- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #42.921
kızlaaaar ben istifaaamı verdim bugün, an itibariyle pazartesiye kadar işsizim :)
yarın ve cuma evrakları toplucaam, haftasonu dinlenmecee, pazartesi de iş başı olceeek :)
yarın gece ugrayabilirm ancak sanırım, öperim sizlerrii muahhhhhhhh
bende iftarımı yazayım kızlarrrr
bgn tam iftara 1 saat kala ateşim çıktı
bi gariptim zaten bgn başımı kaldıramıyordum
neyse 1,5 kase çorba yeşil mercimek ve erişteli
sonra ara verince 15 dk cnm istemedi yemekten sdc 2 lokma aldım çatalla
oda zeytinyağlı yeşil fasulye
1 tanede hurma
2 saat sonrada 1 bardak şekersiz çay ve
4 lokma irmik helvası
ama tatlı kaşığı lokma dediğim
işte bu kadaarrr
ekmek yine yok ama bgn su istemiyo cnm boğazımda cıyo sanırsam((
kocem tarafından ekildim sanırsam
bi erkek arkadaşı var tanıdığım onla gitcekmiş
yarım ağızla gel istersen ama sıkılırsın diyen adama ne denir ki
Gıcık işte nolcak
iftarımı yazayım spora kaçıyorum kızlar
1 kase domates çorbası
biraz fazla kaçırılmış fırında patlıcanlı patatesli köfteli biberli domatesli süper bişiii
2 bardak su
3 hurma
1 yk yoğurt
1/3 elma
2 lokma pide
abartmaya başladım galiba ben yemek işlerini yavaştan
Acilen frenlemem gerek
şimdi stepe kaçıyorum,byeeeeeeeee
1 tanede hurma
4 lokma irmik helvası
işte bu kadaarrr
kızlaaaar ben istifaaamı verdim bugün, an itibariyle pazartesiye kadar işsizim :)
yarın ve cuma evrakları toplucaam, haftasonu dinlenmecee, pazartesi de iş başı olceeek :)
yarın gece ugrayabilirm ancak sanırım, öperim sizlerrii muahhhhhhhh :d
ooo hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun istifaaann:81:
Afiyet olsun canım,menünü yine beeeennndddiiiimmm
Kızlar bende stepe gittim geldim
sonrada;
1/3 alpella üçgen çukulat
1 şeftali
2 kuru kayısı yidim
günaydıııııııın :)
ben daha yeni uyandımmmm, çıkıcam brzdan :)
alışkanlık yapmışınız bi selam çakiiim dedim :)
bir yemeği fazla kaçırmıssın fazla yaglı değildiyse sorun yok aslında:))iftarımı yazayım spora kaçıyorum kızlar
1 kase domates çorbası
biraz fazla kaçırılmış fırında patlıcanlı patatesli köfteli biberli domatesli süper bişiii
2 bardak su
3 hurma
1 yk yoğurt
1/3 elma
2 lokma pide
acilen frenlemem gerek
yeni işin hayırlı ugurlu olsun ben de kısmetse 26 eylulde baslayacağım doğum iznim o zaman bitecek.kızlaaaar ben istifaaamı verdim bugün, an itibariyle pazartesiye kadar işsizim :)
sen aburcuburları fazla kaçırıyorsun artık eve hiç alma abur cubur seylerden evde oldu mu yemeden durulmuyor dun ben de ruffles yedim sormayın olmasaydı yemezdimooo hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun istifaaann:81:
afiyet olsun canım,menünü yine beeeennndddiiiimmm
kızlar bende stepe gittim geldim
sonrada;
1/3 alpella üçgen çukulat
1 şeftali
2 kuru kayısı yidim
dediğin gibi fıstık dısında problem yokmus:))Bende dünün özetini geçiyim size
iftar:
1 kase yeşil mercimek çorbası
3 kaşık bamya (bitsin diye bu kadar fazla yedim hee.bünyemiz daha bamya yemeyi kaldıramıyacaktı yoksa)
1 kase yoğurt
bol salata
sıfır ekmek :))
arabiraz fazla kaçtı sanırım) 1 kase çam fıstığı
sahur:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
lor peyniri
2 dilim salam
bol yeşilllik
1 bardak çay
herkese güzel bir gün diliyorum
şimdi işlerimin başına döniyim
hoşçakalın
bir yemeği fazla kaçırmıssın fazla yaglı değildiyse sorun yok aslında:))
yeni işin hayırlı ugurlu olsun ben de kısmetse 26 eylulde baslayacağım doğum iznim o zaman bitecek.
