Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ceren kuzu ben izne çıkıyorum ama
burlardayım
istanbula bekçi lazımmış aman ne olur sen kal dediler kıramadım
şaka bi yana eşimin işleri sebebiyle assos işi yattı
yüreem yanıyo resmen
cuma burda olurum yani merak etme ben seni
ilk haftadan yalnız bırakır mıyım hiç

cola cıss ama illa içeceksen diyet kola zero falan iç
aslında sade soda hepsinden iyi asitse asitin kralı var bence soda iç kuzu

Hep bu saatlerde krizim tutuyor yaa:84::84::84:

Bugün eve erken geçicem,birazdan çıkıyorum...Şeytan diyor ki; git eve,demle çayı mis gibi,giderken pastaneden de al çeşit çeşit kurabiyeleri,makaronları,fındıklı,parça çikolatalı,hindistan cevizlileri,un kurabiyelerini...Balkona güzel bir masa yap,bu gecenin keyfini çıkar.Dinlesem mi şu şeytanımı sustursam mı bilemedim???
:84:

ben oşeytanı döverim şimdi
akşam bana da aynısı oldu
yediğim yemeğe baktım hislendim
haşlanmış kabak ki nefret ederim
ve brokoli yedim dedim allahım eşsiz nimetlerinden beni neden mahrum ediyosun:2:

şeytan da bi yandan sen tombul da güzelsin ye ye ye diye aklıma girmeye çalıştı ama
aldığım gibi elime vileda sopasını kovaladım kendisini
bence sen de al eline makası kovala

teşekkür ederim bebekim, yasasın kk dayanısmasııı :kk:
walla cnm ilk gittiğim yer orasydı ztn ama bnm aklım 2.de kaldı, bunla ilgili soru işaretlerim war biliosun, hangisi olursa ona gitcem zaten heralde hayrlısı olsun, hiçbişi olmasada avcumu yalarım artk

kız walla bıde geniş su bardagna koydum aynı wiski gibin duruyo gidip tazeleyim bakalımm

oyyyyyyyyy kıyammammm sana yaaaaaaaaaaaaaa sen tatile gideblisen keşke ben tüm kk ahalisinin listesini hazırlarım, çalışan çalışanın halinden anlar, ağlarsa anamızz ağlar anammm offff offf
nşallah başka zmn olur cnm yaa skma kendinii oluy muuu

yaa herkes tatlıları hayal ediyo, bende hep bi bi pogaca olsaydı da yesem,, ufff ekmek arası makarna ne güzel giderdi şimdi bol mayonezle diyen bi insanım d
nedir bu karbonhidrat hastalıgıı

ayrıcaa yok öle şeyler cıııssss yemiyoozzz sora cuma ekside cıkıyozzz sora sewiniyozzz dimiii :))

haydi bakalım seni en çok isteyen kurum kazansın o zaman
sorma kuzu tatil yattı ama ben atraksiyon bişeyler bulurum kendime istanbul sınırları içinde
ekmek arası makarnaya çok güldm benim kız kardeşim gibisin
ekmek arası pilav bile yiyebilcek potansiyele sahip bücür
totosu da doğru orantıda potansiyelli zaten

bull bulll bana yakın yerlere tekrar gelrseeende haberr werrr bana numaram war sende, bilion nerden bahsettigmi, manzaramız da guzeldir heee

kız walla ben 1 ekmek arasına köfte pilaw mayonez ketcap koyup yedigmi biliyomm, ekmek arası makarna ketcap mayonez koyup yedigmi biliom hemde gece yarıları

bu konuyu burda keselim bence, allah belamı wersinki agzım sulandııı yazarkennn

keşkee ödem çayı tarifinide paylaşsan bizleeee?
bende şu anda regl dönemindeyim,şiştimm maalesefff

ayyy ciddimisinnnnnn!!!!
Ben bilmiodum valla direk göbeğe gittiğini yaaa
neyse zaten pek aram yok ama madem öle artık hiç içmicem

bu arada ben bugün daha yeni okudum geçmişi
tüm gün dışarıdaydım,sabah ve öğlen gayet düzenli ve sağlıklı şeyler yedim
ancak akşamüstü tam tahıllı bir simit yedim:44:
Ama resmen tüm gün ayaktaydım ,sürekli yürür haldeydim
akşam eve gelincede yarım kase k flakes yedim ve gün boyuncada bolca
su içtim
Günüm bundan ibarettir,az sonrada ayaklarımı havaya dikicem vallaaaa
Öyle yorgunum kiiiii

