- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #42.521
Çok sıcak, çok bunaldım.Bir de gece eşimle birbirimizi yedik.
Ben yattı uyudum,gece ter içinde uyandım.Hemen banyoya koştum,buz gibi su beni kendime getirdi.Çıktım bir de ne göreyim; ne kadar cam,pencere varsa kapatıp yatmış...Hepsini açtım yine uyuyakaldım.Sabaha karşı sesle uyandım,baktım sinirli bir yüz ifadesiyle pencereleri kapatıyor.'ne yapıyorsun,hava çok sıcak,bu havada kapatılır mı '' dedim. Demez mi''hırsız girer'' Çıldırdım resmen.4.katta oturuyoruz,nereye girecek,nasıl girecek?'' Neymiş efendim hırsız düz duvara tırmanırmışşş
Girerse girsin dedim ya....Biraz söylendikten sonra yattık uyuduk.Bir ara kendimi balkona attım,yere uzandım:) Yok bırakır mı,sanki bana programlanmış,hasta olacaksın gel içeri dedi.İçimden ya sabırr çekerek girip yattım... Ya bazen sıcaktan çok seni çekiyorum dedim
Çok sıcak, çok bunaldım.Bir de gece eşimle birbirimizi yedik.
Ben yattı uyudum,gece ter içinde uyandım.Hemen banyoya koştum,buz gibi su beni kendime getirdi.Çıktım bir de ne göreyim; ne kadar cam,pencere varsa kapatıp yatmış...Hepsini açtım yine uyuyakaldım.Sabaha karşı sesle uyandım,baktım sinirli bir yüz ifadesiyle pencereleri kapatıyor.'ne yapıyorsun,hava çok sıcak,bu havada kapatılır mı '' dedim. Demez mi''hırsız girer'' Çıldırdım resmen.4.katta oturuyoruz,nereye girecek,nasıl girecek?'' Neymiş efendim hırsız düz duvara tırmanırmışşş
Girerse girsin dedim ya....Biraz söylendikten sonra yattık uyuduk.Bir ara kendimi balkona attım,yere uzandım:) Yok bırakır mı,sanki bana programlanmış,hasta olacaksın gel içeri dedi.İçimden ya sabırr çekerek girip yattım... Ya bazen sıcaktan çok seni çekiyorum dedim
Son günlerde kahvaltı saatlerim şaştı kahvaltı yerine çorba falan takılıyorum ben de bugün bari saati geçmesin diye 1 yarım kase yoğurtlu çorba yedim sonra teyzeme gelince yarım domates 1 kk peynir biraz da patates yedim 2 bardak gazı kaçmış fanta içtim bu arada tartıda eksideyim hanımlar bu hafta daha iyiyim
ay sonundan dolayı okdr yogunki, daha ögle yemegi bile yiyemedimmm
Kıyamam yaaa erkekleri anlamak zor o da haklı aslında koruma içgüdüsü işte
Bende hırsız değil böcek korkusundan mayısta camları bir kapatıyorum eylül ekim gibi açıyorum desem yalan olmaz
Gece sabaha kadar klimayla yatıyoruz sonra onu kapatıp oturma odasınınkini açıyoruz 24 saat cam pencere kapalı arada açıp havalandırıp kapatıyorum hemen hamam böceği hayatımdaki en büyük fobim
evet kızlar sebze diyeti 2 günlük hemen kağıt kalemleri alın bakam
Sabah:1 dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir yani 30 gram kadar aşağı yukarı ve beyaz olucak
1 yumurta(yumurta şart)
domates ve salatalık
Öğle:10 yemek kaşığı silme z.yağlı sebze
1 dilim ekmek
salata
Ara:1 meyve
Akşam:Öğlenin aynı
Gece:1 meyve..
Buna extradan yoğurt ya da benzeri birşey katmıyoruz bozuyor diyeti arkadaşlar haberiniz olsun..
1 tane daha yazayım buda kaliteli protein yani yumurta ile 2 günlük
sabah:1 dilim ekmek
1 k.k beyaz az yağlı peynir
yeşillik domates....
Öğle: 2yumurta ile menemen yağsız tavada
bol yağsız salata
Akşam:
Öğlenin aynı menemen ya da 1 kutu diyet ton balığı (160 gr.)
bol salata
Gece meyve falan yok...
