herhalde 15 tane vardı) kiraz yedim

akşama toplantım var yani hala işyerindeyim 6 da mesaim başlıcak 6.30 da da toplantı başlıcak.
çıkmam 8- 8,30 olur.burdan da eşim gelicek beni almaya arkadaşlara gidicez
meyve ikram eder inşta
meyveyle geçiştiririm akşam yemeğimi
yada çok karnım açıkırsa burda yanımda çorba var onu yerim
bugün daha 3 litreyi bitiremedim ama gidene kadar biter herhalde

hatta şuan koca bi bardak içiyorum
hadi herkese benden buzzz gibi bi suuu

Bu arada öğlen arası pazara gittim ya güya bir tek domates ve patates alıcaktım yine dayanamadım tabii
bi güzel meyveleri sebzeleri görünce ondan bundan derken elim kolum doldu taştı

kayısı,şeftali,armut,kiraz hepsinden aldım
azar azar hepsinden koyup meyve şöleni yapıyorum kendime :))

aynen öyle canım hep lezzetli yiyecekler kilo aldırıyor..

ohh afiyet olsun canım

Bu akşamlık küçük bi kaçamak düşünüyorum.Gerçi küçükte sayılmaz.Aslında kesinde değil.Eğer yaparsam fazladan yürüyeceğim.Bu arada tatille ilgili önerilerinizi bekliyorum..

canım çerezi hemen hemen bütün diyetisyenler tavsiye ediyor. günde 1-2 avuç yemekten bence zarar gelmez. ama çekirdek çok yağlı. fındık, fıstık, ceviz, badem gibi kuruyemişler sağlıklı yağlar , protein ve vitamin içeriyor. bunlar da vücudumuz için gerekli şeyler.

ben az önce 2 avuç kadar çekirdek harici karışık kuruyemiş yedim. bir oturuşta 250 gr- 500 gr yemiyceksen sana da tavsiye ederim..

Yiyebilirim :) Çerezleri o kadar çok seviyorum ki; bir oturuşta yarım kilo bile yeme kapasitesine sahibim..Off canım çekti şimdi
Fındıkkkkkkkkkkkkkk
Fıstıkkkkkkkk
Anteppppppppp
Rizeeeeee

Ayy başıma vurdu iyice sıcak ve açlık.Ne diyorum ben

walla canikom her 2 fikirde uygun bana :)
eküri olayını sewdimmm

duygucum senin olgunlugunun farkında olduğum için, böyle bir olgunlukla yorumumu karşılıcagnı bildiğim için senden örnek verdim zaten, yoksa sen benim gücendirmek isticeğim en son kişilerden birisin.. dediğim gibi bunu herkes birbirne yapar oldu ama daha fazla karamsarlığa kapılmıcezzzz, hepberaber güzel güzel kilo vercez inşallah ki seni de tebrik ederim hedefinin altına düştüğün için :) herkes bu şerefe nail olamaz walla :) hem anne hem güzel hemde çıtır misssss missss

cok yaratıcısın kaptaaaaan
ayy hepsi uyarr ayoll yeterki canlılık gelsiin

teşekkür ederim canım yerinde gözüm olduğundan değil wallah, sende ayrılınca itekleyimm takımı didim ondan

kızlar ben yawaştan kaçar, bugün saç baş yoldum bi ara artık, öyle böyle deildi..

yarın da sabah 2 tane iş görüşmem war, izinliyim, öğlen 1 gibi gelirim, gece de ugramaya calısırım bi plan yapmazsaak :)

sevgilerr :)

haaayıııırrrrr.....

ne yediğin değil ne zaman ve ne kadar yediğin önemli demişti bir diyetisyen bana. gün içinde yediği pastayı eritti bak duygu. ya pastayı yatarken yeseydi ... gidecek miydi... haayıırrr..

çerez de de öyle sabah kahvaltısında ya da ara öğün olarak 1- 2 avuç kafidir. fazlası zarar..

özellikle karatayın kitabını okuduktan sonra çerez yemeye başladım ben. markete gittiğimde fındık, yer fıstığı,ceviz, badem, kaju fıstık, antep fıstığı aldım 200 er gramlık paketlerde, bir de kayısı, siyah üzüm ve altınçilek kurusu. çerezleri ayrı , kuru meyveleri ayrı karıştırdım. aralarda azar azar atıştırıyorum. tabi aklıma geldikçe. benim pek ara öğün ve abur cubur alışkanlığım yoktur. mesela bugün sana tavsiye ettiğimde aklıma geldi yemek.

bak aklıma geldi. en son ne zaman çikolata yediğimi hatırlamıyorum.. enteresannn... biri alıp önüme getirmese tatlı yemek, abur cubur yemek aklıma gelmiyor diyebilirim.

kilo werişi duraklamaya girmiş, şu anki yeme düzenini kilo koruma gibi algılayan bu bünyeye tavsiyeleriniz nedirrrr :)
takıldım kaldımmmm, şu anki beslenmemi ne kdr dikkat etsemde vücut kilo koruma gibi algılıyo ve daha inmiyoooo...

duygucum, deneyimlerinden faydalandır beni, napiiiim şok diyet mi dukan mı nedir yani :S sende takılmıştın bölee bi ara..

öperim herkesiiiii

okuyunca susadım valla :) ben de içiyorum şu an :)

Ben birazdan giyinip gidecem telefon almaya gelince yine paylaşımda bulunmaya çalışacağım bugün sırtım ağrıyo:s bilgisayar başında daha fazla durabilir miyim bilmiyorum yin de girmeye çalışacağım öptüm kocaman

yediğin saatler ve miktar uygun olursa dediğin gibi bi problem olmaz

bikaç gün kalorili ye vücut tam alışırken pat diye kes.nasıl fikir.bazen işe YARIYOR

Son düzenleme:

böyle durumlarda 1-2 günlük şok diyetler yapılıyor genelde,ben hiç denemedim ama metabolizmayı şaşırtıcı girişimlerde bulunmak gerekiyor derler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…