çatlakkk sen de sağlam gırtlak varmış he kuzu
maşşallah
neyse biz hıyar kemirelim en iyisi

yudum dedim ama benim de pek aram yok aslında ama bugün durmadan su içiyorum yine de susuzluğum gitmiyor su içmekten yoruldum bi de tuvalete gitmekten :):):):) daha uzuuunca zaman asitli içmem belki arada sırada soda meyvelisinden :)

ben de akşam bir bardak süt ve sonrasında 1 armut yedim.televizyon başında oturuyorum sabah olsa da bir şeyler yesem diye,sıcaktan bunaldım,canım abur cubur istiyor (

:)))Ne tatlısın Ceren yaa valla bıcır bıcırsın
Umarım işe yarar canım yalnız 15 günde 1 kere yapmanız gerekiyor onuda söyleyim..
Yoksa faydası değil zararı var bunun amacı sadece metobolizmayı şaşırtmak

Haşlanmış değil canım ya normal bildiğin z.yağlı yemek..
suyunu yemezsin tabakta bırakırsın sebzesini yersin...

slm benimde böyle birseye ihtiyacim vardi :)

sebze haslamami olacak yoksa yemek olarak olabilirmi? birde bir yemek kasigi silme yagmi?
Yok canım normal yemek...
10 yemek kaşığı sebze yemeği silme olucak canım yani dolu dolu 10 kaşık değil anlamında...

Bayan kaprisler sizi:)))
Afiyet olsun bu arada viskinde pek güzelmiş

Elifim dinlenirsin bol bol gerçi insan değişiklik arıyor yıllık izin sonuçta ama işte bazen olmuyor bayrama falan yaparsınız birşeyler artık..

keşkee ödem çayı tarifinide paylaşsan bizleeee?
bende şu anda regl dönemindeyim,şiştimm maalesefff

Canım ödem çayı dediğim doğa slim çay..
İçinde maydanoz,mısır püskülü,kiraz sapı gibi ödem söktürücü bitkiler var çok güzel işe yarıyor ben geçen hafta regli haftam olmasına rağmen 700 800 gram vermiştim sanırım...
Ödem söktürücü sayesinde diye düşünüyorum...

Cerencim bu arada iş görüşmesine de gitmişsin hadi hakkında hayırlısı artık umarım gönlündeki olur...

Bu arada atladıklarım varsa kusura bakmayın kızlar bu saat ve benim oğlum hala uyumadı bir babası gidiyor bir ben uyutalım diye 11 den beri...
İyice sapıttı artık bu saatte 3 yaşında bir çocuk oturuyor ya var mı böyle birşey

Bugün yemek falanda yapamadım sabah aynı 1 dilim ekmek yedim peynir domates ve süt ile
öğlen karpuz peynir gibi birşeyler valla tam ne yediğimi bile bilmiyorum..
Akşam gene yoğurdun içine doğradım salatalık 1 tatlı kaşığı sızma z.yağı 1 dilim ekmekle onu yedim
saçma sapan bir gündü anlıcağınız
Neyse ben kaçar sinirlerim harab oldu zaten bu gece
Öpüyorum sizi

günayyyyyyyydınlarrrrrrrr osssssssssssssssuuuuuuuuuuuunnnn :)

yarın cuma, ona göre bgn no kaçamak

kaçamak yapanı kaçırırımm heeeeeeeeeeee

işleri hallediiim geçmişe dalcaam, öperim

ben de akşam bir bardak süt ve sonrasında 1 armut yedim.televizyon başında oturuyorum sabah olsa da bir şeyler yesem diye,sıcaktan bunaldım,canım abur cubur istiyor (

al bi salatalık otur ye tv karşısında en doğal ve sağlıklı abur cubur :)

saçma sapan diyosun ama epeyce hafif olmuş valla duygucum

aynen tatlım yarına hafif uyanmak için bu gece 7 de kesmek lazım mamaları :))
bol su ve fırm çaylarına yüklenip ödemlerimizi atmak lazım :)

günaydın kızlar
sabah kepekli tostla kahvaltımı yaptım
elimi yaktım ya kaynar çay döküldü elime
feci yanıyorum offff

tatlımmm
geçmiş olsun,nasıl becerdin o çayı eline dökmeyi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…