Bunda 2 öğün menemende yiyebilirsiniz isterseniz dediğim gibi ama yine söylüyorum sabahı öğlene alayım yok bir meyve daha koyayım dedinizmi 1 kilo vermıyorsunuz arkadaşlar bilginize
ne işle meşgulsün tatlım?
Son günlerde kahvaltı saatlerim şaştı kahvaltı yerine çorba falan takılıyorum ben de bugün bari saati geçmesin diye 1 yarım kase yoğurtlu çorba yedim sonra teyzeme gelince yarım domates 1 kk peynir biraz da patates yedim 2 bardak gazı kaçmış fanta içtim bu arada tartıda eksideyim hanımlar bu hafta daha iyiyim
Kıyamam yaaa erkekleri anlamak zor o da haklı aslında koruma içgüdüsü işte
Bende hırsız değil böcek korkusundan mayısta camları bir kapatıyorum eylül ekim gibi açıyorum desem yalan olmaz
Gece sabaha kadar klimayla yatıyoruz sonra onu kapatıp oturma odasınınkini açıyoruz 24 saat cam pencere kapalı arada açıp havalandırıp kapatıyorum hemen hamam böceği hayatımdaki en büyük fobim
Güzellik ve cilt bakım uzmanıyım.Aynı zaman da bir çeşit kuaförüm canım...Çok işim var çokkk yoruluyorum...Bir de herkes zayıf,az bir kilo alınca işime de yansıyor...
Çorba da güzel bir yemek ama.Sabahları içilmesi de çok faydalı bence....
Ya sorma ,beni mahvediyor hırsız derdine...Biz uyurken ne alacaksa hırsız beni mi alacak??Taşıyamaz kiii
Klima sorunumuz var bizim.Çok ses çıkarıyormuş,yan taraftan şikayet alıyoruz.Bir de beni mahvediyor klima...Fan mı alsam ufak ne yapsam???
1 yumurta(yumurta şart)
domates ve salatalık
1 dilim ekmek
salata
Buna extradan yoğurt ya da benzeri birşey katmıyoruz bozuyor diyeti arkadaşlar haberiniz olsun..
yeşillik domates....
bol yağsız salata
Akşam:
bol salata
Gece meyve falan yok...
Bunda 2 öğün menemende yiyebilirsiniz isterseniz dediğim gibi ama yine söylüyorum sabahı öğlene alayım yok bir meyve daha koyayım dedinizmi 1 kilo vermıyorsunuz arkadaşlar bilginize
yediğin saatler ve miktar uygun olursa dediğin gibi bi problem olmaz
bikaç gün kalorili ye vücut tam alışırken pat diye kes.nasıl fikir.bazen işe YARIYOR
böyle durumlarda 1-2 günlük şok diyetler yapılıyor genelde,ben hiç denemedim ama metabolizmayı şaşırtıcı girişimlerde bulunmak gerekiyor derler...
canım aynen öyle maddi eğil manevi değeri önemli kesinlikle
ulaştırma konusunda hediye sahipleri özelden adreslerini ulaştırcak yollaycak kişiye
bi kere de kargoya gidip hepsini kendi adreslerine vericeksin
kargo ücretini hediyesini alan kişi ödeyecek
güle güle kullan yeni telefonunu kulağında eskisin :)
canım tartı çok önemli değil tartsın yeter
sinbo kullanıyorum ben cam olanlardan marketlerde bile var
20 25 lira arası bişey pahalıya gerek yok
ben de bayılırım pazar alışverişine renk cümbüşü oluyo o sebze meyve tezgahları
şifa niyetine olsun kuzu
kaçamağı abartma sakın
tatlım tatil için assosu düşünebilirsin
fiyatlarda uygun hem
ben gidecektim eşimin işleri yüzünden gidemedik
uygun fiyata önerebileceğim bi yer var sana denize sıfır
kaptan yardımcılığının havasına hemen girmişsin afferim benim kuzu kafama
ne güzel de bilgiler vermişsin öyle
bu cumadan sonra ekirü yarışmasına başlıcaz
takımda yerlerini bi netleştirsin yeni gelen hatunlar hele bi
hoşbulduk canımcım
senin mesai var he of hiç çekilmez
allah yardımcın olsun
cerenin de yarın sabah iş görüşmesi varmış
inşallah güzel haberlerle gelir
o kadar kilodan sonra normal ama duraklamsı kuzu
öyle dönemlerde diyetisyen günlük kolari alımını arttırırdı 1 hafta bana
sonra düşürürdü vucudu şaşırtmak için sen de protein ağırlı beslenerek
yapabilirsin bunu
ufff zayıflarken de en gıcık şey buu öle diolar yanii daha ben görmedim :)
vallahi o aşamada bende bilmiyorum neler yapmak lazımm,bir bilen varsa bizide bilgilendirsinn
İçim rahat etmedi oturdum okudum hepsini
meğer iki günde neler değişmiş takımda ya..
