- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #42.561
a bak bu süpermiş benim gibi sebze sapığı için süper bi diyet
2 günden fazla yapsam nolur ki acaba
ben de işten çıkışta marketten bal aldım
elma sirkeli su içicem artık
bundan 10 sene evvel lisede baya zayıfladığım bi dönem de
bu formül işime yaramıştı
elma sirkesini ztaen çok severim
salatadan eksik etmem zaten
belki de o yaşlarda kilo vermem daha kolaydı ya da motivasyonum daha yüksekti
bilmiyorum ama tekrar işi sıkıya alcam
ekim sonunda kasım başında 15 kilo eksik olmak istiyorum
nasıl bişiy miş bu sirke bal falan kuzu?
eveetttt sonunda naaptım neettim onu yazmaya geldi sıra :)
dün öğle yemeği yemeye fırsat bulaamadığım için en son saat 2 gibi 3 tne büük eriklerden yemiştim.. Eve gelmem saat 8i buldu o saatten sora bşii yememm didim, amma :d
sevgiliyle buluştuk, öle yrüdük felan sahil kenarında, cocuk da bişi yememiş saat 9dan 11e kdr yalwardı, burgera mı gidelim demedi, ortaköyde kumpir kumru mu teklif etmedi ama hyr dedim olmaz didim, 2 saat direndim o açlıkla, sonraa birden bi köfteci gördük rresmen ite ite soktu beni içeri
ben sipariş wermedim, cocuk benden tırtıklarsın cok kacırma bu saatte dedi, bende dedim cok düşünceli olsan sokmazdn beni buraya diye, hıh , neseee o saatte 2 tane ızgara köfte yarım dilim de beyaz ekmek yedimaclıktan midem yapışmıştı nerdeyse
sora tüm yol trip attım cocuga zaten
Nese bu sabah da 2 tne iş görüşmem wardı bilionuzz, birisi finans sektöründe, 3. Görüşmemi yaptım, aylık 1900 lira civarı maaş ama pozisyon ii deil,
biri de bilişim sektöründe ve şuanda türkiyede tekel olmuş bi kurum, aylık sanıyorum ki 1400ü geçmicektir rakam ama pozisyon benim şu anki pozisyonumun üstündee, servisi fln imkanlarıda süper, bu tek görüşme olcakmış bu cumaya kdr dönüş yapıcaklar sanırım.
Inş olursa 2.sini istiyorum.. Herşey para deil sonuçta, calışma ortamı süper relax, kurum cok köklü :)
nese görüşmelerimi yaptımmm, sabah 9 civarı bi tost yemiştim, geldimm saat 1 gibi şubeye, aman allahım bir yogunluk ki sormayın gitsin.. Bir başladım ki tempoya, en son saat 4bucukta yiterr yaaaa ben yemeeeeeğe gidiyorum dedim, o arada bi tek su içmiştim, nesee gittiğim yerde de elektrikler kesikmişş, aplaaaaaaaa sadece ssandwiç yapabilirüüz sana didiler, yaap ordan bi kepekli didim, aplaaaaaaaaa kepekli galmaduu didiler, amannn beeeeee yiterr beee yap ordan baget ekmeğe bi sandwiç didimmmm we oturdum yedim wallaaaa :d
o saatten beri de daha bişi yemedim, şimdi koydum bi bardağa bisürü buz, üstüne de accık ice tea :d onu içiom viski gibi duruyo heeee :d:d
ayyy yeter günlük gibi oldu, nesee öyle işteee :d
hakkında hayırlısı olur inş tatlım.herşey para değil tabiki kariyerin için köklü bi firmada çalışmakta çok önemli bencede.inş istediğin gibi olur tatlım.
Bu arada çakma viskine bayıldım :))
ayrıcada şu anlatış şeklinede bayılıyorum valla kuşum :))
içme şu asitli şeyleriiii
Fıstığım hem midene yazık,hem de cidden kilo yapıyor.kola içmeyi seneler önce bıraktım.şu an resmen tadını bilmiyorum artık.kola gibi asitli içecekler direk göbeğe gidiyor.benim hiç göbek sorunum olmadı.yeri geldi kilo alınca basenlerim kocaman oldu fakat göbek dümdüz,belim ince kaldı.en son gittiğim diyetisyen bunu kola,fanta vb gibi içecekleri içmeme bağladı.bir de çay,kahve gibi içecekleri şekersiz içerim,bu 10 senedir böyle.belki onların da bir katkısı vardır.sadece su içince şişknliğim oluyor,o da geçiyor...o yüzden asitli şeyleri çıkar hayatından.bir süre sonra tamamen alışacaksın.hava çok sıcak,anlyorum.bol su iç,soda,ayran iç.vücut şekerli içecekler istiyor bazen,o zaman da meyveli sodalardan içebilirsin canım....
hem kilo alıp hemde hiç göbeğinin olmaması süpermiş valla tatlım
canım sirkeyi az katıyorum
ama ben gün içindede içiyorum limonata gibi
miğdem çok hassas olmasına rağmen bi sorun yaşamadım
yaş erken gibi görünse de 26 az buz değil
eskisi kadar hızlı değil metebolizmam farkındayım ama
olsun yavaş olsun da nasıl olursa olsun
metabolizma hızlandırmak için bende bi ara elma çayı yapıyodum selahattin dönmezin ama işe yarayıp yaramadığından emn değilim
ceren kuzu ben izne çıkıyorum ama
burlardayım
istanbula bekçi lazımmış aman ne olur sen kal dediler kıramadım
şaka bi yana eşimin işleri sebebiyle assos işi yattı
yüreem yanıyo resmen
cuma burda olurum yani merak etme ben seni
ilk haftadan yalnız bırakır mıyım hiç
ölemi dediler terbiyesizler :))
üzülme kuzu denk gelir yine çıkarsınız bi yerlere inş
kısmet de geç git beya salla
ben oşeytanı döverim şimdi
akşam bana da aynısı oldu
yediğim yemeğe baktım hislendim
haşlanmış kabak ki nefret ederim
ve brokoli yedim dedim allahım eşsiz nimetlerinden beni neden mahrum ediyosun:2:
şeytan da bi yandan sen tombul da güzelsin ye ye ye diye aklıma girmeye çalıştı ama
aldığım gibi elime vileda sopasını kovaladım kendisini
bence sen de al eline makası kovala
:)) ilahi elif alemsinnn :))