Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

onun bişeye kafası takılmış canım sabret geçer ;(

Kıyamam yaaa erkekleri anlamak zor o da haklı aslında koruma içgüdüsü işte
Bende hırsız değil böcek korkusundan mayısta camları bir kapatıyorum eylül ekim gibi açıyorum desem yalan olmaz
Gece sabaha kadar klimayla yatıyoruz sonra onu kapatıp oturma odasınınkini açıyoruz 24 saat cam pencere kapalı arada açıp havalandırıp kapatıyorum hemen hamam böceği hayatımdaki en büyük fobim

keşke hiç içmeseymişsin canım boşu boşuna şeker

ay sonundan dolayı okdr yogunki, daha ögle yemegi bile yiyemedimmm

ahh kıyamam tatlımm sana (

biz 2 odanında balkon kapısını açık bırakarak yatıyoruz valla.sinekliklikleri kapatıyoruz allaha emanet.

evet kızlar sebze diyeti 2 günlük hemen kağıt kalemleri alın bakam

Sabah:1 dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir yani 30 gram kadar aşağı yukarı ve beyaz olucak
1 yumurta(yumurta şart)
domates ve salatalık

Öğle:10 yemek kaşığı silme z.yağlı sebze
1 dilim ekmek
salata

Ara:1 meyve
Akşam:Öğlenin aynı
Gece:1 meyve..

Buna extradan yoğurt ya da benzeri birşey katmıyoruz bozuyor diyeti arkadaşlar haberiniz olsun..

1 tane daha yazayım buda kaliteli protein yani yumurta ile 2 günlük

sabah:1 dilim ekmek
1 k.k beyaz az yağlı peynir
yeşillik domates....

Öğle: 2yumurta ile menemen yağsız tavada
bol yağsız salata

Ara:1 meyve

Akşam:
Öğlenin aynı menemen ya da 1 kutu diyet ton balığı (160 gr.)
bol salata

Gece meyve falan yok...
Bunda 2 öğün menemende yiyebilirsiniz isterseniz dediğim gibi ama yine söylüyorum sabahı öğlene alayım yok bir meyve daha koyayım dedinizmi 1 kilo vermıyorsunuz arkadaşlar bilginize

çookk teşekkürler tatlımmm,işer yarıycak bence bi çoğumuzun

ne işle meşgulsün tatlım?

Güzellik ve cilt bakım uzmanıyım.Aynı zaman da bir çeşit kuaförüm canım...Çok işim var çokkk yoruluyorum...Bir de herkes zayıf,az bir kilo alınca işime de yansıyor...

Çorba da güzel bir yemek ama.Sabahları içilmesi de çok faydalı bence....

Ya sorma ,beni mahvediyor hırsız derdine...Biz uyurken ne alacaksa hırsız beni mi alacak??Taşıyamaz kiii
Klima sorunumuz var bizim.Çok ses çıkarıyormuş,yan taraftan şikayet alıyoruz.Bir de beni mahvediyor klima...Fan mı alsam ufak ne yapsam???

2 de işe gidiyorum diyince merak ettim tatlım ondan sordum.kolay gelsin allah kolaylık versin.ekmek parası napıcaksın hepimiz farklı farklı işlerde yanı amaç için çalışıyoruz.

bu arada vantilatör alabilirsin belki

a bak bu süpermiş benim gibi sebze sapığı için süper bi diyet
2 günden fazla yapsam nolur ki acaba

ben de işten çıkışta marketten bal aldım
elma sirkeli su içicem artık
bundan 10 sene evvel lisede baya zayıfladığım bi dönem de
bu formül işime yaramıştı
elma sirkesini ztaen çok severim
salatadan eksik etmem zaten
belki de o yaşlarda kilo vermem daha kolaydı ya da motivasyonum daha yüksekti
bilmiyorum ama tekrar işi sıkıya alcam
ekim sonunda kasım başında 15 kilo eksik olmak istiyorum

yediğin saatler ve miktar uygun olursa dediğin gibi bi problem olmaz

bikaç gün kalorili ye vücut tam alışırken pat diye kes.nasıl fikir.bazen işe YARIYOR

walla bundan güzel fikir can saglıgı anacımmm :)
kim istemezki rejimdeyken birilerinin ona kilo wermek için kalorili ye demesini

böyle durumlarda 1-2 günlük şok diyetler yapılıyor genelde,ben hiç denemedim ama metabolizmayı şaşırtıcı girişimlerde bulunmak gerekiyor derler...

