- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #42.541
Ablalarım kusuruma bakmayın bugün fazla giremiyorum bilgisayara teyzemdeyim kuzenlerim oyun falan oynuyo :)
şimdi akşam yemeği yedim 1 y.k pilav,teyzem sulu köfte gibi bişey yapmış ondan 1 küçük köfte, 2 patates dilimi yedim 1 yudum da kola içtim malum sabah fanta fazla kaçtı normal de içmem asitli şeyler ama bugün içim yanıyo önümde onlar varken elimi suya uzatmak zor geldi kola içmeye devam etmemek için su içtim devamında şimdi acayip tokum ...
sizleri seviyorumm geçmişle en iyi evde ilgilenebilirimöptüm kocaaman
Hep bu saatlerde krizim tutuyor yaa:84::84::84:
Bugün eve erken geçicem,birazdan çıkıyorum...Şeytan diyor ki; git eve,demle çayı mis gibi,giderken pastaneden de al çeşit çeşit kurabiyeleri,makaronları,fındıklı,parça çikolatalı,hindistan cevizlileri,un kurabiyelerini...Balkona güzel bir masa yap,bu gecenin keyfini çıkar.Dinlesem mi şu şeytanımı sustursam mı bilemedim???
:84:
tirip aşkın tuu biberi
ben de tripler kralçesi olarak destekliyorum kuzu seni
yorucu bi gün olmuş inşallh gönlüne öre bi iş olur
xxx bankası ne oldu anladın sen onu
mübarek ramazana ne kalmış sen çayı fıkıya benzet
zikri neyse fikri odur hesabı
olsa bi rb içsek ya la ne ii olurdu bol buzlu
ceren kuzu ben izne çıkıyorum ama
burlardayım
istanbula bekçi lazımmış aman ne olur sen kal dediler kıramadım
şaka bi yana eşimin işleri sebebiyle assos işi yattı
yüreem yanıyo resmen
cuma burda olurum yani merak etme ben seni
ilk haftadan yalnız bırakır mıyım hiç
Hep bu saatlerde krizim tutuyor yaa:84::84::84:
Bugün eve erken geçicem,birazdan çıkıyorum...Şeytan diyor ki; git eve,demle çayı mis gibi,giderken pastaneden de al çeşit çeşit kurabiyeleri,makaronları,fındıklı,parça çikolatalı,hindistan cevizlileri,un kurabiyelerini...Balkona güzel bir masa yap,bu gecenin keyfini çıkar.Dinlesem mi şu şeytanımı sustursam mı bilemedim???
:84:
teşekkür ederim bebekim, yasasın kk dayanısmasııı :kk:
walla cnm ilk gittiğim yer orasydı ztn ama bnm aklım 2.de kaldı, bunla ilgili soru işaretlerim war biliosun, hangisi olursa ona gitcem zaten heralde hayrlısı olsun, hiçbişi olmasada avcumu yalarım artk
kız walla bıde geniş su bardagna koydum aynı wiski gibin duruyo gidip tazeleyim bakalımm
oyyyyyyyyy kıyammammm sana yaaaaaaaaaaaaaa sen tatile gideblisen keşke ben tüm kk ahalisinin listesini hazırlarım, çalışan çalışanın halinden anlar, ağlarsa anamızz ağlar anammm offff offf
nşallah başka zmn olur cnm yaa skma kendinii oluy muuu
yaa herkes tatlıları hayal ediyo, bende hep bi bi pogaca olsaydı da yesem,, ufff ekmek arası makarna ne güzel giderdi şimdi bol mayonezle diyen bi insanımd
nedir bu karbonhidrat hastalıgıı
ayrıcaa yok öle şeyler cıııssss yemiyoozzz sora cuma ekside cıkıyozzz sora sewiniyozzz dimiii :))
haydi bakalım seni en çok isteyen kurum kazansın o zaman
sorma kuzu tatil yattı ama ben atraksiyon bişeyler bulurum kendime istanbul sınırları içinde
ekmek arası makarnaya çok güldm benim kız kardeşim gibisin
ekmek arası pilav bile yiyebilcek potansiyele sahip bücür
totosu da doğru orantıda potansiyelli zaten
keşkee ödem çayı tarifinide paylaşsan bizleeee?Akşam yemeğinde 1 tavuk but yaklaşık 70 gram kadar
bol çoban salata yedim..
Salataya canım çekti zeytinyağı koydum dolayısıyla ekmek yemedim..
Gecede 1 dilim karpuz yedim..
Şimdide ödem çayımı içip yatıcam çünkü reglim daha yeni yeni bitiyor..
