- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #42.481
İçim rahat etmedi oturdum okudum hepsini
meğer iki günde neler değişmiş takımda ya..
canım bol fotolu kız takım kaptan yardımcılığın hayırlı olsun
ben tam nasıl hediye alacaz felan anlamadım açıkçası :26:
kafam tam yerinde değil,çok başım ağrıyor ondan galiba..
ama şunu belirtmeliyim ki ben varım
kilomu atıyorum hemen,bakalım eşim kim olacak
Evet budefa olucak inşallah öyle inanıyorum...
Birkeç gün önce ilk geldiğimden bu yana bile farkediyor
Grup işi olduğu için daha bi sorumlu hissediyorum kendimi
Gerçekten tek başıma böyle sorumlu davranabilirmiydim bilemiyorum
ve yine de kendimi daha yolun başında görüyorum ve çok aceleci de olmak istemiyorum
Yavaş yavaş sizlerin de desteğiyle başarıcam inşallah
bende bu konuda çok zorlanıyorumAbur cubur krizim geçti ama neler çektim yememek için...
Nerdeyse 1 litre sıcak su içtim arkadaşlar.Ama itiraf etmeliyim ki zor bir gündü
aaaa uyumuş herkes...
bende yatıyım bari sbh erken kalkcam
herkese iyi geclerr kızlarr
yarın ancak akşama doğru gelebilirim
galibaa,görüşmek üzereeee
canım haftaya cuma başlıcaz
herkes kilosunu belirtsin bana
bi de kabul etmeyen olur mu belli olsun
anladım canım süper valla o zaman seni mezun ediyoruz he u hafta darısı kalanların başına inşallah
her zaman bekleriz seni
Selammm.....
Öğlen menüm
Kocaman 1 dilim karpuz
1 dilim kavun
2 elma
1 kase yoğurt
Yulaf ezmesi ekleyip yedim....
Şu an işyerindeyim,çok sıcak çok...Bunaldım..
Bol su içiyorum ama lavabodan çıkamıyorum bu kez de
Ama canım abur cubur istiyor şu anda
Dondurma mı alıp yesem ya da çekirdek.Fikir verin kızlar ne yapayım,ölücem
Sağol canım bilmezmiyim bende burda siz olduğunuz için varım..Elimden geldiğince her zaman her konuda yardıma hazırım:)walla canikom her 2 fikirde uygun bana :)
eküri olayını sewdimmm
duygucum senin olgunlugunun farkında olduğum için, böyle bir olgunlukla yorumumu karşılıcagnı bildiğim için senden örnek verdim zaten, yoksa sen benim gücendirmek isticeğim en son kişilerden birisin.. dediğim gibi bunu herkes birbirne yapar oldu ama daha fazla karamsarlığa kapılmıcezzzz, hepberaber güzel güzel kilo vercez inşallah ki seni de tebrik ederim hedefinin altına düştüğün için :) herkes bu şerefe nail olamaz walla :) hem anne hem güzel hemde çıtır misssss missss
cok yaratıcısın kaptaaaaan
ayy hepsi uyarr ayoll yeterki canlılık gelsiin
teşekkür ederim canım yerinde gözüm olduğundan değil wallah, sende ayrılınca itekleyimm takımı didim ondan
kilo werişi duraklamaya girmiş, şu anki yeme düzenini kilo koruma gibi algılayan bu bünyeye tavsiyeleriniz nedirrrr :)
takıldım kaldımmmm, şu anki beslenmemi ne kdr dikkat etsemde vücut kilo koruma gibi algılıyo ve daha inmiyoooo...
duygucum, deneyimlerinden faydalandır beni, napiiiim şok diyet mi dukan mı nedir yani :S sende takılmıştın bölee bi ara..
öperim herkesiiiii
böyle durumlarda 1-2 günlük şok diyetler yapılıyor genelde,ben hiç denemedim ama metabolizmayı şaşırtıcı girişimlerde bulunmak gerekiyor derler...
ayyyyyyyyy ne güzelll yaa bende o günleri görebilecekmiyim acabaaaa???
Ne kadar zamanda hedef kilona ulaştın cnmm? valla tebrik ederim darısı bize artıkkk
merhabalar kızlar
2 gündür bazı sağlık ve ailevi meseleler yüznden giremiyorum..
hepinizden özür dilerim..
diyetime devam ettim,ancak düzenli bir listem olmadı..
fakat kaçamak yapmadım,yapacak halimde yoktu pek zaten..
yarın Eskişehir'e gideceğiz,bunun için izin almaya geldim ben
geçmişi de okuyamıyorum,çok yorgunum..
kızlar ben yawaştan kaçar, bugün saç baş yoldum bi ara artık, öyle böyle deildi..
yarın da sabah 2 tane iş görüşmem war, izinliyim, öğlen 1 gibi gelirim, gece de ugramaya calısırım bi plan yapmazsaak :)
sevgilerr :)
kilo werişi duraklamaya girmiş, şu anki yeme düzenini kilo koruma gibi algılayan bu bünyeye tavsiyeleriniz nedirrrr :)
takıldım kaldımmmm, şu anki beslenmemi ne kdr dikkat etsemde vücut kilo koruma gibi algılıyo ve daha inmiyoooo...
duygucum, deneyimlerinden faydalandır beni, napiiiim şok diyet mi dukan mı nedir yani :S sende takılmıştın bölee bi ara..