canım bol fotolu kız takım kaptan yardımcılığın hayırlı olsun
ben tam nasıl hediye alacaz felan anlamadım açıkçası :26:
kafam tam yerinde değil,çok başım ağrıyor ondan galiba..
ama şunu belirtmeliyim ki ben varım
kilomu atıyorum hemen,bakalım eşim kim olacak
Canımsın sağol gitmem burdan zaten hep yazmaya çalışıcam size:)
Canım maraş usulu algidalar var ya 100 gramı 171 kalori 50 gram kadar yani yaklaşık 2 top kadarı bir meyve öğününe denk gelir ama sadece iki top:)
Sağol canım bilmezmiyim bende burda siz olduğunuz için varım..Elimden geldiğince her zaman her konuda yardıma hazırım:)
Cerenim ben sana yarın 2 günlük sebze şoku ya da 2 günlük protein şoku yazayım 1 kilo verirsin devam edersin..
Hangisini istersin bilmem çünkü iki öğün ya sebze ya da et yicen..
O durduğu zaman kilom diyetisyen vermişti..
Sebzede şöyle bir şey var 2 gün yapıyorsun 3. ve 4.günde kilo kaybı devam ediyor biraz aç kalıyorsun ama değiyor..
Yarın yazarım canım hangisini istersen...
Evet canım doğru en iyisi şok diyet 2 günlük...
Tuğbacım görürsün emin ol..
Sen yeni katıldın aramıza bilmezsin ben doğuma 96 kilo girdim anlıcağın 40 kilo gibi bir rakama ulaşmak üzereyim 39.5:)))
Çok tecrübe edindim..
2 diyetisyen en az 5 6 kitap eskittim...
Netten ve burdan siz sevgili arkadaşlarımdan öğrendiklerimde cabası...
Zordu ama değdi..
İsteyen herkes yapabilir..
Haftaya topik açıp yazıcam hikayemi buraya linkini kopyalarım görürsünüz:=)
Geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda atlatırsınız...
görüşmelerin güzel geçer inşallah cerencim. hayırlı haberlerle bekliyoruz seni
ben ben ben de aynı durumdayım. sana bakılırsa benimki çok erken ama ben verdiğimi de gram gram verdim zaten. bünyem böyle. bişiler yapmam lazım.. birkaç gündür cacık ve ayran çorbasına sardım. cumaya kadar devam edicem bakalım.
duygucum, ikisini de yazarsan sevinirim. cerenin yanına ben de eklendim.ramazanda zor olur. bari ramazan girmeden 2 gün yapalım da oruçlu oruçlu açlıkla savaşmayalım.
1 yumurta(yumurta şart)
domates ve salatalık
1 dilim ekmek
salata
yeşillik domates....
bol yağsız salata
Akşam:
bol salata
Gece meyve falan yok...
1 yumurta(yumurta şart)
domates ve salatalık
1 dilim ekmek
salata
yeşillik domates....
bol yağsız salata
Akşam:
bol salata
Gece meyve falan yok...
