Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sna ve herkes kuzu
herkes arazi
millet niyetli diye ses etmiyorum
önce ramazan sonra bayram en son benim elime düşeceniz nasılsa

kızlar saçlarıma bakım yaptım
ellerime ayaklarıma falan
koparta cila geçtim kısaca
oh mis oldum
bi uyku bastırdı bana feci
ben uyuklamadan birileri gelse de çene çalsak yahu

huuuu 5. takımın hatunları nerdesiniz
kendi kendime konuşuyorum burda
kimsecikler yok afişe edecem şimdi olmayanları
tuğba nerde bakem
o geldi ilk aklıma

kızlar ramazanın yüzü suyu hürmetine ses etmiyorum
inceden dokunduruyorum
mesaj alınmıştır sanırım

iyi olmuş tatlım.azda olsa yapmışsın işte tatil.bunada şükür dimi ama.
diyet açısından nasıldı peki sen asıl onu özet geç bakalım ?
birazdan geçicem çıtırım okursun aşağıda
evet sana söyledi o iki dedikodu yaparık lafını
sana dedikoducu didiiiiiiiiiiii
aranızı boziiim miii
oh valla 2-3 günlük farklılık insana süper geliyo genelde yahuu
bi kerem benim aramı kimse sizlerle bozamazzz :) ben sizi seviyorum ve size saygım var eğer bir hatam olursa bilmem yeterli :)
heeeee söyle bakalım naptın ne yedi ne içtin

ayy ben pek bi keyifliyim bugün
allah keyfini bozmasın canım
oh mis oldum
ben geldim ama geç oldu yoldaydım canım yaa telfon girmedi siteye teyzemdeyim şimdi

ben tarafından alındı canım :) susuyorum

eveeet sıra geldi tatil diyetinin özetine:

öncelikle elimden geldiğince su içtim ve hergün en az 1 saat yürüdüm en az 3 kez merdivenleri indim çıktım.
Yiyecek olarak abur cuburdan 1 gün hariç uzak durdum o bir gün de canım çok istedi bayılacaktım az daha bir tane hani şu browni intens tiplerinden alpella var ya ondan yedim haşlanmış yumurtaya peynire domatese dikkat ettim bir gün balık yedim ızgara
bir gün de 5 yk pilav yedim ama onuda erittim onun harici dengeliydi kaçamak yapmadım bunların dışında bi de bi kere dondurma yedim ama denizde de çok hareket ettim suyun içinde bacaklarımı bile çalıştırdım :):)

veeeee biraz önce tartıldım artıda değiliim :):)

Merhaba kızlar.Bu hafta koşturduğum kadar hiç koşturmadım sanırım..
Kısaca özet geçeyim;

Dünden önceydi sanırım salı günü kızkardeşim eşiyle iftara geldi,yemek telaşı vs...
Ertesi sabah banyomda eksikler vardı,dolap falan.Koçtaşa gidip,saatlerce dolaşmamızın sonucu 1 tanecikk dolap aldık.Oradan hastaneye gittik kontrole..Olmadı ilaca,iğneye devam Yorgun bir şekilde eve geldim...
Bu sabah dişçiye gittik,dişlerim sil baştan yapılıyor,çok kötü apse yapmış.Dün yemek masamız kırılmıştı,dönüşte yemek masası aldık.Oradan yiyecek alışverişi yaptık.Oradan çocuğun yaz okulunda problemi vardı,onu çözdük...Sonra eve geldik...Bu arada ben diyeti bozmadım ama bu sabah bir yumurta ve biraz peynir yemiştim...Daha hiçbirşey yemedim henüz.Şimdi elimde bir elma var,onu kemiriyorum..

Hee bu arada bizimkiyle birbirimizi yedik...Ben diyetteyim ya ''ayy şöbiyet yesek,üzerine dondurma koysak...Ayy canım tatlı çekti,hadi alıp gelelim.Yok çiğ köfte vs vs...'' En sonunda dedim ''adam biliyorsun ben diyetteyim,git canın ne istiyorsa ye...Beni kötü emellerine alet etme'' Yok sen kilolu değilsin ki kuruntulusun,ye bak hasta olacaksın yine...Çıldırttı beni yaaa....Elinden geleni yapıyor bozdurmak için diyeti bana.Bu arada birazdan sıcak çikolata içmek istiyorum,birşey yemedim belki o benim şekerimi dengeler

Son düzenleme:
ay deliriiiciiim endokrinden randevu alamıyorum
ramazanda bile full dolu ya bu nedir arkadaş

Evet canım yaa,heryer dolu.Ben de resmen acil sırası bekledim...Sanki herkes ramazan için sözleşmiş

Tek bir tanesini baz al canım fakat o kas ve yağı ölçenler daha iyi aslında...Ne kadar fazlan var,ne kadarı yağ,kastan mı yağdan mı veriyorsun hepsi çıkıyor...

evdeki tartını baz al canım
verdiğin kiloyu evdeki tartıya göre hesapla

Aynen canım...Eksik ya da fazla tek bir tartıyı baz alırsa ona göre anlaşılır ilerleme olup olmadığı...

erişteli köfteli yoğurt terbiyeli ayyy böyle köfteli,yoğurtlu olan çorbalara bayılıyorum.Özellikle yoğurtlu olan herşey ilgimi çekiyor...