öperim herkesiiiii
Canımsın sağol gitmem burdan zaten hep yazmaya çalışıcam size:)
Canım maraş usulu algidalar var ya 100 gramı 171 kalori 50 gram kadar yani yaklaşık 2 top kadarı bir meyve öğününe denk gelir ama sadece iki top:)
Sağol canım bilmezmiyim bende burda siz olduğunuz için varım..Elimden geldiğince her zaman her konuda yardıma hazırım:)
Cerenim ben sana yarın 2 günlük sebze şoku ya da 2 günlük protein şoku yazayım 1 kilo verirsin devam edersin..
Hangisini istersin bilmem çünkü iki öğün ya sebze ya da et yicen..
O durduğu zaman kilom diyetisyen vermişti..
Sebzede şöyle bir şey var 2 gün yapıyorsun 3. ve 4.günde kilo kaybı devam ediyor biraz aç kalıyorsun ama değiyor..
Yarın yazarım canım hangisini istersen...
Evet canım doğru en iyisi şok diyet 2 günlük...
Tuğbacım görürsün emin ol..
Sen yeni katıldın aramıza bilmezsin ben doğuma 96 kilo girdim anlıcağın 40 kilo gibi bir rakama ulaşmak üzereyim 39.5:)))
Çok tecrübe edindim..
2 diyetisyen en az 5 6 kitap eskittim...
Netten ve burdan siz sevgili arkadaşlarımdan öğrendiklerimde cabası...
Zordu ama değdi..
İsteyen herkes yapabilir..
Haftaya topik açıp yazıcam hikayemi buraya linkini kopyalarım görürsünüz:=)
Geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda atlatırsınız...
görüşmelerin güzel geçer inşallah cerencim. hayırlı haberlerle bekliyoruz seni
ben ben ben de aynı durumdayım. sana bakılırsa benimki çok erken ama ben verdiğimi de gram gram verdim zaten. bünyem böyle. bişiler yapmam lazım.. birkaç gündür cacık ve ayran çorbasına sardım. cumaya kadar devam edicem bakalım.
duygucum, ikisini de yazarsan sevinirim. cerenin yanına ben de eklendim.ramazanda zor olur. bari ramazan girmeden 2 gün yapalım da oruçlu oruçlu açlıkla savaşmayalım.
Günaydınnn:)
Bu sabah spora gitmedim,çok yorgundum. Aslında 1 gün gidip,1 gün gitmesem mi acaba ya?Çalışmasam neyse,ama çalışıyorum daha çok yoruluyorum.Bugün gitmedim mesela çok iyiyim,dinlendim... Şimdi sütümü içicem,kahvaltıya bakıcam artık:)
Ohh be nasıl dinlenmişim
Tamam canım yazarım bugün biraz işlerim var halledeyim hemen yazıcam
Günaydın bu arada arkadaşlar....
Kahvaltımı yaptım kahvemi içtim geldim...
Ev berbat olmuş kaç gündür elimi sürmüyorum bir elektrik süpürgesi tutayım yerleri sileyim gelirim..
Öpüyorum sizi
günaydın kızlar, öğlen oldu gerçi ama 4 tü yattığımda. sıcaklardan uyuyamıyorum. sabah da kalkamıyorum normal olarak.
sabah sabah bir kabahat işledim.. bugün kayınvalidem ve görümcem gelecekmiş. annem de açma yapmış. mis gibi açma kokusuna uyandım. ve kahvaltıda dayanamayıp 2 tane açma yedim. :26::26:
pastanede yapılan yağa bulanmış açmalar gibi değil tabi evde yapılan ama uzun süredir böyle bişey yememiştim. kötü hissettim şimdi kendimi.. öğlen akşam soğuk çorbaya devam bu durumda..
sabah tartıda -300 gr çıktım. cuma günü yazarken bir haftayı da yazıcam size. aradaki dalgalanmaları görün diye.
duygucum kolay gelsin. işlerini hallet yazarsın canım.
Off evde yapılan açma da ne güzel olmuştur şimdi.Sıcak sıcak... Valla biraz kilo veriyim ben de ödüllendiricem kendimi,zaten arada oluyor kaçamaklar:)
Sana da yaramasın inşallah canım,bol su iç,harekete geç akar gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?