Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar
sabah kepekli tostla kahvaltımı yaptım
elimi yaktım ya kaynar çay döküldü elime
feci yanıyorum offff
geçmiş olsun kuzu... yanık çok kötü. ihmal etme derim. geçen yıl annem yaktı kendini. bir ay pansumana taşıdık hastaneye..

bu arada aklınızda olsun. avrupa yakasında bağcılar devlet hastanesinde yanık merkezi var. acil durumlarda başka yere giderseniz oyalanırsınız. çünkü geleni bağcılara yolluyorlar.. allah kimsenin başına vermesin ama bunları bilmek de önemli. bir arkadaşımın kuzenini çorludan kartala sevk ettiler. zamanında müdahale edilmediği için birşey yapılamadı ve vefat etti.

çocukluğumun en tatlı anılarından biri. BİCİ BİCİ. zeytinburnunda arabada satan bir amca vardı. yengem arada yapar şimdi çocukluğumuzu hatırlarız hep yerken.. iyi aklıma getirdin. tarifini de not aldım. ben de yapayım bi ara. ramazanda hafif tatlı olarak soğuk soğuk iyi gelir..

sarımsakları soyup kavanozu tamamen zeytinyağı ile mi dolduruyorsun. iyi fikirmiş. ben de yapayım bundan sonra. 3 yıldır mutfağı haftasonları hariç anneme bıraktım ama ekimden itibaren yine iş başı yapıcam mutfağımda.. tek başıma yaşarken haftasonu pazara çıkar sebzelerimi ayıklar buzluğa atardım. soğanları bile yemeklik doğrayıp dondururdum. tavuk et falan haşladığımda suyunu dondururdum çorbaya pilava. akşamları eve gelince baya faydası olurdu bunların. sarımsak da ayıklamaya üşendiğim bi şeydir. bi kerede ayıklayıp saklamak iyi fikir

al benden de o kadar begümcüm.. bana temizlik yap demesinler, hele dağınıklık topla toz al... aman aman.. amaaaa şu dakika telefon açsınlar 50 kişi yemeğe geliyoruz desinler. akşama kadar ohoooo.. neler neler döktürürüm.. börek de açarım, baklava da.. genelde elimdeki malzemeyle bişeyler uydururum. genelde güzel şeyler çıkar ortaya... ama nasıl yaptın demesinler bana. bilmem ki kaç kaşık neyden koydum içine. annem hiç uyduramaz öyle. klaik yemekleri yapar. ben bişeyler uydurduğumda bi bakarım bi kaç gün sonra hatuncuğum da kopya çekmiş, benim yaptığımı yapmış yeter ki elimi attığımda aradığım malzemeyi bulayım... mutfak benim özgürlük alanımm

benim bi kasem var kavonozdan küçük onu üzeri yüzecek kadar zeytinyağı ile dolduruyorum ama bu sefer o kadar çok zeytinyağı koymadım.halam koymadanda oluyo deyince eski sarımsakların içine attım üzerine kadar geçmedi yani.ikiside olur nasıl istersen.
Bici biciyi bende çok yaparım yazın
bide piramit pasta yaparım yazın çok buzluğumdan hiç eksik olmaz hemen hemen aklınızda olsun sizinde

ayyy teşkkürrrr ederimmm utandıımmm :)
ben bu haftasonu kararlıyım yapmaya çalışcam inşallah, bu haftasonu için henüz bi planım yok da

saol cnm yaa, 2. görüştügüm yerden yarın akşamüstüne dogru haber gelcekk sanırım içerden cok pis tıslayanım war :)

bende sana bayılıyorum bikere taaammıııı, istersen gel karşılıklı wiski içerizz senlendeee
wiskisiz yapamıyorum yaa

canım yaaaa cok geçmiş olsun, benim resmen fobimdir yanık, ufff cok dikkat et cnm kendine yaaaaaaaa

walla tatlım okdrı kadı kızında da olur yaanee, olmayıversin hiç bişeee olmazzzzz
maşallahın warrr muahhhhhhhhh

ablaaaa mııııııııııııııııııı :84:

ramazandan sonra içerik artık viskileri tatlummm

kız ben öğlen yemeğimi yedim de geldim daha kahvaltımı etcen sen :))
Ne yazık ki öyleydi canım yaa toparlıycam ama :)
ablaaaa mııııııııııııııııııı :84:

teyze mi diyim Değişik hitapları yasaklıyım mı yoksa kendime sadece canım falan diyim istemiyor olabilirsin canım

Hepiniz için geçerli bir açıklama yapmak istiyorum Bir ablam abim ya da kardeşim yok abladan çok abim olsun isterdim ama bi ablam olduğu çıksa şimdi çok sevinirim sizleride birer abla biliyorum eğer birgün bu gruptan ayrılmak zorunda kalırsam üzülürüm sizler hem ablam hem arkadaşımsınız