Yarın görüşürüz hepinizi sevgiyle kokluyorum:))
eheheh :) en azından birbirimiz koruruz :) isyan falan ederiz :) sana tek gülen eşin olsun :)
darısı başıma :):)
bu gün damar takılıyorum ama iştahım açılmadı hayret :)
İçme şu asitli şeyleriiii
Fıstığım hem midene yazık,hem de cidden kilo yapıyor.Kola içmeyi seneler önce bıraktım.Şu an resmen tadını bilmiyorum artık.Kola gibi asitli içecekler direk göbeğe gidiyor.Benim hiç göbek sorunum olmadı.Yeri geldi kilo alınca basenlerim kocaman oldu fakat göbek dümdüz,belim ince kaldı.En son gittiğim diyetisyen bunu kola,fanta vb gibi içecekleri içmeme bağladı.Bir de çay,kahve gibi içecekleri şekersiz içerim,bu 10 senedir böyle.Belki onların da bir katkısı vardır.Sadece su içince şişknliğim oluyor,o da geçiyor...O yüzden asitli şeyleri çıkar hayatından.Bir süre sonra tamamen alışacaksın.Hava çok sıcak,anlyorum.Bol su iç,soda,ayran iç.Vücut şekerli içecekler istiyor bazen,o zaman da meyveli sodalardan içebilirsin canım....
bull bulll bana yakın yerlere tekrar gelrseeende haberr werrr bana numaram war sende, bilion nerden bahsettigmi, manzaramız da guzeldir heee
kız walla ben 1 ekmek arasına köfte pilaw mayonez ketcap koyup yedigmi biliyomm, ekmek arası makarna ketcap mayonez koyup yedigmi biliom hemde gece yarıları
bu konuyu burda keselim bence, allah belamı wersinki agzım sulandııı yazarkennn
İçme şu asitli şeyleriiii
Fıstığım hem midene yazık,hem de cidden kilo yapıyor.Kola içmeyi seneler önce bıraktım.Şu an resmen tadını bilmiyorum artık.Kola gibi asitli içecekler direk göbeğe gidiyor.Benim hiç göbek sorunum olmadı.Yeri geldi kilo alınca basenlerim kocaman oldu fakat göbek dümdüz,belim ince kaldı.En son gittiğim diyetisyen bunu kola,fanta vb gibi içecekleri içmeme bağladı.Bir de çay,kahve gibi içecekleri şekersiz içerim,bu 10 senedir böyle.Belki onların da bir katkısı vardır.Sadece su içince şişknliğim oluyor,o da geçiyor...O yüzden asitli şeyleri çıkar hayatından.Bir süre sonra tamamen alışacaksın.Hava çok sıcak,anlyorum.Bol su iç,soda,ayran iç.Vücut şekerli içecekler istiyor bazen,o zaman da meyveli sodalardan içebilirsin canım....
walla bundan güzel fikir can saglıgı anacımmm :)
kim istemezki rejimdeyken birilerinin ona kilo wermek için kalorili ye demesini
iwittttt duygum da bahsetmişşşş, su sok diyetleri bi denicem sanıırm, hiç yapmadm öle bişii bende..
walla kuzum dediğin gibi bi işi yapıosak tam yapmak lazım, cok pis havamıda atarım yanee:
walla fıstıgım ben her yola gelirim :)
sen izne yarın mı cıkıosunn smdiii, anam daha ilk haftamdan yalnız kaldıııımama git sn bi güzell tatil yap bilirim kıymetini, ben kaydişş takımlardan yardım alırım :)
geldiim geldiiim, geçmiş bitsin yazceem
duygucumun sok diyetlerine bakceem anam yaa,sok diyet olmazsa kalori arttırımına gitcemm, o da olmazsa artıkın kendimi intihar etcemmm
walla anam iwit gıcık oluyosun okdr cabalıosun üstüne bide bi oynama olmuyo tartıda hatta artı oluyosun, cok sinir bozucu, böyk
bol fotolu kızzz benimm eeet eeettt benimmD
canım yaaa dün yazmıssın ama ben hiiç gelip bakamadım bugün, aslında siteye geldim de acıp okuyamadım bile, sayfa sayfa geliyom şimdiii :)
smdiden ellerine saglık cok teşekkür ederim :)
her konuda bu kdr süper tecrübeli ve öğretici olmak zorunda mısınnnn
iwiiit iwiiit 2sinide isterizzz
kısçeler ben geçmişee dewam, maşallah ne birikmiş
canımm, menüler cok güzelmiş aslında öyle şokluk bi tarafı yok bence, yani rahatca günü gecirebiliriz bunla.. işyerinde bu menüleri uygulamam biraz zor olcağı için bu haftasonu denicem protein diyetini, yarın bulabilirsem haşlanmış sebze yapan bi yer felan, perşembe cuma da sebzeyi denemek istiyorum aslında, belkim yapabilirim.. cok teşekkürler cnm bizle paylaştıgın için, yarın direkt print edicem işyerinde :)
Yok canım normal yemek...slm benimde böyle birseye ihtiyacim vardi :)
sebze haslamami olacak yoksa yemek olarak olabilirmi? birde bir yemek kasigi silme yagmi?