a bak bu süpermiş benim gibi sebze sapığı için süper bi diyet
2 günden fazla yapsam nolur ki acaba
ben de işten çıkışta marketten bal aldım
elma sirkeli su içicem artık
bundan 10 sene evvel lisede baya zayıfladığım bi dönem de
bu formül işime yaramıştı
elma sirkesini ztaen çok severim
salatadan eksik etmem zaten
belki de o yaşlarda kilo vermem daha kolaydı ya da motivasyonum daha yüksekti
bilmiyorum ama tekrar işi sıkıya alcam
ekim sonunda kasım başında 15 kilo eksik olmak istiyorum
Ablalarım kusuruma bakmayın bugün fazla giremiyorum bilgisayara teyzemdeyim kuzenlerim oyun falan oynuyo :)
şimdi akşam yemeği yedim 1 y.k pilav,teyzem sulu köfte gibi bişey yapmış ondan 1 küçük köfte, 2 patates dilimi yedim 1 yudum da kola içtim malum sabah fanta fazla kaçtı normal de içmem asitli şeyler ama bugün içim yanıyo önümde onlar varken elimi suya uzatmak zor geldi kola içmeye devam etmemek için su içtim devamında şimdi acayip tokum ...
sizleri seviyorumm geçmişle en iyi evde ilgilenebilirimöptüm kocaaman
eveetttt sonunda naaptım neettim onu yazmaya geldi sıra :)
dün öğle yemeği yemeye fırsat bulaamadığım için en son saat 2 gibi 3 tne büük eriklerden yemiştim.. eve gelmem saat 8i buldu o saatten sora bşii yememm didim, amma
sevgiliyle buluştuk, öle yrüdük felan sahil kenarında, cocuk da bişi yememiş saat 9dan 11e kdr yalwardı, burgera mı gidelim demedi, ortaköyde kumpir kumru mu teklif etmedi ama hyr dedim olmaz didim, 2 saat direndim o açlıkla, sonraa birden bi köfteci gördük rresmen ite ite soktu beni içeri
ben sipariş wermedim, cocuk benden tırtıklarsın cok kacırma bu saatte dedi, bende dedim cok düşünceli olsan sokmazdn beni buraya diye, hıh , neseee o saatte 2 tane ızgara köfte yarım dilim de beyaz ekmek yedimaclıktan midem yapışmıştı nerdeyse
sora tüm yol trip attım cocuga zaten
nese bu sabah da 2 tne iş görüşmem wardı bilionuzz, birisi finans sektöründe, 3. görüşmemi yaptım, aylık 1900 lira civarı maaş ama pozisyon ii deil,
biri de bilişim sektöründe ve şuanda türkiyede tekel olmuş bi kurum, aylık sanıyorum ki 1400ü geçmicektir rakam ama pozisyon benim şu anki pozisyonumun üstündee, servisi fln imkanlarıda süper, bu tek görüşme olcakmış bu cumaya kdr dönüş yapıcaklar sanırım.
inş olursa 2.sini istiyorum.. herşey para deil sonuçta, calışma ortamı süper relax, kurum cok köklü :)
nese görüşmelerimi yaptımmm, sabah 9 civarı bi tost yemiştim, geldimm saat 1 gibi şubeye, aman allahım bir yogunluk ki sormayın gitsin.. bir başladım ki tempoya, en son saat 4bucukta yiterr yaaaa ben yemeeeeeğe gidiyorum dedim, o arada bi tek su içmiştim, nesee gittiğim yerde de elektrikler kesikmişş, aplaaaaaaaa sadece ssandwiç yapabilirüüz sana didiler, yaap ordan bi kepekli didim, aplaaaaaaaaa kepekli galmaduu didiler, amannn beeeeee yiterr beee yap ordan baget ekmeğe bi sandwiç didimmmm we oturdum yedim wallaaaa
o saatten beri de daha bişi yemedim, şimdi koydum bi bardağa bisürü buz, üstüne de accık ice teaonu içiom viski gibi duruyo heeee
ayyy yeter günlük gibi oldu, nesee öyle işteee
Bir dönem ben de denemiştim sirke bal olayını.Gerçekten zayıflatıyor,hem de çok sağlıklı.Fakat mide problemi olanlar dikkat etmeli,Malum sirke mideye zarar verebilecek asite sahip.Ahh o yıllar.Gerçekten de insanın ateşli olduğu dönemlerdi,enerji fışkırıyordu üzerimizden.Eee metabolizmada hızlıydı tabi.Kilo vermek çok kolaydı.Fakat zaman geçtikçe yavaşlıyor metabolizma.Fakat sen henüz çok gençsin amonracım...Yine rahatlıkla kilo vereceğine eminim ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?