- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #42.461
ayyyyyyyyy ne güzelll yaa bende o günleri görebilecekmiyim acabaaaa???Elifcim ben muhtemelen bu hafta sonu mezun olucam:)Bundan sonra korumaya geçicem çünkü bugün tartıldığımda en son hedef kilom 57 kilonun altındaydımHatta bu yüzden takvimi değiştirip 56.5 yaptım...
Onun için ben size sadece sohbet amaçlı katılırım bundan sonra kilo verme gibi bir faydam olmaz canım..Bu cumadan sonra...
Ama hediye fikrin gerçekten çok hoş arkadaşlarım adına çok büyük motivasyon olacağına inanıyorum
bana markasını mesaj atar mısın..
biliyorum ablacım zaten bence küçük hediyelerin daha büyük manevi değeri oluyor
Bu konuda benim tek düşüncem ulaştırma .O konularda cahilimdir biraz :)
Hanımlarr bilgisayarımı yaptımmmm çok mutluyum daha bi hareketlendim şimdi akşamda gaziosmanpaşaya telefon almaya gidicem gidip gelirken yürüyecem :)
bu arada saat 3 gibi küçük armut yedim ..
selam kızlar,geçmişi okudum da geldim.sabah aç karnına kan vermeye çıktım,şu saat oldu geldim,demir ilacı ve akne için ilaç başlayacağım...sabah kahvaltımı dışarı da yaptım,kızartma falan yedim...akşam artık bir salata olur menümde.lazere gittim bugün banyo yapma dediler,spordan da yırttım :))
bi kaç tartı baktım her biri farklı tartı :))kararsız kaldım almadan geldim...su da az içtim...gideyim de su açığımı kapatayım bari :)
Bu arada öğlen arası pazara gittim ya güya bir tek domates ve patates alıcaktım yine dayanamadım tabii
bi güzel meyveleri sebzeleri görünce ondan bundan derken elim kolum doldu taştı
kayısı,şeftali,armut,kiraz hepsinden aldım
azar azar hepsinden koyup meyve şöleni yapıyorum kendime :))
Bu akşamlık küçük bi kaçamak düşünüyorum.Gerçi küçükte sayılmaz.Aslında kesinde değil.Eğer yaparsam fazladan yürüyeceğim.Bu arada tatille ilgili önerilerinizi bekliyorum..
walla canikom her 2 fikirde uygun bana :)
eküri olayını sewdimmm
duygucum senin olgunlugunun farkında olduğum için, böyle bir olgunlukla yorumumu karşılıcagnı bildiğim için senden örnek verdim zaten, yoksa sen benim gücendirmek isticeğim en son kişilerden birisin.. dediğim gibi bunu herkes birbirne yapar oldu ama daha fazla karamsarlığa kapılmıcezzzz, hepberaber güzel güzel kilo vercez inşallah ki seni de tebrik ederim hedefinin altına düştüğün için :) herkes bu şerefe nail olamaz walla :) hem anne hem güzel hemde çıtır misssss missss
cok yaratıcısın kaptaaaaan
ayy hepsi uyarr ayoll yeterki canlılık gelsiin
teşekkür ederim canım yerinde gözüm olduğundan değil wallah, sende ayrılınca itekleyimm takımı didim ondan
kilo werişi duraklamaya girmiş, şu anki yeme düzenini kilo koruma gibi algılayan bu bünyeye tavsiyeleriniz nedirrrr :)
takıldım kaldımmmm, şu anki beslenmemi ne kdr dikkat etsemde vücut kilo koruma gibi algılıyo ve daha inmiyoooo...
duygucum, deneyimlerinden faydalandır beni, napiiiim şok diyet mi dukan mı nedir yani :S sende takılmıştın bölee bi ara..
öperim herkesiiiii
hoşgeldin tatlım
kilo werişi duraklamaya girmiş, şu anki yeme düzenini kilo koruma gibi algılayan bu bünyeye tavsiyeleriniz nedirrrr :)
takıldım kaldımmmm, şu anki beslenmemi ne kdr dikkat etsemde vücut kilo koruma gibi algılıyo ve daha inmiyoooo...
duygucum, deneyimlerinden faydalandır beni, napiiiim şok diyet mi dukan mı nedir yani :S sende takılmıştın bölee bi ara..
öperim herkesiiiii
ufff zayıflarken de en gıcık şey buu öle diolar yanii daha ben görmedim :)kilo werişi duraklamaya girmiş, şu anki yeme düzenini kilo koruma gibi algılayan bu bünyeye tavsiyeleriniz nedirrrr :)
öperim herkesiiiii
bu arada bende 1,5 saat nerdeyse hiç durmadan yüzdüm..
Şimdide geldim duşumu aldım veee mens dönemim başladı ne yazıkki
bu akşam bende k flakes yemeye karar verdim hafif olsun diye ama
canımda müthiş tatlı şeyler istiyoo
ondan k flakesin içine yarım muz doğramaya karar verdim nasılll ??
Yarım muzdan bişi olmaz dimii?
Hatta ben arada sırada yarım muzu ara öğün olarak ta tüketiyorum??
merhabalar kızlar
2 gündür bazı sağlık ve ailevi meseleler yüznden giremiyorum..
hepinizden özür dilerim..
diyetime devam ettim,ancak düzenli bir listem olmadı..
fakat kaçamak yapmadım,yapacak halimde yoktu pek zaten..
yarın Eskişehir'e gideceğiz,bunun için izin almaya geldim ben
geçmişi de okuyamıyorum,çok yorgunum..
önemli değil canım ne zaman dönceksin
nete girip bildirim yapabilcek imkanın olcak mı ona göre idare edebiliriz
kısa süre de dönceksen
evet perşembe günü gece,en geç cuma sabah bildirim yapacağım canım
cumartesi veya pazar günü döneceğiz zaten,çok kalmayacağız
tamam tatlım sorun değil
cebimi atayım sana
oldu da giremezsen cuma sabahı mesaj at bana
umarım sorunlar hallolur sıkma canını
bu arada ben bişe sormak istiyorum...
Ben şu anda deneme aşamasında olduğum için kilo bildirimi yapacakmıyım acaba?
cuma günü sen yap bildirmini canım
paylaşımların doğrultusunda yeterli olursan listeye alırız olmadı
açıklarımben sana durumu bi sonraki haftaya alırız
ama gayet istekli olduğun belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?