eveetttt sonunda naaptım neettim onu yazmaya geldi sıra :)
dün öğle yemeği yemeye fırsat bulaamadığım için en son saat 2 gibi 3 tne büük eriklerden yemiştim.. eve gelmem saat 8i buldu o saatten sora bşii yememm didim, amma
sevgiliyle buluştuk, öle yrüdük felan sahil kenarında, cocuk da bişi yememiş saat 9dan 11e kdr yalwardı, burgera mı gidelim demedi, ortaköyde kumpir kumru mu teklif etmedi ama hyr dedim olmaz didim, 2 saat direndim o açlıkla, sonraa birden bi köfteci gördük rresmen ite ite soktu beni içeri
ben sipariş wermedim, cocuk benden tırtıklarsın cok kacırma bu saatte dedi, bende dedim cok düşünceli olsan sokmazdn beni buraya diye, hıh , neseee o saatte 2 tane ızgara köfte yarım dilim de beyaz ekmek yedimaclıktan midem yapışmıştı nerdeyse
sora tüm yol trip attım cocuga zaten
nese bu sabah da 2 tne iş görüşmem wardı bilionuzz, birisi finans sektöründe, 3. görüşmemi yaptım, aylık 1900 lira civarı maaş ama pozisyon ii deil,
biri de bilişim sektöründe ve şuanda türkiyede tekel olmuş bi kurum, aylık sanıyorum ki 1400ü geçmicektir rakam ama pozisyon benim şu anki pozisyonumun üstündee, servisi fln imkanlarıda süper, bu tek görüşme olcakmış bu cumaya kdr dönüş yapıcaklar sanırım.
inş olursa 2.sini istiyorum.. herşey para deil sonuçta, calışma ortamı süper relax, kurum cok köklü :)
nese görüşmelerimi yaptımmm, sabah 9 civarı bi tost yemiştim, geldimm saat 1 gibi şubeye, aman allahım bir yogunluk ki sormayın gitsin.. bir başladım ki tempoya, en son saat 4bucukta yiterr yaaaa ben yemeeeeeğe gidiyorum dedim, o arada bi tek su içmiştim, nesee gittiğim yerde de elektrikler kesikmişş, aplaaaaaaaa sadece ssandwiç yapabilirüüz sana didiler, yaap ordan bi kepekli didim, aplaaaaaaaaa kepekli galmaduu didiler, amannn beeeeee yiterr beee yap ordan baget ekmeğe bi sandwiç didimmmm we oturdum yedim wallaaaa
o saatten beri de daha bişi yemedim, şimdi koydum bi bardağa bisürü buz, üstüne de accık ice teaonu içiom viski gibi duruyo heeee
ayyy yeter günlük gibi oldu, nesee öyle işteee
ceren kuzu ben izne çıkıyorum ama
burlardayım
istanbula bekçi lazımmış aman ne olur sen kal dediler kıramadım
şaka bi yana eşimin işleri sebebiyle assos işi yattı
yüreem yanıyo resmen
cuma burda olurum yani merak etme ben seni
ilk haftadan yalnız bırakır mıyım hiç
keşkee ödem çayı tarifinide paylaşsan bizleeee?
bende şu anda regl dönemindeyim,şiştimm maalesefff
ben de akşam bir bardak süt ve sonrasında 1 armut yedim.televizyon başında oturuyorum sabah olsa da bir şeyler yesem diye,sıcaktan bunaldım,canım abur cubur istiyor(
bugün yemek falanda yapamadım sabah aynı 1 dilim ekmek yedim peynir domates ve süt ile
öğlen karpuz peynir gibi birşeyler valla tam ne yediğimi bile bilmiyorum..
Akşam gene yoğurdun içine doğradım salatalık 1 tatlı kaşığı sızma z.yağı 1 dilim ekmekle onu yedim
saçma sapan bir gündü anlıcağınız
neyse ben kaçar sinirlerim harab oldu zaten bu gece
öpüyorum sizi
günayyyyyyyydınlarrrrrrrr osssssssssssssssuuuuuuuuuuuunnnn :)
yarın cuma, ona göre bgn no kaçamak :d
kaçamak yapanı kaçırırımm heeeeeeeeeeee :d:d:d:d
işleri hallediiim geçmişe dalcaam, öperim :d
günaydın kızlar
sabah kepekli tostla kahvaltımı yaptım
elimi yaktım ya kaynar çay döküldü elime
feci yanıyorum offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?