Teşekkür ederim canımcım..Bu beden kilo olayo çok garip yaa..Aslında ilk üstümü gören 36 beden sanıyor...Hep basenlerde birikimim.Diyorum ki hep alışverişte üstü 36,altı 38 verin bana...İşte o yüzden de eşim beni zayıf görüyor

Kilo vermenin,incelmenin sınırı yok canım.Ne kadar incelsek o kadar hırs yapıyoruz..Hani bir söz var ya,holywood diyetinde ''ince,ince,daha ince....''

Sakın moralini bozma canım.Bu kilo verme olayı uzun vadede yapıldığında sıkıyor,moral bozuyor fakat sonuçlar kalıcı oluyor..O yüzden sabret,relaks ol,yakında meyvesini yiycez hep beraber :)

Eminim bu halde bile kilo vereceğine:) İnanılmaz bir irade var sende.İş konusunda da en iyisini yapmışsın..İşini garantile ki ona göre istifanı ver

takım kaptancığım kızdırma bakem bizi
daha 3 gün var,inanıyorum ki eksilerde çıkacaksın,yeter ki amaaaannn aldım diip koy verme

Ayy aynen canım..Kaptan böyle yaparsa ben bırakırım.Zaten gözüm geceden beri dolapta duran pastada...Annem yapmış,bana da getirdi.Yemedim ama aklım orda.Gece uyku tutmadı valla,bir ara dedim ki dolapta duracağına midemde dursun:) Bak yerim vallaaa

çok yoruldum kızlar
temizlik hala bitmedi
az soluklanayım dedim
sıcak da bi yandan

Hatunum sen izinde değil misin temizlik yapıyorsun??? Zaten izin demek daha çok yorulmak demek dimi:)

kocem tarafından ekildim sanırsam
bi erkek arkadaşı var tanıdığım onla gitcekmiş
yarım ağızla gel istersen ama sıkılırsın diyen adama ne denir ki
gıcık işte nolcak

Ben de gıcık oldum şimdi

Kumbağa mı gittin canım sen???Aynen biz de ilk kumbağa gitmiştik,eşim dedi bak bakalım burası nasıl,baktım küçük gibi geldi bana...Gezecek yer kalmaz burada dedim,şarköye gittik bizde.Ama dönerken bir günde burada takılalım dedik.Kumbağda çok güzel fakat dediğim gibi küçük sadece.Yandın mı kızz,söyle bakalım neler yaptınn

herkese merhabaa,
kızlar bgn hiç giremdim internete ..
dün iftardan sonra ateşim çıktı ,boğaz ağrısı falan filan
tüm gün yataktan çıkamadım
oruçta tutamadım,çok halsizdim ama
bildirim yapmam gerektiği için zar zor kalktım
eğer yarında giremezsem foruma merak etmeyin diye haber vereyim istedim
tartı konusunda bazı sorunlarım var biliyorsunuz
bu hafta eve geçince artık sorunum bitecek
ancak bgn yine dedemlerden bulduğumuz beni 75 gösteren tartıda tartıldım
74.5 gösterdi ancak tüm gün hiçbirşey yiyemedim
sdc ilaç içmek için 4-5 kaşık k flakes yiyebildim ve yarım kase çorba
yani bu kilonunda ne kadar sağlıklı olduğunu bilemiyorum ama
durum bundan ibaret...
inşallah bu pazar eve geçicez ve o zaman sorunum çözülecek
beni iyileşene kadar mazur görürseniz sevinirim,ancak tabiki kendimi iyi hissedersem girerim tabi
hepinizi öpüyorummmmm ...

ziyarete geleyim hemen

gel kuzum gel beklerimmmmm

oh mis oldum

kız süslüüüüüü
bakım için neler yapıyosun bakalım?

ben elimden geldiğince giriyorum aslında canım...

ooo süpersin kuzuuuu
bende baya eksilerdeydim şimdi ne artıdayım ne ekside,neden böle oldu anlamadım :26:

ayyy çok yoğunmuşsun cidden canım yaaaa
bak ne güzel seni zayıf gören bi eşin var
ya şişkooo deseydi napacaktın
valla yat kalk dua et enişteye

ayyy aynı ben işte
benimki daha vahim ama
36 bol oluyor üstüme,34-36 tercih ediyorum ama altım 40 38 olsa diye çırpınıyorum gördüğün üzere :97:

yemezsin ki sen prensesçik
yani yeme,kızarım bak

Eki Görüntüle 235034

kızlar sakızlı muhallebi yaptım iftarın üstüne hafif olur hem buyurmaz mısınız

bende bugün sakızlı muhallebi tarifi bakmıştım nasıl acaba diye
bu arada aklımda senin için o tarifi yazıcam tatlım

aaa geçmiş olsun canım ya
oruç ağır gelmişde olabilir

resmen cuma sendromundayım... tartıdan korkar oldumm.. 2 gündür aç geziyor, 3 gündür 45- 50 dk yürüyüş yapıyorum...

bu hafta da fazla çıkarsam kesin cumaları şişiyorum dicem.. ve çarşamba perşembe tartılıcam

offf sapıttım işte.. bu saatte yaptığım muhabbete bak.. yatmam lazım artık..

öpüldünüz ii geceler hepinize... sabah kalkıp bildirim yapıcaz daha...

ben de burdayım kuzu
eşime sahura kalktım bakam dedim
şimdi uyku vakti
yarın hepimiz kilo vermiş oluruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…