şu anda sağımda ki insan tostt yiyoo, solumda ki bitter tadelle yiyoo, karşımda ki gofret yiyoooo

cok acıktım bende, fikirlerinize ihtiyacım war, bgn yediklerimi yaziiim

sabah
3/4 simit
1 tane karper peynir
sekersiz çay

ara
1/4 simit

öğlen
4 yk yogurtlu semizotu
( okdr )

şimdi napiiiim deersiniz.. dışardan alabilceim bişi olmalı, işteyim ya pufff :S

Öncelikle allah sabır versin canım bilirim o durumu valla şimdi aklıma hiçbirşey gelmedi..

nasıl birşey istiyorsun ki :s

piramit pasta dediğin bizim mozaik pasta dediğimiz şey herhalde.. evet o da güzel oluyor.. ama bizim evde 2 tane canavar var. onlara ne yapsan durmaz. annemle babamdan bahsediyorum.. şeker hastası ikisi de ama tatlı görmesinler unutuveriyorlar.. geçen akşam biz balkonda dondurma yerken babam geldi. fenalaştım dedi. şekerini ölçtük 200 e çıkmış.. sonra mutfağa girdi. baktım buzluğu açtı. başına falan buz koyacak arıyor sandım. ne arıyorsun dedim. dondurma yok mu dedi.... ölür müsün öldürür müsün... şimdi şekerini ölçtük ne dondurması didimmm.. hapını verdim, içti, büktü boynunu gitti..

cerencimm acitiva kahvaltı zamanı, mısır kıtırı, leblebi, fındık,ya da 65 kalori olan fruttare... aklıma gelenler bunlar...

ramazandan sonra içerik artık viskileri tatlummm

benimkisiii ramazanda da içilebilendeeen :)

yok bebekiiim yok apla de tabii de bi an ben hani apla mı olduuum diye şeettim
ne istersen de bana, lequ gacı de

Öncelikle allah sabır versin canım bilirim o durumu valla şimdi aklıma hiçbirşey gelmedi..

nasıl birşey istiyorsun ki :s

ufff ne bilim büüyle fenaaa seyler amaa kepekli tost yiseemmi diye düşündüm, smdi bi avuc leplebi yiyom beyazndan :/

bi avuc beyaz leplebi yidim anaam ama kesmediii
perşembenin hatrına duruyorummm su an

tatlım kalorisi az bi dondurma yada kbar olabilir ?

tatlım kalorisi az bi dondurma yada kbar olabilir ?

cnlarımmmm 1 avuç leplepii yedim, yetmedi 4 dene limonlu etiform yedim, daha da ısrar etmeyn yimemmm

Son düzenleme:
kız ben öğlen yemeğimi yedim de geldim daha kahvaltımı etcen sen :))

keşeke yemeseymişsin.hemde ilk günü .daha 6 gün var kızzz
neyse birazcık fazla su iç daha dikkat ette zararı olmasın

yaaaa bende çok pişmanım ama neyseki 4 gün sürüyo bnm
allahtan o konuda şanslıyım azcık...

cnlarımmmm 1 avuç leplepii yedim, yetmedi 4 dene limonlu etiform yedim, daha da ısrar etmeyn yimemmm :d

:)) yeter peki
bende çıkmama yakın kiraz var yanımda onu yicem
bakım günüm bugün kızlar
gittiğim yer arkadaşım
bitince birlikte onlara gitcez beylerde gelcek maç varmış onu izlicekler
çıkışa yakın yiyeyim ki akşam yemeği yiyemicem çünkü sonra çok karnım açıkmasında saldırmıyım perşembe perşembe herşeye :))

ben de yazmadım bugün yediklerimiii

sabah klasik kahvatı. pek bişey de yiyemedim. sıcaktannn..

öğlen
1 kase ayran çorbası

az önce 1 avuç çerez yedim.. bugün de ceren hatırlattı...

akşam bakıcaz artık. belki bişey yemem bile. yarın cumaaaaaaaa

kızlar bugün gelemedim hem elimin yanığı hm son dk işleri
bi de net yavaş mesaj paneli bi türlü gelmiyo
akşam top yekün bakcam herşeye
kızlar yarın bildirimleri erkenden yapın emi
lütfen saat 10 u geçmeyelim

elin nasıl oldu şeker?
Krem iyi geldimi bari?

Selam kızçeler...
İşyerindeyim şu an ve canım inanılmaz derecede balık çekti...Ama şu an imkansız görünüyor
Ne yesem diye düşünüyorum.Ev yemekleri yapan bir yer burada.Saat geç olduğu için fazla birşey kalmamış.Kalanlar; bezelye,patates,karnıyarık(bu sıcakta),salata çeşitleri,çorba,pilav veee tatlılar

Benim siparişim şöylee
Ton balıklı salata
Mercimek çorba
Cacık(ne alakaysa)

Midemi şişirsin yeter:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…