iwittttt duygum da bahsetmişşşş, su sok diyetleri bi denicem sanıırm, hiç yapmadm öle bişii bende..

walla kuzum dediğin gibi bi işi yapıosak tam yapmak lazım, cok pis havamıda atarım yanee :
walla fıstıgım ben her yola gelirim :)

sen izne yarın mı cıkıosunn smdiii, anam daha ilk haftamdan yalnız kaldıııım ama git sn bi güzell tatil yap bilirim kıymetini, ben kaydişş takımlardan yardım alırım :)

hoşbulduk canımcım
senin mesai var he of hiç çekilmez
allah yardımcın olsun
cerenin de yarın sabah iş görüşmesi varmış
inşallah güzel haberlerle gelir

geldiim geldiiim, geçmiş bitsin yazceem

duygucumun sok diyetlerine bakceem anam yaa,sok diyet olmazsa kalori arttırımına gitcemm, o da olmazsa artıkın kendimi intihar etcemmm

ufff zayıflarken de en gıcık şey buu öle diolar yanii daha ben görmedim :)
vallahi o aşamada bende bilmiyorum neler yapmak lazımm,bir bilen varsa bizide bilgilendirsinn

walla anam iwit gıcık oluyosun okdr cabalıosun üstüne bide bi oynama olmuyo tartıda hatta artı oluyosun, cok sinir bozucu, böyk

bol fotolu kızzz benimm eeet eeettt benimm D

canım yaaa dün yazmıssın ama ben hiiç gelip bakamadım bugün, aslında siteye geldim de acıp okuyamadım bile, sayfa sayfa geliyom şimdiii :)

smdiden ellerine saglık cok teşekkür ederim :)

her konuda bu kdr süper tecrübeli ve öğretici olmak zorunda mısınnnn

iwiiit iwiiit 2sinide isterizzz

kısçeler ben geçmişee dewam, maşallah ne birikmiş

canımm, menüler cok güzelmiş aslında öyle şokluk bi tarafı yok bence, yani rahatca günü gecirebiliriz bunla.. işyerinde bu menüleri uygulamam biraz zor olcağı için bu haftasonu denicem protein diyetini, yarın bulabilirsem haşlanmış sebze yapan bi yer felan, perşembe cuma da sebzeyi denemek istiyorum aslında, belkim yapabilirim.. cok teşekkürler cnm bizle paylaştıgın için, yarın direkt print edicem işyerinde :)

Ablalarım kusuruma bakmayın bugün fazla giremiyorum bilgisayara teyzemdeyim kuzenlerim oyun falan oynuyo :)

şimdi akşam yemeği yedim 1 y.k pilav,teyzem sulu köfte gibi bişey yapmış ondan 1 küçük köfte, 2 patates dilimi yedim 1 yudum da kola içtim malum sabah fanta fazla kaçtı normal de içmem asitli şeyler ama bugün içim yanıyo önümde onlar varken elimi suya uzatmak zor geldi kola içmeye devam etmemek için su içtim devamında şimdi acayip tokum ...

sizleri seviyorumm geçmişle en iyi evde ilgilenebilirim öptüm kocaaman

slm benimde böyle birseye ihtiyacim vardi :)

sebze haslamami olacak yoksa yemek olarak olabilirmi? birde bir yemek kasigi silme yagmi?

eveetttt sonunda naaptım neettim onu yazmaya geldi sıra :)

dün öğle yemeği yemeye fırsat bulaamadığım için en son saat 2 gibi 3 tne büük eriklerden yemiştim.. eve gelmem saat 8i buldu o saatten sora bşii yememm didim, amma

sevgiliyle buluştuk, öle yrüdük felan sahil kenarında, cocuk da bişi yememiş saat 9dan 11e kdr yalwardı, burgera mı gidelim demedi, ortaköyde kumpir kumru mu teklif etmedi ama hyr dedim olmaz didim, 2 saat direndim o açlıkla, sonraa birden bi köfteci gördük rresmen ite ite soktu beni içeri

ben sipariş wermedim, cocuk benden tırtıklarsın cok kacırma bu saatte dedi, bende dedim cok düşünceli olsan sokmazdn beni buraya diye, hıh , neseee o saatte 2 tane ızgara köfte yarım dilim de beyaz ekmek yedim aclıktan midem yapışmıştı nerdeyse