Sen aburcuburları fazla kaçırıyorsun artık eve hiç alma abur cubur seylerden evde oldu mu yemeden durulmuyor dun ben de ruffles yedim sormayın olmasaydı yemezdim(
dediğin gibi fıstık dısında problem yokmus:))
iyi akşamlarr,,
öğlen ve akşam yediklerimi yazayım unutmadan..
öğlen
4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
sirkeli çoban salata
küçük bir kase ev yoğurdu
1 dilim ekmek
akşam
bir parça fırında tavuk pirzola
2-3 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık
bunun dışında bugün sigarayı bırakma operasyonuna başladım. sabah kahvaltıdan sonra ilacımı içtim. normalde bu ilaç etkisini hemen göstermiyormuş. ben psikolojik olarak kendimi hazırlamışım herhalde. iki sigara arası biraz uzasa başım dumanlanır, içmek isterdim. ama bugün hiç öyle olmadım. sabahtan bu yana sadece 10 tane sigara içtim. normal düzende içseydim eğer kahvaltıdan sonra 4-5 tane ard arda içer öğlene kadar 10 taneyi çoktan tamamlamış olurdum. daha oturuyorum ama yatmadan en fazla bir tane daha içerim. günde bir buçuk paketten 10 tane düşürdüm bir günde, inşallah yarın daha da az içerim..
ilk yemek tarifini vereyim bu arada.. çok değişik bir tarif değil ama faydalanırsınız inşallah..
zeytinyağlı kabak yemeği
malzemeler: 2-3 adet kabak, 1 soğan, 1-2 domates, bir avuç pirinç, taze nane( kuru da olabilir), 1-2 kaşık zeytinyağı
kabakları, soğan ve domatesleri küp küp doğruyoruz. önce soğanları sonra kabakları biraz yağda çevirdikten sonra domatesi, naneyi, bir avuç pirinci ve göz kararı bir miktar suyu ekleyip kapağı kapatıp pişmeye birakıyoruz.
isterseniz pirinç katmayabilirsiniz ama porsiyon başına düşen pirinç bence diyete engel olacak miktarda değil. biz bunu tüm malzemeyi kavurmadan koyup düdüklü tencerede pişiririz genelde. buharda pişmiş gibi olur. severek de yeriz.. size de şimdiden afiyet olsun...
ben çılgın yemek yaparım amma tarif özürlüyüm. göz kararı, en kötü ihtimal damak tadıdır benim ölçülerim..
ohh ne güzel yapmıssın wallaa ben hem üsengec hem beceriksizim, tek olncaa hiç insanın içinden gelmiyo walla bişiler pişirmek..
ben bi önceki sayfada sigara hikyemi yazdm sana bi bak istersen, bende önceden 10*15 tne içerdim, rejimle günde 1 paketi buldu walla baca gibiyim
daha önce bana tawsiye edilen bi ilaç war o mu die merak ettim yoksa cesaret edemem direkt kullanmaya fırsat bulsam da gitsem doktora keşkee
iigeceler herkese..
kızlarr, benim teyzem rahim ve yumurtalık kanseri, yarın ameliyat olcak 2 haftadır da hastanede yatıyodu akcigerleri ödem yapmış, karaciger degerleri yüksek falan diye, ameliyat için hazırladılar, yarın sabah ameliyata gircek ege tıp fakültesinde, doktor 7-8 saat sürer ameliyat demiş, riskli birazda.. bi dua da teyzem için edin bu gece lütfen
daha 53 yaşında, çocugu olmadı, kocası kanser oldugnu ögrenince kurtulucam diyip metresiyle yok oldu ortalıktan, annemle babam yanında sadece su anda, bi sahip cıkanı olmadı, biraz önce konustuk, ağlaya ağlaya hakkını helal et dedi, cok kötü oldum bende agladım bisüürü, helallik aldım bende, isim annem o benim
nolur dualarınızı esirgemeyin
ay wallaaa tatlım sormaaaa
cok teşekkkür ederim, umarım cok güzel olcakkkk :)
teyzemde 1 saat önce cıkmıs ameliyattan, yogun bakımda smdi, iiymiş durumu gayet içim rahatladı benimde
gunaydın kızlar ,
cocuklarla ugrasmaktan sık giremiyorum. Kusuruma bakmayın gecmişi okudum geldim. Ramazanda herkes gayretli görünüyor.