sora tüm yol trip attım cocuga zaten

nese bu sabah da 2 tne iş görüşmem wardı bilionuzz, birisi finans sektöründe, 3. görüşmemi yaptım, aylık 1900 lira civarı maaş ama pozisyon ii deil,

biri de bilişim sektöründe ve şuanda türkiyede tekel olmuş bi kurum, aylık sanıyorum ki 1400ü geçmicektir rakam ama pozisyon benim şu anki pozisyonumun üstündee, servisi fln imkanlarıda süper, bu tek görüşme olcakmış bu cumaya kdr dönüş yapıcaklar sanırım.

inş olursa 2.sini istiyorum.. herşey para deil sonuçta, calışma ortamı süper relax, kurum cok köklü :)

nese görüşmelerimi yaptımmm, sabah 9 civarı bi tost yemiştim, geldimm saat 1 gibi şubeye, aman allahım bir yogunluk ki sormayın gitsin.. bir başladım ki tempoya, en son saat 4bucukta yiterr yaaaa ben yemeeeeeğe gidiyorum dedim, o arada bi tek su içmiştim, nesee gittiğim yerde de elektrikler kesikmişş, aplaaaaaaaa sadece ssandwiç yapabilirüüz sana didiler, yaap ordan bi kepekli didim, aplaaaaaaaaa kepekli galmaduu didiler, amannn beeeeee yiterr beee yap ordan baget ekmeğe bi sandwiç didimmmm we oturdum yedim wallaaaa

o saatten beri de daha bişi yemedim, şimdi koydum bi bardağa bisürü buz, üstüne de accık ice tea onu içiom viski gibi duruyo heeee

ayyy yeter günlük gibi oldu, nesee öyle işteee

Bir dönem ben de denemiştim sirke bal olayını.Gerçekten zayıflatıyor,hem de çok sağlıklı.Fakat mide problemi olanlar dikkat etmeli,Malum sirke mideye zarar verebilecek asite sahip.Ahh o yıllar.Gerçekten de insanın ateşli olduğu dönemlerdi,enerji fışkırıyordu üzerimizden.Eee metabolizmada hızlıydı tabi.Kilo vermek çok kolaydı.Fakat zaman geçtikçe yavaşlıyor metabolizma.Fakat sen henüz çok gençsin amonracım...Yine rahatlıkla kilo vereceğine eminim ben:)

Son düzenleme:

İçme şu asitli şeyleriiii

Fıstığım hem midene yazık,hem de cidden kilo yapıyor.Kola içmeyi seneler önce bıraktım.Şu an resmen tadını bilmiyorum artık.Kola gibi asitli içecekler direk göbeğe gidiyor.Benim hiç göbek sorunum olmadı.Yeri geldi kilo alınca basenlerim kocaman oldu fakat göbek dümdüz,belim ince kaldı.En son gittiğim diyetisyen bunu kola,fanta vb gibi içecekleri içmeme bağladı.Bir de çay,kahve gibi içecekleri şekersiz içerim,bu 10 senedir böyle.Belki onların da bir katkısı vardır.Sadece su içince şişknliğim oluyor,o da geçiyor...O yüzden asitli şeyleri çıkar hayatından.Bir süre sonra tamamen alışacaksın.Hava çok sıcak,anlyorum.Bol su iç,soda,ayran iç.Vücut şekerli içecekler istiyor bazen,o zaman da meyveli sodalardan içebilirsin canım....

tirip aşkın tuu biberi
ben de tripler kralçesi olarak destekliyorum kuzu seni
yorucu bi gün olmuş inşallh gönlüne öre bi iş olur
xxx bankası ne oldu anladın sen onu

mübarek ramazana ne kalmış sen çayı fıkıya benzet
zikri neyse fikri odur hesabı
olsa bi rb içsek ya la ne ii olurdu bol buzlu

canım sirkeyi az katıyorum
ama ben gün içindede içiyorum limonata gibi
miğdem çok hassas olmasına rağmen bi sorun yaşamadım
yaş erken gibi görünse de 26 az buz değil
eskisi kadar hızlı değil metebolizmam farkındayım ama
olsun yavaş olsun da nasıl olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…