Umarım benim de oyle olur.:) dun spor yapamadım ilk kez yapınca heryerin ağrıyor otururken kalkarken bşraz gecsin dedim bugun iyi hissedersem cocuklar da uyursa yapacağım.
Suyu bol bol içiyorum bu arada tansiyon ve insulin direnci ilaçlarımı da almaya devam . Malesef oruc tutamıyorum.
Once dunku menumu yazayım
sabah cornflex ve sut
ara 1 elma 2 erik
oğlen tavuk ızgara domates salatalık yoğurt 1 dilim ekmek.
Ara ruffles(( uzulerek soyluyorum
aksam etli yaprak sarması semizotu salatası 1 dilim ekmek
ara 3 dilim kavun( bu da kaçtı insulin direncim de olduğu için aslında yememem gereken meyvelerdendir kendisi ama dayanamadım
opuyorum sizi arada gene ugrarım cocukların ara oğunlerini yedirmedim dahagorusuruz.
öyle yapayım de mi süper fikir
iftarımı yazayım spora kaçıyorum kızlar
1 kase domates çorbası
2 bardak su
3 hurma
1 yk yoğurt
1/3 elma
2 lokma pide
acilen frenlemem gerek
süper bi iftar olmuş ölçülü ve lezzetli görünüyo
1 tanede hurma
4 lokma irmik helvası
işte bu kadaarrr
afiyet olsun kuzu iftarın gayet güzel
işsiz olmak nasıl bi duygu
allahtan sağlamda yerin var
allah kimseyi işsiz bırakmasın kuzu
bakalım yeni yerinde ne yapcan
Bende dünün özetini geçiyim size
iftar:
1 kase yeşil mercimek çorbası
3 kaşık bamya (bitsin diye bu kadar fazla yedim hee.bünyemiz daha bamya yemeyi kaldıramıyacaktı yoksa)
1 kase yoğurt
bol salata
sıfır ekmek :))
arabiraz fazla kaçtı sanırım) 1 kase çam fıstığı
sahur:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
lor peyniri
2 dilim salam
bol yeşilllik
1 bardak çay
herkese güzel bir gün diliyorum
şimdi işlerimin başına döniyim
hoşçakalın
1 kase fıstık dışında iyi bi menü hatta süper kuzu
Aaaaa kızlar bu sıralar bayağı bi çozuttuk hee yien yokuz ortalıklarda
kuzu herkes niyetli milletin canı çeker diye
yemeden bahsedemiyo kimse
ama geyik yaparız gelsin herkes
gunaydın kızlar ,
cocuklarla ugrasmaktan sık giremiyorum. kusuruma bakmayın gecmişi okudum geldim. ramazanda herkes gayretli görünüyor.
umarım benim de oyle olur.:) dun spor yapamadım ilk kez yapınca heryerin ağrıyor otururken kalkarken bşraz gecsin dedim bugun iyi hissedersem cocuklar da uyursa yapacağım.
suyu bol bol içiyorum bu arada tansiyon ve insulin direnci ilaçlarımı da almaya devam . malesef oruc tutamıyorum.
once dunku menumu yazayım
sabah cornflex ve sut
ara 1 elma 2 erik
oğlen tavuk ızgara domates salatalık yoğurt 1 dilim ekmek.
ara ruffles(( uzulerek soyluyorum
aksam etli yaprak sarması semizotu salatası 1 dilim ekmek
ara 3 dilim kavun( bu da kaçtı insulin direncim de olduğu için aslında yememem gereken meyvelerdendir kendisi ama dayanamadım
opuyorum sizi arada gene ugrarım cocukların ara oğunlerini yedirmedim dahagorusuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?